Костадин Ангелов обвини в три лъжи служебния си наследник Стойчо Кацаров

Според бившия здравен министър с промяната на ваксинационния план рискуваме драстично намаляване на темпа на имунизиране срещу COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните 3 лъжи на на Ангелов, който се провали по всички направления - не сме само по борба с вируса сме на последно място... Време е и прокуратурата да провери как този наглец е станал професор - околу титлата му доста мирише...

Когато правя асоциация на ГЕРБ със българските села, в съзнанието ми нахлуват село Сърбогъзи и село Торбалъжи.

Професоре, ти кога стана толкова страстен политик, та забрави лекарските и научните си задължения. Необходими са елементарно възпитание и коректност, за да не критикуваш наследника си, поне докато не направи толкова “служба” като министър, колкото ти. А бе да не би министерското кресло да ти се е усладило повече от лекарския стол?

В България има над 2 милиона пенсионери предимно над 60 години.Или 500 хилядса 25 процента.Голяма част от възрастните хора около 10 проьента са ваксинирани през последните 2 седмици..

Мистър фалцет и доказан некадъртик и пълен безсрамник има наглостта все още да си показва смешната физионамия?!?!??!

Да ограничаваш хора по възрастов признак е дискриминация. Ако Кацаров бе казал, че ще раздели зелените коридори на две оапшки - за възрастни хора и за млади хора - това би било друго. Да казваш, че ще записваш в определен час само хора над 60 г. е дискриминация и ще има много дела, още повече че много млади хора - около 30 г. - починаха от Ковид. А и не всички стари са се затърчали да се ваксинират, те са стари, бавни, трудноподивжни, плашливи, консервативни, голяма част се доверяват на мнения приятелки - пенсионирани сестри и санитарки отпреди 10 години. А те им казват, че ваксините са опасни. Тъкмо ваксинирането тръгна и сега ще спре.

айде , чупка , кретен с кретен.

А бе професоре, ако под мое ръководство страната е на последно място по ваксиниране, просто щях да си мълча.

Знам със сигурност за Франция Великобритания и Холандия . Започнали са с 80+ хора..с Медици от първа линия ,с хронично и тежко болни хора. После 70...60... Само ГЕРБ започнаха имунизацията от списъка на членовете на ГЕРБ, хора работещи във фирми на ГЕРБ....

Страната е на последно място по ваксиниране, защото Мангъров и Чорбанов наплашиха хората. 20 процента не вярват, че има вирус и слушат глупостите на Мангъров. Лошко Йорданов също го посочи като светило и каза, че не трябва да затваряме страната, и че не е важно какво правят другите страни. Този човек щеше да се гори дипломата ако вирус не изчезне до септември 2020, сега излиза с някакви тези че няма повторно заразяване със същия вирус. Целият свят и СЗО говорят за обратното.

Да го кажа но поне за процеса на ваксинация е прав предишния министър. А истинска трагедия е че с такова решение новите управляващи надминават по управленска и интелектуална немощ дори предишните.

Съжалявам да те светна така грубо, но по ваксинация за КОВИД сме на последно място в ЕС. Което не може да се каже за смъртността от КОВИД, напук на грандиозния ни модел на управление на кризи, хи хи хи!

Абре ти си много умен бре хи хи, гледам навсякъде даваш мнение, ти си готов депутат или си много ..., но ти си знаеш, но да те светна че „съжалявам“ е прав...

Според герберастите да си умен явно е обида, хи хи хи!

В кое точно е прав, че заложиха само на АстраЗенека и отказаха квотите ни за иРНК ваксини? Че се похвалиха как са дали 300млн за ваксини, а са купили 18млн АстраЗенека от 4 лева дозата? Разликата в чии джобове отиде? И какво стана на практика - последни по ваксинация и в челните редици по смъртност? ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА ПРАВИТЕ РАЗЛИКА МЕЖДУ ФАКТИ И МНЕНИЯ, ВСЯКАКВИ КАЛИНКИ ОТ РАНГА НА САЧЕВА, АНГЕЛОВ, БАЛТОВЦИ ЩЕ СА ВИ КУМИРИ!!!

крадеца вика "Дръжте крадеца". Фризираното педи още лети в облаците. Ще бъде яко, като се размаже

Какво ви харесва, какво одобряване неблагодарници прости, малоумници, задръстени българи

Лъжеца обвинява че лъжели! Ех как да не се чудиш, как мазни подлоги на фарма мафията имат лице да се показват пред народа?

