КПКОНПИ започва проверка на Владислав Горанов

Действията са разпоредени от главния прокурор Сотир Цацаров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че и Горанов ще излезе целият в бяло, както беше с Цветанов.

Една проверка с предизвестен край.

Гарван, гарвану око не вади! И да има проверка какво от това. И да има закононарушение какво от това! Ще заметат всичко и тоя ще излезе чист като сълза...

Този господин има ли адресна регистрация на посочения адрес на апартамента за безвъзмездно ползване? На чие име се водят партидите за заплащане на елетроенергия, студена вода и парно?? това е от съществено значение, което ще разберете по- късно.

Кръстникът на Горанов - Иван Сариев е високопоставен масон. Цацаров публично отрича да е член на някоя ложа. Но ръкостискането им е в масонски стил, има снимки - може да се види. Горанов замита под килима всеки един въпрос гузно - гузно дали апартамента му е собственост на Домусчиеви ?! Таaa, kъде живее министър Горанов - шефа на финансите? В луксозен имот на Кирил Домусчиев - шефът на КРИБ? Без да плаща наем? И защо? За да му опростят над 58 млн. лева неустойки заради неизпълнение на договора за приватизацията на Български морски флот?!

Сега ще да видите какъв ''клошар'' е финансов в България пък искате финансите на България да прави кога собствените си не е ''оправил'':)))))))

СЕ ГАВРЯТ С ХОРАТА ! НО КОЛКО ГАДНО ТРЯБВА ДА НИ СТАНЕ, ЗА ДА ИЗРИНЕМ ЗИДАРСКИТЕ МЕКЕРЕТА ОТ ОКОПИТЕ ИМ ?!?

Мижи да те лажа и накрая всичко наред смях..!!

МАСОНА ЦАЦАРОВ ОТ СДРУЖЕНИЕ „ЛОЖА СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ – ПЛОВДИВ“ образува проверка на ложата ва която участва кума на министър ГОРАНОВ - зидаро кофражиста ИВАН САРИЕВ. Ако от КПКОНПИ тръгнат да ровят в обществените поръчки свързани с името на жената на Сариев СНЕЖАНА САРИЕВА , ще стане истинска война. Но си мисля, че Ремзи Санвер – Велик майстор на Великата ложа на Турция. който е и кръстник на Иван и Снежана ще се намиси и ще укроти развълнувалите се братя. А ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА НИ Е ИСТИНСКА КОЧИНА ОТ КОЯТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН СЕ СТРЕМИ ДА ИЗБЯГА.

Значи съгласно имуществената декларация на министъра, той и съпругата му притежават два апартамента... Но те не са им достатъчни за да покрият жизнените им нужди и са приели да ползвате безвъзмездно луксозно жилище от 180 кв м. от роднина в престижен столичен квартал. Това негово ползване поставя много въпроси само някои от които са: 1) Ами ние всички искаме да имаме вуйчо владика като този на Горанов, например кръстниците предоставят на някои един обикновен обяд годишно и то срещу съразмерен подарък за гостуването, на други в продължение на 6 години, безвъзмездно жилище за 1,800 евро месечно или 129,600 евро облага за целия 6-месечен период... Не случайно на това се вика мръсна и долна шуробаджанащина. 2) Вуйчото владика изглежда е доста богат за да може да си позволи такъв "жест". Кой е той и дали е проверяван от НАП, ДАНС и компетентните орагани за законността на произхода на средствата му? Дали този имот е деклариран като безвъзмездно предоставен по надлежния ред? 3) какво точно е получавал в замяна вуйчото през тези 6 години от Горанов пряко или непряко след като не е получавал наем за ползването на имота му? 4) Горанов се е оженил за имотна съпруга видно от предоставената декларация. Още през 1997 г. сигурно на около 20 години родителите са и дарили средствата за закупуването на цял апартамент, в онези години по време на най-бандистския преход. Явно те са били заможни за да могат да си го позволят. Това е една много уродлива практика да даряваш на хора, които тепърва започват житейския си път, но какъв е произхода на тези дарени средства е по-важното в случая, може би допълнителен въпрос за прокуратурата ще да е това.

На тоа селски кавал що не турите пранги като на Иванчева?

Ами защото е наше мекере а ние такива ги пазим като знеиците си че ни трябват кога е необходимо да се оправят мангизите:((((

"даваме Добрев", извинете Горанов.

Аз като "лош мат'риял" съм доволен от "учителя" на Владислав Горанов - Симеон Дянков. Три години (2010, 2011, 2012) беше суспендиран Чл. 100 от КСО. Сега Горанов ни "цака" с "осъвременяване от Националния осигурителен институт с процент, равен на 50 на сто от нарастването на осигурителния доход и 50 на сто от индекса на потребителските цени през предходната календарна година.". Така за 2019 година този "процент" след приемане на бюджета ще е 5,7%. Към днешна дата инфлацията е 3,7% официално, което означава че на 01.07.2019 година на пенсионерите доходите няма да мръднат от системата на обедняване ... докато не проумеят изходът ОБЕДИНЯВАНЕ.

