Коронавирусът: Близо 30% положетелни тестове

През последното денонощие у нас са регистрирани 663 случая на заразяване с коронавирус, починали са двама

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, тролчетата, пак 4 починали неваксинирани. Като че ли сутринта пак ще се "бавите" с обявяването на резултата. Не ви ли е срам бе?

Модератерчето да ме не трие, че ще му е отчаяна.

Целта е да се срине икономиката на цяла Европа. Това е по нареждане на Клавус и Шорош. За това двете съсухрени вещици методично съсипват ЕС.

ПОЛОЖЕТЕЛНИ???!!!

Бързали са с манипулацията. Вижте адреса на интеренет страницата на статията, там е предишното заглавие.

663 пуснали общо 1326 сопола и голям проблем. Че те и ако пръднат по веднъж, какво, държавата ли ще затворим?

Добър ден отново, дами и господа, Днес също искам да пожелая на всички тролове да им изсъхнат тестикулите, а на агитиращите за партия Възраждане - по още три ръце. На останалите пожелавам приятна почивка или работа, в зависимост с кое са избрали да се занимават днес.

Трола Зевзек разбра , че говорим за Кромид и като някакъв спайдърмен , веднага се активира! Защо е толкова тъп? Да си пожелава , такива лоши неща за себе , си?

То е специален македонски антиваксър под прикритие капитан Истерика. Нарочно пише тъпотии за да не му отговарят, но под всеки коментар.

3евзек

Ало, служебния ученик, троле руски, Не пожелавам лоши неща на себе си. Може би само така ти се иска. Но виж ако не пожелавах лоши неща на теб, щеше да ми благодариш за добрите пожелания.

Викай попа да те опяваме- имаш кромид, моъчен инвалид такъв !

На кой говорете?

3евзек

На гузен негонен бяга.

Да ти се връща!

3евзек

Кое от двете?

Все ми е едно. Утре и сто процента заразени да напишете, че са открити при тестовете, също ще ми е все едно.

Ало, Крали Маркото, троле наш, Това е защото си социопат.

А, бе, ти до оня ден не се ли казваше "зевзек"?

3евзек

Ало, 292, троле наш, Да, до преди няколко дни се казвах Зевзек. А ти как се казваш? Имам предвид всичките имена с които пишеш? Защо ги криеш?

Говори си, не ми пречиш Смешник

Търсиш истинското си "аз", значи. Ами кръсти се "кавал" и ще си решиш проблема.

3евзек

Ало, Крали Маркото, троле социопат, Не съм искал да ти преча. Защо въобще го споменаваш?

3евзек

Ало 292, тролице проста, Защо аз трябва да се кръщавам с това, клоето първо ти е дошло на акъла? А ти избяга от въпроса. Не те ли е срам бе? Трол!

А така Кавалчо, дай газ! Само внимавай да не издухаш гарнитура.

IMAM EDNO JELANIE DA SRE6TNA GL.SAN.INSPEKTOR NA YLICATA .IAKO MOJE NAPO OJIVENO MIASTO,DAMY EBA MILATA MAI4ICA.

ABE VSEKI DEN MINAVAM POKRAI 3 LABORATORII I NIAMA JIV 4OVEK ,OTKADE GI NAMIRATE TIA PROCENTI DAVI EBA MAIKATA I KOVID IDIOTI.

Alo, 7878, znaesh li4e kovidi idiot e tozi, koito neslu6a preduprejdeniata na zdravnite vlasti. Tolkova steprosti, 4e nemojete edna svoia dumi4ka da izmislite.

Не мога да повярвам, че все оше има балъци, които се тестват само като им текне нослето....

NESE Y4YDVAI OVCE PROSTI S MASKI V TAIA DARJAVA ,MNOGO.

3евзек

Нали? А лудите в насрещното са цяла колона.

