Александър Симов: Корупцията няма да отпадне от дневния ред

„Ако Борисов има данни за хора, които се занимават с наркотрафик в парламента, казал ли е той на властите за това, а ако не е, не излиза ли че ги прикрива?”

Обратно в новината

Коментари - Александър Симов: Корупцията няма да отпадне от дневния ред | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от бърборковците на комунягите...

+++++++++++++++++

Отщя ми се от тоя и лизачите на леля КУРНИ.

корупцията е в кръвта ви. Тя винаги ще бъде номер 1 във вашата партия. Да не забравяне и Дъ Пъ Съ както казва Карадайъ.

ТОВА ТАНТУРЕСТО КОМСОМОЛЧЕ ЗАЕДНО С ОНАЗИ ПАРЯСНИЦА ЙОНЧЕВА АКО ИМАТ НЕЩО КОНКРЕТНО ДА ГО НОСЯТ В ПРОКУРАТУРАТА.ВСИЧКИТЕ ПРИКАЗКИ И ФИЛМЧЕТО ДЕТ СПРЕТНАХА СА ДОЛНИ МАНИПУЛАЦИИ КОИТО ХВАЩАТ ДЕКИШ МЕЖДУ ЛУМПЕНИТЕ ИМ,НО ВСЪЩНОСТ СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ;)

Профукани са 10 хил. лв. за депутатска командировка, на която никой не отишъл . 10 хил. лв е струвала депутатска командировка в Молдова, на която не отишъл почти никой. В началото на октомври 7 депутати от всички партии трябвало да посетят Молдова и да се срещнат с българи там. Но така и не тръгнали, защото в същия ден се гласувала оставката на Делян Добрев, допълва БТВ. Парите са от бюджета на парламента, а депутатите казват, че са спазили партийната повеля и затова не са заминали. Защото всеки глас в онзи ден бил важен. Тъй като решението било взето в последния момент, никой така и не предупредил домакините в Кишинев. Щетите за Народното събрание са под формата на неоползотворени билети и нощувки. Все още няма отговор дали парламентарните групи ще върнат парите в касата на Народното събрание.

Като го гледам тоя кукурузник,Симов,все си мисля,че майка му ,мхого е била всеотдайна на дружбата ни с кремълското прасе Хрусчов!Приликата е очевидна,мисленето им ,също!

Е точно този червен дженк Симов е част от метастазите на комунистическия тумор БСП, който завинаги трябва да се изреже и премахне хирургически...!!!!!! Другите метастази са лъжливата и крадлива КУРнинова, Йончева, Кутев, Зарев, Славчо артелчика, Арменков ДС-КГБ-то, Стефчо Данаилов и т. н. Нашите комунисти с партията им мафия БСП когато бъдат завинаги лустрирани и отстранени като тумор от обществено политическия живот в страната, тогава ще се оправим, а пътищата са два... Единия е Пиночетовския, а другия да се лустрират със закон - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!!

Сашко, ти не си прав!Ние десните безпределно се радваме, че 28 години след 10 ноември 1989г, в България най-бедните хора са пенсионерите, че в България всеки втори човек, търсещ хляб по кофите с отпадъци е минимум със средно образование, че индустрията сега започва да се създава от производството на амфетамини, че учителите говорят на жаргон и на диалект, че добрите лекари отдавна не са в България, че най-накря България ще си купи 2 самолета F16 за военно-историческия музей и, въобще много ни е радостно, на нас - десните.

Защо трябва да ме занимавате с това, какво казал третостепенен журналист който да вчера не бе обличал костюмче и се моткаше покрай идиотите от Че Гевара? Да не би днес това недоразумение да е голямата работа?

Казва нещо много точно и това никак не се харесва на герберастите! Истината боде! Много ми е интересно ще се разследва ли как на времето, когато Б.Б. бе Гл.секретар на МВР, Цв. Бориславова стана собственик на СИбанк? Как и с чии пари закупи банката от ковчежника на Иван Костов и собственик на банката Славчо Христов? Ако е с кредит, как е той гарантиран, с какви активи? И те чии са? Нейни или на съжителят и? Или Б.Б. е прищипал по висулките Сл.Христов и го е принудил да я подари на Мадам срещу някаква Голяма услуга? Е това не е ли повод за разследване на корупционни практики сред най-висшите кръгова на властта!

