Коронавирусът в Русия - дали ще оцелеят само алкохолиците

Щом наближи зимата, в Москва може да започне масово ваксиниране

Обратно в новината

Коментари - Коронавирусът в Русия - дали ще оцелеят само алкохолиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек нищо и няма на русията. Там други освен пияници има ли?

Има има. А то други освен педали, джендъри, лесбоси, негра, жълтури, и прочие отрепки в Америка има ли? Виж те нема да оцелеят хахахахаха

Ако идеш там заедно с такива като теб, ще има и глупаци.

Бе руснаците не ги мислете! Те винаги оцеляват! Ама целия свят ще издъхне!

Бе единствено ще оцелеят хамериканците в целия свят.И то защото те са най-уникална нация според Обамката, и защото пият белина.

Пълно е с кретени във фоума, неполучили виза да паднат на колене пред златния ковчег в щатите. Те иват зада да воюват на източния фронт - плюене по Русия. В Русия за 2 месеца постпоиха 16 нови инфекциозни болници, направиха 14 милиона теста. За ден тестват в пъти повече, отколкото у нас за изминалите 3 месеца. Мисля ясно е, че 6500 починали са всичките починали с ковид, от ковид, и с усложнения на основно заболяване вследствие на ковид. Тази разбивка е достъпна за Русия и се базира на 100% аутопсии на починалите. Дори има открити вируси в починали явно от друго заболяване, като инсулт, но вкарани в тези 6500, заради статистиката. Русия е 25 пъти по-голямо население от България и това е еквивалент на 5000 починали е нас, при отчитане на мащаба и това, че у нас се следва завета на сзо да не се прави аутопсия, т.е. не е доказано патологоанатомично КОЛКО нсъщност са починали у нас именно от корона и с корона. Да не говорим, че в Русия е с 10° по студено средно и настинките са в пъти по-често. Да ни говорим за икономическите мерки в Русия, да не говорим, че за всяко дете до края на кризата и до второ решение плащат на родителите по 10000 рубли. Но това господарите ви на вас плювачите не ви го казват. Савите вие в момента не знаете на кой "бог" служите. Дали на Тръмп, дали на Сорос, дали на някое гей общество, защото и те имат зъб на Путин. Важното е за долАри, а по тъпите и безплатно.

В Русия се смееха над различни съвети,които давали или ненормални хора или тези, които печелили от пандемията, а “авторитетните” журналисти, които се занимават със тези желтини в статия, предизвикват само съжаление

Чиста истина - в България ще оцелеят само сифилистиците!

И къде само изровили това одиозно и скандално със свои сексуални истории вътре в колектива издание Медуза, регистрирано в Латвия и сочат данните им, които са чиста лъжа.На Запад не би позволили да има издание работещо против държавата си.Руснаците отдавна протестират срещу нехайство на властите,които не спират подобни медии финансирани от западни структури.

Няма да оцелеят! Глупавите рушляци пият алкохол! А всеки нормален хамериканец знае, че в такива случаи се пие само и единствено белина. Точно както правят 1/3 от хамериканците, и за по сигурно отвътре трябва да им свети ултравиолетова лампа. А това как тя ще попадне вътре, е вече друг въпрос.

Свиня, отвори бг-интернет и там има статистика.БГ първа по пиене на Балкани и шеста в света.И? Какво злобееш за руснаци тогава? Погледни в огледало.

Тц! Не! Ще оцелеят само пиещите белина козацки шавки! Също и тези които ги осветяват отвътре(сетете се от къде ще бръкнат с кабела), с УВ лампи както великия лидер Дони бе рекъл! :)

Название обидно, провокационно и защо ли като образец на журналистка обективност използват най-лъжливи най-либералните, най-западнически поръчкови издания в Русия, които там четат най-много 10% от население. Когато пише Медуза, Газета, Комерсант, Новое время и др., Дойче Веле може да почине. Това,което пишат те трябва да се дели на десет. Само лъжи и ненавист към Русия. Скандалната “Медуза” тя пък въобще зарегистрирана в “дружеската” на Русия Латвия. Чакайте от нея обективност.

