Хъб ”Балкан” ще разчита и на словашкия ”Ийстринг”

“Булгартрансгаз“ ЕАД и “Еustream“ a.s. ще работят за реализацията на инфраструктурни проекти - газов хъб “Балкан“ и газопроводът “Ийстринг“.

Обратно в новината

Коментари - Хъб ”Балкан” ще разчита и на словашкия ”Ийстринг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, сега вече руснаците ще издухат супата! Тихомълком ист ринг се развива,а български газов хъб ще има до 1.5 години. Даже може да заработи преди 2020г. Така се прави- руснаците от газпром и русофилите лаят, а онова, с което България окончателно ще се освободи от руският енергиен монопол, тихомълком и без много шум, се движи и се изгражда...

знаеш ли, докато един човек си мълчи, само той си знае, че е глупав! Ама като проговори, узнават всички!

До кога тези малоумни дебили-гробари ще се подиграват с /остатъците/ от цял един народ?!! Те за още по-малоумни от тях ли ни вземат ?!! Къде се е чуло и видяло газов хъб да работи без газ, вода да тече от долу нагоре и руска газ да идва от запад?!!!! ИДИОТИИИИ!!!!!

Руска газ през Словакия??? Теменужка е хитра като две калинки.

Представете си колко обуначен е БГ народа,щом позволява на група доказани дебили и мутри, да продължават да го облъчват с тъпизми от този вид.

Това ми изглежда като газопровод от някъде за никъде който ще се пълни с газ от никъде,или по точно прах в очите на хората за да забравят провала с Южен поток.

До края на деня ще излезе и новината - САЩ строят газопровод до България. - хахахахаха