КПКОНПИ осуети опит на НПО-та да разпределят 98 152 300 лева

Цацаров препоръча на МС да ревизира състава на съвета за гражданското общество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не съм знаел досега,че се дават толкова пари.Моето НПО ще се казва Организация за защита на гражданите от неграмотни и крадливи политици .Още от сега започвам набиране на членове.Който иска да се включи да сложи по един плюс.

А американските НПО-та кога ще ги проверите бе слугиньо депесарска?

Тях имат предвид.

Мали, дир, задминахте Работническо дело... Цъ, цъ - важното е, че не ви пука. Гнус ме е да проверя дали и на Недялко са му подали същото материалче, ма сигурно са.

сега герб и зазаров ще ги откраднат

Срам за държавата са тези НПО.Само кражби и далавери и така ще си живуркат до края на живота си.Имам познати които преди умираха от глад ,а сега като представители на НПО-та не се спряха в държавата ,пътуват по цял свят ,с какво никой не казва ,но е факт.Да се закрият всички НПО и соросоидни далавераджийски подразделения.Но тук явно държавата не може да се оправи,нито прокуратура,нито съд.Тук трябва стрелба.

Да виждате някъде тук новината, че държавата подкрепя с парите ни една частна банка?

Милиони държавни пари отиват в ръцете на Прокопиев, който ги използва после да подрива съдебната власт, чийто клиент е по няколко разследвания за пране на пари.

Откакто има НПО не само, че корупцията не намаля, не само, че обществото не стана по-сигурно, а ТОЧНО ОБРАТНОТО! Те съдздават само напрежение и противоборство, особено тези с чуждо финансиране! ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!

Той Цацата ако провери и тези свързани със Шиши, какви неща ще илязат.. Знам, че пиша глупости.. Цацата да проверява Шиши... абсурд!

А нещо за на Цеко банката? А за КТБ? А за Барселона? А за... Всъщност няма смисъл.

Всички НПО-та трябва да се забранят със закон както в Русия-понели?

"49 000 неправителствени организации"???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Има хляб в тази работа. Е, не е за всички папото ...

Туй чирвени бузки ку ни са държавните и наркоманскити мангизи и ший пруститутка в Шикагу. Синити измикяри без нагутоу ни моат.

А как прекрасно беше досега - освен глобални, лапаш и държавни парички, дето ги изкарват работещите ахмаци. И пак си плюеш на воля по държавата, правиш протести и буташ същите работещи ахмаци към джендъризъм, ИК, "закрила" на децата ... То пак така ще продължи сигурно де, но някак кофти е когато ахмаците знаят, че крадеш и от техните парици.

Аре моля ви се без статии за тая пача. Достатъчно пушете за настоящия плужек. И всеки знае как се осуетяват разни работи - спрели са да си плащат на гроб.

Тя статията е основно за други работи. За едни червени бузки и оплетени свински черва. Пачата е само за фон.

Ако НПО-тата не бяха свързни с Иво Прокопиев, а примерно с ГЕРБ, комисдията едва ли щеше да забележи нередностите в наредбата. Но все пак тя е творение на МС, т.е. ГЕРБ и трябва да си понесат последствията.

Държавно финансиране на нпо ги прави държавни организации, да се спре финансирането!!!!!!!

Добре, нпо-тата са технология за овладяване и прокарване на "правилни" идеи и виждания за развитие на обществото. Заплащането е неразривна част от технологията. Каква я мислихме, каква стана.

49000 НПО-та.И ПО КОЛКО ХРАНТНУТНИЦИ КАТО ПЕРСОНАЛ ИМАТ ТЕЗИ "НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ".Абе ние в пазарна икономика ли сме или "развитото социалистическо общество"от преди 1989 год. когато 40% от населението паразитизираше ,а останалите изпълняваха петилетните планове за четири години.За младите,така е в столицата.Все гледат да се Уредят на службички с малко работа,но с много пари.

Можеше просто да напишете че Хунтата и копоите й - Цацаров у Гешев са откраднали още 98 млн, които ще отидат в сметката на Барселонския татко.

Във вашата сметка селски кретен ще има само копейки ако ви дадат иначе ще ставате вегани,модерно е до като си заминете и престанете да цапате ЗЕМЯТА НИ!!!

в ЧАСТНА банка какво е?