На времето, когато направили ЖП гарата назначили за стрелочник един абсолютно неграмотен и лупав човек До такава степен, че лягал на стрелката и с ръка сочел коя двойка с коя да се замени. Често във форумите има такъв човек, който дори не зъключение, не дори теза, а въпрос на коя от днете публикации да вярваш слага минус... Хайде върви и разбери по "ляв" коловоз ли да тръгнеш, по "десен" ли или като на гарата в Хитрино. Глупако с минуса почти на всички постове -ти да не си двоен агент!? нали знаеш че има "свински ушета" дето ни броят леви ли сме, десни ли сме или като тебе леваци

Димитър Ценов е оставил 5 млн. златни лева за търговско училище по германски образец в родния си Свищов. След 9 септември търговското училище става Стопанска академия Д. Ценов. Възпитаникът на Стопанската академия Влади Горанов се издига до финансов министър на сикаджията. В същото време обитава жилище, предоставено му безвъзмездно от голям датъкоплатец. Думата дарение за него е нещо да вземеш. И взема. Словосъчетанието почтен бизнес е оксиморон. Открийте разликите в мисленето.

Ах как го чакаме....

Кръстникът (на Горанов) просто му е направил предложение, което Горанов не е могъл да откаже.

Знаем как завършват тези проверки, а какво стана с турския доклад, някъде хората наистина правят проверки

Досущ Сибила селска съм готова да предскажа резултата от проверката: " най-чистия или има добри счетоводители";)))

изобщо не води счетоводство, понеже е чист като ... боза

хахахахахаахахахахахахахахахахахахахахах герб започва провекра на.....герб хахахахаххааха

Поредния прах в очите на хората че ''имат'' принципио защото това се знае отдавна ама всички се правеха на ударени.. Надявам се сега поне да стане поредния бушон дето да спаси боко защото иначе всинчцата треябва да си заминават а така без власт няма как да помагат на бушоните..

Само да попитам не трябваше ли едни 54 млн. да бъдат внесени в бюджета от неспазване на Договора за приватизация на БМФ от Домусчиев ? Някак си странично си спомням за скандала между него и Валери Симеонов. И какво стана с тези пари ? Може би не трябва да питаме фин. министър, но не се сещам как да помоля баба Гицка от село Осеня да ми отговори.

Правилно! Макар че и на Станишев като Премиер направиха проверка точно за същото. Оказа се, че 400 лева наем за 240 квадрата мезонет е съвсем нормална и пазарна цена. Дано този път не е същото.

Не е необходимо да съобщавате какъв ще е резултата.Като на Цецо ще е.

КПКОНПИ уж ще правят разследване! Цирк! Смятам, че единственото което ще ги затрудни е да вкарат слоновете в административната си сграда! За другото си имат вече написан алгоритъм!

Хората знаят много добре какъв ще е резултата - невинен. Няма нужда да се прави проверка.

А на бас за по 100 000 лв ,че нищо няма да излезе накрая! Просто ще има проверка и ще го изкарат чист,като сълза!

Поне ще разберем как се живее безплатно при Домуса и да го правим законно.

а като бисер ов

И кое е вярното; В СЪСЕДНА ДОПИСКА ПО ПОВОД СРЕЩАТА ЦЕЦЕРОВ -ТРИФОНОВ СЕ СПОМЕНАВА ЗАПЛАТЕНА СУМА ОТ 250 000 ЛЕВА ЗА ШЕСТ ГОДИНИ ( х3473 лв/МЕСЕЦ) С ПИТАНЕТО ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ! ТУКА ПИШЕ ЧЕ ЖИВЕЕ В ЖИЛИЩЕ ПРЕДОСТАВЕНО ОТ ФАМИЛИЯ "СВИНАРОВИ" БЕЗВЪЗМЕЗДНО! В СЪЩНОСТ ЕДИНИЯТ БРАТ ДЪРЖИ ДЪРЖАВНОТО ПАРАХОДСТВО - той държавен служител ли е! КЪДЕ Е ИСТИНАТА ЗА ДВЕТЕ ПУБЛИКАЦИИ щото при тези условия трябва магаре да избере "вярната, истинската" вест

Не се казва името на бизнесмена. Аз знам че е Домусчиев.

цирк като с шиши

да беше само това селянче уредено да махнеш с ръка а то тълпи от прованса

Сигналът е подаден от Мая Манолова. Ще ѝ взема той колата на НСО!

Ето така се манкира деност- после всички са оправдани и ха по живо и здраво да си продължават далаверите.

Да видим сега наглата усмивчица дали ще изчезне или всичко си е пак цирк

"ПАНАИРИИИ, ПАНАИРИ..." ( припява Лили Иванова)