Министър Улюкаев обвинен за взимане на подкуп с изнудване

Руският министър Улюкаев е обвинен за взимане на подкуп в особено големи размери - от 2 млн. долара, чрез изнудване.

Обратно в новината

Коментари - Министър Улюкаев обвинен за взимане на подкуп с изнудване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за корупция в Раша! Миналата година 25-гoдишният cин нa шeфa нa Pocнeфт Игop Ceчин, Ивaн, paбoтил зa пeтpoлнaтa ĸoмпaния пo-мaлĸo oт eднa гoдинa, c yĸaз нa pycĸия пpeзидeнт Bлaдимиp Πyтин бe нaгpaдeн c opдeн Зa зacлyги ĸъм Oтeчecтвoтo ІІ cтeпeн за дългогодишен труд

Този министър няма ли си министерство и държавна тайна ли е да се обяви в кое министерство работи?

ееехххх как ще ги стигнем,,,,,,,дори руснаците

я само наще не вземали:)

Ако САЩ с право може да бъде наречена страната на бакшишите, то Русия със същото право, че дори и по-голямо, може да бъде наречена страната на подкупите, корупцията и изнудванията. Руснаците твърдят, че за една нощ могат да ви направят началник на полицията в някой Руски град, стига да платите достатъчно .... и го твърдят с висока доза увереност.

Досега се чудех защо НАТО и ние естествено барабар Петко с мъжете, толкова сме заградили отвсякъде Русия с натовски бази и самолетоносачи, а то било защото искаме да освободим руския народ от корумпираните им министри...

два милиона кеш??? Хубаво е, че има кой да им вярва. Със сигурност този е взел много повече и те са в банки извън русия и не са в рубли.. да не е луд. Според мен е, че е искал тази сделка да стане по правилния, пазарен начин, а не по държавна линия.

Ха...2 милиона :-) Тва не е БГ...тука 2 милона са пари. В Русия 2 милиона е нищо! И със сигурност не може да се счита "за сума в особено огромни размери". За такова изказване трябва да става на въпрос за поне 50-100 милиона. Личено знам руско семейство в Русия дето Тати го тикнаха в килията за 60 и неколко милиона и никой не чу :-) Не познавам човек...изглежда скромен и едва ли ше си сложи главата в торбата за 2 лимона! В такава позиция в Русия, кинтите започват от 100 милиона нагоре! Мойто лично подозрение е че е натопен от врагове които искат да му видят гърба.

ДВА МИЛИОНА АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРА, А НЕ ДВА МИЛИОНА РУБЛИ:) Щото 2 милиона рубли = 55087.98 БЪЛГАРСКИ ЛЕВА към днешния курс на бнб:) Обаче - ДВА МИЛИОНА АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРА СА 130 445 043.2- Т.Е. 130 МИЛИОНА РУСКИ РУБЛИ днес- 15.11.2016 г.:):):)

sonibvc@gmail.com

и аз долари говоря....

путлер се надяваше на тръмп ама дали ще го дочака....

ТА ПОПИТАМ РАШКИТЕ- ЗАУХАВИ КОМУНИСТИ, КОЛКО СТРУВА ЕРМИТАЖЪТ ВИ В РУБЛИ, ЗА ДА ГО КУПИ Р. БЪЛГАРИЯ:D:D:D:D КОЛКО СТРУВА КРЕМЪЛ И КОЛКО- ЗИМНИЯТ ВИ ДВОРЕЦ- ЕСТЕСТВЕНО, В РУСКИ РУБЛИ, ЗА ДА СИ НАПРАВИМ СМЕТКА И ЗА 2-3 ГОДИНИ ДА ВИ ИЗКУПИМ НА 100%:D:D:D:D

КЪМ ДНЕШНА ДАТА 329,7 млрд. руски рубли СА КЪМ 9 МИЛИАРДА И 81 МИЛИОНА ЛЕВА:):):) Къде го заухавия руски депутат толстой, който твърдеше, че ще ИЗКУПИ БЪЛГАРИЯ, а?????????? ПО-СКОРО БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ИЗКУПИ РУСИЯ- ЩОТО ДЪРЖАВНИЯТ НИ БЮДЖЕТ Е КЪМ 20 МИЛИАРДА ЛЕВА:) Руски бесни комунистически песове....

