17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една брезнишка УЖ погребална агенция "ЕВА" се нарича, която ви съветвам при възможност да избягвате! Няма сайт естествено, защото най-вероятно ще бъдат хулени - лъжат, мажат и мотаят! Едно семейство я държи - Ева и Веско! Хахх...Безсрамници!!! Уж ви предоставят избор за цени на плочи от 400 до 1500 лв., но каквото и да изберете, ще си платите 1200 лв. - наместват ги! На всичкото отгоре, не си вършат качествено работата, не изпълняват уговореното /и платено естествено/, и се държат свръх неуважително към страдащите хора - разбира се, след като са ви взели парите!!! Съжалявам искрено хората от околието, тъй като нямат избор и се доверяват на тези изедници! Срам нямат!

Предлагам дира да се прекръсти в "пропаганда скъбна вест". Непрекъснато четем за кой как къде починал.

За голямо съжаление, такива неща се случват и не само в България. За това след смъртта и преди погребението, тялото на починалия, трябва да бъде опознато от някой близък роднина. Тогава няма да има подобни фалове.

Отварят ковчега и човека вътре не само друг, ами и още жив

При нас един пич лепи етикетите с имената след като ковчезите са затворени за безопастност. Сещате се че е на минимална заплата и след обедната почивка е забравил до кой ковчег е стигнал и почва от първия който е без етикет. Семействата няма какво да отварят и надничат. Нали са получили пратката?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Боже, колко още идиотщини ще видим през тази година?

Да се смееш ли да плачеш ли !

Дивия запад бледнее пред безобразията на гробарите

Като дойде БСП-то на власт, в явна или неявна коалиция с ДПС (както обикновено), ще настане рай. Тогава ще пращат на семействата трупове на близките им хора, а не на чужди. Делян Пеевски сигурно ще се раздели с империята си, а може и в затвора да влезе...

Абе дъртофел невиждащи по- далече от носа си, стига с това БСП! Има и други партии, ти не знаеш ли!

Държавата е колабирала. Само джипката върви.

Цялата страна е в умствена несъстоятелност.

Щом не са започнали още да погребват живи в България, пак е добре.

В Сливен един го бяха подкарали, та знаеш ли дали в някой друг случай не са сколасали.

Демокрация ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ Банани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ Жипка Жипка Жипка Жипка Жипка Жипка Жипка

Много ми е чудно в действителност на живо дали се държиш като олигофрен. Много ми е интересно! Дали не смееш глас да надигнеш глас, а тука на бабаит се праш!

Е това е състоянието на цялата ни държава.

Имах подобен случай... Извиках Мими, а дойде непозната...

Който не работи, той не греши. Да бяха закопали тоз човек, пък неговите роднини щяха да заровят техния. Голямо чудо станало ...

така е, но за близките е кошмарно

За отрицателен PCR тест, наказанието е смърт. Мислете му.

За положителен наградата е същата. А честито!

И арест на близките.

Ужастно!

Е нали все ще заровят някой, кво толкова са се разбучели?

Кофти, сър. Материал, сър.

какво значение има кой е в ковчега погребвайте наред

Отсега тренират!

Ма той е умрял ма!

Демокрация ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ банани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ Жипка Жипка Жипка Жипка

Тъпак, тъпак.

Ако и на теб ти се случи такова нещо пак ли ще сме ние ТЪПАЦИТЕ?

По правилен ник едва ли можеш да си измислиш. В русия съм в русия съм. оееее.

Е те всички които работят в погребалните агенции са вишисти и даже има наплив.Даже се учудвам че за първи път се случва като знам работниците колко са читави......

Доколкото ми е известно, ако човекът е починал от Ковид, в моргата на болницата поставят починалия в специален чувал и от погребалната агенция не могат да видят кого им предават, освен това не се разрешава присъствието на близки. От агенцията отиват там с катафалка и ковчег, слагат човека в ковчега, качват го на катафалката и директно отиват на гробищата.

