Красимир Каракачанов отговори на решението на ВАС за случая в с. Войводино

Дори и КЗД този път да преразгледа оправдателните си решения и да ме накаже с глоба, това няма да ме откаже да защитавам потърпевшите от произвола на маргинализираната престъпност, заявява лидерът на ВМРО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не искат да ги наричат по етнос значи има нещо гнило иначе щяха да се гордеят

И какво нищожеството Каракачанов каза, хайде да мразим циганите още по силно и така ще решим проблемите! Или да ги кастрираме химически, нали така Каракачанов? Абе вие които подкрепяте подобни послания които не съдържат никакви реални предложения идиоти ли сте?

След като държавата не се погрижи за своите маргинални етноси, общества, групи и т.н. проблемите излизат по централните новини. НАВСЯКДЕ по света, дори в Америка има подобни групи. Каракачанов ТРЯБВА да бъде ОСЪДЕН ЕФЕКТИВНО за подобни изказвания насаждащи ОМРЗА! Ако това не се случи България е обречена.

Неможе в свободна и демократична държава да се забранява наричането по етнос.Забранено е също кръвосмешението и секса с деца под 14 години, а тези от етноса табу дали спазват тези закони и тях арестуват ли ги за това-..обществото знае отговора.Ако ще се съди за някакво изказване трябва да се съди и за по горното написано за да има равнопоставеност ако това не се спазва това не говори добре за съда.

Ониа........ Дебелиа!

Вземи си затвори плювалника най-накрая. Срамно е, да се наричаш националист.

Идиотията не прощава никому. Много си прост, Каракачанов.

Като знам от лични впечатления багажа на повечето членове на ВАС, не се учудвам от неконституцоносъобразното им решение.

всички братчеди гласуват за него - безплатно и по лИбоф

Знаем те, че си голям борец за правдини. Ама най-голям си на софрата.

Много добро изказване от страна на Каракачанов. По отношение на НПО-тата обаче сумата която получиха е над 3 млрд лева. или даже над 4 млрд. В миналото отпуснаха специално два млрд., а после по един от по различните евро програми и прочие. И ако помните как по-миналата година се заговори от страна на ВМРО за искане за отчет на тези средства веднага всички НПО-та започнаха да се оплакват в тормоз!? Обаче така и не мина искането за отчет, въпреки че бяха редом с герб. Хубави приказки и добри доводи, но обаче остава едно неизказано нещо за цялата работа. И това е че ВМРО и въобще патриотите реално нищо не постигнаха по належащите им точки в това число и тази тема за цялото си време във властта!?! В момента предизборните им точки са същите от времето когато влезнаха за първи път в НС. Единственото което постигнаха беше да увеличат пенсията, но само минималната и то само със сто лева. Не на половина свършена работа, а на четвърт и то само по една точка!?

Аз не мога да кажа какво са направили, но са единствените, които говорят по въпроса и се изправят срещу подобни издевателства. Всички други мълчат, а катуните и диктатът се разрастват

Ами Каракачанов е прав!!! Точно и ясно покзва колко извън борда са циганьорите. Само претенции без покритие!

Когато фактите говорят, ВАС трябва да *мълчи"!

В България няма малцинства, всички са арийци с различен цвят и мирис. :)

Съм с него. Брат, съдът не се позовава на българската конституция, защото в България от десетина години върховенството е на европейските закони, директиви и разпоредби. Нашите закони и конституция са нещо като...отживелица. Има ги на книга, ама освен за частни случаи, за които европейското право е неприложимо, не се използват.

Голям PR баце. А военния как е, нищо не казваш? А двамата манго още ли са в затвора или вече са вън и вилнеят в друг град? За тези години нищо съществено не направихте по тези въпроси а ходехте да гоните силния шум по курортите и др глупости...

PEYTSCH

НПО-тата получават пари уж за интегриране на циганите. Нека плащат с тези пари сметките им за ток, ВиК и смет !!! А не да се хилят на прайд-парада !

PEYTSCH

БРАВО, добър отговор за самозабравилите се НПО-та даващи „права“ на неплащащите за сметка на останалите редовни платци. И затова дори ни бият , убиват, изнасилват и крадат !!!

Шкембето нали беше в управлението като патерица на ГЕРБ,какво направи по въпроса?Нищо.А на последните избори по купуване на цигански гласове са втори след ГЕРБ.