Саше, моето момче, много си умен, но по-кротко с подкрепата за всякакви дебили!!! Харесваме те и уважаваме твоето опозиционно мислене.А за думата клоун не се впрягай. Най-големият клоун ние го знаем кой е. А най-големият демон с черните очи, който хистеряса в последно време също.

Направо топ важно. Закръгленото клоунче приказвало глупости по БНР и това събитие от първостепенна важност за всички българи се съобщава от пресцентъра на бандата.

А , бе , клоунче малко и закръглено. Какво като подпише Курни? Като подпише няма да я разследват ли? Имате в групата си все още депутати разследвани за тежки престъпления, ти си седнал за думата на Борисов да се ловиш.Ясно стана на цяла България, че БСП е против разследването на преватизацията, но иска да се разследва - реституцията? Дори не казва защо? точно реституцията? Да не би Курни да забогатя от реституция? Оплетохте се като патета в кълчища. ГЕРБ така ви го нахендри с приватизацията, че сами взехте да си говорите и да правите такива глупости , че и вашите симпатизанти ви се смеят и ви псуват.

на всички е ясно какво целят герб, единствено да затворят устата на опозицията и да крият и мажат за техните далавери,видяхме сидеров как го елиминириха, от това спечели герб, а простото бг говедо си ускори изчезването от земите български. Кой нормален вярва че герб ще разследват "приватизация". На мушка е Нинова, дали с "разследване", дали физически с "катастрофа, но те действат да я премахнат от пътя си, колко говедо да си че да не виждаш. Ама прост народ заслужава си герб, искам да стоят докато сменят населението по нашите земи с други етноси,докато си раздадат на тях всичко, и пампорово, курорти, енергото, а раята само ще им работи за жълти стотинки.напълно си заслужават.

Цвета Караянчева днес цял ден лъска увехналия масур на Свети Бою Симитлийското Слънце---от благодарност!:))))))

теб Пройче не ти ли омръзна...постоянно да му пилиш пилтьока ???

Тази свинска зурла,вместо да ни дава акъл,по добре да си завре носа в задната част на БИВОЛИЦА КОРНИ,та там да усети благоуханието на миризливата и тр..ка.Дано да остане доволен.

Тази свинска зурла,вместо да ни дава акъл,по добре да си завре носа в задната част на БИВОЛИЦА КОРНИ,та там да усети благоуханието на миризливата и тр..ка.Дано да остане доволен.

Сашето е един обикновен скъсан цървул, глупав приказливко, празноглавец и слуга в БСП. Парите на Корни от къде са, на Първанката и син, Кирчо Добрев .....УРА другари!

Покрай него ще намразя и свети Илия. Няма ли кой да види, чр корупция има там, където има свободни пари. А корумпирай пенсионер де - ако даде ще е от глупост, ако вземе - няма за какво най много да го купиш като избирател

Щом и тоз почна да управя държавицата господ да ни е на помощ

Някой по-долу казваше, че по Тошово време не можеше свободно да се излиза в Европа. А сега как е ?

Що, теб не те ли пускат?

Сашко ви гледа право в очите и ви лаже кат дърт циганин, както лаже младо журналистче...

Двата най-престъпни клона на БКП щели да борят криминалната приватизация и корупция, мола ви се! Ами до сега какво правихте? Защо скрихте дискетата на Меркел? Защо скрихте крадците на БТК? Единствената реална борба на мутромилиционерите се заключава в това да облетят митичното селище на корумпираните митничари с хеликоптер и да съборят барбекюто на Доган. Отново играят филм за дебили!

Така ли бе Сашко!? -Заради Корнелка? Ами тогава, ЗАЩО Гочито, Яначко, Мишето и всички останали дето са против нея са също против???-Крадци от народа сте Сашко, затова не искате да подкрепите промяната???

