17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Информацията за търга е от ноември 2017. Сигурно е нарязана вече за скраб. Jadranka е яхтата.

Aз няма да я купя.

може би важи за гейпарадите. останалото са глупости на търкалета, за свободите. който не е в час си пише наизуст.

Демек да си свободен е глупост? Дтеба в болшевишката отрепка, дтеба!

А на Тато?

Тата имаше самолетоносач ...

Сърбия е дала принос с победителите през Втората световна война Русия, Великобритания, Франция и САЩ. Получила е и бонус Югославия. Ние сме били с Райха, какво искаме? Просто си го получихме. Русия / СССР/ е получила България и малко или много се е разпореждала с нея. Нищо не е зависело от нас. Съдба българска.

а на правешкия селянин яхтата къде пропадна?

Съдейки по снимката, това ръждясало грозно моторно соц корито не струва и 800 евро. Ако някой е решил, че само поради факта, че е била "яхта" на Тито, това й придава някаква особена стойност- много се е заблудил!

По-скоро е към милион, зависи от размера, състоянието и качество на обзавеждането цената на подновяването. 80000 е цената на едноседмичното ползване на такава лодка.

Много малка е, но пък широка -има добро пространство вътре. Не прилича на желязнa. Стъклопластика е. С този размер и ретро надстройка няма как да е много скъпа, така е.

Тито, Чаушеско ,Папандреу и т.н. са бледи копия на това което направи Живков тук. Общо взето сме народи с една съдба и история както и възможности, но Папандреу смучи от ЕС и САЩ, Тито от САЩ и европейските големи, а Чаушеско от народа си. А реално ние тук изградихме нещо до голяма степен сами с работа и стегнато управление.

си се объркал. При тато всичко направихме с помощта на братския съветски съюз. Тито направи много повече от тато. Стандарта на живот в Югославия преди 1989 беше в пъти по висок от този на татова България

Има какво да научиш явно още :) Спорно колко беше по висок, но да има територии които бяха много добре и са добре и днес, а защо е така справка намери карта на Османската империя на пределите на Югославия по години и ще разбереш. Просто ние 500 години живеехме с маймуните докато те са живеели свободни. Но това е едното другото е явно не знаеш, че САЩ свали гриф секретно поради изтичане на срока за една тайна операция между Югославия и САЩ. Няма да навлизам в подробности гледай документалния филм "Хюстън имаме проблем" . Дори и тази яхта е там. Там ще разбереш защо последния човек срещнал Кенеди на високо равнище е Тито и защо най-големия пазар за Юго е САЩ. Представи си Юго и САЩ хахахха. Сериозно който иска нека гледа филма ще види много интересни факти и данни и ще разбере как братята сърби са направили както се казва първия милион хахахахах

Боко!

Като ѝ гледам състоянието, трябва да има златни тоалетни да даде някой исканите пари.