Политик: Феодализираме се, очаквайте частни армии

Законът за частната охранителна дейност противоречи на Конституцията и чрез него държавата ни се отказва от една от основните си функции.

Обратно в новината

Коментари - Политик: Феодализираме се, очаквайте частни армии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път Полковника се изложи! Явно има нещо предвид, но не го разбирам. Това което каза той узаконява рекета върху гражданите. Ако бабата не си плати и я нападнат брътчедите охраната ще гледа и ще си кротува. Така ли? Ми то тогава самата охрана сама ще праща брътчедите да безчинстват. Яяяя иди ей там, че не са си платили. И ти да видиш тогава! От страх хората ще си плащат самички. Язък за държавата проклет да е тоя загубен народ! Не народ, а мърша.......

Браво на Костадин!

Ако хората започнат да плащат и за частна охрана, не след дълго ще започнат да задават на глас въпроса "След като плащаме за частни детски градини, за здравеопазване, сега и за охрана, а също и за да си оправяме сами паркинга зад блока, който е на общински терен и се води общински, то защо продължаваме да плащаме данъци? Тогава вече разпадът на държавното устройство ще стане пълен.

Държавата не може това, онова, парите отиват за пенсии, социални и инвалиди на неработили и неграмотни. За какво ни е тогава управление и данъци? Румъния е силен пример, но някои ги влече племенната структура на бедуините

Грешен отговор, не се феодализираме, изпълнен съм с носталгия по миналото, но, но не може заради миризливите велоаели и задушни паркчета, за да се задоволи болното честолюбие на шепа хора да се жертва сигурността на провинцията.

това включва опростачване, феодализация, мутрификация, крадливация, калинкизация, гинкофикация и т.н.

Ти винаги си си бил такъв бе дебиле прост бесепарски.

А нещо по въпроса за масовите цигански издевателства над българите?

Има ли седмица в която правителството не е предложило някаква глупава идея срещу държавността и народа на България.

nai dobre 4asni oxraniteli da oxranavat i darvжаvata

какво прави държавата, за да може една група алоколни напитки д ане тероризира хората по селата - да не краде и убива безнаказано?

Министерство на Вътрешните Работи се оказа импотентно и нефелно да се справи с всеки вид престъпност вече десетки години! Нормално е обществото/гражданите да търсят алтернативни решения! И не се опитвайте да хвърляте прах в очите на хората, "видите ли, феодализъм идва"! Напротив, настоящата държава е тъмна феодална дупка!

Не ми е ясно кой дава трибуна на въпросния Костадин. Само изредете партиите в които е членувал и от коите е изгонен.То не бе платен областен координатор на ВМРО ,после патриотите го изгониха .... Преди два дена беше редом и с Корнелия Нинова да протестира за ЧЕС. Това е платен протестър и въпреки че съм против насилието, сега казвам браво на Марешки, че навремето го шамароса .За него важат думите на Ботев-Патриот е ,душа дава ,,,,но не свойта душа ,а душата на народа.

И аз го знам младежа. Много е напорист и читав да организира протести-протеста дето тръгна от Варна и после се разпространи навсякъде та свали ББ го организира Костадинчо .Абе политик е човека ,в кръвта му е. Само не ми харесва, че сега се ориентира към БСП-то, ама какво да се прави-май всички политици са фурнаджийски лопати. Навремето Корнелия не тръгна ли от СДС-то а я я вижти докъде стигна!

с частните армии ще отидем в робовладелството

Феодализирането се прави ЗАКОННО от управляващите със съучастието на мнозинството в парламента. ДО КОГА

Мутрите и престъпниците превзеха МВР, дори прокуратура и съд и сега се страхуват, че спокойствието им се изплъзва.

В САЩ има частни армия. Феодализъм ли е?

Тези частни армии в САЩ са към Разузнаването ,контролирани са и изпълняват специални правителствени поръчки.

Изглежда да е вярно, че частните охранители се грижат за сигурността на хората, щом искат да ги премахнат! Явно за някои от силните на деня сигурността и спокойствието на обикновените граждани не е в техен интерес, а напротив. Да припомня, че веднага след като извършиха преврата на 10.11.1989г., другарите изкараха на свобода от затворите над 7хил. рецидивисти, а отделно от това другарят Луканов създаде мутренските терористични организации! И да не забравяме, че и до ден днешен срещу нападенията с грабежи, убийства и изнасилвания на старци по селата държавата не предприема нищо сериозно, нищо ефективно, така че с т.нар. "демократични" промени българинът трябва вече да е забравил някогашното байтошово спокойствие и сигурност и да се "радва" на западните "ценности". Ако ли пък не, толкова по-зле за него. Така или иначе в условията на т.нар. "демокрация" спокойствието и сигурността са недопустими!

