Красимир Каракачанов: Няма корупция в армията

Чашата му преляла по темата „Македония“, затова се изказал рязко за съседите, призна вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Агенцията за българите в чужбина също!

То армия няма, камо ли корупция...

Хич !Само толуми !

Време е за министерство по корупцията

Време е за министерство по корупцията

може и да няма но при теб е в изобилие.

В армията няма корупция защото думата ,,корупция" е заменена с думата ,,далавера". А далавери в армията колкото искате!

егати охранения тумбак, не трябва ли министър на отбраната да бъде строен, да дава облик на армията

Трябва, наистина този минстър трябва да е строен. Но и да има такъв ГЕРБ-ерите не го харесват защото няма да прилича на Бойко Борисов, а на Румен Радев...

Не разбрах, за коя армия става въпрос?

"Министърат на отбраната ходил ли е войник "

Това е неудобен въпрос.

За изминалите близо 30 години армията намаля по численост по различни причини. Тилът обаче си остана същия. Местиха, нагласяха, кроиха и топлите службички си останаха в почти същия обем, което ненужно претовара бюджета на армията. Медицински служби, интендантски, ДНА, спортни формации, духови музики, авторемонтни поделения и т.н.. Всичко това се нуждае от една много прецизна ревизия и преустройство! Иначе парите за армията са едно прахосване.... Лошото е че ръководството на армията в този му вид е НЕСПОСОБНО да се справи с това положение. И само по себе си това е една ОТКРОВЕННА И ЯВНА КОРУПЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нямало корупция в армията ! ! ! Кара , като ти гледам търбуха, само от заплата ли си го направил ?

Каракачанов: Премиерът не е казал, че ще купим F-16, а че са добри машини "Няма да си подам оставката заради основните плювачи, които от Обединените патриоти сме ги дундуркали, няма да оставя политически негодници да ме изкарат виновен", допълни лидерът на ВМРО "Бойко Борисов не е казал, че страната ни ще купи военните самолети F-16, а че са добри машини" . Това заяви вицепремиерът Красимир Каракачанов по нова тв. Той допълни, че все още сме далеч от сключването на конкретен договор. Поръчах си чаша червено вино и си казах: ако е писано да стане, ще стане. Няма виновни, пилотите действаха абсолютно професионално, разказа той емоциите си около инцидента със самолет на "България ер", който кацна аварийно във Виена,. "28 години някой е гледал на армията като на брашнян чувал, сега правителството отпусна 117 милиона за ремонт на самолети и техника", каза още Каракачанов. На критиките, че хем ще се купуват нови самолети, хем ще се харчат пари за ремонт, военният министър обясни, че доставката на един самолет не става за 24 часа, още повече на 8. Ако днес сключим договор, те ще бъдат доставени за 2 години, а пилотите ще се качат да летят с тях на третата година, обясни военният министър.

cheeseus

Не, няма. Как да има, като няма!? Няма, казвам ви. Ни-как-ва, грам корупция няма.

"Не съм съгласен България да прави компромиси със своята история. Ако това нещо не спре, аз ще гласувам против членството на Македония в НАТО", категоричен бе Каракачанов." Ех, ако беше мислил преди да надува фанфарите... ... Чашата редовно прелива... Политиците ЗАЩО са против психо тестовете?!

1 Терм- летец който ти е подчинен има доста корупция

Знаем,че няма корупция в армията.Корупцията започва от там,където е границата между армия и политика.

Бегаи че иде коледа иди на драгиева чешма мъкатта си разкажи кебап как се пече и руно вино как се леи.

То на това армия ли му викате?

Каракачанов, само да ме светнеш, как би могло да има корупция в армия, която я няма? Щото аз си мисля, че като нямаме армия няма как в нея да има корупция. Но пък си имаме министерство на отбраната. А ти за него не споменаваш нищо. Значи там - в министерството е и корупцията.

Прав е Шкембо. В армията корупция няма. Затова пък в министерството и - малееее!

Корупция е чужда дума, ние си имаме много по-сладки думи за армията - присвояване, злоупотреба, даже на моменти и кражби и т.н.

Как ще има корупция в армията, няма такова нещо. Корупция има не само в армията, но и във всяка сфера.

Набиха ти канчето еврогейовете и взе да даваш заден за северномакединците:(((( То корупция отдавна ''няма'' според вас само дето едни милиони изчезват безвъзвратно и за това се додават други извън бюджета и пак ревете на поразия защото знаете ''щом имаме аванта значи няма корупция''..

Едно време служих на застава ..караха ми храната с катъри...35 .г. по късно. в същатата тая армия назначиха говедо за министър.

