Комисията по корупция ще следи имотите на висшите държавници

Сметната палата обяви, че имуществените декларации на лицата, заемащи висши публични длъжности, вече ще се подават в Комисията за противодействие на корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Комисията по корупция ще следи имотите на висшите държавници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво стана с проверките на милионерите: ИМОТИ, ДЖИПОВЕ, ДЕПОЗИТИ и незнам още какво, или пак се гаврите с нас.....

Корупцията ще следи корупцията..... Мижете да ви лАжем.

На олигофрена Цеци ли си протеже?

Кажи бе, мадъ факъ ..... буааахахаха

Кьорфишеци до безумия! Налапаха се за последно щели да следят, някой друг път!!Мафиоти!

Казаха ,че глобиха с 1000лв Лозан Панов за невярна декларация,плаща и всичко е наред.Ясни сте ни ОЛИГОфрени

Да, добре, ше му кажа! И за каква корупция говорят и каква корупция ще преследват, като всички отлично знаем, че в България корупция никаква няма! И това ни бе казано много ясно и многократно от висши длъжностни лица и магистрати (и чрез техните решения и действия)?!? Ние, българите да не вярваме на тях ли?

Голям майтап пада- щели да контролират след като са ги оставили да се,, налапат,, и награбят де що може.Демек някой преяжда, а после ще го карат да повръща- но за парламъ всичко може.

Идентификация на собствеността - хотели, акционерни участия и прочие може да има същественни резултати.

А Цецка с нейните както говорят 5 болници ,докажете че не е верен слуха за притежаваната недвижима собственост ? ЦвЦв като се върне от Молитвена Закуска , не дай боже да се върнат , да пукнат всичките в самолета Гробари !

Ако някой няма нищо в недвижимост ,а има пари десетина милиарда както говорят хората за Борисов ,как ще ги откриете къде са и да го питате от кои закуски ги е събрал ? Като за неговото Управление Умряха от глади болести милиони Българи , защото нямаха пари за хляб и лекарства ! Вие ще го съдите за Геноцида над Българите или няма ?

Ако опре до такъв съд, директно го пращаме на Господ, поради липса на компетентен съдия. Все пак Той има всички доказателства.

Да не са луди да е на тяно име,,даже всичко е прехвърлено,,и на неродените им им внуци

Сетила се Мара, да се побара!

Комисията по корупция ще следи имотите на висшите държавници Може би ще ги следи да не би някой незаконно да проникне в тях.

А дали ще им ги прекопава?

Ще,ще,...комисия назначена от Корумпираните. Може ако се внесе от вън. тук честен човек не остана.Трябва и да е бая смел. Как се ловят 30г.крадци?

нема нужда....

Веднага тази КОМИСИЯ може да започне с декларирания депозит на бойко Бориславов от 20000лв. Смята се,че се е похвалил пред папуаса горанов, а има само 200лв.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Какъв е тоя ГЕРБ ? Какви са тия лъвове, теглилки и 5-звездни хотели ? Пълна пародия с организацията окичила се с тая емблема. Кои са лъвовете ? Българските полицаи ли ? На кого са теглилките ? На Независимата Съдебна ВЛАСТ ли ? Пет звезди за обслужване ли ? От кои и за кого ? Голяма борба пада за заплати, бонуси, привилегии , ясно.

А комисията кой ще следи?

ХАЙДЕ ПАК - ДРЪН. ДРЪН , ТА ПЛЯС. ЪДЕТО И ДА СИ ПОДАВАТ ДЕКЛАРАЦИИТЕ, КАКТО И ДА ЛЪЖАТ В ТЯХ, НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА ГИ НАКАЖЕ.

А пък тази комисия се назначава от същите тези висши държавници.

Имуществените деклараций - в комисията или в централна поща, и готово!

А ЦРУ-то какво каза - много сте зле в тая държава, няма визи, няма шенген, няма евро само морков . С прегръдки, целувки и танци не става като няма ред.

По-добре да следи придобивките на Роднините им. До девето коляно