Ковачевски: Отношенията с България застрашават хора, партии, финансирани от трети страни

Вече не става въпрос дали, а кога Западните Балкани ще станат част от ЕС, заявява македонският премиер

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски: Отношенията с България застрашават хора, партии, финансирани от трети страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия освен със сърбите и рушняците са са изпокарали с целия свят

Заплахата от зли извънземни също не трябва да се подценява.

Голямо драпане, да се качат на Титаник.

За какво им е притрябвало да влизат в ЕУ? Урсула да им затвори ядрени и въглищни централи? Или да им вкарат банки да ги обират с кредитите които им предлагат. Най-добре за македония е да е място където западняците да бягат от данъци и да си харчат парите.

В момента в Македония 30-40 декара земя хранят семейство. След влизането им в ЕС надали ще е така. Заради едното свободно пътуване (което скоро може и да не е свободно) е тъпо да си прецакат цялата държава и тръгват по нашия път - политическата им класа са същите говедар ски изтривалки като нашите.

Неходете в север.македония изолация и на нашата граница ги задържаните наи малко 24часа.Пълно пренебрегване и изолация на пол.партии и които контактуват с тези лумпени.

Македония била ФАКТОР???

Ами ти що си в европа?

Защото ти си в европа и се възползваш от свободата да не ти от европа за да пишеш платените си коментари. Що не искаш в русия или северна корея?

И то не искаш да напускаш титаник. Искаш европейска заплата, европейския стандарт на живот. Искаш и свободата даденати от демокрацията и Европа.

СЪРБИЯ СЕ КАЗВАТ.

типичен български нагъл селяк е този ковачевски

Защото сме говеда, затова...

Ами мен никой не ме е питал дали искам да съм, умнико!

Ти на това, сегашното, му викаш свобода и демокрация ли? Явно не си живял по Тодорживково време. Тогава, вместо свобода и демокрация, имаше справедливост и равенство.

Кой проблем решхте бе комундел??? Само нови създавате.

Всички държави от Балканския полуостров ще се присъединят към ЕС и НАТО, вкл. Сърбия в обозримо бъдеще. Третата стана какво ли ще прави - ще "денацифицира" и Балканите ли, така както ще "денацифицира" Швеция и Финландия.

Аре бегай. Вето до дупка.

Да, ама непрекъснато някакви глупаци ги рекламират като туристическа дестинация. Представа нямат какво им слагат в супата и кафето.

"финансирани от трети страни, които също така не искат да видят региона интегриран в ЕС" Е как още да ви го каже, че клохозниците мътят водата защото след РСМ и Сърбия ще поиска в ЕС? Сега слушайте славуца и Копейкин какви са патреоти да прокарват руски интереси. Ватата много бой ще яде!

Каква свобода те тресе, бе, идиот? За какво си свободен - да пътуваш до едни 26 страни. Много странно как става със средна бруто заплата от 850 евра. Свободен ли си да започнеш бизнес? Много си свободен - с едни 1000 регламента на онези кретени от Брюксел. Свободен ли си да засадиш овощна градина? Я се поинтересувай колко лицензи са нужни за това. Тези смешки за свободата иди ги говори на някое петгодишно хлапе. В България има относителна слободия оради особеностите на националния ни характер, а не заради ЕССР. Я върви в Германия и Холандия да видиш. каква свобода е х

Интриги.Опитва се да пореден път да ни заблуди,но не и да спре агресията срещу България и срещу българите с българско самосъзнание в Македэния.

Лъжлив Северно Македонски сърбоман! Бегай прави поклони на Белград! Тез северно македонци са сръбски подлоги! Вчера е деня на Васил Левски, а Гоце Делчев е последовател на Васил Левски! Гоце, Даме, Груе са БЪЛГАРИ!

Равенство??? Лекар и инженер 155лв.заплата. Фатмак 450, офицер 550, миньор 350лв. За нова кола чакаш 10г.,но ако си партиен кадър я получаваш без ред. С жилищата същото.

Че колхозниците мътят водата е ЯСНО! Но че България е безгръбначна също всички виждат! Няма САЩ, няма Русия! Има БЪЛГАРИЯ!

Вместо да дадат права на гражданите с българско самосъзнание каквито имат албанците и циганите в СРМ ,Ковачевски ни развива конспиративни теории. Тази измислена държава от Коминтерна и Тито,без ЕС и България бъдеще няма.Не напразно албанския президент каза ,че албанците от Албания,Косово,Метохия и СРМ трябва да се обединят .Нещата неконспиративно вървят в тази посока тъй като правослвното население намалява и се изселва към Словения ,Хърватия и Запада . Масово се изкуоват земи и къщи от албанци в СРМ и тази пъзяша вълна е стигнала до Щип и Кочани.Колкото и да се крие този факт от гражданите на СРМ то е факт.

И какво ще направиш бе бияча? Ще ги напраднеш като гнома защото всички сте с гръбнак и малки пишки? Интересът на България е РСМ да се присъедини към ЕС. Така отново няма да имаме граница и ще имаме общи закони. Съединението прави силата! Стига с тая комплексарщина, що хора измряха защото имате гръбнаци...

...че клекнете като на гърците, ама пустиьо македонски инат!

Честно казано обикновенния българин грам не го вълнува тази пародия на държава. Обаче тия полуидиоти в парламента много ги ухажват без, нито един нормален българин да знае защо. Какво мисли този на снимкита, който хал хабер си нямам, какъв се явява трябва да ги вълнува ЕС и в неговата държава. Сиреч Макрон нали тоя пИдерунгел се "застъпи" за България сега да оправя бакиите той..