Абе....Градски.../г-н министър../..,до кога ще се церемоните с това МВР и ще го грабите ..по гербаджийски...!?Направете го като Армията ,-ОПТИМИЗАЦИЯ и всеки на мястото си да си върши СТРИКТНО работата...!?Стига полички -1-ва категория ..!?Всички българи плащаме ПОЛИЦИЯТА да ни ПАЗИ...!?Длъжна е ../милицията на времето го правеше...!/..!?

След като ни управляват охранители и мафиоти, защо все още дрането и ограбването на народа е новина?! Най-много полицаи на глава от населението в Европа и в същото време най-малко ред, сигурност и справедливост.

Защото 70% от МВР са внедрени престъпници.

И училища, детски градини, университети - кой ще охранява? Сега дори СУ е на частна охрана.

Ами всички умници политици - да се назначат на ръководни постове в МВР и като почнат да ни пазят наистина пак да пледират.

Цялата вина е в бпц и съм убеден ,че те трябва да бъдат унищожени заради злото ,което причиниха на България -те предадоха Иисус Христос за 30 сребърника !това се случи,когато позволиха на иван александър женитбата с предателката сара-теодора !!!!! техният съюз със сатаната е от този момент досега !това са антибългари !

Във всяко село-полицай. Помним предизборното обещание на Б. Б. Е, не стана, няма и да стане Партийната субсидия 0 лева каза пак той по същото време, в отговор на референума на Слави за 1 лв. субсидия. Е, пак не стана. Остана си 11 лв. Списъка е безкраен.

Капитализъм. Всичко се продава. Защо да няма частна охрана и в населените места? Има ли значение, частна или държавна. Двете трябва да се допълват, водеща да е държавната. То и сега всички предприятия се охраняват от частници, там крадци ходят ли? Явно на този етап държавната не може да се справи с крадците. Сигурен съм, че по селата и в по-малките градове крадците ще изчезнат като вид престъпност. Частните охранители ще си пазят хляба.

смяташ се за умен ,но си доста и прекалено наивен !

""Има ли значение, частна или държавна. "" - има. От частната няма как да се отървеш безболезнено. Ако прекратиш договора след годинки, даже ще ти праща крадци. Абе ти за мутрите и рекета не си ли чувал ?!

Именно защото частните охранители си пазят хляба, когато Възложителя (кмета) се оплаче, че някой гражданин много мъти водата и си позволява да мисли, като нищо ще му понаместят кокалите. А пък за изборните золуми да си не говорим.

Понеже мнението ти е изключително смислено и важно държа да отбележа, че го подкрепям . И минусът е по грешка.

Защо не даде за пример "Възложителят-кмет" Ценко Чоков. Той така наместваше кокалите на тези които" мътят водите".

България ,християнска държава ли е ? Моят отговор е -НЕ !Нито отдолу ,нито по средата ,нито отгоре ! Проказата е навсякъде ,включително и църквата на ДС ! затова имаме тотална анархия,хаос и катастрофа ! 45 години отричахме Бога ,сега той ни поставя своя ЗАКОНЕН УЛТИМАТУМ - ИЛИ МЕ УВАЖАВАТЕ ИЛИ ИДЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ -КОМУНИСТИ,СОЦИАЛИСТИ,МАКИАВЕЛИСТИ и всички останали идеологии сатаниски ! ИЗБОРЪТ е ваш ,както и грешките които го съпътстват . Само чрез Моите Закони ще имате МИР и Благоденствие на ДУШАТА си ! това не са празни и безсмислени приказки за роботи ,а за Човеците !

Вярвай си в Бога и не пречи на хората по темата.

България се феодализира, защото повечото българи имат манталитета на крепостни. 1.Масата българи ще подпишат трудов договор на заплата, която не ги удовлетворява. След месец очакват да се вдигне, защото не им стигат парите. Няма да си търсят друга работа за повече пари. 2. Очакват министър-председателя да им намали цената на тока, да държи ниски цените на храните, и няма да се изненадам ако искат да им направи деца за да реши демографската криза. 3. Очакват някой друг да плаща данъците за да може градът им да изглежда чист и спретнат, да има здравеопазване, образование и прочее. Включително смятат, че по една или друга причина Западна Европа е длъжна да им дава пари непрекъснато. 4. Абсолютно не се интересуват от това как функционира държавата, кой какви правомощия и задължения има. И още много и много такива примери.