Добре де, ама в статията се казва, че е тествал отрицателно за ковид. Затуй с право докторите са го оставили 5 часа да чака. Тъй де, за какво се е довлачил без ковид да им губи времето и пътеките. Пъ след като умрял - спец-ковид чувал и нямат право да видят какво погребват. Що тъй?

Кой разрешава или не да се отвори ковчега? Коя институция? Мниго страно.

да ще чакам разрешение за близък .....

Би ха ха ха ха БУ ХА ХА ХА ХА

Тук всичко трябва да си вършиш сам, ако искаш работата да е свършена като хората. Единствено може да се отпуснеш и да се посмееш, когато наблюдаваш по ТВ дивотиите на оня с джипа.

е, раждаш се сам, живееш сам, умираш сам :)

Винаги погребвайте най-близките си в отворен ковчег..., за да няма недоразумения :)

ТУК ИМА МАСА ТЪПАНИ, КОИТО ДУМИ КАТО КОМУНИСТ И КОМУНИЗЪМ СИ ГИ ПЛЯКАТ Е ТАКА БЕЗ ДА ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

Това се случва, когато няма ред. Под името демокрация, се вкараха анархия, хаос и престъпни действия. Това беше целта на великите сили. Когато една държава, трябва да се затрие, най-напред с разбиват здравеопазването и образованието. Всичко останало е следствие от това. Това сега става в България. Сбогом на българската нация.

Това е неизбежно и се нарича капитализъм!! Тези идеологии не са измислени от хората и простото населиние, и малките деца го знаят. Хебавото е, че светът е голям, винаги можеш да си стегнеш дисагите и да забегнеш за Северна Корея.

При бай Тошо не беше така! И не е вярно че е имало лагери и са вкарвали там за вицове с него като главен герой!

Или за Северна Македония.,

Това може да се случи само в Бойколанд и ГРОБОЛАНД ! 11 години мъка , лъжи и грабежи ! Бог да прости човека , че се подиграват с него , дано Господ го върне на Борисов !

Бойко лично е бил в тая болница и лично е извършил цялата процедура. Да знаеш това да си глупав не се лекува.

То и ти не блести с интелект. Амъ това герберасте толкова си можете.

Грее по цялата земя ,разбира се че е бил там !Какъв гербер си като отричаш това - ти си един калинкин глупак на държавна служба .

Що, вие комуноидите "Анубис" и "Че нали..." с какво блестите? С тъпотия, нали?

.......е 112 личи си че си с едноклетъчно мозъче и психиатър няма да ти помогне, иначе в икономическият институт "Карл Маркс" (там по онова време асистенче в катедра научен комунизъм беше едно гнида дето сега е професор и народен представител от може би любимата ти БСП) ни учеха че ние живеем в обществено-икономически строй КОМУНИЗЪМ само че в първата му фаза, Развито/зряло социалистическо общество....за това имало четири признака и трябваше да ги знаем...ще напиша само първият... В България управлява партия с марксиско ленинска идеология....другите няма да ги споменавам, начело на тази партия стоеше един комунистически боклук - тошо комуниста, иначе червени гадове като.. хи хи ...трябва да бъдат бити докато посинеят и се запишат в партията на психо десният изрод рада дълбокото!

Ха ха, комунист(социалист) биологично изчезващ вид. Червените тролове луднаха за кой ли път.

Българските идиотизми нямат край, защото всички фирми от всякакъв род, са все герберски. А гербелите ги знаем какво и колко могат. Съболезнования на потърпевшите! Друго щеше да е да бяха докарали някой Голям Гербер, можеше и на-големия, та да се стече целият народ! Кретени, какво да ги правиш!

Това не е държава. Това е разграден двор. При това заден. Всичко е оставено на самотек. Пълен хаос, безхаберие и некомпетентност. Навсякъде, на всички нива. Тук нито живееш човешки, нито можеш и да умреш така.

