Костадин Ангелов: Не знам на Кацаров кой му вярва още, COVID лекарство ще имаме

Бившият здравен министър коментира твърденията, че разрешението за поръчка на медикамента било подписано на 17 март, а срокът бил до 12-и

Обратно в новината

Коментари - Костадин Ангелов: Не знам на Кацаров кой му вярва още, COVID лекарство ще имаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, има закон за имунизациите, има ваксинационен календар! Там всичко е разписание детайлно, като започна с: Ваксина се прави само на клинично здрав човек!!! И следва дълъг списък на състояния, при наличието на които имунизацията е забранена! Друга активна инфекция, онкологичен процес, алергия, кахексия, свръхчувствителност, имунен дефицит, бременност, химиотерапия... Е, как става това сега, с тези юруш акции по площадите и молове, без контрол, без дори елементарен преглед... И още нещо, ампулите с т.н. ваксина, тоест експериментален продукт, задължителна трябва да се съхраняват при -70С и -20С, а е видно как това въобще не се спазва!!! Ало, НОЩ, спите ли???

Наглец и смешник!!!Вьрни се в болницата да лекуваш нали си «профессор» капацитет!! Профессор плямпало!

Изключително неприятен женски полов орган.

Сега по кого да плюеме, дайте опорна точка. Преди беше лесно, комунистите са виновни за всичко.

До седмица ще са над 1000 новите случай. Очаквах това да стане след месец ама....

Разбираеми са тревогите на Ангелов. Поел е ангажименти които предвид обстоятелствата не може да изпълни.

Sm3hurk0

Трай бе мърляк платен...

Скапан корумпиран Ботокс!

Ехенцееееее!

Урааа да живее науката.

Като ще има лекарство, що искате задължителна васкинация?

Кое е по-вредно антивирусно лекарство или антивирусна ваксина? На тия дето ги е страх от иглата, ако вземат да прочетат, как действат антивирусните лекарства... ще им изкапят космите от гърба от ужас.

Лъжливото овчарче с розова ризка- класика..

Скрий се бе мишок

А на теб кой ли ти вярва клоун такъв? Ти си бита карта като Бойко.

Сите сте маскари !! Сега единия Ковидар плюе по другия Ковидар който всъщност уж не беше ковидар ......пълен цирк от продажни жалки душици .

Гей нещастен, скрий се !

Незнам аз на теб кой ти вярва пеперудко мръсна

Скрий се ботокс ! Кой вярва на Крадец ????

Д-р Ангелов, ама така ти пасна да си политик ... Нямам думи!

В Баничарката на Сачи. Между надениците 5 шишенца Астра Зенека. СВИРЛЬО

1. Никога не съм харесвал Стойчо Кацаров . Като лекар. Той не е д-р, д-р означава друго. Основанието ми за това е лекарският му стаж. И мн.други примери. 2. Как да харесам т.н. министър, като той едва сега се ваксинира , а аз още при първата възможност по Мъжкия Празник- пре феруари. Така сме ние истинските мъже и лекари. 3. Как да харесам т.н. министър, като не познава основните Норматимни документи , за работа на НЗОК . 4. Как да харесам т.н. министър, като той , ако ги познаваше , сам щеше да откаже да спи в къщи ,а да се водди в болница. 5. Как да харесам т.н. министър, като той иска само меда и маслото от живота-скенер , изследвания, ... 6. Как да харесам т.н. министър, като той не каза едно Благодаря на колегите. 7. Как да харесам т.н. министър, като той преследва най- добрите лекари, от най-добрите болници, "Пирогов " и др. 8. Как да харесам т.н. министър, като той не преследва болници , които освен пари от пътеката ,вземат и напр. за раждане още 1500 BGN , не преследва напр. болницата в която Патриархът се лекува , не знайно защо и дали Аллах там го лекува или Господ. А да не казваме за цените и доплащанията там какви са. и защо там отидоха мн. добри лекари на България. 9. Как да харесам т.н. министър, като той не каза нищо хубаво за бъдещето на здравеопазването ,но говори,говори за миналото. Това всеки го може. И т.н. Защитавал пациентите в пациентските си организации. Как ги защитава, като дава личен пример , как да не се спазват правилата на НЗОК, ерго ,да се краде от НЗОК. 10. Иди си в мир, Стойчо Кацаров .

Е какъв лекар си щом си се ваксинирал?!