Елена Йончева: Позор е, когато научим отвън какво се случва в нашата страна Подаването на оставка не трябва да е замитане на следа. Какво се случи с Делян Добрев? Това попита риторично депутатът от БСП Елена Йончева по НТВ. Получи се някакво опрощение. В Хасково става дума за една корупционна схема. Ще чакаме прокуратурата да се самосезира. Там не е шуробаджанащина. 35 млн. лв. са усвоени през една роднинска фирма в нарушение на законите. Не става въпрос само за Кумгейт . Когато има престъпление, нещата не трябва да спират до тук. Не смятам, че това, което се случи е редно. Вече винаги е късно да се иска вот на недоверие . Държавният департамент на САЩ казва, че всички държавни служители са замесени в корупция. За филма си Граница, тя уточни: Цветан Цветанов каза, че тези факти са известни на службите. Ако тези факти са известни на службите, тогава не трябва да правим повече журналистически разследвания. В продължение на месеци се говореше, че изнесените факти във филма, не са верни. Показахме , че е практика да се минава през оградата със стълба. Тя е изградена чрез корупционна практика. Това, което казваме не е ново. Ние не злепоставяме България. Даваме сигнал органите да вземат мерки. Властите у нас дават заблуждаваща информация. Мигрантите не са намалели. Вълната е канализирана в момента. Най-голямото злепоставяне за нас е когато научаваме отвън, какво се случва в страната ни. Това е позор!

ЧЕРВЕНИ НЕЩАСТНИЦИ ЗА КАКВО ЩЕ ЧАКАТЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА. ДАЙТЕ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ЗА КОЕТО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА Я СЕЗИРАТЕ.ТАЗИ ПАРЯСНИЦА ИЗДАДЕ ЕДИН БОЛЮК ПРИСЪДИ И ОБВИНЕНИЯ И НЕ ВНЕСЕ НИТО ЕДИН СИГНАЛ В ПРОКУРАТУРАТА.МАМА ВИ ЛЪЖЛИВА.

мъж под 180 и при това с гола глава - отврат.

ТАКИВА СВИНЬЕ КАТО ТЕБЕ МОМКО, ЗА КОИТО ПЛЮСКАНЕТО Е ГЛАВНА ЦЕЛ, ГЛАСУВАТ, И ЩЕ ГЛАСУВАТ ВИНАГИ ПРОТИВ ДОБРОТО !!!

Червен червей.

В.Хавел ... "комунистите са вечни провокатор и Вън от властта ..." и Затова Чехия е с тройни доходи. Вжте прачевно говорещ комуноид е подъл.изопачавър тип г-жа Лъжа иска Б.Б. да каже и даде на власти обществено известни БСП активисти спонсори от Русе обвинени в рекет и накотрафик и това бе казано оттрибуната на НС от Кирилов шеф на законодателна комисия на НС, а също обясни, че е абсурдно да се искат безумни обяснения на факти изнесени в сайтове на прокурора и медиите, Но г-жа Лъжа иска Б.Б. Изхода- Лустрация по чехски.Хавел

вари го печи го царвула си е царвул - казаха им от каде е информацията за трафика и купуването на гласове ама те само това си повтарят - сакан да не стане дума за приватизацията! а за трафицанта на валута сто не питате бе! царвули миризливи!

ходил ли си на училище въобще...или си неграмотен по призвание...

Бодигарда на др.О.Ф.проф.Иво Дебилов!

Прав е другаря Христов Тези които неса крали изобщо Тези които са могли да краднат но ги е било страх ето това са 80 % дебили. Тези които опустошиха държавата и сега крещят че са най демократичната партия те не са Дебили.

Швейк, каза че Курна ще подпише промените в конституцията а парламентарната група на сектата БСП не. Свалям шапка на Курна , как лекува група от 87 дебила ...като на майтап , без дори да се усетят.

