Костадин Ангелов: Украинците предпочетоха да се върнат където падат бомби, вместо да останат у нас

Като „провал, фарс, катастрофа и срам” определи ситуацията с бежанците бившият здравен министър от кабинета на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерил баш пък, кой кого да плюе.... Между другото, бежанци се настаняват не в хотели, а в лагерите за бежанци.... Кому го дървят в хотелите с луксозните си возила, че и наглост, не щели да се махат.... Къде се намират тия бе.... Бо.... й, еб........ н и духова музика. Който не му харесва - ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ И.....

Ангелов да се кахъри повече за българите , а не за украинците. Те са бежанци и трябваше да са в предназначени за това лагери , а не на първа линия на морето. И ако е забелязал, народът отдавна ги претегли що за напаст са , че започна и да ги бие.

И какво да правят тука в тази скапана държава

Безплатната им почивка свърши! Време е за работа!

Значи смятай какво ни е морето, щом предпочитат бомбите вместо нашето черноморие. Бързо забрави за ковид времето. Въпреки 1000-дата документа за влизане в Гърция пак имаше опашки на границата. Дори хора от Русе, Силистра и др. избягваха нашето "уникално" море с "най-прясната риба и чисти плажове" (думи на ББ).

Много си проз ве... Те бягят от планинските генгерлици, а не от черноморието

Това да не са птичките, за които беше онази, според Бойко "подпорна стена"?

имап предвид къщичка за птици

По-скоро "някои украинци".

Точноста според официалните данни че от 300 000 украинци пристигнали в България са останали в страната само 60 000.

А беее, подлогао смотана Костадинчооова. Що не питаш как мъже на боеспособна възраст са напуснали държавата си ? А знаеш ли , че са платили по 10 000 долара на човек годен за военна служба, ама това не те интересува, знаеш само да плюеш. Ако беше ГРОБ, сигурно у вас ще си ги настаниш ?

А "успешната политика" на правителството на ПП ГРОБ с навляците.. Що я забравя сестричка Ангерова? Та нима навляците по тяхно време се задържаха в България? Ма много бърже забравиха тез гробари кви нещастници бяха с ВЕЛИКАТА БЪЛГАРСКА СТЕНИЧКА..

Влезте да видите НАГЛОСТ в съответните форуми във ФБ за какво иде реч. Наивните канадци им дават къщи, апартаменти безвъзмездно, пускат ги в домовете си, дават им работа и то по специалността без да знаят езика, а то и да го "знаят" според тях се вижда колко го "знаят" като кацнат. Цял живот не могат да го проговорятоносително правилно, но иначе вече ги назначиха за счетоводители, HR и т.н. докато са още в Украйна или из Европа. Скоро ще пропищят и в Канада от тях. Цял свят се отвори и ги пусна по червения килим, други бежанци няма ли, за тях защо не отвориха домовете си и не ги назначиха на работа, а ги мачкат и унижават с десетилетия?!? И що за концерт пожелание??? В САЩ или Канада, ако си бежанец и кацнеш в първата демократична и свободна държава, примерно Канада, нямаш право да ти скимне и да искаш статут за САЩ и обратно. Тия избрисаха бутиците на Европа, плажовете и луксозните места, недостъпни за местните хора, сега с крокодилските сълзи напред към Северна Америка и домовете и работните места на наивниците там.

Украсите си заминават щото Кире ги остави само на развалена скумрия

откога стана украинец та плаче тъй жално? Ковида замря и Косьо смени плочата.

Съмнявам се, че някой ги иска. Имам близък, който храни 360 в някой от хотелите по морето. Сподели ми, че не е виждал толкова нахални същества.

Заради това правителство ме е срам , че съм българин .

Манипулируем циганин и фурнаджийска лопата си ти, никакъв българин не си.

Вълчо ти дане си някой руски пудел дето се спотайваш тука

Що питаш, не се ли познавате в общността, че ни занимаваш?

Хубаво е, че се,махат но истина ли е?!

Като гледам на снимката има и такива , които трябва да воюват в Донбас ....Според украинското законодателство ги грози затвор .................

И сега си пекат задниците от два месеца на Златните, ти и дотам нямаш стотинки да стигнеш...

Чудесно! Този беше тъпак и го затвърждава!

