Каракачанов: Ремонтът на МиГ-овете ще е в България

В следващите седем години ще летят всички български МиГ-29, като се ремонтират с руски части в България, поясни министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов: Ремонтът на МиГ-овете ще е в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От комуняги , чегесари и сдухани пенсии нема отърване . Сал циврат , че България изчезвала , ама драпат за комунизъм . Кой идиот ще кибичи в безпаричие и тъпота , като Светът е пред него ...

Ураааааааааааа..........

А САЩ що не санкционират Турция за рускитеС-400?

C-400! МИГ произвежда МИГ29! МИГ се намира в САНКЦИОННИЯ СПИСЪК НА САЩ!

каракачанка, Путин подари на Бойко-Каракачанов.

Ще, ще, ще... Вече 30 години го слушам това, а полза никаква!

каракачанката нещо послъгва? су ги бракуваха още преди 10 години!

Руската фирма МИГ е в санкционния списък на САЩ. Всеки който търгува с нея подлежи на санкции. Да няма после ....неразбал!

Това е правилния подход - оръжията и резервните части за българската армия да се сглабят и поддържат в България. Всяко друго нещо е временно решение. ЕС не трябва да се занимава с джендърски конвенции и други способи за финансиране на НПО, а с опазване на границите на ЕС и подобряване на сигурността в цяла Европа, както и съюз на Европейските армии срещу радикалния ислям.

Всички тези ЛЪЖИ са за да прикрият факта, че правителството на България реши да даде обществена поръчка на фирма, която е в списъка със санкции на и САЩ.

Въпроса е принципен - оръжията и поддръжката за българската армия да се правят от български фирми в България. Всичко друго е предателство. Може оръжието да е американско или немско, но да се прави в България и да плащат данъци в България. Защо САЩ като са ни съюзници не направят съвместно предприятие с нас в България за модерни оръжия за българската армия? Може би защото искат да създават работни места в САЩ само и никога в България?

Каквото и да обяснява министър Каракачанов това не променя факта, че руска фирма ще изпълнява обществената поръчка за 80млн. лева.

как е възможно един доносник с черно досие да решава какво ще става с бг авиацията?!

Господин каракачанов, до тук всичко добре - ще се ремонтират в България. А защо преди това не помислихте откъде ще се вземат няколко милиона комисионни ? В България това става по-трудно отколкото в русия. Моля, премислете заедно с премиера още един път тази, според мен грешна, стъпка.

значи ще влезнат работещи в музея,браво

браво ШКЕМБАК! следващите 7 години никой да не пипа воеводата! Но ако не успее да ремонтира тези 2 самолета, в края на 7мата година да бъде публично смъмрен на плаца! За да види той!

А колбасите от фюзелажа на ремонтираните Миг'ове ли ще се пуснат ... ?

Вече имаше завършена процедура с избор на самолет. Но явно ако не е F-16 (или друг американски n-та употреба) - процедура след процедура, та до "правилен избор"...

Браво ,добре си върши работата в това мръсно време на безпаричие и отбрана в плачевно състояние !

Въпросът е в това, за какво ще плащаме толкова пари, след като ще се ремонтират в България? За да има с какво да си измият ръцете руснаците, когато след ремонта катастрофира някой от тях!

Руски агент.

значи полша си ремонтира и поддържа миговете но от тях ще вземем ефки дето не са им нужни ам мен ме е срам-явно хората са разбрали истината кое е по добро и гледат да се отървaт

Всичко вече ни е втора употреба. И коли, и жени, и дрехи, а бе всичко. А политиците ни за многократна употреба, кой ги хване все ги употребява и няма скъсване, ей!

Нормално. Като лежите и не си произвеждате сами, така ще бъде. Кой каквото сам си направи..... Нали е по-важно не да се произвежда, а да се дотътриш от селото в града, вземеш iсифон и таратайка? Сега ще се берат плодовете на това дебилно нещо.

А що сумати граждани напуснаха България? Напуснаха градовете и отидоха по селета в Гърция, Португалия, Италия, Испания, Англия да берат доматите и краставиците им? Нали са граждани?

Е как да произвеждаш като държавната политика е само да консумираш и да търкаш с пръст по смартфона. Как да се бори човек срещу държавата. Като дойде циганина с циганчетата да ти краде произведената стока можеш ли да го гърмиш, не, и полицая не може да го гръмне. Проблема е че едните не гласуват, а другите гласуват срещу пари, и остават едни 5% съвестни за които никой не го е грижа.

За съжаление си ужасно прав. Може би защото не ценим специалистите си, не правим Икономика, а партии и държавни служители /гласоподаватели/, гледаме само цената, а не качеството, начело на държавата ни са прости и алчни хора.

В Полша, в Русия, сега в България. Последно?

просто още малко като полетат и ще вземат да падат като узряли круши! Неразбрахте ли че САЩ заповядва на тъпаците които си ги избирате ? КОЛОНИАЛНА РЕПУБЛИКА ТЪПУНГЕРОСТАН!

Последно, няма да се ремонтират. Нито ще има нови. И така вече при няколко министера..

Ще ги ремонтират в ТКЗС то на Куртово Конаре със специалисти от Украйна!

За 6-и май ще летят ли на парада?

ще правят въздушня парад с дронове.от земята ще ги управлява генерала-президент,освен ако макрон не пусне едно рафалче за случая при условие ,че изчука баба макронка