Повече от 100 души дариха кръв на Цветница

В София повече от 100 кръводарители се включиха в кампанията под надслов "Запалете свещичка, дарете кръв, дарете живот сега!".

Обратно в новината

Коментари - Повече от 100 души дариха кръв на Цветница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, че утре пак да спасят някой мутрак с прякор на човешки орган, а после да реват как нямало кръв за някоя родилка. Тва как да дарявам било хуманен акт и заради това не бивало да се заплаща, но аз като се разболея, всичко е бизнес и си плащам от-до или се гърча, няма и да го споменавам. Без мен вече.

Тъпа кампания сама по себе си. то хора не останаха за Цветница в София.

Унизително, за град с милион и половина жители само 100 кръводарители в кампанията?!?! Много съм любопитен да разбера колко струва тази кампания, защото започвам да си мисля, че на организаторите изобщо не им пука колко хора ще дойдат да дарят кръв, важно е какви парички ще успеят да осребрят от цялата работа.

И младите хора в София са най-много.

Devil

Идиоти секви!

Що? На другите дни няма ли нужда от дарение на кръв? Или чакате далавера от Дядо Боже? Всеки ден трябва да се дарява кръв. ИНаче идвате малко далавераджии...

За толкова раздута кампания толкова малко кръводарители... Нещо някъде куца, требва сериозно да се размислят в БЧК

Мъж на години съм.....в казармата73-75-та ме точиха три пъти,като започнах работа им изтървах края.....-0 вдигай ръкава.....не че е лошо да помогнеш на човек но дали вече можем.

На народа му е писнало явно да дарява вече - то не са пари,дрехи,помощи всякакви - с смс-и,с банкови сметки,с какво ли не.... А кръводаряването - което е и най-благородното - просто вече губи благородството си. И както писа колега - как не се появи /един/ властимащ да покаже съпричастност в каузата....

Президента дари онзи ден.

и сред тях нямаше дори един дупедат,.. нали г-жо Караянчева,вашите работари се скатаха,щото кръвта е ценна,не може да се раздава на сульо и пульо

Няма що, от милион и нещо си, само сто души са благоволили. Браво, българи!

Значи сега пак ще продават кръв навън ...

.игани дали са "дарили" кръв??!

"Стремежът е чрез неговото популяризиране доброволното дарителство да достигне 100 процента в световен мащаб"... Абе кой напушен идио... журналист ги пише тези врели-некипели?! В София 100 души, САМО 100, даже не са 1000! СТО ДУШИ СА САМО кръводарителите на над 1,2млн население! Какви 100% какви 5 лв?!

не ставай дребнав, щото още в заглавието ще се зачудиш от какво е болна Цветница та и са дарили кръв! имали са предвид, може би, че се надяват 100% от желаещите да дарят кръв да го направят! не че им пречи някой де!