Косово реагира гневно срещу Нобеловата награда на Петер Хандке

Австрийският писател беше един от противниците на въздушните удари на НАТО срещу Сърбия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само той ли беше против агресията на краварите и ингилизите над Сърбия?? Защшо никой не наказа тази агресия в Европа за да се угоди на сащ и Лондон??? Блеар се ''извини'' за това що направиха в Ирак ама нещо забрави да си признае и за Сърбия защото тази му агресия там му беше необходима да си пази властта..

Кой го казва? Шиптърските касапи колко сърби изклаха...

От това което прочетох в статията мисля че човека си заслужава наградата.

Хубаво някак си ми става от всичко, което дразни албанци, косовци и теб подобни бради :)

влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Забележка: На Заев и семейството му да не се дава български паспорт!

Не е трудно да се разбере как мороните защитават каузи противопложни на собствения си стратегически интерс в тоя свят с толкова много хибридна пропаганда... Глей са нашия български интерес ( аз знам че русифилите сърбомани не сте съвсем българи, но все пак... ) е по-скоро да вкараме само Албания в ЕС и ако може да забавим македноците докато им оврат кратуните от македонозма . А албанците ще подклаждат дори по добре от нас нашия огън да увират македноските тикви ... А нашите тикви кога и как увират е истинския въпрос.

надей се да подклаждат "нашия" огън - те си имат "техен". Преди бая години един албанец така се беше изокал у Македонията по адрес на македонските тикви: " Со куец ке ви биеме!". И - видно е - не си е останал само с изокването: работят ония ми ти албанци с куците, плодят се, ...за наш, БЪЛГАРСКИ, хатър, думаш??? Блажени са вярващите!!!

Нещастникът тръгнал да се радва, че гори къщата на съседа му, а не сеща че след това ще изгори и неговата...

Герб са си национални предатели и ще подкрепят влизането в ес на тая жалка измислена нацийка с крадена история, барабар шиптърите, защото така е наредил помпейо...

Косово е измислена държава, подобно на Украйна и Белгия. Закривай ги!

"Операцията на НАТО бе предприета, за да се прекрати кървавият конфликт в Косово." "БОМБАРДИРАХМЕ Сърбия, ЗА ДА ЗАЩИТИМ цивилните граждани" Йенс Столтенберг, ген. с-р на НАТО ... Браво на Нобелиста за гражданската му позиция за бомбардировките на НАТО!!! Нобел ЗА ЧОВЕЧНОСТ заслужава.

Какъв резил за нобеловия комитет!

Друг беше резилът, ама си забравил...

Резилът беше с по-тъмен цвят и беше раждан някъде извън ФАЩ.

Тоя Петер Хандке ми стана симпатичен. Ще взема да прочета нещо от него!

Всичко тече, всичко се променя ... Европа ще осъзнае грешките си, но късно! Не може да се позволява на радикализирани вярващи да се възползват от моментни търкания на великите сили и да набират сила! Нормално ли е по пет пъти на ден да си блъскаш главата в килимчето?!? Ако си се отдал на Бог, ако това ти е професията - добре, прави го и 50 пъти на ден, но нормалния човек?!? И тези промити мозъци им дай само след това - той Аллах каза така и се втурват напред! От друга страна още един такъв умопомрачен върти на пръста си цяла Европа и разиграва коза с бежанците. Но пак същата тая Европа си е виновна че - а) не скръцна на САЩ за намесата в Сирия, б) реши сама да разбие Либия и в) лидерката на мотора на Европа ПОКАНИ тия орди насам! Какво очакваше Европа? Даваха им плюшени мечета от начало, сега се назлобяват и живеят в гета. Крадат, проституират и правят всичко асоциално - само не работят! Това са 50% от новите гости! В Албания е горе-долу добре - уж са мюсюлмани но като отидеш по улиците поне е подобно на България - жените им са нормално облечени и имат свежа, хубава музика. В Косово - на пътя не можеш да разбереш пингвин ли е, нинджа ли е, жена ли е, какво е! Ако така продължаваме рано или късно чичо Ади пак ще чукне на вратата!

да чукне!

с много от писаното от тебе тук и сега мога да се съглася, ама с това за чичко Ади - не съвсем. Той е имал доста "интересни" отношения с тия, дето пердашат петкратно чела в пода. Примерно: "забравя", че арабите са точно толкова семити, колкото и "любимите" му евреи, даже ги подкокоросва да "досаждат" на ингилизите в Ирак (то не че японците - верни немски съюзници - са били и те големи арийци, ама кой ти гледа такива "подробности от пейзажа"?). Ползва се от услугите на мюслимчета (кримски татари, чеченци) с/у другото мустакато чиче (Сталин). От босненски "правоверници" се прави цяла СС (!!!) дивизия "Ханджар"... Не фурнаджийска лопата като Хитлер, а един нов Ян Собиески трябва " пак да чукне на вратата"! И да спрете на всичкото фес/чаршаф/чалма една нова Виена, ама сега да ги гони не до Белград, а до МЕКА!!!

Няма такава държава - Косово! Славчо, кажи им!