Руснаците дават 9 милиарда лева за 1 компания. Според теб немогат ли да извадят още 30 зада купят цяла държава като България? Още повече, че за 2-3 милиона могат да купят някой гербер или реформатор и за пез пари да получат цяла България. Те американците и за безпари я притежават. Още повече че ние с плащаме ада ни притежават.

НЕ- НЕ МОГАТ! А да пробват да купят и 1 кв.м. от моите 1000 дка- моментално им слагам цена от 1 милиарда долара за 1 кв.м. и руснаците, во главе с толстой ли беше, чироз ли беше, се връщат посрамени при путлер:):):) Не е лошо асоциацията на агенциите за недвижими имоти да излязат с такава оферта специално за толстой- да, БЪЛГАРИТЕ РАЗПРОДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ, НО НА ЦЕНА 1 КВ. М = 1 МИЛИАРД АМЕРИКАНСКИ ДОЛАРА- който е богат- като русия- нека пробва да ни купи:))))))))))))))))

Ако не слушаш Путин или Ердоган - отиваш в кауша.

тихо тихо чуйте руското домино започна да пада

329,7 млрд. рубли - близо 5 млрд. АМЕРИКАНСКИ долара- това е положението, руски друзя:) Та, казвате- рубликите били пари, а?;) И кой е луд, за да ви вярва:) Да оставим американският долар ЕДНА РУБЛА Е РАВНА НА ДВЕ БЪЛГАРСКИ СТОТИНКИ- ПО КУРСА НА БНБ ЗА ДНЕС:) ДВЕ СТОТИНКИ В НАЙ -БЕДНАТА ДЪРЖАВА НА ЕС- БЪЛГАРИЯ, ПРАВЯТ ЕДНА РУСКА РУБЛА- ПАРИЧНАТА ЕДИНИЦА НА 1/6 ОТ ЗЕМНАТА ПОВЪРХНОСТ- ХАХАХАХАХА:)))))))))))))))

в русия всеки краде като за последно щото тоя път май наистина ще е за последно

Петренко уточни, че за незаконните действия на Улюкаев към правоохранителните органи са се обърнали представители на Роснефт.

всички са слуги на путлер има ли значение кой е изпълнил поръчката това е дребнотемие

тоя вятър от москва да не се окаже причинен от падането на гиганта върху глинениете крака придружен от предсмъртните викове на троловете от сивушкина уууууууууууууууууууууу търпение малко трябва братя свободни българи търпение светът работи тихо на тихия фронт

Ето ви пример откъде сме научени с тези маниери на "управление" и защо няма сериозни перспективи за развитие. Цялата тази "култура" на общуване и ориенталските разбирания са пагубни за всяка нация.

Тоя за 2 милиона жълти стинки... А цигуларят за 2 милиарда офшорни???

Виолончелист беше - цигуларите са дребните риби, а Путя направо жули на контрабас, нищо че е 2 пъти по-нисък от инструмента.

Сибир.

путин?

ако бях по-надъхан щях да кажа: ЗА ПО ЧВА СЕ ! тихо тихо слушайте пукота на глинените крака на гиганта :)))

Ето, значи се борят с корупцията в Русия. Навсякъде я има, но само в някои страни се борят открито.

от колко министъра ще трябва да се освободи путин преди да признае че той е виновникът за пропадането на русия??

От кога КГБ назначава не проверени кадри!?

МУхахахахАХаххахаХАХхахахахаха......Ще заплашваш Роснефт ли?:) Баси ентусиаста е бил тоя:) Почти същия апаш кат наш Бойко от ГРОБ! :)

типично везирът е злобен и зъл а султанът винаги е добър и мъдър :))) приказки от 100000000001 нощ за руски заспали мозъци

Точно, точно!!! :))))))))))

Най-вероятно проблемът е, че не дал процент на Путин. Иначе сега нямаше да е обвиняем.