Не си прав, много от тези са тествани защото е трябвало да им се прави друго изследване в бонична среда. Об8кновено ти правят ковид тест и тогаз продължаваш по истинските си болежки. Малко от тези са заради сополи

що не си ЕПМ

Платена медия дир.бг - стига сте ми налагали цензура и триете коментарите ми. Вие сте Част от световната пропаганда и лъжи - много защитавате мерките и РЗИ и други отпадъци в човешко тяло. Що не кажете за становищата на адвокатите за незаконните заповеди и мерки? Що не кажете за зеления сертификат, че има три дела и са допустими и ще се гледат в съда през октомври и септември? Кой заблуждавате?

Смениха заглавието да плашат овцете! Колко сте ми ясни от дир.бг. Трябва да ги плашите повече!

В адреса седи истинското заглавие dnes.dir.bg/comments/koronavirusat-zarazenite-namalyavat

До този момент у нас, а това са вече три последователни години, летните вълни са сравнително слаби, но драмата настава наесен. Вероятно и тази година ще е така.

За близките на починалите е без значение колко е била голяма вълната, но да, от тук нататък така ще е. Не спряхме вируса овреме заради обещанието за ваксина, която да го спре, когато 70-80% от хората си я поставят. Парите бяха платени, но чудото не се случи. Сега вече вирусът не може да бъде спрян защото е навсякъде, включително и сред животните. Младите и здравите някой ден няма да са толкова млади и здрави. Средната продължителност на живота ще спадне със 7-8 години.

От тоя грип ли ве?

Последните правителствени статистически данни от Канада (от 9 до 19 юни) показват, че 92% от смъртните случаи при Covid 19 се дължат на ваксинирани лица. През този период в Канада са регистрирани 4 954 смъртни случая от Covid 19, от които 3 796 се дължат на ваксинираните. С всяка следваща бустер ваксинация процентът на смъртните случаи се увеличава линейно. Сред хората, които са получили една бустерна ваксинация, има 135 смъртни случая, сред хората, които са получили две бустерни ваксинации - 1174 смъртни случая, а сред хората, които са получили три бустерни ваксинации - 2487 смъртни случая. Още по-лошо е, че през 2022 г. по-голямата част от новите случаи са свързани с четирикратната ваксинация. От общо 20 842 случая на COVID-19, регистрирани през същия период, 13 987 случая са свързани с четирикратната ваксинация. Ваксинираните лица са 93% от общия брой случаи. Ваксината не само че не спира разпространението на COVID-19, както виждаме при знаменитости като Джо Байдън, Джъстин Трюдо или неотдавна Карл Лаутербах, но е и движещ фактор за нови варианти, които убиват предимно ваксинираните.

Като цитираш някой източник дай линк. Иначе излиза все едно че ти си автора на това изследване. Тук има поне 12 грешки ама и да ти ги обясня няма да разбереш. Накратко - Бг не е Канада.

https://tkp.at/2022/08/07/kanada-drei-junge-aerzte-sterben-wenige-tage-nach-vierter-covid-impfung/ В статията става въпрос за 3млади доктора в малка канадска болница, които да починали *внезапно". След мандат за4дозо

Ало, Za Kanada, троле наш, Защо във вашите сводки никога не пише, че 92% от смъртните са при 98% ваксинирани? Т.е. ваксината сваля смъртността 4 пъти. Никога ли не се сещате, че за да умре неваксиниран, трябва първо да го има жив? Защо никога голямата смъртност от ваксини не може да бъде забелязана в статистиката за обща смъртност ан въпросната държава? Не сте ли пак вие онези балъци, които кълват на първата появила се кукичка?

Научно изследване от САЩ показва,че ваксинацията е по-рискова от инфекцията https://ssrn.com/abstract=4125239 Serious Adverse Events of Special Interest Following mRNA Vaccination in Randomized Trials Дори без дългосрочните последици, рисковете от тежки здравословни последици след иРНК са по-тежки отколкото намаляването на хоспитализацията от Ковид.