Всеки вика :аз не знам! нито лъжа, нито крам! сигурно ще е съседа дето като крадльо гледа!- нашите ръце са чисти /море, баш сте си крадисти!/ ........................... ха ха ха

Ха Ха Ха кога стана калайджиа кога му почерня газъ

е по - особен калайджия... с червен гъз ...мдаа

Що не питате уважаемите си колеги от Герб какво стана с митничарското село ...детоедни дронове го снимаха и го развяваха по студиата? Ами ония клетници митничарите....със смешните си доходи построили незаконно палати в чашката на язовир при бай Ставри ли са?

браво сашко да се заменят 3 те апартамента на цветанов с техноимпекс другите 3 за пловдивския панаир и да миряса бсп да го оставим цветанов без апартаменти и бутним герп

Този бесепар като го гледам, по физиономията му личи че като нищо може да взриви пак храма Св.Неделя или да застреля някой именит българин както таткото на негова колежка застреля ген.Луков.

това не знам, но се чудя дали пък 20% те процента "чисти и праведни прогресисти" не са с оная характеристика, дето започва с Д / по И.Хр./...

Когато на 10-ти ноември 1989 година ние нищо не знаехме за "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година-Москва и "бъдещият" РАН'ЪТ се радвахме на "ДЕМОноКРАДЦИЯТА". Но БКП-БСП (Андрей Карлович Луканов) са знаели. В днешните дни се правят на "УМРЕЛИ ЛИСИЦИ" и понеже 80% според тях ние сме дебили, ни пробутват разни сценарии. Аз лично съм запознат с намерението на Господ българина, и знам че БСП повече-вече в управлението на България няма да са начело. С ревизия на "прИхода" може нищо да не стане, но смяната на 3D космическото измерение съвсем скоро със сигурност ще стане 4D и 5D за тези които са духовно израснали за да живеят в новия пространствено-времеви континиум.

Защо са минусите, ИЗТРЕБИТЕЛИ презрени?

Абе това момченце няма ли огледала в къщи да се поогледа малко. Ако ли не някой да му каже че е за смях

Впрочем евентуалният нов АЕЦ ще предизвика тутакси нова активация на американската пета колона в България, разните му там герб, десни проекти, протестни мрежи и прочие.... Молбата ми, сърдечна, е, тези от вас, които общо взето се надяват на някакъв просперитет на България и българското общество, било за себе си, било за децата си, и имат акъл в главите си, който служи за разсъждаване, не само за двигателни функции, този път да не вярвате на приказки за безплатни банани целогодишно, които ни носи безценното приятелство с Американска Държава и европейските ѝ колонии, или пък в прекрасността на опцията да отидеш и да слугуваш на "западни" отрепки, което на немалко хора им е внушено, като върховна цел в живота, ами да разсъждавате малко повече и да разберете, че винаги когато България е заставала на страната на антируски съюз е изпадала в тотална катастрофа, и това е между другото доказан и безспорен исторически факт, благодаря!

Да де, ама нали до съвсем скоро бяхме на страната на руския съюз и бяхме в тотална катастрофа.

Абе тъпчо, ако по време на правешкия каскет, ако имаше свободно пътуване на Запад, в България щяха да останат само тикви като теб.

То затова си имаше "кльон", минни полета и "бразда" така наречената "ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА". Сега имаме много по-жестока "КОПРИНЕНА ЗАВЕСА" - Шенген. Ни тук, ни там ние сме Човеци, а РОБИ на рептилите. До 1989 година за това рептилско робство малко хора знаеха, но сега модератора е на ясно кой плаща и поръчва цензурата.

И питанито, кои са наркотрафикантите в Народното събрание , много добре им се отразява на шайката.

Личи си че добре си хапва, от краденото ще да е, нали е комунист бесепар. Да се провери веднага дали е получил куфарче с милион през 1989г.

войник Швейк е пак на фронта...и пак дебилски сеждения .... Ако е знаел да е знаел , ако не е казал да не е казал ...та излиза че не прикривал , прикритото неприкрито. Адютант Балоун.

Ако плешивеца знае нещо за модел на роднински връзки в Кърджали, казал ли е на институцийте, иначе излиза че ги прикрива.

Колкото коса има, толкова и акъл..Типичен бесепар(к), което означава- тъп до безобразие..

