17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това от снимките което виждам е една развалина,която няма нищо общо с културата.Незабавно да се разчисти от собственика за да спрат да я глоздят крокодили.

КАКЪВ ПАМЕТНИК НА КУЛТУРА Е ТОВА Е ПРОСТО ЕДНА СТАРА БОЛНИЧНА СГРАДА БЕЗ ОСОБЕНО ЕСТЕТИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

не се казва от крадци а от роми

Ама те не крадат бе, батеее, те само си взимат... Ни мой да сбиждаш братята роми, че ще протестират после под джама ти...

ограбили а са я трансформирали на коптори , все пак в Сливен е ...

Нямали ангажимент да пазят. Тия малоумни идиоти нямат ангажимент да пазият и реда и спокойствието в страната. А, бе малоумни полицаи, че нали един ден ако дойде по свястно правителство, а не престъпници на власт болницата може пак да функзционира и вие да опрете до нея, малоумници.

Полицията е тази, която е извършила престъпление по служба - слабоумие, мързел, апатия, довеждаща до разпад на обществото съответно и логично ....След като политици крадат/точат/усвояват антизаконно наволя бюджета и еврофондовете , разпределяйки порциите по обръчите от фирми, защо циганите да бъдат съдени за кражба на много по- малко

Да си казваме истината вече

Първо не кредат, а прости си берат. Второ не са крадци, цигани са.

Трето полицията не е за тая работа, иска си квалифицирани кадри.

И какво като минават полицейски коли. Нямали задължение да охраняват сградата. Чакайте да ви пази Полицията, ама и това не им е задължение. Задължение им е да стачкуват за по-високи заплати.

Тяхно "задължение" е редовно да замърсяват околната среда, патрулирайки безпричинно с новите си автомобили, правейки реклама на фирмата, която ги е произвела, това е:)))!!!

паметник на културата - паметник на лъжата и безхаберието.

Полицията нямали ангажимент ... няма такива шматки. Как да нямате ангажимент бе?! Това е вандалство и кражба! Ангажимент нямали... Вярно е май че са ви свели до ниво охранителна фирма!

Животни.

Каква новина е това?Така е навсякъде из България.Престъпници ни управляват,на електорота роми оставиха всичко от което нямят нужда вече. България е една пропаднала държава управлявана от завършили "помощно училище". Резултатите не закъсняха ,справиха се за 30г.Комунисти извратени наричащи се дпс,гроб,нфсб..бсп.........

И кои етноси в градовете се движат с каруци? Журналистите да не се правят на цапнати с мокър парцал, ами да пишат направо за поредните цигански набези!

Има малък проблем с ромите, но нека не го замитаме под килима каза Цветан Цветанов.......

Характерно за управлението на ГЕРБ . Разграбване на имуществото и полицията няма ангажимент за охрана , а като се вижда откраднатото с каруците , сигурно няма ангажимент и с кражбите . Важно е , да се отчита , че са намалели кражбите , а те намаляват , като просто не се отчитат .

РЕАЛНОТО заглавие на статията, следва да бъде: "ЦИГАНИ разграбиха запустяла болница в Сливен!" Стига вече с тая псевдо-политическа коректност! Крайно време е нещата да бъдат назовани с истинските им имена!

Викахме ѝ туболницата, съкратено от "туберкулоза". Оградата беше двойна. не нидаваха да се качваме по нея и дори да обшуваме с пациентите, които ни молиха да им купуваме цигари. Снимката към статията е направена най-вероятно от блока, в който живях преди "демокрацията".

Болницата функционирала 100г, но дошли Дянков и Нели Нешева и я затворили. По-добре от МЗ да я бяха дали на ромите, да се настанят да живеят в нея, отколкото да я оставят да бъде разграбена и разрушена.

Дума "роми" в българския тълковен речник НЯМА. А и да бяха пуснали ЦИГАНИТЕ да живеят там - сградата щеше да изглежда по същия начин!!!!

чисти цигати,те имат навика,да оглозгват до кокал стари сгради

КОЛКО ЛЕВА ТРЯБВА СТАНЕ ЗАПЛАТАТА НА ПОЛИЦАЯ ЗА ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА

Колкото и да стане, ако няма обратен контрол по постигнатите резултати, той работа няма да върши.

Ако българин отиде и бъде хванат ще бъде изтипосан с целият му ръст на снимка и трите му имена отдолу, а че цигани унищожават всичко що им се харесва услужливо им се спестява !

Крадци е много общо. Да не би да става въпрос за цигани?

Става въпрос за свободни берачи на халумин, бакър, пиринч, джилязу и др.

Ако някое цигане се нарани докато бере желязо, бхк пак ли ще съди държавата като в Бяла Слатина преди години... По закон в града каруците са забранени. Полицията що спи?

хайде сега, разграбили били, понабрали са си малко тухли и желязо, човещинка е. Откъде да вземат строителен материал за незаконните къщурки? само се чудя няма ли благодетел да осигури и цимент, че само с тухли не става

Има, има, само да намерят тИлИфона на войводиновския кмет, той отговаря за този... ресор:)))!!!

Остаава и полицаите да правят клипчета за престъпления и кражби.

Направо всички да напускаме тази "държава" и да си останат циганите и полицайте ...

Ама аз ако поискам да направя фотосесия в която и да е изоставена държавна/общинска сграда, в който и да е град и веднага идват охранителите.

"не функционира от години, но вече е разрушена" ей... това българското журнале е уникално.

символ на Борисовото управление! Съсипа болниците дори в окръжните градове !

ти що си прост?

умен ли се имаш!? Циганите ли командват държавата?

Защо е пропуснато дипломатично да се каже, че това е циганска работа?