17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един еничер лично подари на САЩ още от България ... безплатен Американски команден център във Варна?!? Така се пазарува ВЛАСТ!

Най важната новина е че тиквата ще сложи още една снимка на лавиците в кабинета си.

Газовия хъб. Определено. Защото изграждането на газов хъб Балкан значи газ от много източници. От много продавачи. Сега продавача е само един (путев) и може да ни изнудва с колкото скъпи цени си реши. Когато продавачите станат много ще може да избираме най евтината оферта. Което пък значи евтино парно и евтина енергия за българската икономика.

Аз лично не помня Борисов толкова жалък, сервилен, надупен и въпреки всичко щастлив и доволен от позицията си...

Новината е че софиянеца от Банкя - Б. Б. успя да уреди Варненци с американо-натовска база която ще е мишена за масирано бомбен. Няма само София да бомбят я. При последното бомбене над София преди 75г. бяха убити стотици хиляди граждани на столицата. Така че сега е ред на Варна.

Може би стотици само ,но и те стигат! А при една нова война - бог да ни пази!

Баце каза, че ще провери какво е правил Цветанов в САЩ. Нищо не каза по въпроса. Значи тази задача е неизпълнена.

Bravo na bolshinstvoto komentatori che se orinetirat v neshtata ne spored mediite no mi e interesno kak pri takova razbiarane vse Boiko se izbira i negovata izmislena sponsorirana otvan partia ili e mai che zashtoto se postaraha pak niakavi sponsori otvan boikovcite da niamat alternativa a inache povecheto ot tezi 50 podpisali sreshtu Ninova sa po izbiraemi ot neya kato lideri a tia sega s niakakvi izmisleni strukturi koito ne gi bili otorizirali se opravdava

тоталното зловещо мълчание е новината

Срешнаа се! Толкуз! Другуту саму панаирджийски мурафети и чесалки за езиците, на куцо кьораво, сакато, политолози, журналисти и разбирачи. т.е. за целиот български народ дека зяпа голи гъзове, га че ли са слънца ненагледни!

Е НЯМА ТАКАВА!

Предполагам Тръмп е дърпал ушите на Борисов за пуснатите руски оръжия към Сърбия (,които ще бъдат насочени и към България, между другото). Но това няма как да е вкючено в протокола и в новините. Западът не пасе трева. А Борисов си мисли, че може да стои разкрачен между Русия и САЩ.

" Тръмп също така приветства сделката за изтребителите F-16, високите разходи на България за отбрана и подкрепи изграждането на газов хъб у нас, който да диверсифицира доставките в региона." - ами разбира се - тези пари влизат на американците в хазната! Затуй дядката хвали нашия убавец. Да завишава, да увеличава тоз разход на нашия джоб, да има з атехния! Да не се връзваме с руско оръжие, ами с американско! На какъв език ще са надписите в техниките? На английски или български!? Щото на руски ни вършеха работа! Тия нерези се тикат сами да им се дава! Ядреното гориво ще е американско, газта - и тя. Еееее, стига бре! Сакаме си Русия! Вий си седете одинък!

"Това не е военна база, а логистичен център за учения. Черно море остава мирно и двамата с президента Тръмп ще се наслаждаваме на курорти и голф клубове" Сериозно, за глупаци ли ни смятате г-н Борисов? Няма значение дали човек одобрява или не американска база на Черно Море, направеното е ясна стъпка в тази посока и трябва да се каже ясно и недвусмислено.