Селтак пиши си трите имена иначе твоите съселяни няма да те разпознаят

От една страна е добре,че си отиват,но от друга - смятайте,колко е зле положението тук,щом предпочитат да се приберат в Украйна,където жилищата и са разрушени и има шанс да бъдат убити... В България положението е повече от катастрофално! Свръх ниско заплащане на труда,плаща ти се,колкото да съществуваш,тотално пропаднала Съдебна система,свръх алчност сред феодалите,долнопробна простотия,пълна клоака...

Глупости. Тук виждаме по телевизията почти всяко здание, което е разрушено.

ТОВА Е ДОБРА НОВИНА ! ДА СЕ ОМИТАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ! А КОЦЕТО ДА СИ ЗАБИЕ ЕДНА МЕТЛА И ДА ПОЛЕТИ ! СКОМРИЯТА Е ЯДЕНЕ ЗА БЕДНИ !!!!

Този плужек е отврат!

Слава богу, съжалявам, но са нагли

К. Ангелов: "Хората, дошли в България, за да се спасят от война предпочетоха да се върнат в Украйна, където се стреля и падат бомби, вместо да останат у нас... ...Провал, фарс, катастрофа." Хм, професор Коце забравил за СИРИЙСКИТЕ бежанци, избягали от България и върнали се във ВОЕННА Сирия... Тогава явно посрещането на сирийските бежанци е било исторически УСПЕХ за ГЕРБ...

Коста, я сложи още някой чифт очила и разгледай по-добре снимката, която са приложили драскачите от пропагандния екип. На нея се виждат 8 здрави, прави мъже, които би трябвало да защитават родината си, а не да почиват по Българските курорти, за наша сметка.

Те не са мъже а мошеници. Има разлика. Мошеник произлиза от едно собствено име.

Извода се налага от самосебеси. Фактически или не са от райони където се водят военни действия и са дошли на почивка или не знам но знам как се посрещат в западна Европа. Прибират ги в лагери ако не искат всеки е свободен да си намери квартира и да си я плаща.

Костадин Ангелов трябва да се обеси! Заедно с Годжи Тюфлека "генерал"

Ама разбира се бе. То 12 години тиквокрация в България беше рай, те последните 4 месеца я съсипаха тая държава. Да се чудиш защо един милион българи изчезнаха за тези 12 години.

Апропо, колко открадна докато беше министър, Костадине?

Днес показаха базите в Рибарица и Паничище.Ами,изключително добре изглеждаха.И украинска храна били сготвили.Само че,гостите не дошли. Без коментар нататък.

Май само ти господине не разбра, че тук повечето почиващи безплатно на морето дойдоха от райони където няма война или не си чувал, че тя се води на югоизток.Тук никой не провери от кои райони пристигат, познавам хора живеещи до Молдовската граница, които дойдоха, поседяха 3 м. на море и сега естествено се прибират.

И то на море,каквото не всеки българин има възможност да си позволи.Е,не може вечно. Бяха им организирани автобуси и влакове.Вчера декларират,че се местят,днес 5 души от 200....къде е провалът и вината на Държавата?! Пак пиша-това,което показаха от планината-повече от добро!Или само от 4 звезди нагоре,се признава?

Kоето и да е правителство с копейкин или сидерович в коалиция е обречено на провал. Това не са молеещи эа България политици а платени предатели на чужди интетеси. Българинът ясно е покаэал че не иска да е с Путин, но раэни предатели тук се мислят эа мноэинство, и ако успеят ще ни вкарат в национална катастрофа, по голяма от когато и да е била в историята ни.

Май писаха , че украинския посланик имал лъскав и много звезден хотел на Черноморието . В него бежанци нямало ..... истина или лъжа ли е не знам .....

даже 2!

Обяснението е ясно, защо 2 века сме били под византийско, 5 под турско и почти век под руско.

Да си оттащат нагли лайнари!

Ангелов,скрий се бе гювендийо герберастка!

явно не падат никакви бомби , пък и с по 50 000 евро джобни могат да идат и на Майорка

Японеца ангелов отново потвърждава, че е абсолютен гробарски помияр! Съсипа Алексанровска болница и се скри в Народното събрание. ОТВРАТ!

БЪЛГАРИЯ Е НАСЕЛЕНА С ИДИОТИ, КОИТО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРАТ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ. ЦЯЛА ЕВРОПА ПРИЕМА БЕЖАНЦИТЕ, САМО ГАНЮ МАНГАЛСКИ ГИ ГОНИ, ТА ДОРИ НАЛИТА НА БОЙ. ТОВА Е ТО, ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА

вземи си ги в къщи всичките засраинци

Да, да е прав...

