КПКОНПИ се отчете с отнето имущество за 1. 5 млн. за 3 месеца

В полза на държавата са взети апартамент, заведения, имоти и пари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах колко са конфискували на “най-корумпираната” - Десислава Иванчева. Не видяхме и златната ѝ тоалетна чиния... Къде ли е скрила толкова много пари от изнудвания на строителни мафиоти, пардон, предприемачи...

Това че си приел някакви решения за ''обезпечаване''с имущество не е никакъв реален приход защото след решенията на съда както е по закон може да се наложи да си ги наврът в зад,а тези решения и да плащаме и лихви за пропуснати ползи.. Такова изземване трябва да става САМО след окончателно решение на съда..

Интересно колко са похарчили? Да не е кон за кокошка.

КПКОНПИ се отчете с отнето имущество за 1. 5 млн. за 3 месеца Отнели 2 сладкарници,няколко магазина и апартамен в дълбоката провинция. С това тези са се похвалили как са унищожили дребен семеен бизнес на хората. Тази комисия е куха по съдържания и по-скоро изпълнява ролята на репресиращ орган по поръчка отгоре.

Викаш да оставиме дребните риби да ни скубят и печелят на твой гръб :))))Е..м ти на логиката :)))

Именно. Направила са няколко свирки срещу препирането на едни пари. Проститутки и сводници. Пфуу.

И сигурно са направили разходи за 3 милиона.

Комисията има бюджет 6.2 милиона годишно, очертава се да заработи 6 милиона с този темп, с една дума данъкоплатците сме на загуба от дейността и.

Ще имат да дават.

... И отодоха в джобовете на управленческата сган!

Тези как не ги е срам. Това са кокошкарски работи. Като почнете да отнемате от политиците тогава ще падне голямата пара.

е па я за толкова ли бих път до бг да ме оневинят