Предполагам плюенето по Русия е доста доходно, щом всички западни и наши медии го практикуват така малоумно. Малоумно, защото фактите са обратни - те са в полза на Русия, а не на Запада. 1. В Русия саумрели 6500 души от коронавируса. А в Испания - 27 000, в Италия - 34 000, в Англия 41 000, Франция - 29 000... При това тези държави са с доста по-малко население. В САЩ са умрели досега 116 000, а е само два пъти по-голяма като население държава. Правите ли разлика между 6 хиляди и 116 хиляди? Същото важи за заразените: В Русия са 511 000, а в САЩ - 2 милиона!!!! 2. Много умирали от алкохол в Русия - 48 000 годишно. Ама в САЩ има по 40-42 хиляди застреляни на година, по 100 000 самоубийства, още толкова умират от свърхдоза лекарства, да не говорим за наркотиците. Някой трогва ли се? Не виждам през ден статии по въпроса!!! Явно е по-добре да си зависим от лекарства (успокоителни), отколкото от алкохол. Е, браво. 3. Било зле със смъртността в Русия. Да не би у нас да е добре, а? На първо място сме в ЕВропа по смъртност и на второ място сме по брой загинали в катастрофи. Що не си видим нашия хал!? Явно плащат добре за дасе плюе по Русия и путин. Ами давайте... само че това си е просто ПРОПАГАНДА. Малцина вече вярват на соросоидните фейк-новини в стил Дойче зеле и СNN.

"В Русия саумрели 6500 души от коронавируса" - едва ли са само толкова малко! при половин милион болни! Това са официалните данни, на които малко трудно може да се вярва!

МАЙОРА, СЗО ЯВНО СА ПО-НАЗАД ОТ ТВОЯТА КВАРИФИКАЦИЯ, ЩОМ ВЯРВАТ НА РУСИЯ. ИМАТ ТАЙНИ ДАННИ.

Вярно в Русия има доста пияници но не са единствените. Аз например толкова пияни хора както в Норвегия не съм виждал другаде, да не говоря, че там да се оригаш или пърдиш си е нормално. Но не забравяйте че Русия е дала много на света : световно известни поети, писатели, композитори, откриватели и т.н. Много от тях дори се изучават в западните институти. Да не говорим, че ако не беше Русия сега в този форум щеше да се пише на турски език ! А какво сме дали ние на света ?

руснаците нямаше да знаят какво е баня и бръснене....и то тези неща ги е видял в Европа...Ако не беше европа мурзилките щяха да са още восточна орда.

ИСТИНАТА

в средновековна Европа хората не са се къпали никога. Само са си мили ръцете и очита отвреме навреме. Дори аристократите. Затова са се поливали яко с парфюми, за да не миришат. Чети историята.

Като няма какво да кажеш по това което съм писал по добре си мълчи и не ставай смешен. Традиционната руска баня има многовековна история и се е ползвала както от аристократите така и от простолюдието много преди англичаните и французите да почнат да се къпят.

Ало ,прочети как знаели баня в въшлясала Европа,когато Русия от 11век вече се къпела. Европейските жени носили специални пръчици, с които чесали главата си под перука,тъй като въшките е било нормално явление на некъпаните мадами.

Пълни глупости! Гърция не е "освободена" от Русия и може би там сега пишат на турски?! За руските писатели, композитори и откриватели няма спор. Но с българската свобода, патриотизъм и национална гордост не прекалявайте. България на никоя нация нищо не дължи!

Новозаразените с коронавируса в Русия за последното денонощие са 8987, с което общият им брой досега достигна 511 423, съобщи оперативният щаб по борба с разпространението на инфекцията, цитиран от Ройтерс. Това представлява дневен ръст от 1,8 процента, какъвто имаше и предния ден. Най-много новозаразени отново има в Москва - 1714, в Московска област - 730, в Свердловска област - 320, и в Санкт-Петербург - 274. ------------------- Отиде в киреча руския кенеф!

я да сравним с капиталистическия рай САЩ. Заразени над 2 милиона!!!! Починали 116 000 ... В Русия починалите са само 6500, заразените 511 000. Усещаш ли разликата?!

"В Русия починалите са само 6500" - не са толкова. Няма как да са толкова малко.