Нашето дередже? Пита ли се Укрпайна защо сме толкова нещастни унизени с ниски пенсии, с ровещи хора по кофите, с умиращи от болести поради бедност и безхаберие на управляващите?

И за първи път защитавам украинците, но в случая са прави. Всеки нормален човек иска безплатна лятна почивка на морето. Аз бих направил същото. Но никой не смее да каже истината, че това са туристи. Докато е безплатно ще стоят по хотелите. След сезона ще се върнат в Украйна . Според ме правителсвото е виновно, дано само парите да са европейски а не от нашия бюджет.

Нали се сещаш, ангелов, че те се надяваха да стоят по скъпите хотели безкрайно дълго, ама като видяха, че "почивката" свърши и че ще ги местят на по-лоши места, сметнаха, че у дома хич не е зле и се връщат. Вие от герб какво различно щяхте да направите за тия, за да няма срам, фарс и позор? Да им подарите жилища? Нали виждаш капризи и условия, които поставят наглеците. Не ти ли стига това, какво направи Киро за тях? Не одобрявам приемане на хиляди без предварителна подготовка и трошене на пари за хотели, както направи правителство, но и т.лупа щеше да направи същото заради погалване по главата от началниците от ес.

Професоре смотан, ако вие бяхте направили България едно привлекателно място за 12 години управление, нямаше да си тръгнат. Не са виновни тези които управляват от 4 месеца и служебните кабинети. Как не ти идва на ъкъла, като пишеш това бе мерзавец долен. Срам било, позор били......, а поведението на тиквата и наглото крадене на пари във всяка една област какво е бе нещастник. И как така не знаете, как крадяхте бизнеси, как крадяхте в здравеопазването, как покровителствахте канали за внос на месо, зеленчуци и какво ли не. Аз съм от Русе, ако искате сигнали ми дайте знак професоре.

Това не са бежанци, а гратис-туристи, които искат пет-звезден хотел и он-инклузив на първа линия на морето. А ние им плащаме като най-големите балъци, за да се подмаже Простото на амерканския си господар.

редпочетоха да се върнат там откъдето са дошли след като свърши авантата в черноморските хотели.

Ама те не са виновни само сегашните некадърници, които да Б-отбора! Вие бяхте А-отбора на некадърниците! Въобще от 33 години се сменяха само крадци, некадърници и дебили. И докараха най-големия геноцид на българския народ!

След това ако ги изкараме насилствено ще се върнат в Украйна. Никой няма да отиде на лагери с истински бежанци. Кой напуска безплатен хотел на морето през лятото доброволно? Няма такива глупави хора. Има продажно правителство което се подмазва на САЩ . Това е истината.

не могат да живеят в тази мизерия в която гербаджиите докараха народа иначе воина няма в украина просто русия си взема областите с руско население другата част на украина живота си тече няма никаква воина

То си беше ясно какво ще последва- таралеж в заешка дупка :) Ама ние сме си виновни, защото винаги мислим да изработим някого. Хем "нещастните", стачкуващи хотелиери да "подпомогнем" (с чужди пари разбира се), хем да сме силно солидарни и отново най-гостоприемни. То ние от няколко месеца сме " НАЙ-" във всичко.

Да вървят п...а си м....йнина.Не ни трябват изобщо.

А вие не разбрахте ли че тези са почиващи на които ние им плащаме почивката а не бежанци. Рейсовете сноват пълни между Уркия и България и сменят само летовниците.

Какво плащаш бе, мижетурко

МижЕтурка си ти, глупако. Щото всичката я подредихме, та сутрин и вечер трябва да слушаме колко са украинците по морето. Баба ти кога последно е била на Слънчев бряг, дебил?

Да така е,от нашите данъци.Говоря за тези,които работят

да знае какво е написал един пендел

""Хората, дошли в България, за да се спасят от война предпочетоха да се върнат в Украйна, където се стреля и падат бомби, вместо да останат у нас." Щом им харесва.Никой не ги гони ,но те истат да си ходят, ами добре

Това не са бежанци, а използвачи и екскурзианти, платени с парични средства от ЕС - три месеца на море в хотелче в България. Кеф, а сега може да си ходят.