Арестуваха ”Пабло Ескобар” от Костенец

Мащабна акция се проведе срещу разпространението на дрога в София-област.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха ”Пабло Ескобар” от Костенец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-тъпа статия,а ако е вярно,няма по-глупава полиция! Бог да ни пази,ако тези тъпаци ни пазят.....!

Жалка, жалка картинка... Окъкаха се до ушите с това скатаване в затвора и сега новините пълни с "грандиозни" задържания - единият с два "грандиозни" буркана трева, другата "грандиозна", самотна майка. Не че не трябва да ги преберат тия и другите 300-500 цирея, като тях от всяко село и паланка, ама защо тая показност и защо точно сега. Прякорът "Пабло Ескобар" не се добива за 1 седмица. Къде спаха досега? Жалка, жалка картинка...

Бях се зарекла да не коментирам тук наред с разни платени писачи, но живея в чужбина и чета новините ви. Как може да се пишат такива глупаи статии с особено глупав финал! От статията излиза, че прокоратурата ще оправдае всеки еин дилър, за това нака полицията ги хваща, а "ние ще ги пускаме"....не знам дали има по-нагла държава, в която хората се смятат за идиоти и бавноразвиващи! Ужасно смешно!

Много шум за нищо.

Поне гаргите успяха ли да изплашат с тази акция? Престъпниците със сигурност-не!

Абе, забелязахте ли снимката на Дир - Zoo police :))) Пътуващ цирк е нашата милиция. Когато хванат Пеевски как бърка в кацата с мед, тогава ще ги уважавам. Докато прават медийни акций срещу кокошкари за да си подобрят малко рейтинга след бягството от затвора, за мен са си пътуващ цирк

И пабло ескобара ни е такъв - 2 буткана марихуана... Нямам думи.

За мое съжаление, доста неграмотна хвалба!Ниско паднала летва!Жалко за традициите на Областната дирекция! Там при три попадения заловихме 215 кг. хероин, но беше при старите чингизи!

не са част от организирана престъпна група,а всеки работи сам за себе си.Значи ли това,че дрогата не я купуват отникъде,защото работят всеки за себе си,или с други думи сами ли си я произвеждат???????????

,," Пабло Ескобар си закопава марихуаната при сделката, намерихме два буркана в двора му. ..,,??? брендо с ,,тоновете,, кокаин трябва да е ,,лос зетас,,...и е на свобода...??? бурканите от колко мл-тра са били...???

Тая на детето си продава ли?

Цялата ни младеж съсипана от дрога, амфети, трева...., пък тук Държавата се отчита с една самотна майка, чак от Елин Пелин с 5-годишно дете... МАЛИ, МАЛИ, МАЛИИИ.... КАКЪВ УСПЕХ ЗА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ, която всичко знае, лови дилъри и босове, но освен, че Съдът ги пуска, а те - полицаите си рискуват живота, даже ги потропват по главата, наказват, уволняват, за да им запушат очите, ушите, чувството за дълг....Цяла София и нощните ѝ заведения гъмжат от дрога, амфети, треви.... кенефите им са пълни с друсани,сепаретата с ВИП-персони с празни погледи - също, нооооо...НИ ГЛАС, НИ ЗВУК, НИ СТОН!!!!НИКЪДЕ! Опасна тема е!

В Студенстки град в чалготеките дори има отделни помещения за друсане... петък вечер сигурно няколко кила заминават там..

Значи проблема е, че са работили за себе си. Не са снасяли на групировка. Тях си ги къткат.

точно, разчистили са конкуренцията на организираните разпространители, които си плащат.

самите им защитници не осъзнават, че хората не са прости, а ги озлобяват с такива новини - атака срещу самодейци-нарко-дилъри, неналиваще джобовете на едни хора. Те дали се сещат, че и децата го знаят и го коментират? А дали се сещат, че новите деца, производни на тяхната политика са, освен дебелни, но и безпардонно арогантни и мислят ли си какво ги чака, ако тези деца и пораснали такива се решат на действия????

