Крадци опитаха да задигнат бюст-паметник на Ботев, теглейки го с автомобил

Монументът е изработен от бронз и вероятно това е причината за посегателството, смята Дейвид Арабаджиев от Община Благоевград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отрязване и на двете ръце на всички участници в престъплението! Принудително кастриране като превенция да не плодят повече паразити

им изсъхнат ръцете и топките на извършителите. Бял ден да не видят и да се гърчат в нечовешки мъки продължително преди да си заминат от тоя свят.

а бе тия там няматли си бюст паметник на благоев да си го крадат на воля, та посягат на ботевия паметник?

ясно, нямате си! ама не ми е ясно, никога сте нямали паметник на благоев, или вече сте го откраднали?

Пак шведите.

дейвид арабаджиев от община благоевград! а кмет на градчето на благоев е илко стоянов стоянов от ....на славчо учиндолски партията! явн и там изчегъртването работи с пълни обороти!

Сигурно цигани ще купят бюста и ще го претопят, препродадат я у нас я в чужбина, както нарязаха и продадоха кораби, релси и влакове. Пак те създават законите у нас. В САЩ един килограм метал за скраб да продадеш, трябва да докажеш откъде го имаш, и не, от стауята на Вашингтон няма да се купи, ами има сериозни правни последствия. Сорос е виновен.

кражба на културна ценност Рошков (Рашков) не го бърка. Него му дай да чегърта. Той друга заръка няма.

Продължаваме промяната. И Рашков спи

Бронзът и медта вече са невъзможни като материали за работа.... ни паметник да правиш, ни покрив.... Такава мизерия не е била от султана още...

На 1000% македонски цигани

Циганизация!!!

Да ги вържат на паметника за всенародна радост и забавление, а после в мините, с търнокоп и лопата, да изкарат рудата за паметници по цялата страна.

Щом започнаха в София да изчезват металните шахти по улиците, явно беззаконието е пълно. Това МВР комай съществува само по време на изборите а иначе никой не е виждал жив полицай последните 7-8 месеца ако не е на протест или покрай изборите.

Рашков почива след изборите и си харчи торбичките от Пл. Узунов

Няма нищо свято за тия гадове...

Сиганетата са гладни бе батетейййй ! А и за нов Мерцедес за Фончо трябват паре.

Фончо кара БМВ :-р

Минавайте на гипсови отливки или пластмаса. Това тъмнозелените не го берът !

Мангали сър.

Това очевидно е соросоидна юдомасонска и джендърска работа. Не смятам, че лично Сорос е присъствал, но вероятно лично го е поръчал.

Паметникът е теглен от скъп мерцедес, пълен с добре охранени цигани-расисти. Знаят че Бойко Борисов ги пази и няма да отидат в затвора

Лекувай се приятелю, а крадците наистина са пазени от Бойко , но не Борисов , а от фуРашков , а защо не и от Ноееев

На тази територия крадците се чувстват изключително комфортно и уютно, за разлика от всички други нещастници.

Дейвид и Арабаджията

И отново чувството за безнаказаност!