Толкова много политика и толкова много бизнес интереси в тази пандемия. Всичко предпоследно - днес хвалят, утре плюят и спират. --------------------------- Защо тук няма безплатни тестове - нека да са от по-евтините. Хората били виновни, че късно търсили помощ - ами как ще търсят докато са на крак - нали трябва да могат да си платят изследванията ? Късно разрешиха бързите тестове, до безплатен тест стигаш чак когато си на път към отвъдното.

Нормално е да се експериментира върху по-възрастните. Дългосрочните последствия/ефекти от ваксината никой не може да каже какви са. Сега всеки ден - ново 20 - ту една ваксина хвалятт/плюят, ту друга. Прекалено много търговски интереси и политически, така че вероятно и господ не знае кое е верното решение.

СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип ОПРОВЕРГАВАШ ЛЪЖИТЕ НА АНГЕЛОВЦИ. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Приятно гледане. Пуснете на цял екран или фрейм. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Най-мащабната видео библиотека съдържаща само РАЗКОНСПИРИРАЩИ КУКЛОВОДИТЕ НИ видеа по всичко свързано с ПЛАНдемията от онова водещото се "ковид", но дефакто ГЕНОЦИДЕН АКТ ПРЕДВОЖДАЩ ОПЕРАЦИЯ НА ЕЛИТА "Дневен ред 2019-2030" и МНОГО други ключови теми за свободата и просперитетеа ни. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Тоя малоумник Кацаров откъде го изкопаха? В складовете имало много ваксини,а тоя кретен ограничава хората които желаят да се ваксинират. Пак се връщаме назад. Честито ново управление!

Даа, ще го търсите БоЕко наесен, мдаа:)))

Както Кирчо го търсеха техните, хи хи хи!

Ботуксче, пътник си и бай Ставри те чака :-)

Сега е модерно в страните от ЕС да се плюе по Астра Зенека. Само че не е ясно, дали това не е така, защото гроздето е кисело! Астра Зенека пренебрегна европейските граждани за сметка на британските и останалите от общността. Така че според мен сме свидетели на ответна реакция! Цитираните тромбози са много малко и не посмяха да ги сравнят с тромбозите при неваксинираните, отпреди пандемията!

По принцип си прав, но АЗ първи прееваха схемата като взеха парите за рисърч и изграждане на поточни линии, а после приоритетно си изпълниха договорите със съответните държавии не изпълниха този с ЕС .А ваксината АЗ е читава , дори малко повече.от Спутника

Когато издърпаш на едно прасе копанята то започва да квичи.

Тия се надсраха!

Ваксинирай се народе. От догодина с абонамент. Безплатен обяд за всички по света, колко хуманно и идеалистично. Истинска утопия.

Ангелов ти си долна барантия!!!!

Шибани комундета! Искат електората първо да ваксинират, а РАБОТЕЩИТЕ, които им плащат пенсиите с осигуровките на пенсионерите да се разболяват и умират. Шибняци нещастни, добре че се ваксинирах на зелените коридори на Батьо Бойко

Професор Ангелов няма ли да коментира изнесените твърдения от доц. Оскар за злоупотреби в големи размери в Александровска болница? Защото това е по-важно в момента ми се струва. Става въпрос за миналата и тази година. Нещо по въпроса?????

Коментар имаше от страна на директора на Александровска болница в Лице в лице!

Акцентът обаче е друг-редно е да направи коментар точно проф. Ангелов по случая. По времето, в което той е здравен министър са се случили тези шменти капели. И сигнал е имало до него. Да не ни занимава със служебния министър, а да каже нещо за тази болница.

Стана ясно, че проблем няма!

ЗАТВОР за Коце, мутрафчийски, Кантарджиев и Тиквун за всяване страх и паника.

Ако ги съди Майчето, може!