всички родители на наркомани на твърда дрога и цяла България, чиито деца, според статистиките са опитвали поне веднъж амфети. Съсипахте България, българския живот,здраве, българския ген, пазен, раждан, предаван с хилядолетия....от истински български воини, царе, жени, патриоти....Предадохте ги тях и ги съсипахте, ВИЕ - всички ,вчсички, всички политици на всички, всички, всички правителства от три десетилетия! По времето на Живков може България да е била "пътят на дрогата към Европа", но сега.... сега унищожихте българския ген. Няма нито едно правителство, полиция, нито една медия за цели три десетилетия, които да зачекнат въпроса за дрогата, защото са....под дулото на пистолета и ИНТЕРЕСА НА МАФИЯТА, ЯВНО ОБСЛУЖВАЩА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ЛИЦА. Колко деца погребахме, вкл. на интелигенция от най-високо ниво, вкл. деца на шефове на Полиция, деца от езикови гимназии...... и... нито дума по въпроса на държавно и политическо ниво, а пък медийно...? Та и Църквата мълчи! И родителите - унизени, смазани от мъка и разорение мълчат!!!! Обществото мълчи! Мълчи, заплашено от щипките на ОКТОПОДА!!!! Мълчи. Невярващо, недопускащо, неприемащо такъв НОВ ЖИВОТ И ДЕМОКРАЦИЯ! Съмняващо се, че е истина. Вярващо в нй-милото си,в отгледаните с мъки, кризи и мизерия, деца, мислещи си, че са техни. Но не - те са деца на Обществото и на ивота, спуснат отгоре, от политиците, от морала им, изграждащ нравствеността на една държава и народ. А в собствените жилища на всеки българин, живял в два строя, днес децата му се прибират тайно опитали от тайно произведени амфети, вече и убийци от еднократна дори употреба. Нали от такива почина 17-годишното момиче от Люлин! Въпросът е: Кого ще управлявате като сте несметно богати в милиони? Как ще сте щастливи сред един беден, обезумял, увреден от ВАС народ, уважаеми Власт-имащи в последните три десетилетия? Не се боите от безумци и безразсъдници, ли?

Цялата ни младеж съсипана от дрога, амфети, трева...., пък тук Държавата се отчита с една самотна майка, чак от Елин Пелин с 5-годишно дете... МАЛИ, МАЛИ, МАЛИИИ.... КАКЪВ УСПЕХ ЗА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ, която всичко знае, лови дилъри и босове, но освен, че Съдът ги пуска, а те - полицаите си рискуват живота, даже ги потропват по главата, наказват, уволняват, за да им запушат очите, ушите, чувството за дълг....Цяла София и нощните ѝ заведения гъмжат от дрога, амфети, треви.... кенефите им са пълни с друсани,сепаретата с ВИП-персони с празни погледи - също, нооооо...НИ ГЛАС, НИ ЗВУК, НИ СТОН!!!!НИКЪДЕ! Опасна тема е!

Сега не ми става ясно, тая мащабна акция на МВР в София област, само до човека с бурканите и женицата от Ел. Пелин ли е стигнала! Какво става с тия бурканчета на човечеца, той задържан ли е? Само знам, че София-област е най-беззаконната зона, от собствен опит, защотото живем в този район. С тия новини от последните дни много, а много ни разсмяха господата управляващи клоуни. Иначе положението е трагично, и много драматично.

Същата дилърка се води самотна майка с дете на 5 години, което не й пречи да продава наркотици на децата. Това мотивира прокуратура да е снизходителна и да й вземе гаранция от 3500 лева" ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ОСНОВНО ИДИОТИ ИЛИ ПРОСТО СА НА ПРОЦЕНТ ПРИ ДИЛЪРИТЕ!

, което не й пречи да продава наркотици на децата. Това мотивира прокуратура да е снизходителна и да й вземе гаранция от ?????? ехх,журналисти, журналисти...

Сплашване на дребните дилъри, да не купуват от конкуренцията. Явно се е появил нов източник извън контрола на Б... Скоро ще се стрелят май май

тъ, младата майка (понеже си гледа добре детенцето, на 5 години, и не му дава дрога, само на чуждите деца) са я глобили с едноседмичната й печалба, а Пабло Намкой си не е задържан, щото саденето на буркани не е забранено от закона. Е, питам се аз, каква е новината?

Бурканите взели на човека. Той мечти имал, те му срали на фасона. Гинка хоро играе със сметките за тока, но всичко е законно.

ко станало от тези глупаци нищо не се разбира

Kо ко станало, че нищо не разбрах :)))))

Е как не разбра - провели "мащабна акция". Чудя се какви са резултатите от немащабните.