Църквата отбелязва Кръстовден

Православната църква почита днес църковния празник "Въздвижение на Светия кръст Господен", наричан от народа Кръстовден.

Обратно в новината

Коментари - Църквата отбелязва Кръстовден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спаси, Господи, Твоите люде, и благослови достоянието Си, победи на благоверния наш народ, цар над съпротивещите дарувай и съхранявай с Твоя кръст Твоето наследие. Амин! Честит празник благочестиви християни!

а вярващите християни почитат Кръста днес. Той е упованието вътре в нас и вътре в себе си, да му се поклоним.

България е по-древна от измисленото от книжници християнство. То и ислямът са от едни идеологически корени. Обслужват интересите на ционизма. Насаждат послушание и невежество.

Злобата няма почивен ден. Поне на хубав християнски празник да бяхме по смирени. За Бога християни, игнорирайте провокаторите и не им отвръщайте със злоба. Честит празник!

Никой не мрази и не таи злоба към болните.Подпирайте се с патерицата си и четете и други книги.

Петре, носиш име на светец, затова колкото и да си начетен и образован малко вяра няма да ти е излишна! Пък Бог ни предупреждава почти всеки ден - урагани, земетресения, болести и както се вижда дори богатите и развити държави не могат да се справят с тях!

Имам един приятел,казва се Горчо. И като името му е Горчо,трябва ли да се разлиства всяка пролет?

Петре ще се молим за теб. Господ здраве да ти дава и успокоение на душата ти.

Спаси, Господи, Твоите люде и благослови Твоето наследие, като ни даруваш победа над враговете и ни запазваш с Твоя Кръст. Честит Кръстовден на всички българи и специално на всички именници! Бог да бъде с всички нас! Амин!

Въздвижва кръста,а?Дето е на 2000 години,а? Аре бе, аз не съм канарче.На покрива на вилата гредите изгниха за 50 години. Не става с Бог да пази българия.Ние трябва да си я пазим. На Бог му е през джоба за нас.

Тъп си, мълчи. Глупак с промит от телевизии и Национални лотарии мозък. не се обаждай. Пий си евтината бира и мълчи.

Васо, с две висши съм.Говоря 8 езика. Не гледам телевизия от години. Какво е това "Национална лотария"? Глупак викай на баща си- не е трябвало да те прави.

да пази България и всички нас, да ни дарява с живот и здраве!

нищо друго, пак ще се уповаваме на църквата и така и трябва! Бог да се смили над всички нас електоралните единици.

Неверник. Като не останало...На Бога трябва да се уповаваме на първо място, не на човеци или на себе си. Ние сме нищо- прах и пепел... Ти какво? Все чакате някой друг да ви свърши работата, а вие? Мрънкате , роптаете. негодувате, мързелувате,пиете, пушите, злобеете, клюкарствате...А после? все някй друг ви е виновен.... Честит празник на всички истински православни христиени! Господ да ви дава здраве, парите и всичко останало вие ще си ги спечелите с труд.

Честит празник на всички ни! Бог да ни дари със здраве, щастие, късмет и благоденствие! Бог да пази България!