Спецзвеното ”Антикорупция” предаде съдия на съд

Специализираното звено “Антикорупция“ – СГП внесе обвинителен акт срещу Светлозар Георгиев – съдия от Окръжен съд - Варна за престъпление против правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Спецзвеното ”Антикорупция” предаде съдия на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно този съдия е бил неудобен за някои. Ако това е причината, то това е кокошкарска работа. Хората искат да видят осъдени висши чиновници а не осъден кокошкар!!!

съдийките са за съд до един-слети са с престъпниците

Де да беше правосъдие,но просто иска да сменят съдията по делото на бандита Марешки за рекет и побой и това дело да се отложи.По този начин Марешки ще влезе в парламента на бял кон заедно със свитата си от простаци.Така се осигуряват допълнителни гласчета за герб в НС.

Шило

Добро утро! Залагам на оправдателна присъда! И не поради "мотивиране" на съдията или заради принципа "гарван, гарвану око не вади",. Предполагам, ще има и доста голям скандал, ако не се постарае някой да го замаже преди това!

Тъкмо си тръгна румънската прокурорка и нашите апаши решиха да вкарат някого в съда, а пък дали ще стигне до затвор..... Най-върлоте и не. Това е нашата система!

В ТАКИВА СЛУЧАИ,ПРОКУРОРЪТ ТРЯБВА ДА СЕ НАГРАДИ А СЪОТВЕТНО ЗАКОНОНАРУШИТЕЛЯ ЕФЕКТИВНО ОСЪДЕН!!!ИМА РЕАЛЕН ШАНС ДА СИ ПОДРЕДИМ ДЪРЖАВАТА!!!

"Това стана известно миналата седмица. " А, ако чете не помни! Това не е станало известно миналата седмица. Ама от дир-а "опресняват" "новината".

И тук нищо няма да се докаже. Или на първата, или на някоя по-горна инстанция ще го оправдаят.

Някой се мъчи да имитира ''правосъдие'' в България и вика хоп преди да е скочил

Цялата работа е да се назначи нов съдия на Магарешки и той да прекрати делото поради маловажност на деянието

При всички безобразия в държавата, тези отчитат дейност със смешни престъпления. Бисеров? Ковачки? Станишев? Борисов? Нинова? Пеевски? Доган? Костов? КОГА?!

"...забравен върху автомобил автомат" - малозначителен случай? И какво трябва да си забрави някой мутрафон върху джипа - гранатомет ли, че да не е малозначителен случай? А, извинявам се, те и двете сигурно са законно притежавани...

Ами пред КТБ и Белене е незначителен. Пред приватизацията е незначителен. Пред заменките е незначителен. Пред Софийски имоти е незначителен. През Пловдивския панаер е незначителен.

Ми то по тая логика почти всички престъпления са незначителни. Дай да пуснем всички затворници тогава...

"Разследване за неправомерно съхранение на оръжие"????!!!! Забравил го върху покрива на кола?! Автомат ??!! И толкоз!!! Автомата ловен ли е бил или боен, някой намерил ли го е, деянието умишлено ли е, небрежност ли е...Последствия има ли??!! Защото аз лично познавам няколко ловджии, които са си забравяли оръжието я на полето, я у дома преди да излязат, един го беше забравил до входната си врата! Нарушения са си, спор няма, ама чак пък прокурор и следствие?!Че и ходатайства от съдията?!

Ловен АВТОМАТ няма. По закон. Има полу-автоматични ловни оръжия.

а когато районен прокурор притиска и нарежда на разследващ следовател да излезе с решение за наказателно преследване, като една година преди това е излезнал с решение че няма данни за престъпление, но същия прокурор е получил пари за да се притисне следователя, въпроса е какво трябва да направи това спец звено и е крайно време да разследва районна прокуратура в София и трето районно управление на МВР, там следователите са претискани от подкупени прокурори

Да му отнемат правата завинаги...да си намери друга работа...най-добре като чистач на тоалетната в съда.

И сега, кой съдия ще го съди, пък и смели???

тинтири минтири

Яяяя, ама то и такова звено ли имало???

са тва като срам от румънката ли да го приемаме?

Сега, съдията ще осъди спец звеното - за да са квит.