ИСТИНАТА

защо да няма как?! Защото противоречи на твоите представи и предразсъдъци ли?

Ако не сте чели статията по-добре не си губете времето. Поредната доза кретенизми по адрес на Русия!

за руснаците и арабите. защо пренебрегвате американците?

напомням за всеки случай.

ох миличкия. няма да спи днеска. Що биели негрите. А спри се бе Копейкин.

личи си колко си го закъсал напоследък. такива са времената дори за мургавите като тебе. като бял човек не разчитам на хонорари от разни БХК.

какво си личи бе моето дете. От сутринта само едно и също тролиш. НЕ се спря. Какво? Пари за боряшник ли няма? Оквича целия нет. Всяко нещо поне по 20 пъти го повтори. Виж си постовете. Псоле другите били на хонорар. Аре спри се и се погледни.

я ми отговори на въпроса - защо те е толкова шубе да пишеш, да речем, за Сиатъл? щото си вардиш хляба, затова. не знаеш дали ще си политкоректен. русофобията също си е вид расизъм.

ботчето си ти. Безмозъчно и глупаво. Пиша навсякъде за неща които ме интересуват. Не слагам на всяка манджа меродия като дърта бабичка. А хляба си го вада с мозък и ръце. Все пак имам докторска степен за разлика от теб злобарче малко.

толкова по-зле за тебе - и кой ти плаща за висенето в интернет? хрантутник на заплата сруещу няколко публикацийки. смях.

злобата ти към успелите прозира от 2000 км дета малко. Дори хабер си нямаш кой е Копейкин и в кое руско произведение е. С руснак НИКОГА НЕ СИ ГОВОРИЛ и не си се срещал на живо. Ама понеже си путлерастче, се павиш на големия русофил. Имам повече приятели руснаци отколкото ти някога ще говориш с толкова. Запомни това когато се правиш на някой които не си! фейк русофила ми той.

познавам доста доценти и професори, такава ми е средата. ти си уникално явление - пиши си там трудовете, но ползвай поне спелчек.

неграмотнико, престани да излагаш българските учени. научи поне къде се слага запетайка. щом познаваш толкова много руснаци, със сигурност си пиянствал в някое общежитие в Русия, докато са ти помагали да си пишеш дисертацията. имам лични впечатление от такива учЕни в Минск.

познаваш. грънци. чистиш им пода сутрин. показах ти колко струваш. показах ти и колко знаеш за русия. сега хващй американския чичо Гоогле и леля Википедия и почвай да се "образоваш" около това което ти казах, че да ми кажеш после, че си чел после Мъртви Души на Гогол. да да.... разбира се, че го познаваш. Лично дори. :)))

с неграмотници и търтеи, получаващи заплата срещу нищо. имам работа, остани си със злобата. мога да си представя какви приятели си имал сред руснаците - мърши има навсякъде.

неграмотнико, престани да излагаш българските учени. научи поне къде се слага запетайка. щом познаваш толкова много руснаци, със сигурност си пиянствал в някое общежитие в Русия, докато са ти помагали да си пишеш дисертацията. имам лични впечатление от такива учЕни в Минск. Каза човека който почва изречение с малка буква и не слага точки в края ми. И ето че пак се изказа неподготвен и пак с ГРЕШНО МНЕНИЕ. Познавам ги от ГЕРМАНИЯ и то по работа дето глупаво Не се опитвай да ми казваш кой съм и що съм и какво съм правил ВИНАГИ ГРЕШИШ в мечтата си да ме очерниш слобно малко детенце.

когато се научиш да изписваш имената на държави с главна буква, тогава ми чуруликай глупостите си. изясни ми се твоя случай - защита срещу връзки и кеш.

ама дрисло малка. веднага почна да говориш за пари. Ясен си ми. Малка злобна недоклатена. Бедна, но мечтаеща да е факто в света. Глупава си мила. Връщай се на магистралата. И докато чакаш клиенти - вземи научи нещо за Русия като ще ми се правиш на русофилка.

няма да ти пиша биографията си. Само ще ти кажа, че си ми повече от ясен. Продължавай да реализираш научния си потенциал във форумите. Успех.