Предвид чувствителността на населението, което не иска на бг-територия да има военни бази, ще измислят различни красиви названия на тези бази, но това няма никакво отношение към назначението им. Ако те се появят, никой няма да знае какво има там в това число и българската страна. А Русия на свой ред не знае, че иска да нападне БГ, но навсякъде се внушава, че решителната отбрана и въоръжаване срещу Русия е задължителна. Насъскване, интриги и провокации са задължителни при сатанизиране на Русия

Чудя се оптимистите, които вярват, че това посещение ще има значение за падането на визите. Има си условия, на които все още не отговаряме. Докато има толкома голям процент откази, докато даже в Шенген не ни искат, визите няма да паднат. Президентът дипломатично каза, че ще помислят по въпроса. Това е достатъчно ясен намек, че скоро няма да стане. Чудя се и на неистовия порив непременно да се превърнем в мишена за руските оръжия. Къде живеят децата на тези хора?!!!

Най-важната новина е демонстрацията на тотално незачитане. От там нататъ всякакви приказки за партньорство са лицемерие.

Най-важната новина е, че Тръмп си е постигнал своето за сметка на нашето...

бойко оцеля, засега.....

Най-важната новина е военната база за краварите. Привикаха тиквоча за да му кажат, че искат военна база във Варна и тиквоча изкимтя да шефе. Всичко друго е "ала-бала". Тиквоча ни продава за жълти стотинки за да се задържи на власт.

......инструктаж.....

Путинските агенти, както и българските им помагачи-путинисти вече окончателно се забатачиха и оплетоха в лъжите си, относно договореното военно сътрудничество между България и САЩ! В България няма как да има американска ВМБ, тъй като съгласно международни спогодби един чужд военен кораб не може да престоява повече от 4 седмици в региона на Черно море. Но те продължават да сипят лъжи връз лъжи. Спекулира се и с липсата на българско знаме в Овалният кабинет. Ми, господа путеФци, там няма как да има българско знаме, по съвсем определени причини. Както не може да има и каквото и да било ДРУГО чуждо знаме. В Овалният кабинет се намират единствено знамената на съюзните щати! Когато евентуално станем намсикойпоред американски щат, тогава нашето знаме ще е в Овалния кабинет. Едва ли това ще се случи в обозримо бъдеще :)

Заблудил съм се, за което се извинявам. За знамената. В момента в Овалният кабинет на Белият дом се намиррат, освен държавното знаме на САЩ и това на Президента на САЩ, още и различни бойни знамена на различни видове ВС , както и някои исторически.

Няколко тези срещу твоите: 1.”Лъже” ББ, а не „путеноиди”,тъй като преди дни ББ официално се изказа против военни бази на Черно море достатъчно категорично.Питай ББ.Да ти повтори. При това статут на военната база и различен от влизащите там кораби от др.държави. 2.По повод знамето. Независимо в кое помещение, кога и как провеждат се официалните срещи, съществува протокол, който се спазва винаги. Да видиш как се посрещат други високи държавни лица с официална визита и ще си учудиш.И провери снимката там има други знамена. И още: публичната тайна неизвестна само на теб, че НАТО е американско „владение”, а всички други са фигуранти за месо по простата причина,че основния финансовия внос е американски както и влияние.

Върлите русофоби не пропускат възможност да напишат нещо лошо срещу собствените си сънародници. За тях който анализира разумно събитията, свързани с България, непременно е русофил и привърженик на Путин. Злобни, заблудени хора. Не си струва даже да бъдат четени постовете им.

Ясен знак за значимостта на БГ и уважение на САЩ към БГ е следния: при официалната среща между ББ и Тръмп в стаята отсъствало знамето на БГ, на фона на които би трябвало да преминават преговори както е прието според официален протокол с двете знамена - на приемащата и гостуващата страна.До някаква степен това е скандално.

Най-важната (не)новина е: затягане на каишката, но дружба на век.

Защо в анкетата няма отговор- Какво загуби или какво подари България при визитата на този продажник в САЩ

Плондера как се изнерви,като го питат защо кани някой да ни тъпче държавата

Комундетата пикаят газ обаче Борисов е 3-ти мандат премиер и се готви за 4-ти. Нещо което нито едно комунде е постигало или накога ще постигне.

шефа Му се кефи с повече.