макето пак бълнува…

Тия обаче си вярват, че ще влязат в ЕС. Ами нормално, като на ЕК не ѝ пука за българите в Македония...

Тия идиоти в парламента ни (без Възраждане и ИТН) са виновни за това че Македонците ни взимат за мезе

А каква покупателна способност на парите е била през 1963? Айде де, нали сте сополчовци боравите с данните, тогава 155 лв не можеш да похарчиш, защото нямаше го свръх потребление, нямаше мания за нови дрехи и тн.. Тъй че вземи да трайкаш тъп каун.

Заформила се е дискусийка, няма лошо, но никой не отрича, че Титаник е Титаник, дори опонентите :)

Да, и аз на следващите избори макар да се водя като средно интелигентен българин, ще се наложи да гласувам за Възраждане при все, че знам, че това не е никак добра алтернатива за България, но единствената партия в предния парламент, която определено искаше да защити България.

Народе, виж за какви предате;ли си гласувал, че като дойдат следващите избори - си направи сметката! Пак ли ще си боклук и отрепка, а те твоите господари, раздаващи земята ти и духа ти както и когато те си искат!? Пак ли ше искаш да бъдеш командван от най-долните и меркантилни същества? И драго ли ти е тази измислена държава сев.мак. да ти се репчи и се прави, че не е Българска земяа?! Ами не е, след като кумунягите я1 предадоха на другиги, който уж ни е брат, ама иска д ани вземе всичко, което е решил! ... Аре стига, а? Освестете се!!! Вижет само броя на партиите и коалициите искащи власт!? Това е долна сган!!!!

След като отношенията с България ви застрашават, айде повеКе без никакви отношения. Всеки да си стои дома, същото се отнася и за дипломатите.

Ще влязаят! Те са подлоги на американците, а последните имат интерес БГ да не е стабилна! Историята го диказва!

Абе тоз Тито много ви е изпил акъла , вие сте останали там само безмозъчми същества. То Югославията и Европата са много различни неща. И не забравяйти никога България е в Европа а вие сте от вънка и там ще стоите докато не си опечете акъла. Гърците ви пекоха 20 години за името , а ние може и 100 да ви печем за историята.

Сърбия разбира се, ама и Русия.

Тоз пък! Република Северна Македония и демокрация и правда?!?!?!?! ГЛУПОСТИ!

Била е пример само в илюзорните представи на мегаломанските титовистки извънземни от Северен Мелмак

Трети страни ли Ви пишат историята г-н Ковачевски? Оправете си учебниците по история, защото чрез тях възпитавате необяснима омраза във всяко поколение ваши граждани към България. Когато направите това, след 10 -15 години е възможно нормализиране на отношенията.

Истината ви застрашава! За това не смеете да я кажете в учебниците по история. Кажете истината и оставете хората сами да решат какви са!

Димитър Ковачевски подчертава, че отношенията между България и Република Северна Македония са застрашени от хора, групи и политически партии и в двете държави, които са финансирани от трети страни, които също така не искат да видят региона интегриран в ЕС "и това вече е ясно на всеки". Защо никой не се ангажира да изрече истината, а именно 140 години берем плодовете на гнусната човеконенавистна политика на просташки пРоссия

И какво като сте член на НАТО ? Вие въобще нямате армия (както впрочем и ние), но ние поне не сме се хванали за гушите все още, докато при вас ври и кипи и затова е целият зор да ви набутат в ЕС - за да не се избиете помежду си с албанците. Това че сте член на НАТО означава само, че сте обърнали гръб на Русия. Затова и недоволствате нали, нагъзихме сме на НАТО, а в замяна нищо ? Ако тъпия Бибитко беше мъж на място, нямаше да ви пуснем и в НАТО, както Ердоган се запъна за Швеция. Обаче той нали трепери пред началници и чинно изпълнява, отметна този момент като формалност. За благодарност началниците го заляха с компромати и го катурнаха.

Като е демокрация в Северната, защо изкарахте танковете които ви подарихме, срещу албанците които искаха присъединяване към Албания?

"Вече не става въпрос дали, а кога Западните Балкани ще станат част от ЕС" Това е така защото почти всички от сегашните хора в Народното Събрание са евтини и удобни на ЕС национални предатели, а българското племе като цяло е овчедушо и продължава да гласува за тях въпреки всичко.

По думите му по време на дискусията Северна Македония на практика е била пример за страна, "която чрез добросъседски отношения и чрез дипломатически усилия" е успяла да реши големите проблеми, които е имала и сега "напредва в европейската интеграция". ГолЕм смях , тая давоска курва на концесия съвсем разплиска легените..Македонските катунарници са като зеленския наркоман, използуват ги да създават конфликти и да се отвори поредния военен фронт България- Македония, след Русия-Украйна, Сърбия-Косово. Македонските катунари са врагове на България и българите...Да се затворят грниците и да се прекратят всякакви отношения с тях...

е прав Ковачевски. Третите страни са Русия и Сърбия. И плащат яко на ВМРО, Атака, Възраждане, ИТН и дори на Герб. И българите не разбраха, че се е информирала нова македонска нация, която няма нищо общо с нас българите. Свързва ни само общото Средновековие. Повече икономика и изграждане от наша страна на коридор номер осем, и нещата ще тръгнат.