Що ли трябва да ти обяснявам колко майка ти не е права, за дето те е пръкнала? Я нека хамериканския слон да си извади една педя от хобота дето ни го е наврял, та ще видиш на какво са способни отново след 105 години българите при Одрин през месец март ... или преди 5 години при "Борисов 1".

Ами както сме почнали може ли да си направим и частна държава? Опа прощавайте - мутрите вече си я имат - ние сме само матриял, рая, другари (разбирай безправни бачкатори) и секакви други безполезни твари......

Това с частните охранители не го ли изживяхме в зората на "демокрацията" Какво правим сега - връщаме мутрите на власт като почваме от малките населени места? Само преди няколко месеца нямаше ли разследване срещу Цеко Чоков - точно за подобно самоуправство? Кой ще плаща на тези частни охранители и ако ти случайно откажеш да плащаш дали няма да те сполети някой набег или да ти запалят къщурката? И защо по дяволите ми взимат данъци ако една от основните функции на държавата, да ни охранява не работи? Ами дайте най накрая да се реорганизира тази структура МВР и да се изхвърлят всичките "наши" хора. Боже, боже пази ни от алчни и тъпи политици..... Искам да се открие ловния сезон за политици - само тогава може да се мисли за прогрес в тази държава.

Защо трябва да ми дават Румъния за пример? Та нашите села бяха едно от най-сигурните места в България преди време. Хората не си заключваха вратите, и то не само защото се познаваха! Просто нямаше нито толкова много прстъпни типове на свобода, нито държавата беше абдикирала от задълженията си спрямо своите граждани като днес. А законите не са толкова много променени, та да се оплакваме от тях. Просто спазването им беше на друго ниво! И имаше държавност! Колкото и да не им харесва това на някои хора, за които миналото ни е само черно, а настоящето -само розово!

Всичко трябва да е частно.Частна полиция и МВР.Частно НСО(то е вече приватизирано от власто имеющите).Частна Българска армия и МНО.Частно БОП.Частно разузнаване.Тогава България ще е има вътрешна и външна сигурност и ще е рая на Европа.Всеки българин си плаща на частните фирми за сигурността си.Гражданите на страната ни ще са без данъчно облагане . Ще отпадне необходимостта от Президенство от шибаните партии,парламент,правителство,министерства (днес тези държавни структури са само проформа).Напълно свободен народ ,зависим само от парите ,личното оръжие и частната инициатива.Имаш пари плащаш ,нямаш тежко ти или стреляш.

Променете законите така че гражданите да могат свободно да си закупуват гладкоцено оръжие /поне/ и да се разреши свободно да се стреля по крадци и нападатели проникнали в частен имот. Оръжието ще ликвидира битовата престъпност за 6 месеца гарантирано , просто оставете хората сами да се справят с това.

амин!!!

в мутризацията мутро-милиционерите се заменят постепенно с частни мутро-полицаи (така наречени бивши) ..

Ако бяхме правова държава първо в МВР не може да има синдикати. Какви стачки и ултиматуми ,какви заплахи още при постъпването на тях им е казано ,че нямат право на стачка. Къде другаде по света има стачка на полицаи? Никъде,Навирили тумбаците,кръстосали краката,навирили цигарите и готово стачкуват и искат. От кой бе?Вас не ви издържа ДЪРЖАВАТА ,а ние ви издържаме,тези които нито охранявате нито зачитате. Не искам да издържам 60000престъпника,нито да им давам пенсия в младежка възраст,нито 20заплати,кубинки облекло,безплатно возене какви ли не екстри на бедния ми гръб писна ми.

КОРУМПИРАНИТЕ ЧАСТНИТЕ НОТАРИУСИ , НАПРАВИХА ПОГРОМИ В БЪЛГАРИЯ , ....ЗАЩО ? Така стои и въпросът с частните охранители .

Цитат: ..и даде за пример Румъния...То ако направим като в Румъния първо трябва да вкараме правителството в затвора и после останалите бандити.

прочетете 10 божи заповеди и ще разберете ,колко грехове ще плащаме с децата си .ако имате съвест ,молете Господ за опрощение !това показва новия и правилен път от който имаме нужда сега и утре ! каквото и да се случва в живота на един Истински Християнин ,той не трябва да забравя ,че Бог ни вижда и чува винаги и навсякъде ! от Него и сатаната не може да се скрие !!!

След приватизацията веднага изградиха феодализма. И така 25 години.

абе, к.пут, кажи какво прави държавата, за да гарантира сигурността на своите граждани, какво прави съд и прокуратура, за да са в затвора престъпниците?! ако държавата ни беше правова, мутрата трябваше отдавна да търка наровете!