Бойко Борисов Plovdiv24.bg "……. След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос……". Fakti.bg “….. Дeфицитнa cтoкa! Чувaли зa трупoвe – вcички търcят. Кaктo oблeклaтa, тaкa и чувaли зa трупoвe! Дoбрe ли ви звучи? Кoe e нacaждaнe нa cтрaх – чe търcят чувaли зa трупoвe? …” mediapol.bg “...Можеби след две, три седмици ще сме в ада...” В. Мутафчийски Plovdiv24.bg "По-добре опашки от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входно-изходните артерии на градовете, отколкото кервани с военни камиони, изнасящи трупове. По-ясно няма как да го кажа!". Dw.com Очаквам да измрат много хора, яко да измрат" Костадин Ангелов Blitz.bg “….Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места. …”

ЗАТВОР ЗА ФАШИСТИТЕ. ЗАТВОР. ЗАТВОР. И четиримата мълчат като НАСРАНИ.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тоя боклук Ангелов да се епилира ,да изкубе още веждите /може и нова коса да си присади/ и без да се обажда повече от коневръза ,бавно и спокойно да тръгва към бай Ставри !!! Вазелин ще му осигурят медицинските сестри ,които получиха " големите " заплати ,както и джипитата в България ,които се буквално биха за ваксини пред РЗИ- тата !!!

Много ли те млатиха в главата?

Кацаров е дебил!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Респект към НОЩ ! Служебния кабинет с чужда пита помен иска да прави. Цялата тежест на ковид пандемията беше изнесена на плещите на правителството на гн Борисов.

Респект точно за кое? Че отказаха квотата ни за ваксината Файзер и обрекоха хиляди на смърт? Че фаворизираха ваксината на АстраЗенека и в един момент останахме без ваксини? Че до обяд затваряме, след обяд отваряме заведенията? Че сме последни по ваксинации в Европа и в челните места по смъртност? Респект точно за кое? Проф. Балтов, проф. Ангелов - по време на управлението им в Пирогов и в Александровска - загуби за милиони! Котило от лъжци и крадци. Единия лъже сам себе си, че не е хомосексуалист...

Сега Кацаров ще те "оправи", дебил такъв!

Астра Зенека беше в по-напреднала фаза ва проучване, по-лесна за съхранение, с по-лесна логистика, по-евтина! Естетвено, че най-големи количества ще бъзат поръчани от нея!

То е било на власт тогава за съжаление! Ок?! Затова сме на първо място по смъртност и неваксинираност!

Като казват че ще правят нова организация да се разбира ще откраднем едни пари.

Герберастчетата ли го гарантирате това?

.І.

ЦЕЛ: Ваксиниран на електората на БСП Без значение последствията: 1. Забавяне на ваксинационната кампания 2. Невъзможност да се ваксинират хората под 60 години от Понеделник до Четвъртък 3. Нужда от още специални хладилници за съхранение 4. Възможно изхвърляне на не изразходвани ваксини

Герберастки полет на мисълта, хи хи хи!

Кой то се ваксинирал, ваксинирал.... Бизнеса в туризма какво ще каже за новия план., ще имат да чакат да им ваксинитрат служителите, които са под 60 повечето.. та сезон... да ама не ...., Как ще ваксинират децата, които учат в чужбина и се надяваха като се приберат да се ваксинират.... пак ще чакаме други държави да се погрижат за тях......

Герберастчетата имате доста погрешна представа как е вървяла ваксинацията досега. За справка можете да проверите на кое място сме в ЕС по ваксинирани, и после на кое място сме по смъртност, хи хи хи!

Чета и то в оригинал на няколко езика и там където беше само планово се изхвърлиха голямо количество ваксини, а хора които искат да се ваксинират чакат. Зелените коридори бяха един добър баланс тука.

За това как Норвегия и Швеция постъпиха с ваксината на Астра-Зенека, от която герберастите закупиха големи количества за сметка на Файзер и Модерна прочете ли? А за това как от Европа му звънели на Тиквата да го питат за модела му на управление на кризи точно преди да се окажем на едно челно място в Европа прочете ли в оригинал на няколко езика, хи хи хи!

А ти прочете ли, колко са се ваксинирали с Астра Зенека във великобритания? Трябва да се мериш с великите, не с който ти падне!

И каква стана тя сега, скриха ваксините. Подлеци,

Няма как да скрият нещо, което и досега едвам липсваше, герберастчета. Боковите лъжи как от Европа му звънели май са минали само пред вас, хи хи хи!

