Ковачевски: Обвиненията от ВМРО-ДПМНЕ за побългаряване и асимилация отпаднаха

"Сега е моментът, в който има отворен прозорец за влизане в ЕС", каза премиерът на РСМ

Обратно в новината

Коментари - Ковачевски: Обвиненията от ВМРО-ДПМНЕ за побългаряване и асимилация отпаднаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПМНЕ няма нищо общо с ВМРО!

Тези не знаят на кой свят се намират.

Какво стана с антична Македония, маи не знаят какви са

Вписването на българи в конституцията за тях няма да е никакъв проблем Вероятността за ребългаризация е нулева. Проблемът ще е за над когато трябва да отговорим реципрочно с македонски сдружения, клубове, медии в България

Стига ни занимавахте с тая кочина,на никому ненужна!

Шок ще е за тези които не си знаят историята и само повтарят какво им се казва. Ако същите им кажат по подходящ начин че са българи няма къде да ходят. Има начин как да се обясни само важните клечки трябва да имат подходящата мотивация.

Македонистите си имат вестник издаван в Благоевград 'Народна воля". Има и поне едно дружество регистрирано " Антични македонци". Има ги и регистрирани на преброяването в количество до 2000 души. Напират за регистрация на политическа партия, което няма да се случи защото конституцията го забранява. Искат да бъдат изрично опоменати в конституцията което също няма да се случи, там не са споменати никакви етноси. И това не е проблем за турци, роми, арменци, евреи. Защо да го правим, защото в Скопие са решили да запишат в устава си всички етноси на Земята?

Откога во Охрид се користи че наместо ке?

Явно не са успяли да асимилират всичко и всички, след като се борят толкова яростно против всичко българско. Въпрос на време е да станат отново българи, ако ме им пречат да се обявяват за такива. Всичко зависи от Белград. Всичките им политици за хванати от УДБА, както нашите от ДС.

Я четете история

щом и там се започна с обединение тип посолството го одобрява, отколешни партии-противници да станат дипломатични и да си стиснат с нежелание ръцете, ми замирисва на Макрони...

Радев го набутаха в ъгъла и македонците омекнаха. Защо ли? Помислите добре!

Шубето си е голЕм страх да запишат българите в конституцията. Много “македонци“ си пазят по тавани и мазета документи от баби и дядовци където пише какви са. Просто не смеят да го заявят публично. В чужбина си признават,че са българи. При това млади хора.

Нищо не е отпаднало Ковачевски , щом Мицкоски иска вписването на българите да стане след приемането на РСМ в ЕС!

Това е факт. Гласът на България става много по-силен с редовното правителство. На кой ще вярват в ЕС ? На Габриел или на някакви сръбски подлоги ?

Наистина ли искаш да кажеш че Радев нарежда какво да става в Северна Македония? Ако се видиш от страни изглежда много глупаво изказване.

Асимилация е когато избиеш мъжете , забремениш жените и вземеп икономическите ресурси на чуждо племе. А вашата "асимилация" изисква сам оедно - да прочетете историческите факти и да разберете кои сте. Никой не е нищо ваше - ни денар, н ицент ни квадратен милиметър от територията.

Просто очакват да сме им удобжни, съответно претенциите на РСМ омекнаха. Това е полука за другата страна! КОгато сме удобни на тях, защо не полчаваме подкрепа? Ето ти основният проблем! ти правиш добро, пък те ритат и прецакват!

Македонците са едни нещастни Слави Трифоновци, на които все нещо им е криво, все нещо им пречи, все някой друг им е виновен и все нещо са неразбрали. Но пък за сметка на това, коментарите им са изпълнени с патологичен патос, който прилича на потъването на Титаник в Охридското езеро.

Тоя Фантомас има синдром на Даун.

Истината за РСМ повече никога няма да излезе наяве и затова са виновни българските политици и най-вече днешните българи в България. Да му мислят идните поколения, защото те ще берат плодовете от националното предателство. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

А обвиненията за простотия и шопско плиткоумие кога ще отпаднат от мъкидонията?

Селтик думата шопско плиткоумие не е на място.

Най стария им артефакт е дипломата на Тито за основно образувание.

И как се побългарява българин че нещо не схващам?

След втората ракия всеки македонец си признава, че е българин. Ако едно нещо не се лекува с ракия, значи е нелечимо. (българска поговорка)

Не са открити македонски монети от древността, защото още тогава македонците са използвали банкови карти.

Daje i Lunata!

Новото правителство ще проведе нещо дългоочаквано - защитата на македонското малцинство в България. Разбира се това ще доведе и до повишени искания от турското и ромското малцинства и ние ще поемем по пътя на мултиетническа България, част от шареното европейско семейство. Правим се на недоразбрали поръките на Държавния департамент на САЩ, където тези забележки стоят от години, наред с Истанбулската конвенция, засилване на източния фронт на НАТО и т.н., но сега политическия театър от последните две години постигна целта си. Всички партии в Парламента са зависими от Посолството и ще работят в негова полза. Причините за тази зависимост са разнообразни, от Мата Хари, до причините за рязкото сваляне на килограми при Пеевски и най-накрая просто от мечтата на обикновените хора да станат значими и заможни - като при Кирил Петков и Костадин Костадинов. А българите още си мислят, че трябва да чакат някой да дойде за да ни оправи. Няма чужда държава, чиито интереси да съвпадат на 100% с българските и неслучайно Васил Левски е казал, че който ни освободи той ще ни и пороби. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Zasto admin brise komentari na Makedonci

За този доклад стоят български НПО- та,известно кои , които изпращат ежегодно недостоверни твърдения с цел дестабилизация и разделение.Всичко се пише от българи- антибългари от една страна да си оправдаят парите ,а от друга да зобят и от съседите.В тях не се говори за реалната причина,за историческите обстоятелства довели до насилственото помакедончване на част от българското население в този район,за депортиране на несъгласните с отнемане на имущество,за ролята на Сталин,Димитров,Тито.Скрива се първопричина и няма как да не е умишлено и предателски и свързвано с парични знаци.Жалко ,че от Външно не реагират навреме,нито постфактум.

Мицковски си работи за сърбите,техните създатели,родители,наред с др.Тито,заблудения Димитров и сбъркания Благоев Дядото.Да си преименува партийката и да се кротне.