17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Категорично отказвам да призная циганите за човешки същества ! Който иска да ме обвинява че съм расит да го направи, това няма да промени мнението ми !

На такива, очевидно трябва да се ограничат човешките права.

Ема, доста приличат.

Тия не знаят какво правят. Отговорност за действията им носят нпо-рките на сорос и "Америка срещу България", които ги зомбират и насъскват.

БХК-то къде е в момента ? Що не обясни пак там нещо за особеностите на етноса и за правата им ? Що се крият като мишки като стане нещо подобно ?

За да се чувстват безнаказани в такава степен, че да убиват за забележка, са виновни моралните мутанти от т.нар. "българска "право"раздавателна система.

Сега има да лъжат циганите...

И двамата са виновни.

Ами нали затова създадох БХК (Български Хигански Комитет) ! Полицията трябва да задържа всеки циганин убил българин и след като му се скара, да го пуска, но само ако обещае, че друг път няма да прави така. Нали затова съм казал полицията да арестува и залавя всеки българин, кийто е недоволен от моята власт и правителство и призовава към бунтове и протести !

ама не само на думи.

И двамата са роми, ако не сте разбрали от действията им.

Трябва да се въведе режим на СЕГРЕГАЦИЯ ! Както беше в ЮАР през 80-те ! Всеки да си знае мястото ! Само така ще се преборим с циганския терор упражняван системно върху Българите !

на сапун

Само в България някой може да поеме вината на друг без проблеми.Навсякъде другаде по света се работи с доказателства за да се докаже истинският убиец,а съучастникът получава също присъда,понякога по-висока от тази на убиеца!

За убийците трябва каторга, не затвор! Доживотна!

Дай на примитивно мислещите усещане за безнаказаност - апокалипсисът ще се възцари от само себе си.

Luna0102

"Ако бъдат признати за виновни двамата могат да получат доживотен затвор." Заради чаровният ген, който носят се обзалагам, че няма да получат доживотен. Българският съд смята че този специален ромски ген трябва да се размножава, а това е трудно ако си в затвора. Така че смекчаващи вината обстоятелства- били са пияни, дрогирани, имат байпас, убитият ги е предизвикал и т.н. Максимум 10 год. , а след 5-7г. са на свобода.

Марковски да идва

PEYTSCH

Докога майки ще сменят министри щото така им харесва, а цигани ще избиват българи защото като майките си правят децата недъгави за да получават инвалидни помощи ? Затвор и за майките които се оляха олигавени че са фактор...

Циганите започнаха да ни избиват. Не ми се мисли какво ще е след 10 години. Това е резултата от размножаването и изхранването им от управниците - българоубийци. А вчера уволниха охранител в училищен автобус по оплакване на цигани понеже си вършел работата. България вече не е нормално място за живот на българите

ГНУС! Пфффу.

Циганите станаха агресивни! Преди бяха страхливи и се подчинявяха, но сега добиха самочуствие и някои се турчеят! Много от тях се пишат че са турци и вярват в Аллах!

цигани

Ми това са то либерастките ценности...

Полицаи във влаковете и автобусите. Тия цигани вече станаха неконтролируемо.

Не българският съд,а българският парламент отмени смъртното наказание!

До кога такива изроди ще крадат, изнасилват и убиват беззащитни българи а уж българските партии ще мълчат като риби и не взимат никакви законодателни мерки да се овладеят тези престъпления?!!!

Могат да получат доживотен затвор, но ще признаят вина, ще съдействат, ще се разкаят силно и на края ще им дадат на него 20 г., а на нея 10 г., и след 5 и 10 за добро поведение пак ще колят на воля! Толкова от управлението на тиквата и съдебната му реформа!

Чалгата убива. Чалгарите убиват. Циганите убиват. Убиват БЪЛГАРИ!

Те тия закони ги гласуваха по време на Станишев бе, ужасен! И закона "Ванко1" пак тогава. Познай кой го внесе?

Ще си платят със злато на съдията и са навън след няколко годинки! Така прави електората на доган, дон цеци и курнелия!

Храним ги, издържаме ги, лекуваме ги безплатно, плащаме им сметките, за да ни убиват. Паплач! Затвор е малко. В затвора пак с пари на данъкоплатеца ще ги храним тия боклуци. Да се върне смъртната присъда. От тези и след 20 години затвор полза за обществото няма да има. Мир на душата за Ангел, който си отиде нелепо!!! :(

До колко разбрах циганина си е бил опънал миризливите крака на седалката в купето и човека им е направил забележка след което последвало свадата. Питам в тоя вагон само циганини ли е имало? Това ако беше се случило малко на североизток от нас сега циганите щеха да им правят погребение.

Гоним ги при Меркел, тя ги иска. И Индия си ги иска.

И като преквацираш циганина в ''ром'' - спря ли тоя да трепе българи?!? А защо не ''коняк'', ако може да разберем???

Смятайке се за по-висша раса въпросният Ангел, който п-скоро е дявол, със сигурност се е държал нападателно, арогантно и заповеднически с бедните брат и сестра от малцинството. И ако по време на робството, това би било в реда на нещата, сега всеки има право да отстоява дори с оръжие своите права и свободи

Долни човекоподобни твари! Докато се чувстват безнаказани, така ще е. Циганина разбира само от бой.

Б. Б. ЩО ЛИ???!!!???

Не е трудно, ти си се появила на този свят, след като имало вятър и тази, която те е родила е минала покрай затвора, това обяснява вродената ти омраза и ниско IQ

Хващам се на бас, че "справедливия" български "съд" ще го осъди за убийството с по-малка присъда, отколкото германски съд постанови за ритник в метрото.

Някой беше казал" добре че го измислиха тия социални мрежи и форуми за да може българите страхливо и премерено да се възмущават докато ги трепат безмилостно"

При свада двама циганина убиват друг циганин, който се оказва поне малко по-възпитан от тях и затова става жертва. Възпитанието убива! На тази територия е вредно да бъдеш възпитан. Дали въобще някой от тях си е платил билетите? А здравните осигуровки? И сега двамата живи ще им плащаме храната, отоплението, здравните грижи, покрива по време на затворническия период, докато го напуснат и не започнат да вилнеят отново.

В рамките на един вид ,при животните ,почти никога не се стига до летален изход. При борби за съперничество и надмощие.Никога лъв-не убива до смърт съперничещ лъв. Видал съм рогати животни да си удрят главите със страшна сила но никога не се бият до смърт. Смъртта е изход при различни видове животни.лъв-бивол ,гепард-антилопа; Извода е че циганите не са от човешкият вид. И при междувидовата борба между цигани и българи ,ако не ги убием ,те ще ни избият.Това сигурно шще бъде скрито от редакторите като неевроатлантическо ,ама истината е такава.

...Че и тях ли да бият ...Малко ли кьотек ядат по маалите и горите, ама там могат да бегат , а във влака ням на накъде...ще трябва да се хвърлят в движение от него....

Адекватно предложение, но дали ще им стигне една боксова круша? ПОлицай, пожарникар, прокурор, съдия, така и българи ще се включат и ще спадне малко негативизма в обществото.

Ще ги пуснат, защото имат множество малки деца, болни са, безработни са и т. н. Ще се смилят над тези телесни обвивки.

Да, но въпросният Ангел е също от циганското малцинство.

Леле колко си проста гъба тиии...

По старият комунистически закон,такива изроди ги оправяха на цената на един лев! Четири куршума изстреляни от роботизирани пистолети във главата и трупа на чудовището! После във найлоновият чувал и във дупката да гние!

В тази история всички са цигани.