Путин измисли лекарство за ватенките- отрова за мишки и лосион за вана..ха.ха Ватенките 100% не умират от короната..ха.ха

ЗНАЧИ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ПОЧТИ ВСИЧКИ ! вече извън майтапа е редно да кажем, че в страни като Полша или Финландия болните алкохолици мисля са доста повече като процент от населението отколкото в Русия. В Англия също и това си е с вековни корени, докато в Русия явлението е рожба на 20 век ( колкото и да е чудно на някои дето са останали с впечатление, че това там е от векове), А като прочетете биографията на повечето холивудски актьори ще видите, че масово са се лекували от злоупотреба с алкохол.Който пък е поживявал и по селата тук знае какво е положението ....... та да не гледаме сламката в чуждите очи.

браво, браво. може да паднете и по-ниско.

Това е истината момък, независимо какъв измислен ден се пада.

не е моя истина.

Ами ако пуснат нормална статия трябва да засегнат и културата и тогава няма да ни е весело. Защото нито комунистите там нито мафиотите олигарси имаха плиткоумието на нашите простаци тук да затрият културата, Там няма чалга , а халтурата не се толерира, затова при цялата корумпираност културата се развива на високо ниво. ДОРИ И МАФИЯТА Е РАЗБРАЛА, ЧЕ БЕЗ КУЛТУРА НЯМА ДЪРЖАВА . А никой няма интерес да няма държава. Гледайте един нов руски филм и след това български ...... дали ще ги изтърпите нашите "звезди" , декламиращи като първолаци .

Да живей соцреализЪма! И да не забрайм стожера - народната интелигенция с всичките му там "народни" - певци, артисти, архитекти, поети, писатели... Те, комуноболшевиците, обичат всичко да е народно. От народа - за народа! И те така...

ами да, Венцивенц не бил спал 24 часа от мъка по Флойд, този велик творец... страхотна култура - е, редактираме Вазов и го издаваме на латиница, махаме от учебната програма Димитър Димов и разни други, от времето, което толкова те бърка. Ама ти си чел само вестник Отечествен фронт тогава...

КОГАТО руснаците се откажат от СССРските дни и се държат като РУСНАЦИ, а не СССРци... то тогава този ден има стойност.

да си оправдаят заплатата не с дращене из форуми, а с полезен за България труд.

Поредния материал, постнат само и само да има тролски реакции, имитиращи интерес. А журналистиката би трябвало да ни информира да ни поднася информация, а не данни. Трябва да ни предлага анализи, а не поводи за злобна размяна на остроумия. Замислете се - седим си до коленете в ... гюбрето, ама плюем по всичко извън него. Когато и само когато оставим злобата зад нас, ще можем да мислим адекватно. А когато забравим за платеното злобеене, ще можем да мислим по човешки.

първенството по алкохолизъм. Стари са ви данните. Провалиха се и на този терен.

не са се провалили.

така ни посъветваха и при аварията на Чернобил,от прораба до общака,всички къркахме,само Щерев ходеше да събира празните бутилки(20 копейки,ама убави),и гледайте го във форума,като натровен коч от балдаран е

ВЕЧЕ С ТОЯ "ПАРАД" ...И НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА ЯВНО, ЧЕ ПРАВЕЙКИ ВСЯКА ГОДИНА ПАРАД, ВСЕ ПОВЕЧЕ НЕГЛИЖИРАТ САМИЯТ ПАРАД, КАТО СЪБИТИЕ. ВИЖТЕ В КИТАЙ, ПРАВАТ ПАРАД ВЕДНЪЖ НА 10 ГОДИНИ, КОЕТО ЛОГИЧНО И ПРАГМАТИЧНО, Т.Е. НА КРЪГЛА ГОДИШНИНА.. КВИ СА ТИЯ ПАРАДИ ВСЯКА ГОДИНА - ЕДНО И СЪЩО ПРОФОРМА ИЗПЪЛНЕНИЕ ... НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО!

нали?

Е В МАСКВА !

водка и селъодка в кочината

Проблемът не е в алкохолизма, а главно в качеството на пиячката!

навсякъде качеството е срещу пари.

с която и да е държава да смениш - все ще е подлярско.

поздравления, дир.бг.

Да не забравяме нито за миг, че измежду вирусите също се намират ....алкохолици. Спасение НЯМА!!