Пари ще има само за нашите нпо-та. Който слушка папка...

Тва материалче на флашчица ли дойде?

Да.

ББ "пипне" ли НПО-тата и боговете оттатък океана ще го махнат. И ТОЙ го знае много добре това. Явно и там има разместване на пластовете по заръка ОТГОРЕ.

Ама верно ли имаме 49 000 НПОта? Не мое да бъде!

поне не пречим на световната пазарна икономика.

Тия КПКОНПИ вече 3 месеца бавят решение за конфликт на интереси за племенника на кмета и спортната съветничка Камберова които в качеството си на общинари си гласуват парите от бюджета

защо пак плюете бре дебили руски? нали НПО е символ на демокрацията. ваши организации, независими от правителството. в Русия няма такива. как се управляват зависи от вас. ама вие не знаете що е това мисъл и свобода. знаете си ленин, сталин и путин. изроди.

Какво , няма да има вече грандове от НПО-тата ? И трябва да работиш. Няма вече да седиш на компа , ние да ти даваме пари от данъците ти да ни плюеш.

били обяснил как така са независими НПО ,след като се финансират от държавния бюджет?!?

Кой, Кой, Кой??? :-))) идиотите, дебилите, сорос-обама-клинтън- червените педофили, още... зелено-червени тикви - педерастите, нарекли себе си - гейуве и още не знамкакси, осраха света, ама с маски! айде на гей-прайда с маскиииии.. мискини. :-))))

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com

Наборна служба, трудова повинност и КЕЧ; ах мокри дърва и лопата 8-ми номер! и местене на хоризонта! Нищо друго няма да ви оправи и вкара в пътя на нормалните хора!

Едни крадци отмъкват парите на други крадци.

2/3 са 1) хомосекс НПО-та 2) Цигански НПО-та 3) обикновени феминаци НПО_та 4) едно НПО на жените-емигрантки(!) яко противоконституция. ПС 3/4 от тях са спрели да работят преди 3..5 години (съдейки по уеб сайтовете им)

От къде тия милиони за тия НПО-та? Я конфискация веднага!!!

са не само НПО-тата но и комунистите и мафията БСП и лакеите от ДС с всичките им извращения спрямо българите от 1944 и преди от 16/04/1925 до сега!

Отдавна бях писал за това, още по време на офанзивата да ни натрапят Истанбулската конвенция. И това се правеше от НПО-та, които държавата спонсорира. Или ние си плащаме, да ни правят джендъри, от собствените ни пари. И се чудим после. от къде пари в тия, за да ни правят на маймуни. Значи, държавата ще взема заеми, има безработица. И сега едни почти 100 милиона лева ще бъдат прахосани по разни измами. Да въвеждат в училищата програми, за да учат децата да били "толерантни", да ни фалшифицират учебниците по история, да ни циганизират, така че да се чувстваме дискриминирани в собствената ни държава. Че и да ни съдят после по разни международни съдилища и държавата да плаща още и още. Аз не разбирам, що за слабоумие е обзело това правителство. Що за простотии прави. че и заеми ще взема и ние ще плащаме и лихви. Какви са тия "граждански общества". Клубчета от любители на парите, намерили начин да изцоцат едни пари. По криминално приети закони, скрито от хората. Като са граждански общества, да си организират движения с членски внос. Да видим идеите дали ще имат гражданска поддръжка. А не някакви отнесени хорица, докопали се до пари и да се опитват да натрапват на хората собствените си налудничави измислици. И на това ли се вика "гражданско общество". Нека си бълват простотии. Ама да се крадат по този начин и пари, малко е тъпо вече. Поредното безумие ала ГЕРБ, разгърнато преди няколко години. Да си събират членски внос. А пари, само целево финансиране, с внимателно оценен проект. Публично, нали са граждански общества, що се крият. С една дума, свидетели сме как правителството извършва корупция и прахосва цели 100 милиона на вятъра.

членове на тези престъпни банди наречени "нпо". Кажете какви са ползите за БГ и за народа на БГ от вашата (престъпна) дейност?

БХК е единствената терористична организация в света, даваща награди за тероризъм, в държавата в която извършва терористичната си дейност, докато опитва да завладее съдебната система. За капак получава пари от хората върху които извършва геноцид.