такъв си

Колко простичък трябва да си за да мислиш че комунистите не ни управляват все още? Игахти наивника.

има добра БКП основа и това не е малко.

Бе Бойко, бе Борисов, то бива да си толкова глупи, ама чак толкова. То бива ли такъв идиотизъм да се връзваме и с американски военни бази. САЩ са умиращото Зло. Пред очите ни е какво направиха в Сирия с кюрдите. Взеха ги, използваха ги да им свършат мръсната работа и после ги захвърлиха на турците да ги разкъсват. Окопаха се само нефт да крадат. Същото ни чака нас, Реална защита можем да получим само от Русия и съюз със балканските държави. САЩ все по-видимо са окупатор и враг на България. Такава е реалността.

Бай Дончо дори не си е направил труда да се информира какви точно самолети ни продава.Още снощи в първите новини след срещата,с удивление разбрах, че сме поръчали Ф-35 и в първия момент си помислих, че преводача се е объркал.Да, ама не.В следващите емисии внимателно се заслушах и ясно се чува Ф-35/ thirty-five/, а не Ф-16/sixteen/.Последно в новините по БНТ от 20часа, пак ясно се чува ,че Тръмп казва, Ф-35, но редакторите услужливо преведоха, Ф-16.Отврат.Съвсем ни взеха за мезе.

Тръмпито лъже, че са Ф35, да не се унижаваме с Ф16 пред медиите.

Ама те нищо не са ни продали.Само ни взеха парите Все едно-може и луноходи да каже

да не се наложи да доплащаме.

До колкото разбирам Борисов , въпреки всички клетви е приел във Варна да има Военноморска база на НАТО. За аборигените в БЪлгария е предоставено като "логистичен център" Значи Варна, вече ще е военна база, вместо курортен град и става мишена за руски ракети. При изостряне на ситуацията, Варна ще е една от първите цели на руските ракети. А Честито Варненци! Кажете благодаря на ГЕРБ и на Бойко Борисов. А Варна ще е добре да се заобикаля вече :))). А Бойко Борисов да обясни в Народното събрание какви клетви редеше. И кой го упълномощава да приема поредната американска база. В това остро време само това ни трябва. То бива тиква, ама чак толкова. Май ще си трябват протести. Американците ако искат бази, да си ги правят в Америка. Ние не се стягаме да се бием. Още повече с руснаците. Ако САЩ иска да се бие с Русия, има си територия, да ходи там да се бие.

Ай сега разбирам защо инфраструктурата във Варна липсва и пътищата са по лоши от току що бомбардиран град. Защо да се асфалтира след като ще се бомбандира.

Най-важното е ПР-а за пред офцете поднесен от "независимите журналисти",вижте само каква ...... му е врътнала мадам В !!!

къде му ги дръпнаха топовете в гробищата

Боко Тъпото беше привикан на среща с бай Дончо, за да продължи прокарването на американските интереси в банановата република България. Основните акценти са 2 - да купуваме ядрено гориво от Уестигхаус, без те да се ангажират да прибират отработеното след това/то ще се складира в къщата на Тъпото в Банкя/ и създаването на т.н. координационен център на НАТО във Варна, а по реално - американска морска база. И какви български интереси е защитил Боко Тъпото при тази среща - никакви. Имало е само "йес сър" и поклони до земята. Бай Дончо обича послушните безмозъчни ръковдители, прокарващи американските интереси в страните си, защото иначе ще има бой през пръстите и предсрочни избори.

Най-важната новина бе и си остава, че Боко Тиквата е формен идиот!

Новите от САЩ винаги са едни и същи. Обещават ни нещо, което няма да изпълнят докато не ни на..ат отзад. А след това върви доказвай, че нищо не се е случило.

Усеща се, че ни потготвят да продължаваме да пазаруваме от тях скъпи неща и в същото време да ни занимават с обещания, хвърлени във времето.

