КПКОНПИ се отчете пред депутатите, спечелила 21 дела за близо 5,5 млн. лева

Антикорупционната парламентарна комисия прие отчета й, от ПП не са доволни от нейната работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малка корекция - всъщност били 5,5 млн дела за 21 лева. Боже-ее, хрантутим и това! А гадните европейци само кусури и маану ни намират, да им се не види макар.

Аз пък съм страшно доволна от работата на КПКОНПИ !

От милиарди откраднати,спечелили дела за 5.5млн.Че те тия само заплатите си не могат да изкарат.Закривай.

Не могат си плати мазните банички в НС

хахахахахаха То сигурно повече пари са отишли за заплатите им

Ха ха ха за тази комисия още преди няколко години казваха,че годишните заплати на комисията струват на държавата,тоест на българските данъкоплатци осем милиона лева. Те не могат да си заработят дори заплатите си...

Да се захващат с другара Денков и мутреската му.

Тия дето много знаят айде да ги вида. Събираме доказателства, преписките по едно само дело са 2-3 кашона, съдиите си прават оглушки, мине се не мине си намират повод да отложат некое дело със сичките възможни сигански номера. Не ви иде на ум, че едно съдебно производство може да иде с години. Сречелените дела са добро начало, но и висящите са страшно, ама страшно много. Искам да ви кажа, че не спиме и рано или късно ще изхващаме и високите етажи - ще хвърчат зелени чорапи!

Срашно не ефективни сте без значение в коя институция е проблема. Използвайте живота си и времето си за нещо ползотворно. Самозаблуждавате се че вършите нещо добро … но всъщност метете на полето.

А трябва да са 5 млрд!

За 6 МЕСЕЦА КПКОНПИ спечелила 5.5 МЛН. лв.; А Бюджетът на КПКОНПИ е 24. 679 9 МЛН. лв.

Чудя се колко в пъти повече пари са похарчени, за да се съберат 5.5 млн … Това ми напомня случка на едни комшии на които им бяха откраднали телеизор на стойност 900лв. Четири пъти идваха трима полицаи … които съответно харчат пари за гориво, заплатите им текат и на всичко отгоре не вършат нещо същественно което да пресече престъпността… а се занимават с констатации и писане на обяснения. Институциите са крайно не ефективни с не оправдано големи бюджети, които при добро желание могат да се насочват доста по-рационално.

България и българите не са измислили корупцията, а Корупцията има своите корени в миналото, тя е толкова древно явление, колкото и самата държава. В цялата история еволюцията на корупцията протича паралелно с еволюцията на държавата. Още при старите римлини и гърци е имало корупция. ВСАЩ, Великобритания, Германия, размерите на корупцията е колосален и в момента. Говорим корупция в трилиони! За това спрете да говорите за корупция. Даже Кирил Петков ще бори антикорупцията!

Корупцията е затрила римската империя. :-) Нашите тук са като пионерчета в сравнение с далавераджиите на запад.

Да, успокоявайте се. А, че сме най-бедни и изстрадали в цяла Европа благодарение на корупцията не е от значение.

А колко милиона потрошиха за заплати?

За когото се чуе , че е събрал някакви кинти и бързат да го опоскат. Затова ще има отлив на капитали, затова ще има грабежи и затова политиците ще грабят народа. А народът ще ги кълне до девето коляно. Най- голямата бухалка води предрешени процеси и граби, както руснак и турчин не са го правили. Затова се изпада в робство! И народът бърза да се отърве от такава държава.

Само с едно спечелено дело срешу Бойко Борисов ще спечелят няколко млиарда.

5 млн.?! .... малиии, тия са се скинали от работа.. А само Лефски Подуене дължи едни 35млн., само че там е забранено да се пипа!

НЯМА ДРУГА ТАКАВА АБСУРДНА ДЪРЖАВА. Излизат някакви е се хвалят че спечелили дела за 5 (пет) милиона лева И няма нето един читави смел журналист да ги пита: "А бе вие колко държавни пари похарчихте за една година? " Защото КПКОНПИ има бюджет 24,6 милиона лева. Значи похарчили 24,6 - а спечелили 5,5. Демек РАБОТИЛИ СА НА ЗАГУБА! който не вярва - да провери: https://www.caciaf.bg/web/files/documents/4/files/budget_2022.pdf

Винаги ми е било много смешно как периодично тая комисия се изцепва с гръмки заглавия за дела за милиарди, а накрая спечелили дела за 5.5 милиона. Като извадят от спечеленото разноските и обезщетенията дето са платили заради некадърно водени дела, ще излезе, че са 0 на 0. Отделно съм сигурен, че годишният им бюджет е над 10 милиона.

не са на нула! Те са на МИНУС 19 милиона!

Така е,аз съм бивш служител на комисията. Там не правят нищоооо,взимат огромни заплати. Това заседание което гледах днес,не се каза една истина.

5.5 милиона са жълти стотинки , трябва да са поне по 10, поне ! Да не говорим че най-вероятно даже и бюджета не си покриват, тотална загуба на време и ресурси ... поредните хрантутници на държавни позиции !

Бюджет 100милиона Доходи 5 милиона? На загуба е, тряба да се закрие!