Караниколов: Подавайте писмени сигнали за корупция

Всички говорим за корупция, но за да я отстраним, трябва да си помагаме. Много подадоха сигнали, но не искаха да го направят писмено.

Обратно в новината

Коментари - Караниколов: Подавайте писмени сигнали за корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и какъв е проблема ако се подава сигнала гласово????нещо май не ви се бачка!!!

подавал съм такива сигнали и нищо,всички пак се оказват невинни и едва ли не подалия сигнал е виновен!!!

и ако разследващите не го докажат по същата причина кой ще е виновен, подалия сигнал нали, ми това е порочен кръг

хората не подават ПИСМЕННИ СИГНАЛИ, не защото не знаят или не искат... , а защото ДЪРЖАВАТА Я НЯМА ДА ГИ ЗАШИТИ!! , а ДЪРЖАВАТА Я НЯМА заради такива мекерета, КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА!!!

Подайте писмен сигнал после да ви берем лайката!

Така е. Имало едно време,една"Държава"на Тримата Дебелаци,пардон,лица с рязко наднормено тегло. Караниколов,бил мнооого гъст с единият от тях и му финализирал приватизациите. Новият Министър на Здравеопазването,пък бил дясната ръка на Министъра на финасиите.И"офицер за свързка",пак с този телесно-наднорменик......Тези хора,решили да борят"корупцията"-като тримата юнака VS Триглавата ламя.Ама никой не знаел,те Ламята ли са или юнаците. Като вица за катаджия,дебнещ в храсталаците из монтанско.Спира една раздрънкана,ръждива Лада,а вътре,зад волана-Ламя."Ти пила ли си?"пита катаджията...."Не съммммъъъ"отвърща доста завалено Ламята."Я ми лъхни!заподвядва ченгето..."Ти да не си пиян,бе?"смаяно отвръща Ламята.

Значи трябва да има сигнал от някого и то писмен, за да може ония, на които им се плаща за тази работа да си мръднат задниците и да направят проверка

Да е.а вашата майка долна мръсна, да е.а! И като подам сигнал за корупция, какво ще се случи? Да не би някой да бъде санкциониран за корупция? Всички сте един дол дренки и всички сте за т.епане! Да ви е.а майката мошеническа.