3евзек

Ало, Za ZeVZeka, троле наш, в САЩ на 10 хил население има 32 случая на ковид смърт, ти си тръгнал да се осланяш на изследване, в което се говори за риск от 15 на 10 000 хоспитализации. Много лесно кълвете, бе!

Още от изпитанията на файзер двама. загиват с първа доза и един с две дози елексир на живота. В групата от 22 000 доброволеца. Сам си смятай за себе си за доза, на какво кълвеш. https://dailysceptic.org/2022/07/13/deaths-after-vaccination-in-pfizer-trial-not-fully-investigated-new-documents-reveal/ Според разсекпетените със съдебно решение документи на Файзер, за които желаеше 75. г. засекретяване. Това е без дългосрочните странични усложнения, като миокадити с инфапкти, инсулти, тромбози, високоагресивни ракове, автоимунни заболявания и др.

3евзек

Ало, ZeVZeVkO 4 dOZOV, троле наш, Обичайната средна двуседмична смъртност в група от 22 000 души е около 10-12. А ти ми разправяш, че били починали трима за три месеца. Ако включиш и дългосрочните последствия, то неваксинираните преболедували пак водят с няколко обиколки и при миокардитите, и при инфарктите, и при инсултите, а в бъдеще нищо чудно да се окаже така с раковите и автоимунните заболявания. Само че теб те е срам да сравниш с това, нали? Трол!

А защо маските са задължителни? Да си освободят складовете аптеки и магазини!

Да бе да задължителни!?!? Маска ще сложа само ако лично Кантарджиев ми опре пистолет в главата

Бонус ще е гласът ми за Израждане

Ще освободят те… аз съм си закупил за многократна употреба. Переш и ползваш пак…

Ами като намаляват махайте ги тия парцали за хранителните магазини защото половината заплати ни ги раздавате в купони. На пазарите маски няма, обаче купоните интересно защо там не важат.

Пак, ли лъжи? Ковид фашисти и лумпени идиоти, вижте каква инфлация , не се спряхте, вие създадохте изкуствено , Кромид! Сега ще ви кажа , че не съм задължен да спазвам вашият закон и вашите мерки! Да , никой не е над закона , ама когато законът е фашистки , и е създаден от фашисти - НЕ ГО СПАЗВАШ! 1 . Дезинфекция - мия си ръцете всеки път , като се прибирам вкъщи , но това не е проблем , може да има дезинфектант в магазина! 2 . Маска - просто парцал , доказано, че не действа ако има опасен вирус , и още повече разболява и вреди на здравето на човека! Като е парцал , защо тогава сме задължени да го носим , с него бършем пода! 3. Ковид тестове и сертификати - Това са пълни глупости, антигенният тест е унижаване , като трябва да плюя в някаква торбичка , не става! PCR- тестът , е бъркане в носа , пак не мога , и не го правя , носът ми не се пипа от разни ковид-идиоти! И сертификати - Това е направено просто за пари! 4. Ваксини - ваксините срещу Ковид са се доказали , че не действат , разболяват, и имат странични ефекти! И са за контролиране на мозъка! Видяхме , че нищо не можем да спазваме! Трябва БУНТ срещу Ковид фашистите! Вече имам калашник , на 8 август , понеделник , т.е , утре ще получа и патрони! Да живее България!

Ало, Служебния ученик, троле наш, Знаеш ли че с маски бършат подове само в тролските офиси? Иначе няма как да ви нахъсват. А ти утре колко касиерки в Лидъла смяташ да разстреляш? До София май не ти се идва. Все искаш в блатата около Бургас, сякаш от някой танк те е страх.

Дали ще се намери някой наглез да каже, четова намаелние е заради задължителните маски в градския транспорт и на закрито

Това не е Ковид, това си е нормален летен вирус който много хора го хващат докато са на море например

Да , а те , плашат , само и само да си биеме , отзад в гъза , дозата! Като прасета, искат да ни убият тия ковид-фашисти , да ама друг път!