Комисията като се е сезирала от медиите, не видя ли в медиите Ректора на университета с 16 хиляди заплата?

А га същите тия медии публикувяха голи снимки на приятелката на камдидат кмет пролуратурата самосезира ли се? Деба марионетките. Господ да ги убие.

Чумата да ги тръшне, гръм да ги удари, бял ден да не видят, децата им на градина да не ги приемат

защо държават губи милиони подарявайки ги на нпо те з а1 стинка полезност нямат защо тя не постри с тези пари болница з а бедни градини ?

Що не питаш държавата, ами форума ? Ти не си ли гражданин на тази същата държава?

Кога България ще задължи всички бивши и настоящи масони в администрацията,и политиката наистина да се самообявят и напуснат подобни длъжности? Цацаров,Горанов,Гешев,Борисов........

до Добре ама... (нерегистриран) И този момент ще дойде...Само, че преди това трябва да станат няколко световни събития -в САЩ Тръмп да смачка хората на Сорос,Хилъри и Джо "Деменцията"Байдън -в Китай Си-Дзинпин да смачка хунвейбините от Ухан на Ли Къцян -и в Русия "Червеният" проект да надделее над "Белия" и после иде ред и на нашите корумпета и дембели...Ще има "Удри,върти,сучи"...:)

Решението е много просто, забранява се дейността на НПО-та та и всичко ще си дойде на мястото.

Така е. В тая държава правителството от какъвто и да е цвят отдавна е доказало, че само то заслужава да развива дейности. Ето например само като се види този достоен представител на правителството на снимката, веднага ти става ясно колко лоши са НПОтата и как точно те са проблемът на България.

сте измамници!!!

НПО - та които защитават убийци, изнасилвачи и крадци, които пускат пипала във съдебната система и целят да я овладеят,според теб трябва ли да продължат да съществуват драги?

И Картаген трябва да бъде разрушен, а? Че и си достатъчно прост, да почнеш да говориш на "вие" като не ти харесва какво чуваш, пък не можеш да го опровергаеш.

Решението е много просто, забранява се дейността на НПО-та та и всичко ще си дойде на мястото.

82 млн. лв дава държавата, А КОЛКО ДАВА СОРОС?

питай путкин

Това путкин- името на баща ти ли е?

Знаех си че си проста гербаджийска кратуна от Козяк, во добре че го потвърди.

БХК е терористична организация, отдавна не говорим за корупция, нещата стават твърде опасни и сериозни. Нямаме нужда от НПО-та, нека тези пари вместо да отиват за геноцид над българското общество, да отидат за болни деца и възрастни!

Не драги- те ще отидат за радари и нови 8 хартиени самолети- кой го еня за българските деца...Нали за онази селяндурка от НС изпратиха хеликоптер...

Освен това ще финансиране НПО терористи, определено трябва да се помисли добре за какво плащаме...

Сега- за НПО- тата не знам, но днес по едно западно радио изведнъж започнаха да говорят, че на една петролна западна фирма трябва да се търси отчет за инвестиции в американски проекти. Когато парите започваха да намаляват драстично новсякъде, изведнъж всички започват да слагат под лупата къде и как са пръскали пари за да се крепи американската икономика- изведнъж стана така че приятелството си е приятелство но хляба е с пари. Значи единственият изход за тези отвъд океана е печатниците за пари да работят нон стоп.Та ще видим какво ще стане.

лукойл

В грешка си- Еквинор- бившият Стат Ойл.

Да дадем 200 милиона на Цеко&шиши банк! Какъв е проблема?

Преди месец стана ясно, че почти всички от 14-те организации, които ще имат свои представители в новия Съвет за развитие на гражданското общество, има връзка с Прокопиев. Да де друго би било ,ако имаха връзка с твоят патрон Пеевски.Тогава нямаше да има никакъв проблем.

А защо Цацаров не е реагирал до сега? Или сега им притрябваха пари и тогава се сетиха?

Прокопиев е мазен и мръсен бок.лук!

А Цацаров е строен и чист убавец.

Сиреч - "забавляваме се " - така каза слънчо.

Непеотата им криви :) Ейй...платените писачи...яко сте захапали по нощите писитата. По спокойно. Хем грешна кауза защитавате , хем пари прибирате.... Маймунчовци :) Гьонсурата ви е майка се вижда.