17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калинка, Малинка моя !!!!!!!

А той да оправи миекането

"Просвета"-та е слънце, което в домовете грей.... Кой каквото имал, от това.

че няма за какво да се притеснява, щом Сотир ще го проверява.

Има ли значение? Целокупният МОН е едно НПО свърталище - издоиха държавата за уж "безплатното" обучение и учебници, издоиха родителите за многобройните учебни помагала, ялови "проекти" "проектират" един след друг - в резултат постигнахме последно място в Европа по грамотност при седмокласниците. Министри сменят - посоката все същата - към дъното. Искаш ли детето ти да е грамотно - или частно училище или частна школа.

Всички на високи постове са в подобни схеми. Ясно е че е това прилича на разчистване са лични сметки. Като всичко друго и това е за три дни.

И този ли се оказа в кюпа?

Той и предшественика на Ревизоро ги плещеше същите, но къде е сега бе пич?

Крайно време и този лизач да се разкарва

То не остана чист министър в герберската глутница бе....

Еии нямат край тези гербави крадци

Московски - невинен. Горанов - невинен. Цветанов - невинен Цачева - невинна. Захариева и Каракачанов в центъра на паспорт-гейт - невинни. Делян Добрев - невинен. Банов - невинен. Веждито - невинен. Ангелкова - невинна. Александър Манолев - невинен. Мария Габриел - невинна Ненков - невинен Николай Ненчев - невинен Галя Димитрова от НАП - невинна Пламен Георгиев - невинен и сега Консул във Валенсия Лютфи Местан уби 6м бебе - нямам как да излезе виновен, нали е патерица на Вожда.

А пък сикаджията бил "безукорно честен". И не пиел.

Няма как да е виновен. Той е от ГЕРБ.

този поне се опита да направи нещо с ясна мисъл в образованието

Точно - затвърдихме първото място в Европа отзад напред. НПО командори в това министерство. Министрите - бушончета.

Как ще имаш като те проверяват наши хора!

И тая КАЛИНКА , егати министъра , на образованието , а НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК , МЯКА ЛИ МЯКА ! Къде ги намира Премиера , по кръстовища , под мостове , в тунели ....?

Оплели се като свински черва.

Един Министър от Борисовото Правителство не е Честен и Почтен , все крадци , лъжци и маниполатори ! Цв Цв изплю камачето като действащ Политик за съществото ГЕРБ и Борисов , късно но казано !

В срок до 2 месеца? Я направо на момента да се произнесат че било грешка и има нарушение, но няма виновници! Вместо да се чака всички да забравят за новината и тихо мълком да се произнесат.

Абе и Нено нема притеснения,ама.......... Краднали,лапали, и все немат притеснения, но по РЕЗЕПЕТО ще ги познаете. Нали събират целият трудов стаж на дядо,баба,майка и татко и все едно не са харчили заплатите за живот,а са ги събирали. Така изчислри Цв. и "защити" събраната сума от тъщата. И сега живее на покрива с асенсьор като Карлсън,ама и напска Партията дето му даде възможност да крадне толкоз годин.

Егати плямпането.