стават грешки(ашипки), дори и в наѝ-развитите държави :)

Ошибки

Най-доброто от пандемията, че сухите съчки на Мангъров(умрелите) основно са червени. До изборите хептен Партията ще орехавее.

Ахахахаааа

Тулупщината при боко тулупа е повсеместна.

Тою Бойко е пратил грешния ковчег!

......Родителите ми умряха по времето на управлението на комунистическият изрод бай тошо отидоха си преди да навършат 65 години бедни текезесари и тогава докторите се шегуваха..."при комунизма лечението е безплатно и БЕЗРЕЗУЛТАТНО" ....при капитализма Здравната каса започна с 800 милиона, сега бюджета и е 5 милиарда и всичко си е същото, просто най-страшната мафия в света ДОКТОРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКА, ни ограбва безмилостно, за това бий доктора докато почервенее а комуниста докато побелее!

Прегледай се!!! Нямало комунизъм, няма комунисти!!! За психиатрия си!!!

Такива като тебе полицията трябва да те бие докато посинееш. Така ще докажеш, че си син демократ !

Изрод си.

На едни не казват, че е умрял баща им, на други им подхвърлят труп на чужд човек!!! Тикволандия в евроГейския сЮС!!!

Това са го направили некадърници като тебе, неудачник.

Спрете вече с тези некролози и мортални новини. Тоя починал, оня умрял. Все едно четеме обяви на погребални агенции. Ми имайте малко срам и почит към починалите и не ги представяйте като новини. Голямо падение! И шефа на зоопарка бил починал, няма коментари и по добре така. Спрете се!

Братле, тъкмо щях да напиша точно същото. Отварям Дир-нишкия сайт и то като страницата с некролозите да го ева. Последните три новини - починал Илия Царски, починал бившия директор на столичната зоологическа градина, объркали трупа на починал и закарали друг труп на погребението. Ибахти новините, човек. Очаквам сега да напишат поименно статия за всички сигурно около 1000 човека дето са починали днес в цяла България. Дир да се прекръстят на Жалейка.бг или ГРОБ.бг. То бива, бива ма това техното вече не се трае!!!

Така се погребват близки в съвременното общество. От болницата направо на гробищата. Навремето хората се прощаваха с мъртвият в къщи и го изпращаха с уважание. Нищо не искам да кажа, но за мене не може да изпратиш близък човек по този начин.

Ако е починал от Ковид има специални разпоредби. Иначе аз досега съм бил на няколко погребения и поне по нашия край си е както сте го описала с поклонение в дома на починалия и тн.

Стига вече с тези некролози и мортални новини. Тоя починал, оня умрял. Все едно четеме обяви на погребални агенции. Ми имайте малко срам и почит към починалите и не ги представяйте като новини. Голямо падение! И шефа на зоопарка бил починал, няма коментари и по добре така. Спрете се!

Така става, като чакаш всичко наготово и разчиташ на няк'ъв санитар да ти свърши работата! Борисов бил виновен...Кат дойде Кoрнелия лично ще разпределя ковчезите. Айде мистите с тея кратуни бе!

Съвсем изтрещяхте пъпешииии, безобразно е това!

Сега пак докторите виновни... нали така ?

Според тебе? Марсианците ли?

Доктора лично го риготвя и товари в ковчега, така ли? Бива да си тъп, но твоето е неземно.

Лично министърът е бил там и той е извършил всичко. Подписан е смъртния акт приготвил в тялото за погребение лично той. На крива ракета космоса и пречи моето момче.

пак добре че не са турили в ковчега шише ракия и палка шпек салам

Пълно безхаберие, баща ми почина, преди седмица. Нямам думи.

че по думите ти не се разбира нищо ма

Па си прост, бате

Какъв човек си, че да се държиш така? Това, твоето е ... то не може и да се засегне човек, на такъв, като теб.