Ако българската държава и управляващите имат достоинство трябва да въведем визи за американските граждани до отмяната на американските визи за българи или до намаляването на убийствата в САЩ под определен процент, поради опасността американски убийци да дойдат в България. Спазването на принципа на реципрочността в междудържавните отношения би било правилно и спрааведливо.

Най-важната новина е, че Борисов се гласи да играе голф с Тръмп. Не се упоменава къде двамата ще играят голф. Аз снам, че Тръмп има едно много хубаво голф игрище във Флорида. На едни хвърлей място е от Атланта - Джорджия където новите ни партийни другари закупуват трескаво имоти с оглед да се пенсионират там.

Не разбрах какво печелим ние. За САЩ е ясно. Получиха каквото искат, но нищо не дават.

Толкова злобни тролове и кликери отдавна не бях виждал! Все пак посрещане с топовни салюти... е, значат нещо,нали. Ама ще кажете, друго си е Деси да се снима с Мелания,а?

А, как това си е толкова позитивно, ура. А и какво е виновен президента, че има жена? Не я крие, това ли не и прощавате? Друго си е да беше миска по гащи.

Ми къде му ги удариха салютите в гробищата

Най-важната новина е, че тате ще ми купи колело, обаче друг път!

Аз не прочетох за каквото и да е решение по който и да е въпрос! А вие?

А стига толкова решения, САЩ вече ни глобиха с 2 млрд за някакви остарели щайги-самолети. Нека всичко да си остане в сферата на сладките приказки и добрите намерения. Щото ако има решения, жална ни майка, ще трябва да се подготвим за един кредит 10 млрд.

Да, ама Нашия подписал РАМКА за сътрудничество :)

отиде коня в ряката както казват във воден или там където и да е...

Ох, Варнааа, обещаха ви за мишена №1. Що си траете не знам?!

Снимката ми прилича да е като сглобена от две части..

Не е посочена: САЩ ще се опита да ни окраде на максимум. Заложили са всички сфери в България, където могат нещо да откраднат. И още по-важно. Не се споменава за никаква конкурентност на техните оферти. Някак си по подразбиране, трябва да приемем техните оферти. Обикновено те са в пъти по-скъпи. Също научаваме, че се готви втори Чернобил, защото Уестингхаус щял да експериментира с горивото за АЕЦ Козлодуй, че и за реакторите за Белене. Това само не разбрах, може би е някаква шега? Реакторите са проектирани за определен тип гориво. Руснаците ни го предлагат на една цена. Идват американци, предлагат една двойна цена за тяхното експериментално гориво. И ние трябва да приемем!!!! Щото трябвало да сме се диверсифицирали?????? А Германия като получава 74% от газта от Русия? Какво и пречи да е най-мощната икономика? Т.е., научаваме, че за американците сме някакви тъпи туземци. И е редно да ги литнем у лево, достоен отговор. А не да се готвим за втори Чернобил. И разбрахме за пълното неуважение към България и действително, че им дреме за нас. Което е в ярък контаст с местните г.зоблизци и тяхното старателно близане. Но няма какво да очакват и да се надяват :))), господарите няма и да ги погледнат, колкото и да превъзнасят САЩ. Очакваме Правителството на България да се отчете публично, какви доставки на газ очаква и на какви цени мисли да сключва договори. И въпросът за диверсификацията да бъде обявен публично. Ако има разлика в цените, управляващите партии да обяснят как те самите ще поемат разликата в цената. А не да ги стоварват на гърба на народа. При наличие на алтернатива.

"двамата лидери се договориха и за създаване на координационен център за натовските кораби"

Военна база във Варна, руския газ заменяме с американски, американско ядрено гориво за Козлодуй, досега руснаците си прибираха преработеното ядрено гориво, американското тук ли ще го складираме. Важното са снимките, ами ако Тръмп го импийчмънт, заложиха на Клинтън, избраха Тръмп, сега се радваме, че Тръмп ни удостоил с честта най-после да приеме премиера след като всички останали източноевропейски лидери се изредили.