Ти си от Крадливите лекари които взимат от здравната каса и допълнително от пациентите

Просто си търгаш с уж медицинско образование и знания колкото на един педикюрист/и това не е сигурно./

Как в най-тежкия момент на пандемията лекарите от Пирогов и др. големи Софийски болници помогнахте на колегите си в малките общински болници в малките градове с допотопна техника и сгради без Ремонти и без персонал, където лекарите са по-малко от пръстите на едната ръка и на средна възраст 70 г.? Работеха без смени седмици наред!!! Лесно е в големите Софийски болници с огромно финансиране. Наглост!!!!!

Не ни интересуват личните ти пристрастия. ПРОСТО си ги запази за себе си. Никой не ти и вярва. Разбирам, че АЯнаниев ти беше ТАМЪН като здравен министър, също ботокса с розовата ризка, който е съсипал Александровска - също.

Тоя " лекар" бая се е освинил. И плюе като първокласен политик.

Прав е човека,Кацаров е мухъл,както и цялото служебно правителство на хунтата начело с Мунчо Решетников.А сега дирници пак го изтриете,но махнете и останалите обидни коментари.

Работата е там, че на теб не вярвам, а на министъра вярвам.

Ли да вярваме, сопол герберастки? Напомпан с ботокс, направил 68 милиона дългове на Александровска, осрал цялото здравеопазване и го напълнил с джипкаджии и калинки.И все някой друг му е виновен.Не разбра ли че си тъп , крадлив и некадърен-лика прилика с вожда си.

Ти ли си? Гиди жълта лъжлива маймуно!

Аз съм един от тези които се грижат ботокса да има добре развити рога.И добре се справям.

И мега грозен и отблъскващ

е на герберските отпадъци ли да вярвам? едни сте за затвора, други за лудницата.

А бе, на ЕК ли да вярвам, или на професор Коце?!

Аз вярвам на всички. :Д

Froccio!

Ботокса ше сцепи некоя вежда или скула от зор да се подмазва на главатаря от Банкя. Те главните гъ..зци са няколко де. Сега се надцакват кой ше се пени повече по ТВ или в парламента. За да изпъкнат пред онова дебелото очаквам некой от жалката им партия да припадне за повече драматизъм. Може и контузия в ефир да има.

Прав си, Косьо. Тука са се приютили некви ОФ-тролове, щото отвсякъде ги чегъртат вече, ама никой освен те самите, не им обръща внимание

Ангелов, ако си мисли, че му вярвам пък на него ..

То се видя на изборите кой ти вярва и на теб

Бетонен аргумент, пък и неверен, троле

Вземи си го в къщи този хубавец

когато ти си вземеш Мангъров и почне да те лекува с чайчета от Ковид.

и на теб никой не ти вярва подлога

И на теб, скъпи

На теб със сигурност никой не вярва след като разбра какъв батак си оставил след себе си !

Къде го видя патака бе дебиле? По изказванията от подлогите на заемащия длъжността президент? Изчакай зимата и ще видиш тогава какво значи батак - след като дебилите започнаха да се борят с лекарите.

Да не ти се наложи да ходиш в болница,много лесно ще го видиш,огкъдето са минали Гербавите навсякъде леш...

Радев e най-последователният и разбираем български държавник за последните 30 години! Първия лъч светлина в нашия тъмен тунел! Почитания, г-н Президент!Има една порода кучета, които като захапят не пускат - трябва след това с щанга да им отвориш устата за да освободят захапката. Радев май е от тази порода, от която герберите няма да се освободят от захапката - проблемът на Бойко е, че той мислеше, че Радев ще захапе крачола, ама ги е захапал за гърлото. Един е управлявал самолети, а друг е държал маркучи. Вторият не може да преглътне това.

А на тоя гъзолизец дали му вярва още някой? Всичко го гледахме как си мени мнението сутрин, обед и вечер, само и само да угоди на вожда си, когато болните умираха по стълбите на болниците, в линейките и вкъщи, защото никой не ги иска...

Ангелов, да не се получи като при ваксините- да поръчаме от нещо където много е хвалено, пък да не е най доброто и да е от най скъпите неща. Да не се случи така, че да плащаме за комисионните на определени люде от европа и от тук.

Ами кажи кое ще е най-доброто от всички не създадени още лекарства против Ковид, че да поръчаме от него. Тези явно не разбират.

Тоя тъп толууп още ли не е при бай Ставри?