По-скоро някой друг партиец му е харесал позицията и го е натопил. Ти какво си мислиш, че комунягите като са в една партия не се ядат вътре ли! Битката за кокала е жестока!

Путин направи едно нещо, което никой не може да оспори: Подчини олигарсите на държавната политика. При Елцин олигарсите открито й се противопоставяха. Путин няма как да се справи с корупцията, особено сред неговите хора. Не че даже е опитал, де. Просто този Министър си е позволил да саботира сделка, наредена от Путин. Не си мислете, че в САЩ или ЕС е различно. Просто там го правят по-фино, не открито като пладнешки грабеж, както в Русия или у нас.

В замяна на спокойствието си, олигарсите се отблагодаряват подобаващо: На две фирми, главни изпълнители на строителството на олимийския комплекс в Сочи, държавата не е разплатила над милиард и половина долара. Няма повдигнати дела и претенции от страна на фирмите. Фирмата, която изпълнява керченския мост има да взима над 600 милиона долара от декември 2015. Няма повдигнати искове в съда. Работата продължава.

Със сигурност имат полза и двете страни. Победа над корупцията и илюзия в съвременното общество. Но има корупция и нагла кражба.

Държавната или личните интереси!? Какво сте се заяли с Елцин... живя той вв време разделно. Даже Путкин той го издигна. Ай го видим, какво щеше да направи, Путицата, ако беше дошъл на власт в 1985-та в разгара на Афганистанската война и когато Великият Роналд Рейгън беше във Вихара си!!!!!!!

Препоръчвам ви една книга - "Златото на Партията" от Игор Бунич. Там има прекрасни отговори на въпросите ви точно за този период. Горбачов умишлено фалира СССР, защото имаше чудесен план как да направи неизброимото държавно имущество частно. Включително и това с сателитните на СССР държави.

Колко ли минимални пенсии са това?

Време е и Лукарски да тръгне по пътя на колегата си към Централния Софийски затвор!

А този дето върви след него по стълбата, Игор Сечин, той как си купи яхта за 100 милиона долара? Как държавен чиновник изкарва толкова много пари. Просто жертваха поредният бушон.

Може заплата му да е в милиони!:)

Клинтън загуби, пешките обират луфта. Тоз шмекер готвил приватизация на държавната "Роснефт", демек лоша държава - аз добър частник. Само месечната му заплата с пхремиите е с пъти над 2 милиона. Просто не е разбрал, както и наш'те шорошоиди- времето ви свърши демокради.

Хубавото е, че България е с една от най-ниските нива на корупция в ЕС, та можем българите да сме спокойни.

Приемам облози колко дни ще са му нужни на Улюкаев да се пише репресиран и опозиционер.

Вече в западната преса го написаха. И бившият американски посланник в Русия, също написа, че обвинението е "политическо" ...

Напротив... Властта в Русия обявява всички нежелани за чужди агенти и опозиционери. С един куршум два заека - отстраняват наудобния, показват на простонаселението, колко е лоша опозицията! :)))))))))))))))

Има само един критерий за човек в определена държава - има ли полза държавата от този човек. Ако ли държавата няма полза от този човек, значи той е ненужен и се унищожава. По един или по друг начин.

Ходорковски не е обявен за чужд агент, а за престъпник с обвинения за кражби в изключително големи размери и за поръчителство за убийство. Ходорковски влезе в политически проект, след като Путин го амнистира и пусна от затвора.

путлер да не би да се опитва да каже че този младеж е виновен за лошото положение на русия ахахахаха

Той е един от виновните. Следете новините и ще видите и другите.

пф там всичко е корупция явно тоя нещо е сгрешил пред путлер

Ти я разкажи, как катарците дадоха 1 милиард долара рушвет на Клинтън ...

Путин ги почна от единия край. Купуваме си пуканки и следим за сериала ...