Краен квартал на София остана без кофи за смет

Kолите за сметоизвозването минаха и заедно с боклука изнесоха и кофите, oбясниха, че е нареждане от Столичния инспекторат, разказа жителка на квартала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След оставката на Гешев следва самоковската учителка по руски.

Някои да ми посочи нещо ужким построено, направено,поддържано от Герб да е изкарал месец, два, шест месеца? Само на Толупа шкафчета та са пълни и здрави.

Тук плювачите прочетоха ли, че кофите са махнати от фирмата без знанието на столичен инспекторат? Да накарат фирмата да обясни защо са ги махнали тези кофи. А пък отделно аз съм на мнение, че на въпросния инспекторат много не им пука къде и как е рационално да поставят кофи и контейнери. И един призив - не си давайте боклуците за извозване на тъмнолилавите каруцари. Те ги изхвърлят после където намерят и точно това се случи преди 20 минути - 2 цига нета нахвърляха 2 телевизора и други едри неща в контейнер точно в овча купел и се изнесоха с посока факултето.

Това се нарича висок стандарт на живот! Идват , махат ти старите пълни кофи и после ти донасят нови ;) ...пари ли нямаме?! :)

и във Варна махнаха контейнерите за смет от места на които стояха от години, че и бройката им намалиха.

Ахаа, май ги карат в маалата до аеропорта, жк Хросто Ботев , минавайки по тангентата се забелязва, че пред всяка къща има по 4-5 кофи. Сигурно редовно плащат такса смет, а? Да не говорим пък , че и всичкото постройка е с изрядни документи, платени такси, данъци.! Кога президента ще се захване с тези чудеса, А?

баба фандукавна пак се изложи метрото и тече онези жалки подобия на младежи гроб са гола вода да патуват към кофите

Че защо са им там чак пък и кофи, нали си имат полянки и подблокови буренясали и пълни с кърлежи треволяци? Баси, да не посмееш да минеш с кученцето си отдолу.....За теб СПИН-ът е гарантиран, а за животинката - минимум инфекция или тежко натравяне. Важното е да се съберат данъците, така да се каже. И да се срутят на хората гаражите, че пречели на клюкарките-доноснички да гледат зад пердетата надалече какво става.......Но пък има безплатна /засега/ атракция - щом завали, и хоп, пристигат някакви унтерменшен с лопати и започват да насипват топъл асфалт по дупките....И така до другия ден, когато асфалтът вече го няма и е отмит и се започва отново.....Отпуснали хората някакви еврофондове и трябва да се усвоят, така де, няма да стоят неусвоени, я!

Гарантирано от ГЕРБ!

дан4ето козирува на бипко 4екмеджаров и почват с саботажите понеже им се клати стол4ето и са крият следите