3евзек

Ало, Служебния ученик, троле наш, Дозата се бие в рамото. Възможно е някоя ваксина против ненужни тролове да се бие в гъза и да убива в рамките на 20 минуити, но с човешките против ковид това не е така. По добре провери какво се канят да ти бият!

Бойкот на Лидъл, Била и т.н.

не посещавам хранителните хипермаркети. В малките квартални магазинчета си пазаря без идиотската маска

Ще им докараш някоя глоба, на собствениците. Между дригото, вчера в един от големите супермаркети, 1/4 от посетителите директно казваха на охраната, че те идиотщини не изпълняват. Гражданското общество набира сила!

Глоба за неспазаване на незаконна заповед на РЗИ е нищожна. Потърсете: Документи от БАДЖ: оръжие за съпротива срещу "медицинското" беззаконие и репресии

че умрелите не са ваксинирани.. Стегнете се!

Видяха, че стахът не работи и решиха, да го намалят за известно време (няма да го спрат, докато същите са там), докато пунсат новия вариант. ангел кунчев: 27 юни 2022 "Все още щамът е Омикрон, макар че той е вече с няколко разновидности. Страхуваме се от нов щам наесен, който ще заобикаля имунитета"

Вече прекъснах бизнес отношения с множество производители, вериги и магазини. Докато ви правех десетки хиляди лева оборот ви беше добре. Сега отказвате да ме обслужвате заради маска? Успех ви желая, има безброй други алтернативи. Вярно, ще ми излезне малко по-скъпо, но с удоволствие ще поема разликата в цената. И съм сигурен, че не съм единствен. Кой каквото сам си направи, цяло село не може да му го направи. Призовавам всеки с достойнство да бойкотира бизнеси налагащи незаконни мерки. Дори след като свърши целият този цирк отношения с тези фирми няма да възобновя.

Летен грип! Какво да му намалява или да се увеличава?!!! Тъпа пландемия!!!

Я летния вирус си отминава... ще ви се чотърси сметка на есен Възраждане. Защото есента и зимата пак ще е цирк с грипните епидемии

Тва е уникално постижение, дължащо се на връщането на маските и четвъртата стартово-бустерна доза. Понеже мерките очевидно работят - от утре свободно придвижване с найлонови торбички на главите и с поставена пета до осма доза.

Целта на многото дози, както и на многото добавени бустерни такива е да заприличате на игленик и да изплашите вируса, или да го уморите от смях.

Брей, мерките които не се спазват дадоха резултат още на втория ден след въвеждането им ! Машалла!

Препоръките на лекарите:нося маска на закрито,не говоря с хората на близко разстояние лице в лице, когато съм без маска,ваксинирах се и не съм се заразявала с коронавирус.Носенето на маски е неприятно,но ще ги носим след като се налага.

ще ти наложат да се движиш подскачайки защото е било полезно за кръвообращението.

Да спазваш препоръките на лекарите,само твърдя,че мерките помагат.