За съжаление, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ чие е горивото, отработеното ядрено гориво ЩЕ СЕ СКЛАДИРА в България. По искане на ЕС - то не може да напуска територията на ЕС!!! А нашите се похвалиха, че в българското хранилище НЯМАЛО ДА ВЛИЗАТ ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ от други евространи :) ... Строежът на хранилището ще завърши след 2 години. Заемите за строежа му започнаха...От ЕБВР. "Хранилището ще бъде ситуирано в двукилометровата зона за достъп на АЕЦ "Козлодуй", в землището на с. Хърлец, община Козлодуй. Първата платформа за погребване на РАО ще се състои от 22 клетки с общ капацитет 6336 стоманобетонни контейнера с отпадъци. .. съществуват няколко модела за погребване на РАО - траншейно погребване, каквото ще бъде използвано в националното хранилище; сондажно погребване и геоложко погребване... ... в националното хранилище ще бъдат отвеждани само отпадъци от категория 2а, с време на разпад от по няколко стотин години." Да ни е честита русофобията! :(

Най-важната новина от срещата е, че Международника е стара чанта, от нищо не се притеснява и навсякъде плува в Свои води: "Отдавна не се вълнувам от такива срещи, защото не ми е за първи път да съм в Белия дом" :))) ... Разбрахме, че Междунордника е особено ЦенЕн, защото подписал РАМКА за страгическо сътрудничество: "Не с всеки се подписва такъв документ." ... Разбрахме, че Международника е Пример за Меркел за харчовете за отбрана със Своите 3.1% от БВП. ББ не е разбрал поговорката "Ти го плюеш, а то си мисли, че дъжд го вали", както и че ще трябва да се прости с мечтата си за лодки, платноходки, корабчета, мир и любов. Щастлив бил Нашия, че бил подписал Рамка. Другите премиери при всяка визита подписват договори за МИЛИАРДИ...

Най важната новина е,че червените подлоги се късат от яд.

че политизирането на всяко нещо ви дава основание да разделяте хората. Червено може да имаш някъде другаде, но въпросът касае всички (съмнявам се , че си българин) и никой не печели, ако забелязваш независимо дали се къса от яд или се търкаля от радост.

Най-скъпата снимка на Борисов с Тръмп - 1,2 милиарда щатски долара уж за F-16.

Американците извакаха Борисов не да го питат какво иска,а да му кажат те какво искат . Разбира се,бази на НАТО в България,спиране на Турски поток,за да се пречи на Русия и доставки та техен газ ,пак по същата причина . Ако някай не знае,да му го кажа !

"Координационен център за натовските кораби на Черно море "си е баш натовска/американска военна база. Борисов колкото и да се ежи, накрая клекна. Той по принцип си е голям популист.

Абе чудех се колко кравари са си купили апартаменти и имоти на нашето Черноморие? Колко милиони или милиарди са вкарали чрез тези операции в българската икономика? Май николко! Аз доколкото знам разни сектанти и други изчекнати се заселват в някакви обезлюдени села да вършат мормонски и педофилски действия и блудства, защото у нас няма власт и контрол над такива дегенерати. Защо така? Нали сме били приятели и партньори, според Вожда? Значи сме най-откъсаната краварска колония, защото дори в Африка краварите имат по-позитивна политика. Абе какво стана със сондажите из Кубрат и Аспарух? За един приятел питам! Щото вече чакахме преди две години да тръгнат газ и петрол! Даже Вождът беше запалил огъня, налял олиото и сложил тигана. А руските доставчици на газ стояха накътните си зъби, защото щяхме да скъсаме пазара на газ в Европа!

А, подсети ме. До сега винаги срещах реклами в руски сайтове за закупуване на апартаменти у нас. Започнах да срещан повече за продажба от руски граждани. Това е много показателно за отлива на руснаци.