Димитър Делчев: Остър мирис на корупция в АПИ

„Остър мирис на корупция в АПИ. #КОЙ иска да вземе ТОЛ системата?!

Обратно в новината

Коментари - Димитър Делчев: Остър мирис на корупция в АПИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На другите места мирише на Иван Костов

ха, добър ден, мите!

Лилиту в пандиза!

Каква тол система - какви са новостите - нали досега само магистрали строяхме с парите на данъкоплатеци и се обяснявахме с това колко е важно да се плаща от бюджета - сега на направената с парите на хората магистрала - такса за преминаване - ми що до сега гладуваха хората и Бойко обясняваше и се хвалеше като мома колко магистрали е построил - май настана време сега на готовото да се краде - и то пак от харата. Както се казва където е текло пак ще тече .................. Безобрание - ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ!!!!

Щом съм определил фирмата, която ще ми се отчита и един ден е много. Ще ви сложа бариерите и ще ми плащате като попове!

Тъкмо се успокоихмв , че повече ръбистите няма да се мяркат , а тоя изскочи от нищото. Защо не говорихте за корупция в АПИ докато бяхте на власт? Аман !

Абе човече Божи! Чуваш ли се какво приказваш ти ? Та ти искаш крадците сами да застанат срещу себе си ....!!! така КОРУПЦИЯ не се бори ... гаранция!

"Изглежда, че тази институция е тотално нереформирана" Делчев, ти да не си извънземен??? Цялата държава тъне в хронична корупция, докато ти виждаш само върха на носа си. Видно е, че корупцията боде очите не само на народа, а и на тези които се стремят да я упражняват без успех.

Хайде сега големите борци с корупцията- БСП, ДПС, ГЕРБ, Патриотарите, да спрат тоя пладнешки грабеж на публични средства, маскиран под модерния термин "обществена поръчка". Обществена поръчка за 200млн. със срок за кандидатстване от един ден!!!!!!! Дори търг за наем на магазин от селската кооперация е с по- дълъг срок за подаване на документи, бе ей, алчни дебили!!!!!!!!!Само Пиночет може да ви излекува алчността!

Лъжеш! Усещащ миризмата с пеленгаторите си ,а не с носа си!!!!

Нови магистрали много лесно се стопанисват/ако има пробем ,оше са в гаранция/,а те само да ,,гушкат такси,,Аман от крадливата напаст,а за нас пари няма

МЛАДЕЖ НА 100% СИ ПРАВ.ТАМ ДАЛАВЕРАТА ПРОДЪЛЖАВА СЪС ЧАДЪР ОТ ГЕРБ. ЗА МРРБ И АПИ САМО АЗ СЪМ ЛЕКАРСТВОТО ИМ.

200 милиона за ТОЛ системата и още 100 милиона след анекс към договора защото не са включени онези 15 километра от магистралата на които Бойко ще резне лентичката след завършване на ТОЛ системата. Еха, бизнес и половина.

Дебелото лиле се завърна , ще има голяма лапачка. Бе заслабнала мъничко , ама ся ще навакса.

КАТО НЕ СТАВА ЗА ИБАЧКА ЩЕ ИМА ЛАПАЧКА.

Това е копие на унгарската система , която е зле. Тука в изпълнението ще участват телелинк и контракс ( имат унгарска връзка)

Нямат съвест,нямат срама! И бързат,няма месец откак функционира това правителство и вече извадиха големите лъжици. Пардон,черпаци.

Абе не се косете, те ще си го получат и ще се чудят откъде им е дошло..........................неналапали се !

В тая немотия тея намерили още нещо за крадене. Оптимист съм. И мен може да огрее - на кукуво лято, през видовден, нито в понед,, нито във вторник, нито в ср, четв., петък, с. или н. а само кога ми цъфнат налъмите.

Гледай колко динамично се развиват нещата! До преди шест месеца, докато бяхме във властта нямаше проблеми, а сега какво стана! Това служебно правителство как корумпира АПИ!

Из декларацията от Синдиката на оръжейните производители и търговци. "... не са виновни законите, гражданите и нашата продукция за стрелбите които се отразяват редовно от пресата. Вината е изцяло от тези простотии на управляващите и техните лакеи. Както забелявате за сега пострадали има само от обслужваща част на едрите "управленски риби", но едва ли ще остане така положението след все по-големите безобразия и развитието на оръжейните технологии. ..."

Този с жълтото на устата ли ще ни спира вече уредените далавери. Хайде у лево.