Тоз боклук вместо да е влязъл в затвора, още акъл дава

Тоя Костадин Ангелов да бяга ЗАЕДНО с АРАБСКИТЕ маски към Саудитска Арабия. Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ. И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи.. Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

Приключихме с ваксинацията! По-малоумно решение за ваксините досега не е имало! От понеделник до четвъртък пунктовете ще са празни, а желаещите ще се бутат на опашки в петък и събота!!! Пълно безумие!

То и досега с ваксините не бяхме много напред. В Европа сме на последно място по ваксини, но на едно от първите по смъртност.

Средно дневно броят на вксинациите беше между 30 000 и 40 000 благодарение на зелените коридори, а сега постижение ще е да стигнем 5 000 дневно в дните за пенсионери. Малоумни, безумни решения на едно впиянчено взело се на сериозно (все едно ще векува) управление. За съжаление българският народ пак ще плати безумията на държавна сигурност и техните протежета

Тоя герберастки боклук трябва да го обесим на някое дърво, за огромната смъртност и за това, че сме последни по ваксини в Европа.

си ти, а голямата смъртност се дължи на НЕВЕРВАЩИТЕ, които гориха маски през лятото ....

Костя да не се прави на луд, а да отговори на 3 елементарни въпроса: 1. ЗАЩО България е на ПОСЛЕДНО МЯСТО по ВАКСИНИРАНЕ в ЕС?! 2. ЗАЩО през 2020 г. ЖЕРТВИТЕ на МЕРКИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ КОВИД ЖЕРТВИТЕ - Смъртността през 2020 г. е с 16 652 души ПО-ГОЛЯМА спрямо 2019 г., от които 7 515 КОВИД ЖЕРТВИ и 9 137 жертви на МЕРКИТЕ. 3. ЗАЩО през 2020 г. България е на ПЪРВО МЯСТО по КОВИД СМЪРТНОСТ В СВЕТА заедно с Перу?!

Как защо? Президентът, Черепа, комунистите и Нинова са виновни, разбира се!

Ще има боц, боц по дупетата :)

Никой не го интересува какво говори тоя гербераст вече

Ми що го слушкаш тогава :)

Що реши, че го слушкам?

Костадине марш във Фейсбука си. Там ти е мястото Ден и НОЩ!

Абе,"дирът" вие адвокати ли сте на този с ускубаните вежди!?

То бива, бива липса на акъл, ама чак толкова...

Защо пък адвокати? Щяха да му бъдат адвокати, ако му криеха малоумните изцепки, а така като го показват, само правят за смях тиквената партия и тиквения им вожд (защото никой не си прави илюзии, че това са изказвания, родени в ботоксовата глава - еднокнижническата злоба и посредственост отдалеч си личат).

много е опасно комунистите да влязът в управлението.Техният принцип е след нас погром.

Начело на държавата от 11 години насам е, пардон, БЕШЕ, комунист от 18-годишен. Явно сега се сблъскваме с този погром, за който говориш.

Герберастчето с многото минуси от един и същ човек - сега ли научи истината, че тиквеният ви вожд е стар комунист с невърната към момента партийна книжка, или отказваш да приемеш истината, хи хи хи!

Оставка, калинка, хунта, боли мее, не искам ...

Гербераст, нали?

Не, комунист!

Като Боко, значи.

вече не важиш, ай у лево, кой те пита бе! мълчи и трай да не се разрови министъра в далаверата с ваксината, че за реазлика от тиквата си младъчък, бая ще те порят в затвора..

Джаф, джаф :)

Герберасти, вие изгубихте, хи-хи-хи!

Аз казвах ли ви че и новите ще кажат да се ваксинирате! Хайде сега всички на новите и по-хубави зелени коридори, с новите и по-хубави ваксини :)

Айде дано да стане този път, че от месец и половина се опитвам да се ваксинирам през крайно неработещата, но много прехвалена система. А като отидеш на зелен корирод, се оказва, че герберастите успешно са доставили огромни количества от оная ваксина, дето никой не я иска. Крайно време беше на този ботоксовия да му бият шут с 200, че ми омръзна да му слушам лъжите как били подготвени, как ваксини имало за две Българии, как системата ни, как ей сега идвали не знам си колко партиди от Файзер и Модерна, и т.н.

Кого наричаш педалчета, или ти самият се подписваш така?

Действат като ОПГ срещу новите министри

Кво им е на новите, особено на Минетков :)

Остана ви само да плюете по анонимните форуми преди да ви изчегъртат окончателно, герберастчета.