костадин ангелов 09.03.2020 Професор Ангелов успокои, че коронавирусът не е особено опасна инфекция и може да бъде контролирана. "Ако имаме 100 пациенти, от тях около 80-90 ще прекарат заболяването без симптоми. Около 10 ще проявят симптоми и едва четирима ще имат нужда от болнично заведение“ костадин ангелов 28.04.2021 "Страната ни е много различна, този национален план ще задейства, но Ковид не е особено опасно инфекция и никога не е била третирана като такава." Това коментира здравният министър в оставка Костадин Ангелов на изслушване пред Комисията по здравеопазването в Народното събрание. ангел кунчев 6 юли 2022 "Очакванията коронавирусът да стане все по-близо до един грипен вирус са налице, прогнозира доц. Кунчев. Той посочи, че и сега голяма част от хората го карат доста грипоподобно и ако не са бързите антигенните тестове, няма да знаят от какво точно боледуват." проф. Андрей Чорбанов 13 юли 2022 Той посочи, че е факт "много лекото протичане на инфекцията" от новия подвариант, поради което са ненужни нови ограничения. "Внушенията, че е необходимо спешно въвеждане на ограничителни мерки и носене на маски на обществени места, ще доведе до силно ескалиране на общественото недоволство, базирано на явното несъответствие на тези мерки с реалната тежест на протичане на инфекцията при огромния брой случай", коментира той. "Медийната истерия ще усложни излишно и без това напрегнатата ситуация", добави той. Според Чорбанов, при подвариантите на Oмикрон има по-леко протичане за заболяването. Доц. Мангъров 20.07.2022 Според наблюденията на лекарите за щастие ВА.5 и доказаният вече у нас ВА.4, протичат като банална вирусна инфекция. “Абсолютно безсмислено е това тичане, тестване, съобщаване всяка сутрин, просто защото това са хора, които са заразени, имат високи температура, болки в гърлото, в мускулите, но много малка част от тях имат нужда да влизат в болница. Този вирус не засяга белия дроб, но ако това стане, се случва много рядко при хора, които са възрастни, имат други заболявания. Цялата тази дивотия с тестване, затваряне, червени, зелени зони, това е безсмислено", посочи още инфекционистът. Доброслав Кюркчиев 21.07.2022 Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“. Тенденцията е, че вирусът се опитомява - заразява много хора, без да предизвика тежки последствия за тях.

Добрата новина е, че масово гражданите бойкотират измислените " мерки " и незаконните заповеди, само една шепа овце им се подчиняват отказали се доброволно от своите конституционни права и лични свобода. Иначе като ги наричам овце се сърдят, няма какво да се сърдите, овце сте, щом безропотно им изпълнявате заповедите, а утре ако ви кажат да скочите от 5-тия етаж ще скочите ли в името на доброто си? Ако им кажат, че скочиш ли от 5-тия етаж е за свое добро, ще отидете в рая, ще спомогнете за благото на обществото, ще намалят парниковите емисии или нещо друго - със сигурност ще има скочили - но няма да отидат другаде - освен в гробищния парк на даденото населено място и ще отворят работа на попа, но до колкото знам самоубийци попа не ги опява. Вместо да си включат мозъците и да разсъждават те ми не мислят и ходят по гайдата на тези, които три години тероризират обществото и обикалят медиите, като за тях друго меродавно мнение няма. Да си изключат зомбивизора, зомби радиото и всичко що ги зомбира. Малките деца и те разбраха - циркът, който играем от 3 години лека по лека - ще ги направим. С промити мозъци и зомбита - аз не разговарям, нямам време да им слушам глупотевините.

С правителството на Киро просто изчезва и короната. Виждате ли куролацията?

Особено в събота и неделя !

да е от маските които се носят като лигавници от послушните.

И какъв е извода от факта, че броят на заразените намалява заради лигавиците , които носят послушните ?

Къде в общите части на мола или в магазините на мола?

Че ми избяга логиката …

Карах го два пъти тоест съм карал различен вяриант нови нема здрав съм доживот

Все така да си !

Сигурен ли си, че вариантите са само два ?

бега, че идат избори.

Броят намалява, защото тестовете намаляват ! Иначе, процента се вдига - всеки трети коронясан !

Аз и жена ми сме здрави, ти си третия - значи си заразен!! Бягай да те приемат в болницата!!

А тест с жена си правихте ли си ?

ангел кунчев 6 юли 2022 "Очакванията коронавирусът да стане все по-близо до един грипен вирус са налице, прогнозира доц. Кунчев. Той посочи, че и сега голяма част от хората го карат доста грипоподобно и ако не са бързите антигенните тестове, няма да знаят от какво точно боледуват."

Нещо ти убягна логиката. 30 процента от тестваните са пложителни…. Ако ти няма нищо не се тестваш… Да се чете 30% от решилите че са болни, са реално болни…

Зер зеления чорап не ще да следва Виденов