Оставаме с впечатление, та оставаме с впечатление!Вече близо тридесет години оставаме с впечатление, че все на едни и същи им върви много в бизнеса и едни и същи са вечните каръци. Ни Европа, ни Юнкер, ни светият дух неможе да противовъздейства на циганският манталитет който развихме. И това е защото интелигенцията на една нация беше изтрита от лицето и. Селянията, простотията, наглотията избуя до невиждани висоти. За мен е интересно друго. Тези хора си карат ултра скъпите лимузини по разбитите пътища, защото са откраднали парите за ремонт. Дишат отровен въздух, защото са откраднали парите за пречиствателни станции, ядът боклук, защото са си затворили очите за това ....... Непонятно е за мен! Някакъв животинизъм трябва да има в това. Скотско забавяне или липса на развитие.

Много е забавно, значи ако човек се разходи из полите на Витоша от Бистрица до Бояна. Та там където във вече в не толкова девствените зони никнат палати за милиони, а по пътищета тука таме между дупките има асфалт, ако не сгурия или там други насипа никаманаци летят ламборджинита и поршета. Представи си гледаката, лунен пейзаж и спорна кола за стотици хиляди.

Б.Б. с първият мандат започна да снима хубавите къщи на Олигархията.И какво стана нищо.С каквото се захване да оправи НИЩО. Има два отговора ,,или го рекетират те,,или той ги рекетира,, и нещата приключат.. МНОГО ШУМ ЗА НИЩО. ЛЪЖИ,ЛЪЖИ ,ЛЪЖИ И КРАЖБИ В ИЗОБИЛИЕ РЕЗУЛТАТ НА ТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НЕЗАВИСИМО КОЯ ПАРТИЯ Е

На Убаво мирише, на спечелени избори, на кокал, на баничка само на две делена. Избрахте си ги - да са ви честити. Никакво, но. Няма против. Кражби и съсипия до разтуряне на държавата.

Мале-е-е-е 50% комисионни. Значи "КОЙ" взима поръчката, връща 50% процента на батко, естествено наема подизпълнител да свърши работата, щипва 50% за себе си. Подизпълнителя получава 25% от предвидената сумата, наема хора за да свърши работа, парите не стигат ако им плаща им плаща малко, крие осигуровки. И после защо обикновенни човек в България е с нсики доходи.

То, при ГЕРБ винаги мирише лошо. Не само на корупция, но и на закостенялост, застой, липса на идеи, както и на мухлясали схващания.

Остър мирис на корупция, в която не участваме и ние. Трагедията на българския политик ;))

Митко го мързи да работи юрист- иска с лаладжийство да изкарва.

"Защото не е без значение дали фирма, която е компетентна и работи качествено ще изгради ТОЛ-системата, която ще е удобна за хората или ще е някоя фирма, която половината пари ще трябва да ги даде за комисионни, което означава лоша услуга и механизми за ТОЛ - системата. " Колко мило!:) Значи, за да се уредиш на евро( или бюджетната) баницата, комисионните вече са стигнали 50%... Ей , насита нямате бе, в първия мандат на Баце обратните взятки се движеха около 20%;))) После "запознати" със схемата ми казваха за 40, сега вече са преполовени и вървят нагоре... То затова навсякъде "след строежа- основен ремонт, след ремонта - основен ремонтна ремонта"!

Мутрю,скри Павловица,но идва видов ден!

Дир, хайде като пишете някаква статия, поне пояснявайте за какво пишете! Защо трябва да търся в търсачките какво е АПИ, ТОЛ и ДБГза да разбера за какво иде реч в статията ви???

Ако ти се налага да търсиш АПИ, ТОЛ и ДБГ в търсачката, проблемът не е в дира а в предмониторния потенциал на задочната кухина в която се помещава 1.5 кг какво .... куха сива мътилка май , с недостатъчно гънки. То е ясно - кражби. За това бяха изборите - за кражби. Спечелилият лапа. Да му е сладко..

Интересно кой е пръднал ...

а какво е дбг??

Същото като герб,бсп и тем подобни пладнешки структори

Движение "България на гражданите" - каквото и да значи пък това.

Да оспори процедурата пред ВАС!

благодаря пейчева, но аз знам какво означава тази абревиатура! въпросът ми беше какво е!

Тези хора къде живеят????Кога боко е ПОЕМАЛ истинска отговорност???та искат сега такава от него дето такова понятие при него не съществува,,Докато ги траем така ще бъде и занапред понеже вече са усвоили свички тънкости на БЕЗотговорното крадене