Че то къде има корупция бе, интересен човек...

Тоя май не е бил в редовете на славните армейски редници и ефрита! Яко търчане, здрав дух в здраво тяло, лапачката беше на ниво без разни фирми мирми, кога излезехме в гарнизон паветата трепереха от почуда.Влизаха момчета, излизахме мъже.Бяхме нахакани пичове! От зеленият пагон на граничара всичко беше в стрес и уплаха. Сега минават,като на парад през преградните съоръже

Има ли по голяма корупция да си министър на нещо което не съществува.тия наистина си мислят че ме в тая държава са остали цигани работодатели ..и другирани комунсти...да ама не всеоще има няко друг мисмещ...

Ти сериозно ли говориш,каква изнинада.А има ли някой да ти вярва! ! ! !

Хахаха кой ти вярва бе Балък. За толкова прости ли ни имаш? То ако нямаше корупция и тебе нямаше да те има.

Да каже кво направи с охранителната фирма на армията.

Няма корупция в армията? Във всички складове има ОГРОМНИ липси, сандъците от снаряди и оръжия си стоят, но са празни. Що ни баламосваш бе гърне?

лъжеш свиньо!

Тулуп Войвода от Обединени Идиоти.

То бива Доносник, Клеветник, Но такова БЕЗУМНО плямпане,че нямало корупция в Армията?! Там всичко се окраде,което може да се отмъкне. Нито кламер не минава без корупция. Този ЯКО е в гювеча............!

Прав е, корупция в армията няма, тя е в министерството.

А това е така, защото просто нямаме армия...

Шкембели войвода повече от 30 г. е на държавна хранилка и досега никъде не е видял корупция.

Която се отлага и отлага и отлага...Договори има сключени само с руски фирми за ,,ремонт” на едни самолети.После на други много стари и извадени от употреба,но незнайно защо(щот няма корупция) върнати в списъци за ,,ремонт” от ,,братушковски” фирми.И нямоло било корупция в армията ?!

Чекай да видиш с изтребителите какво ще стане! Ща си купим F-16 от времето на дядо ми - един на цената на два нови! Да, ама 200 милиона комисионна за изпускане ли е?

Шкемби, по колко вървят паспортите за българско гражданство ?

По - правилно е "Няма армия в тази корупция!" Малоумник неграмотен....

Чао!!!

Браво бе, нещастен шопар!

В България вече няма никаква корупция, защото имаме КОМПИ и спец прокуратура. Даже министрите пари не взимали, а давали пари, за участие в обществени поръчки. За по икономично пък в Армията почнал да готви Каракачанов, а за още по-голяма икономия продуктите били от градинката на баща му чичо Дончо. Борисов ,пък пак по същата , причина щял да взема лопатата и да хвърля асфалт по новите отсечки на магистралите.

243Win

Няма, няма... Корупция в България няма никъде! Каква корупция, защо изобщо се говори за корупция. Няма корупция!

И какво сега, войската не е яла от три години, а ние ще празнуваме рожденния ден на пошлия Христос, вместо да му серем на турския гроб?...

За езика с Макетата. Всеки,който гледа с ъс завъртян назад врат и глава не стига до никъде!! Ко си мисли Дунавския войвода,че той открива топлата вода-НЕ! Ако не влезне в НАТО и ЕС ,Сев.Македония ще си остане враг на България. Трябва по-мъдро да се използва бъдещето тази Българщина да се приобщи към нас. А ЧЕНГЕТО КЛЕВЕТНИК от студентската скамейка сега клявка по-рускаму пров НАТО и ЕС за Македонците. Късо ,Късо виждане. Да спре да трупа кила и да лакейства пълничкия.

243Win

То не е въпрос на мъдрост, а на зависимости. Каракачанката работи за Москва, затова работи за лоши отношения България-Македония. Руски агент и национален предател е тоя. И много има още като него.

Де да беше така...щото тогава щеше да купи за тези два милиарда една-две ескадрили СУ-27, че и за банкет щяха да останат кинти!

Управлението на държавата ни,е пълно с некомпетентни и незнаещи какво изобщо правят хора..Поставени там не заради качествата или знанията си,а просто поради стечение на обстоятелствата по време на избори,.Точно пък тоя тюфлек, с какъв акъл го сложиха мин.на отбраната..просто недоумявам...

За некадърен безработен тъпак се е научил добре да лъже... но имаше 30 години, да се научи.... ВМРО се ръководи от агент на ДС... дано там са доволни от този факт...

Няма корупция в армията, защото няма армия...така отчете и вожда,че няма корупция в държавата, защото няма държава..