Морала на БГ журналистика " удари дъно" .Други коменти няма! Браво братушки.Добре честитили празника на Русия!

Брат ми няма дръпнати очи. Москва не е Русия.

има брат. и той ли троли?

Нещо май не ти изнася истината. Що ли азиатче?

не зеленокожо като теб.

не не си. мекотелите нямате собствен цвят и собствено мислене.

Моралът ( е подлог)!

Поредният антируски материал, на принципа: Да видим сламката в окото на съседа, но не и гредата в нашето око. 1. Имало голяма смъртност от Короната в Русия. Добре де, умрели 6500 души. Ама в Испания - 27 000, в Италия - 34 000, в Англия 41 000, Франция - 29 000... При това тези държави са с доста по малко население. В САЩ са цели 116 000, а е само два пъти по-голяма като население държава. Правите ли разлика между 6 хиляди и 116 хиляди? 2. Много умирали от алкохол в Русия. Ама в САЩ има по 40 000 застреляни на година, по 100 000 самоубийства, още толкова умират от свърхдоза лекарства, да не говорим за наркотиците. Някой трогва ли се? Не виждам през ден статии по въпроса!!! 3. Било зле със смъртността в Русия. Да не би у нас да е добре, а? На първо място сме в ЕВропа по смъртност и на второ място сме по брой загинали в катастрофи. Що не си видим нашия хал!? Явно плащат добре за дасе плюе по Русия и путин. Ами давайте... само че това си е просто ПРОПАГАНДА. Малцина вече вярват на соросоидните фейк-новини в стил Дойче зеле и СNN.

Драги господине акохолизма си е много сериозен проблем в Русия. Живял съм там имам преки впечатления. Рабира се в САЩ бият негрите, даже ги убиват. Но в статията все пак иде реч за Русия.

за борба с пиянството нещата съвсем загрубяха. да, проблем е, но има спад в консумацията. във всяка държава алкохолизмът е проблем - изтъкването му като национална черта е меко казано тъпо. пият и англичани, и финландци, и украинци - списъкът е дълъг.

избягвайте да я ползвате в публичното пространство тук, за това в САЩ да не говорим. Руснаците я ползват свободно и не я смятат за расистка.

То и аз съм живял и в Русия, и в Англия, и в Ирландия и из цяла Европа. Смея да твърдя, че в Русия алкохолиците са доста по-малко, отколкото в англоговорящите страни в Европа. В Холандия пък редовно се друсат, а Германците имат най-много гейове на глава от населението. Италианците, Французите и Испанците пък са перманентно на черешата, пият вино от сутринта... За нас няма да говорим, ние си се знаем. Та, какво за Руснаците?

На заплата от Кремъл ли си бе? Все да си гледаме нашата работа ма ако може и американската. В. Никакъв случай руската. Що така? Адвокат? Знаеш ли поне руски? Съмнявам се. Бря... Голям защитник на каПутин. Един руснак не познаваш лично.

.

В Русия няма над 70 годишни за да има смъртност от Корона. Спасиба Путин.

е трагедия - на тебе говоря.

Скапания бот си ти. Вот тибя 5 копеек.

И лудите бягат от пияния!

Дааа, когато е свършил пиячката!

Не я мисля Русия и руснаците. Русия е огромна и си е грижа на руснаците. Лошото е , че у нас реколтата от джанки е провалена и как ще я караме без джанкова не знам.

Много си изпаднал бе? Мани ги тия джанковици! Грозданка му е макята, двоен препек! Че и троен, ако не те мързи! За предпочитане е. Па после си я правиш с "Девин", ама само с Девинска вода, за да не побелява! Сливовицата също е много добро решение, стига да си имаш овошки. Пък ако добавиш в джибрито и маааалко прасковки, от малките, жълтите и някоя друга кайсийка... Муци!

за нашите си алкохолици и сектанти, разпространяващи не по-малко вредни рецепти и съвети за лекове срещу ковида.

в интерес на истината ако потта на хората съдържа завишени количества алкохол/спирт това си е съвсем естествена дезинфекция.

Не всички антикомунисти са мвръсници и русофоби, но сегашните антикомунисти са само мръсници и русофоби

не е вярно - къпем се всеки ден!