Трябва да се смени подхода. Какво е в момента - набезите и безчинствата продължават докато не стане някое тежко престъпление за да се намеси полиция и то плахо. Трябва превантивно да има намеса от полиция, жандармерия и войска ако трябва още при назряване или първи сигнали за опасност.

ПРАВЯТ ТОЛКОВА ГОДИНИ БИВШИТЕ КОМУНИСТИ - ПОСТСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ФЕОДАЛИЗЪМ!

Много бъркаш.Всеки дошъл на власт в парламент,правителство,прокуратура,съд ,община ,министерство и прочие гледа да се облажи от власта си.Бившите комунисти почти измряха или са десни демократи от ЕНП.Та няма десни ,няма леви и щом е на власт независимо от нивото му ,бърза да граби ,защото незнае колко време му остава.

ТОВА КАК СЕ НАРИЧАТ ДНЕС НЕ Е ВАЖНО!ВТОРО НЕ СА ИЗМРЕЛИ А ПЪК ИМАТ И ДЕЦА!ТОВА ИМ РАЗРЕШИ МОСКОВЕЦА ТОВА ПРАВЯТ КАТО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЙ Е НАЧАЛНИКЪТ ИМ!

Цитат: "Според Костадин Костадинов полицията има капацитет да се справи с битовата престъпност в селата, но политически чадър над определени хора пречи на това." Този малко лъже!!! Нашата полиция няма капаците да се справи с никоя престъпност: 1. Полицията не може да защити себе си, камо ли нас, примери много 2. Полицията не издава присъди, а те често са смешно ниски или ги няма 3. Често полицаите са част от организираната престъпност

имало е ,,стражари,, и ,,горски,,...??? сега ,,хората,, в ,,черно,, ще си вършат ,,официално,, работата по селата...!!! държавата и особенно ,,властващите,, са лош стопанин...!!! наближават избори...??? ,,частната армия,, е в готовност...!!!

Ами за какво ни е тогава държавната полиция. За да правят всяка седмица протести ли... Да искат високи заплати и да водят статистика на престъпленията.. И затова да им се плаща. Е, няма такава полиция в света.Не е нужно да ходите далеч ,,, вижте гръцката как пипа... За Германската и за щвейцарската да не говири. А в САЩ направо те отстрелват при престъпление.

Леле ами мутренските фирми за защита и те ли са създадени срещу конституцията? Айде по-леко, че Ипон-ът е на власт и не знам кво мое да стане...

Тази партия Възраждане е на руската пропаганда. Следващия Бареков така да се каже. Не му обръщайте внимание.

щом казваш. Ти някакъв местен дерибей ли си?

България е отдавна феодална държава.Имаме безпрецедентни в историята едри земевладелци латифундисти със стотици хиляди декари собственна земя,заводите са частни,нивите,пасищата,дори и дигите,пътищата ..вече човек не може един крос в полето да си направи без някой "часНик" да му се закани...България беше съсипана ,разграбена и разпарчетосана .Българинът е сборен генетичен материал от няколко етноса,който задължително трябва да бъде строго контролиран .В противен случай започва да краде,доноснични,злобее и съсипва всичко.В градацията на отличителните му черти първо място заема склонноста му към кражби.

Че те хората от моето село (около 150-200) на брой, не знаят какво е полицай! Последно са виждали милиционер .......

Идват избори и много политици започват да излизат с гръмки мнения, които имат за цел да плашат хората, вместо да работят по решаване на проблемите. А проблеми в МВР има - имам най-многобройното МВР на глава от населението, а ефективността им е никаква, затова вместо да гърми по медиите и да плаши хората, да вземе да излезе с решение, а не да дава факти, че някъде си, някаква си лелка му казала, че преборили селската престъпност. До тогава, парите са си мои, ако искам ще си платя и за 10 охранителя да ми пазят къщата - не е ногова работа да ми държи сметка аз как си харча парите. След като хората са доволни от работата на охранителите и се чувстват спокойни - защо не? Да вземат да си оправят МВР-то първо, после да излизат да лаят срещу хората, които искат да изживеят старините си спокойно, а не през 10 катинара!

свои функции държавата "прехвърля" на частни лица и ние да си се обособим по квартали, да си направим КПП-та и да събираме такси на "чуждите". Специална тарифа трябва да действа по отношение на лица партийни функционери и държавна служба. Даже предлагам и да им се въведат пропуски, щот не е желателно някои да стъпват на наша територия, но това всяка "общност" сама трябва да си реши.