Крадци обраха жилище посред бял ден, след като упоиха кучето и котката

От апартамента в столичния жк "Изток" са взети 4300 лева, бижута, злато и пендари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да дойдат и да имат късмет да съм си вкъщи!Пожелавам си го и на мене и на тях!Ебати къв приспивен кютек ше ядът!От Нови Искър съм и това е район на скорошни подобни айдушки турове на две къщи и един апартамент ,влизане с упояване ,но на стопаните!При предишни обирджии се оказа че са под полицейска опека !

Обирът е бил за пендарите и Наполеоните !!! Пършивите пари събрани от съкооператорите са само бонус, да полеят удара !

Да минат при мен. Имам 2 чекмеджета с банкноти от по 500 евро, 10 кюлчета злато и дакел. Ама колко по 500 евро дадох за пластиката на крокодила да мяза на дакел, само аз си знам.

Ако не бяха упоили котката, спукана им беше работата. Професионалисти.

Да дойдат при мен. Нито куче имам нито котка. За съжаление нямам злато, пендари, евро. Само 10 лв на масата да ги вземат със здраве.

Кучето - разбираемо защо е било упоено. Но котката? За да не може един ден съдът да я използва като свидетел?

Бате, ти малоумен ли си?

Сигурно са пуснали някакъв газ, а не са го ловили поотделно и трили по муцуните за да ги упоят. Което значи, че сигурно са били с противогази.

Тоя трябва да е малоумен, за да не го съобразява това.

Всъщност котката е била Panthera tigris tigris, представител на семейство Коткови, вид тигър, демек бенгалски тигър.

Откъде по дяволите простосмъртен може да си купи течен азот и как ще го съхранява и транспортира до мястото на обира ? И каква е тази суперспец-подготовка за някакви 4300 лева ? Ясно че е станало с вътрешна информация, но да изпползваш течен азот и упойващи вещества за да окрадеш касата на кооперацията с 4300 лева ?!! Кво става в тая държава бе ?

Първо това не е като на Терминатор 2 с цистерните, има си спрейчета, продават се в нета. Второ каква вътрешна информация бе, той целият блок знае кой е платил за ремонта и кой не и колко пари са събрани. И аз съм бил касиер на входа и съм събирал. Щото масово реват как нямало да дадат докато не дадат и другите, пък те тогава.

Под вътрешна информация имах предвид някой от блока, който знае че събират пари. А какви са тия спрейчета много ми е интересно. Все пак не може да държиш течен азот в алуминиево кенче от дезодорант. Само празният контейнер от 500 мл. за това нещо струва 200 долара в амазон. Никой няма да ти прати течен азот по пощата от чужбина. Сто процента това нещо е забранено за транспортиране със самолет. А от колко места в БГ може да си напълниш течен азот ? Би трябвало да са оставили следи с тази покупка.

Абе и аз съм бил касиер, парите стояха в банката... И основно там ги събирах, на ръка рядко ми е давал някой, и като даде - айде у банката. В мен/в къщи рядко имам повече от 100лв. Докато бях касиер най-много 200лв е имало, докато ги внеса и тях в банката...

един литър течен азот струва 2 лв. и можеш да го съхраняваш много успешно в термос.

Аз питам първо къде се продава. Значи отивам с термоса и ми наливат без да ме питат нищо ? Аз станах луд докато успея да си купя кислородна вода за хранително вкусовата промишленост без химически стабилизатори. Единственият доставчик, който намерих е от Англия и там продават само ниски концентрации, да не би да решиш да направиш бомба, което всъщност е невъзможно с 30% концентрация, но и за нея искат да си юридическо лице със специално разрешително. Тука вие ми говорите, че наливат течен азот в термоси. Къде е това бе ? Колко такива пункта има в България ?

Силве, стига лъга, бе! ))) Къде се продава, че пък и на цената на бензина... Течен азот, не се копае от земята, не се рафинира... Трябва налягане за да се съхранява, това за термоса... Абе, тук идиотите са прекалено много.

имаше една стара песен: 'за крадец не ставаш сине, ти си будала". т и ти така: ако те спира един прост проблем за намирането на нещо си, значи не ставаш за тази работа.

Не става по цигански. Трябва разходите да са по-малко от краденото, не на всяка цена... Абе не ставаш.

Котката е упоена с течен азот, а ключалката е разбита с хлороформ.

Щом ползват течен азот за разбиване и упояват животни, няма как да има отпечатъци.

Ква е тая зла котка бе?! Откъде да си взема такава?

Държат скъпоценности вкъщи след като били обирани три пъти? 200лв на година за сейф не е малко, ако не ти се дават ще очакваш крадци. В блок без портиер и видеонаблюдение сигурно. Портиерът като види непознати хора поне ще ги пита какви са и при кой отиват.

Е то след КТБ сейфът в банка като опция е леко.... нали.

Е, поне животните са добре. Другото дреболии.

Имаше "закон за бурките", където се забранява да си криеш лицето. С тези маски създадоха идеална среда за крадците. Ако сложат и шапка и очила, иди ги разпознавай на записи от камери. Ползваха се от преди коронавируса маските от крадци. Преди като пребиха един журналист ли бе, биячите бяха с маски.

Тоооочно па маските са виновни и ако ги нямаше задължителните маски, ченгетата щяха веднага да заловят обирджиите и фактически грабежът нямаше изобщо да се случи. То бива да си прост, ама ти си направо уникат.

Абе какъв течен азот бе, каква упоена котка, вие у ред ли сте?

Всяка кражба става с предварителна информация,за налични средства,ценности,домашни любимци,навици на собственици,съседи и т.н.

постановка, сами са го направили

И учителка в детска градина ще ви каже, че обирът е дело на съкооператор, който си стои вкъщи през деня. Това, че би могъл да има съучастници, не променя нещата.

Е как така са упоили кучето и котката. Аз не съм чувал досега куче да може да се упои?!

То за това ветеринарите направо режат животното когато се налага, а то стои и си гледа кротко.

Явно не сте и виждали куче или котка.

"По думите й в дома им е имало толкова пари, тъй като майка й е касиерка на входа." В злато и пендари ли доплащали, ако нямат кеш?

Това НЕ Е обир, а кражба. Докато се пенсионирате ще научите ли разликата?!? ТОВА НЕ СА СИНОНИМИ!

Е добре де, ТИ като си наясно защо не вземеш и да ги ограмотиш малко? Недей само да се правиш на отворен!

Има си НК, там пише разликата. Журналистът трябва да е достатъчно грамотен, за да може да пише по дадена тема.

Ама е обир, защото е влизано в жилището без съгласие на собствениците. Кражба щеше да е ... Ама ти явно не ги разбираш тези неща.

Спокойно сега пак ще я викат в районното да дава показания през ден. Наща полиция е безсилна и не съм чул да са хванали крадците на който и да е...

4300 или 4000 ?

то си е написано; 4000 в кеш, бижута - 100 лева, злато - 100 лева, пендари - 100 лева. точно 4300 лева. виж, уискито дето са изпили от хладилника не са го сложили в сметката ама сигурно щото е било от цар киро.

След като държат уискито в хладилник - хак им е!