КПКОНПИ влезе на проверка в Община Луковит

Проверяват се обществени поръчки за ремонт и рехабилитация на пътната мрежа, санирането и продажби на земеделски земи от общинския поземлен фонд

Обратно в новината

Коментари - КПКОНПИ влезе на проверка в Община Луковит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за какво издържаме с данъците си тея герберски слуги? да закриват тоя слугинаж и мутрата ако иска да си ги назначава в зайчарника и да им плаща от шкафчето!

"Той" Вече не е на хранилка, него много го боли!! Той Време е шуробадженащината да свърши, тя е навсякъде. Той Полека лека, всички ще бъдат изчагартани.

тъпи, аз несъм на хранилка! аз пълня хранилката на недоносчета като тебе! а служебния премиер и сегашен военен министър назначи децата си за експерти в държавни институции! с пет цифрени заплати!

Е как да е добре милата БЪЛГАРИЯ то на всякъде кражба ?

можели и аз да подам сигнал? министъра на транспорта има транспортна фирма! а министъра на здравеопазването има аптекарски бизнес! а министъра на вътрешните работи е с отнет достъп до квалифицирана информация! а конституционния съд на републиката постанови, че президент радев е нарушил конституцията като е назначил кирчо за министър! пък самият кирчо е подписал декларация с невярно съдържание, което е подсъдно! а министъра на икономиката беше уволнена от премиера станишев за корупция и търговия с влияние!