Кой управлява бизнеса с български джебчийки в Испания

Повече от година е продължило разследването в Испания, като през месец май са арестувани 41 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Шефът на групата е Методи Борисов" Този не съм го чувал. Знам един Бойко Методиев Борисов...

Да бъдем коректни . В Испания Български джебчии НЯМА ! Там върлуват цигани с Български лични карти . Индивидите нямат нищо общо с Българското общество , нация или култура. Натрапници са и струват на Българската хазна /три / милиарда годишно . Не говорят Български език . Репатрирането към Пакистан , област циган е задължително. Както и дератизацията / анихилирането . В България са ценни само за купен Илекторат , Затова в страната са на власт антиБългарски отпадъци. Временна ситуация , на която е крайно време да сложим окончателен край . Амин.

гнусните мангусти си продават децата като стока

Бою Симитлията не забравя стария занаят---проституция, контрабанда, наркотици!:))))))))) ....между другото управлява простия матрял!:))))))))))

това "български джебчийки" е много готино! нещо като синеоки негри ще да е!

И кво значение има кой обира парсата - дали някой батьо или самата крадла. При всички случаи трябва да се започне с рязане на ръцете на крадлите - от рамото. Така и батьовците ще изчезнат от само себе си и проблемът ще се реши на 100%. Някой ще каже "Аууу! Жестокост!, диващина!" Сори майна, няма начин да отучиш от джебчийството някой, който се занимава с това от 5 годишен и не може (а и не иска) да прави нищо друго. И сто пъти да го вкараш в панделата, като излезе, пак ще краде. И да го спукваш от бой всеки път като го хванеш, като се освести пак ще краде. Другият начин е обесване на първото дърво, но не е естетично, а и току-виж се оказало, че от 100 000 обесени джебчийки едната е била само просякиня - голема грешка може да стане братчед.

Не мога да разбера защо в шенгенското пространство наричат българи едни социални девианти, които твърдят пред БХК, че са дискриминирани от българите. Аз виждам в това някакъв умишлен злонамерен срещу българите абсурд, да наричащ българи тези, които се жалват, че българите накърняват етническите им права. Това си е направо етническа обида!

Достатъчно е качествено счупване на китките на ръцете или рязане на "работните" пръсти.

boyko100

Бизнеса на крадци в Испаня слабо ме итересува! По скоро ме интересува ме кой, а кога ще стигне до панделата най голямия български крадец и престъпник, а именно тиквун от Бнкия!? Интересува ме също поетапно там да бъдат въдворени всичи под него настоящи и бивши престъпници като се върнем от Тошово време та до днес! Иначе по темата: Испания ще издържи на няколко мургави наши сънароднички!

Как кой. Господ е един. и безнаказан.

Някой от "партия" ГРОП ще да е.Познах ли?

ще стане, ама друг път.

Испанските полицаи, дето редовно вършат работата на "родната полиция". Испанците искат и могат да вършат нещата, а корумпираните български полицаи нагло си правят оглушки . Рибата се вмирисва от главата!

Престани да смесваш Българи с Цигани соросоид гнусен

НЯМА ДА БЪДАТ

се , но не се работи с тях - "Чародейка" , Русе ... Игнатиево, Варненско ... Левски ,Плевенска обл. ... и т.н . "гнезда" на такива "работни пчелици" !

Много ме радват напъните на гяурите. Искат да изтъкнат, че не са те крадците, а уж циганите, а те самите са чиста водица ненапита. Много глупаво племе сте гяурите бе.

.. си ТИ бе, мелез!!!!! Турчеещ циганино, нито турците ви имат за хора, нито пък НИЕ!!!!

Марш в анадола ве мангал гнусен , още ли не си разбрал че турчин е много мръсна и обидна дума.

Българската държава трябва на високо дипломатическо ниво да защити испанските полицаи като им даде пълното право да наказва по най-жесток начин крадците без разлика на цвят на кожата. Защото в БГ тези субекти са под защита на Сорос,Хелзинки и Меркелица. В Бг мургавелите са защитен вид и е забранен старо-българският закон на Крум страшни да им се режат ръцете.Правете с тях каквото пожелаете само не ги връщайте обратно в булгария!

...са жалки подлоги. ЦИГАНИН с български паспорт НЕ ОЗНАЧАВА БЪЛГАРИН.

...са жалки подлоги. ЦИГАНИН с български паспорт НЕ ОЗНАЧАВА БЪЛГАРИН.

Севи,ти нали се омъжи за един генерал от ИД? Сега в харема не си ли добре,че се обаждаш? Днеска е събота-твой ред е на миндера((

Sevcin Muradе, знаеш ли, че тука съм напълно съгласен с теб. Даже започваш да ми ставаш симпатичен. Наистина много глупаво племе сме това българите. Ако не бяхме толкова глупави нямаше да се гордеем с нашата етническа толерантност спрямо такива кате тебе. Нито щяхме да търпин някой да ни нарича неуважително гяури. Вместо да се стремим под натиска на евролибералите да „интегрираме“неинтегрируемото и да им осигуряваме етнически Права, щяхме да отстояваме гражданско равенството на всички пред закона. Ако бяхме малко по-умни нямаше да дпускаме съществуването на етнически партии проводници на чужди интереси. Ако бяхме малко по-умни нямаше да дпускаме съществуването на двойното гражданство стоящо в основата на изборния туризъм. Напълно съм съгласен и с това, че това българите съвсем не сме „чиста вода ненапита“. Ами как да сме, като вместо да налагаме своите добродетели като народ, ние продължаваме да интегрираме в манталитета си пороците на малцинствата и на евролиберализма. Та така, тази вода, наричаща себе си българска мултиетническа нация става все по мътна, все по-кална и воняща.

На турският циганин му изтриха поредицата гнусни отговори на реплики. Браво авторе!

Браво

До оня,дето не му търсим сметка за кръвната обида ние българите- ако бяхме като сърбите,главата му трябваше да е отрязана както правят тези от ИДИЛ!!!

Не са българи....много добре го знаете.... 100%цигани!!!!

Отдавна се знае че мангалките се приемат по добре В Испания отколкото българи и първите заминали знаят всички вратички от къде да се промъкват а сега идете и ги гонетеСамо се смеем , та нали и Маргините са в Испания и децата им учат в двуезично училище горе в планината.Но в Б-Я нищо се не знае.