Кой е ключовият ресурс в електоралната битка за София? Социологът Добромир Живков пред Dir.bg

Дясната коалиция около Движение България на гражданите със сериозни шансове за Общинския съвет, поддръжниците на Демократична България са раздвоени между Игнатов и Бонев

Обратно в новината

Коментари - Кой е ключовият ресурс в електоралната битка за София? Социологът Добромир Живков пред Dir.bg | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, кмет комунистически боклук. Как ли пък не....

Само за комунистическите агенции, Мая води пред Фандъкова !!! Мая си е умствено ограничена и се внедри в политиката чрез разкрачена поза !!!

Тия двете май един коафьор ги боядисва ;)

А анкетата е била направена на Позитано 20.

Ключовият ''ресусрс'' е константинов дето последн се занимава в натъманяването без даже и бюлетини да е видял:((((( Каквото и да говорите фалшиментото при преброяването е основно и за това не се престъпва както е в много демокрации торбите с чувалите да се запечатват и да се носят на едно място където се преброяват пред очите на бая камери и хора на случаен принцип избрани преброители. Не го правят защото няма как да правят ''невалидни'' определени бюлеини от шайката което даже и на видео го видяхме в инструкциите на Тотев без да се заблуждаваме от кого са му спуснати...

"Битката за София" е борба за парите на София. Толкова гнусна и лицемерна история...

Като сте си свикнали с шайкаджийския мухлясъл и вмирисан боклук не се оплаквайте от въздуха...

Маркет ЛИНКС с нагодено социологично изследване. Манолово водела на Фандъкова. Тази агенция иска да направи мръсно на софиянци.

Стига с тези поръчкови глупости. Вярно, че в София живеят 1/3 от народа, но това не означава, че са тези които ще гласуват за Галева.

Йовчо, ти името с което се подписваш не си го измислил сам, тръгнал си оценки да даваш, я по-спокойно!

Според червените кольовци БСП и техните главатари водят до последния ден преди изборите и накрая Хоп.... ГЕРБ ги бият с 10 %.

В случаят ще е с много повече, все пак за кмет на София иде реч.

Тия които ще гласуват за Галева са разпределени на Позитано 20 и 21.

Абе, малоумни журналистически лумпени, толкова ли не можахте да разберете, че София никога не е имала, няма и няма да има червен кмет! Кво ни ги пробутвате тези фалшиви платени рекламни новини? Да не сме малки деца!

Фандъкова ще бъде избрана още на първи тур.

и гласувам за архитект Игнатов!

Предполагам, че статистиката е водена само в редиците на БСП, нали? Видно е, че и там има конфронтация.

А колко процента има Бялата Златка? Тези двете са ясни! Равен резултат, еднакви прически, еднакво неприятни, еднакво зависими от мафията!

А ми очевидно, че не случайно му напарвиха мизерия заради неговата убавица! Ако имаше свястна жена до себе си като нищо можеше да стане кмет на София!

Факт, ама нали трябва едни копейки да се заработват....

Мишее, не издавай съзаклятието!

Това можеше да стане ако на власт бе и Цв.Цв. Той много добре знае как се печелят избори. Дето имаше един виц за изборите в Германия, как помогнал на Меркел! ГЕРБ спечелили и в Германия!

Предполагам, че статистиката е водена само в редиците на БСП, нали? Видно е, че и там има конфронтация.

Не говорете за комунисти и червени моля, защото вероятно сте лапета и не знаете, че баш комунистите завършваха руска фиология през онова време както е и госпожа данка. Боко управлява София на практика от 15 години. Какво ще стане на изборите ми е през макарона с извинение. Успяха да ме направят отвратен от политиката. Така или иначе малцинствата да решават бъдещето, защото демографски те ще бъдат мнозинство до десетилетка-две.

Мая, когато простите българи измрат от глад и болести а и от собствените си потрошени брички, тогава София ще се оправи и ще разцъфне. Засега са три милиона натъпкани в Софето. Остават още два милиона да ги натъпчат.

точите ли се за власт, дрОгаре? точете се!! след изборите пак ще има ред сополи и два реда сълзи!

А Вожда дали ще си подаде оставката ако Мая спечели! Нали все на мъж се прави. Или когато завърши АМ Хемус, че по-сигурно!

Ключовия ресурс е че кандидатурата на Манолова е много слаба!

като завърши Хемус

Балотаж няма да има, Фандъкова ще бъде избрана още на първи тур.

А нима не виждате че БСП след тези избори ще е трета политическа сила?

Мен ако питаш всички са били или са комунистически боклуци по едно или друго време.

Целта на всеки кандидат обиинси съветник е да пребори слабите кандидатури на БСП

Мисли с главата си, а не с устата си!

Това е за изследване за София, ако не си разбрал....

Само дето правилната дума е НАЗНАЧЕНА:(((((( Не е била избирана с голям % даже първия път а след това просто си я назначаваха за да не загубят потоците от мангизи шайкаджиите и за това пускаха едни праи за фалшименто и покупка на ''избиратели'' защото знаеха че след това ще си ги върнат десетократно както и сега правят...

Е и??/ще продължавате да цъфите и връзвате като налъмите нали?????ама пак БСП ще да ви е виновна за това????

Демократична България ще е незаобиколим фактор в столичния общински съвет при всички положения. Дано Игнатов да се пребори за балотаж и да отсече мераците на двете каки!

Само дето Хемус май ще го довърши него.....

Безинтересна капания - Радев и Каракачанов използват Македония за да наберат скорост техните кандидати. Радев дори включи санкциите срещу Русия. Това е популизъм

Ти за голям ли се мислиш? Тогава защо разсъждаваш като пеленаче?

кампанията е безинтересна защото БСП няма кандидати за кмет. Все едно на мач между Левски и ЦСКА последния да излезе с футболисти на Марек

Пробутват ни двете “фаворитки” на всички знаем КОЙ. Само дето аз не познавам жив човек, който ще си даде гласа за Йорданка Манолова. Подготвя се почвата за изборните Шменти капели.

сестра галева от Кюстендил - ВИС

Чудим се Кури дали ще си подаде оставката след поредната изборна загуба или тя ще е само за Манолова,а Кури както винаги ще е "победител"!?

Манолова има доста измислени неща в биографията си

само некомпетентни хора интервюирате

защото нямат кандидати

Номерата на Данка Гепито няма да минават в новия общински съвет. Там е Методи Лалов и групата на ДБ, които не да обвързани с гепи груп и обръчите на вълка.

Не вярвам 50% от софиянци да подкрепят Мая Фандъкова. Излезте и питайте 100 човека на улицата. Публикувайте резултатите. Това е проучване, другото са активни мероприятия.