Орко - Христов не е прав, че посочва 80% дебили в България - реално в Парламента са 95 %, а за България над 85 %. Ти и аз също сме дебили, защото търпим ДЕБИЛИ да ни управляват и съсипват България, а ние ги преизбираме. Ние сме дебили, защото не се противопоставяме като унгарци, поляци и др. Ако имаш акъл размисли, ако нямаш, продължавай да пишеш дебилщини по форумите, зер прост съм и коплексиран и затова пиша смело като гьонсурат. Та БСП не ти евиновно, но ти си пиши, пиши и си чеши комплексите

Кой е дебил и кой не, най-малко има право да определя полуидиот, като Ристьов..И ми писнало от малоумни празнодумци, като теб, дето дрънкат без да правят връзка с мозъците(доколкото ги имат)...Когато ми посочиш друга партия, освен БСП(к), която е докарвала страната до такива катастрофи, тогава ще ми говориш , кои са дебили и за кои дебили гласуват. Искам да чуя името на друга партия, срутила ВСИЧКИ БАНКИ и докарала 300 % ИНФЛАЦИЯ

празна плевня покрив не и трябва ...ха ха ха

Саше, мамин, пак нито дума за вашите кусури и кражбите при приватизацията...така няма да удържите дълго власт, дори да ви падне, как не разбрахте, че слабостта на герб не е ваша вътрешна морална сила?!

Цецо ЦвЦв, добре че се обади- честито 6 апартамента, но знай, че Христов не е прав, че посочва 80% дебили в България - реално в Парламента са 95 %, а за България над 85 %. Ти и аз също сме дебили, защото търпим ДЕБИЛИ да ни управляват и съсипват България, а ние ги преизбираме. Ние сме дебили, защото не се противопоставяме като унгарци, поляци и др. Ако имаш акъл размисли, ако нямаш, продължавай да пишеш дебилщини по форумите, зер прост съм и коплексиран и затова пиша смело като гьонсурат. Та БСП не ти евиновно, но ти си пиши, пиши и си чеши комплексите

къв цецо те гони? престанете да се усуквате и да се извинявате с грешките на герб- вашите грешки са си ваши собствени и са огромни- ето на, вместо да се засрамите, продължавате да копаете дъното!!!

нагло същество е другаря от снимката. Типично комунде!

Темата, която интересува най-много хора е свързана с простичкия въпрос "Какво да променим така, че вече всичко да цъка като часовник? Крадците да си получават своевременно наказанията. Депутатите да бъдат отзовавани с по-бърза скорост, от тази, с която стават депутати! Да има сигурност, свобода, бъдеще и икономика за всички. Да бъдем наистина равни. И да не ни интересува кой бил седнал сега на оня стол, какво бил казал, как го бил казал, че как бил облечен докато го казвал, че от къде духал вятъра и т.н."!

за какво говориш?

Днес в Нова,Елена Йончева чете в прав текст,доклад на Държавният Департамент на САЩ за България.Там констатациите са далеч по-брутални и честно казани от тези на ЕК. Американците казват-престъпно висока корупция по върховете на Властта.Подкупи,лобизъм,скалъпени Оществени поръчки,непазарно пряко договаряне. Докладът е унищожителен за ГЕРБ,но не се изкарва на светло. Симов се изложи неистово със защитата на дебила Христов.Въпреки' "извинението"под сурдинка,Христов е тотално негоден за депутатин. Гьонсурат.Дебил.

че ЕК ...Юнкер и Меркел си траят? Това което американците знаят,нима Меркел не знае?

ПР - Христов не е прав, че посочва 80% дебили в България - реално в Парламента са 95 %, а за България над 85 %. Ти и аз също сме дебили, защото търпим ДЕБИЛИ да ни управляват и съсипват България, а ние ги преизбираме. Ние сме дебили, защото не се противопоставяме като унгарци, поляци и др. Ако имаш акъл размисли, ако нямаш, продължавай да пишеш дебилщини по форумите, зер прост съм и коплексиран и затова пиша смело като гьонсурат