Не говорим за вас, гейовете...

Достатъчно е да се подмивате!

"Който не пуши и не пие, умира здрав" - широко разпространена руска поговорка! Статията явно е состряпана от закоравял алкохолик!

бездарниците пият за вдъхновение яко.

които смятат авторите от тая "газета" статия за гений?

Гък не могат да кажат западните колонизатори кръвопийци. В здравеопазването е на светлинни години преди кочината САЩ

ако го бяха прибрали навреме в болница да го лекуват, нямаше да го снимат в онова видео. апропо вирусът е олабил съпротивителните му сили, затова се е преселил в отвъдното в линейката. абе много ако...

баце, това не е рубрика "усмивки от старите ленти".

но и в Русия и по света сектантите и активистите из улиците доста си намаляват шансовете да не пипнат зараза.

Поредните пълни глупости! Съдейки по цифрите само 2% от умрелите са алкохолици! Останалите 98% умират поради това, че не са употребявали алкохол! Журналюгите са абсолютно скарани с елементарната аритметика!

В Алкохолия алкохолния ген е по силен от коронавирус. Колко са заразените с вируса, никой не може да каже в Алкохолия, защото на изток от Урал още смятат че Ленин е жив.

на първо място по алкохолизъм е Украйна. освен това статистиките показват, че употребата на алкохол в Русия е доста намаляла.

Каква статистика бе драги! От 100 години и досега в Русия съществува само СТЪКМИСТИКА!

че преди да се пенсионирате сте си траели и сте чели само официози. сега ви е паднало да си изокате болките.

Добре де, руските надзорни служби къде блеят? Защо се позволяват на разни измислени медии да злепоставят с лъжи и манипулации руския народ? Аз лично и думичка не варвам на писаното, не може толкова благороден народ като руснаците да изпаднат в такова положение.

руснаците си ги знаят соросоиднята. но при първо преминаване на червената линия следва съд и често затвор. Навални яко е сгазил лука, лаейки срещу лекар и не само. Виж там ще е срамота, ако не заведат дело.

стига сте писали за кочината, болните от СПИН са 2 милиона

руските болни, най-здравите болни в света

Американските болни са най-болните болни в цял свят. Тук сме на едно мнение.

Тия измислени уж руски медии, ето пишат такива небивалици, са си соросоидни медии. Никой не им вярва. Реално в Русия положението е по-добре отколкото в прогнилия Запад. Хората са много по-зрдави, живеят при естествени натурални условия. И ще не се запитате бе джендоси, защо хората в Русия могат да си позволят да си купуват алкохол? Много е просто - щото печелят много повече от един немец, холандец, швейцарец, скандинавец(да не говорим за краварите), имат много по-висок жизнен стандарт и могат да си позволят многго повече благинки. Затова се борим и ние от Партия Възраждане - да сме часто от руския икономически и политически кръз, за да можем да се възползваме безплатно от руските рерусрси и други благинки

Ха ха ха ха ха :)))

трябва да си оправдаят валутата. и те душа носят, трябва да имат за водка и уиски, за деликатеси. трябва да им влезем в положението.

на хранилка са при някое НПО.

хахаха, направо си изплискал, безплатно знаешли откога няма???? Ще ти дсават щот си много готин.....хахахаха

Над 300 000 души в България страдат от алкохолизъм според неофициални данни 13.01.2019 11:15 7846 Сподели Сподели Сподели    Повече от 300 000 българи са алкохолици, показват неофициални данни. В психиатриите у нас се лекуват и хората, които се борят с алкохолизъм – хронично, рецидивиращо, прогресивно и потенциално смъртоносно заболяване. Световната здравна организация (СЗО) го определя за по-тежко от шизофренията.

Аз не страдам от алкохолизъм. Наслаждавам му се!

преди да седнеш зад волана. иначе няма лошо - организмът си е твой. гнус ме е от пияници.

в Дойче Веле или Ню Йорк Таймс.

Да не се натовари нещо или свърши копейките?

сладурче. темата е за подпомагане на закъсали тролчета като тебе.

Ох сладурано малка. Не съм аз този които се корка за чужда държава мила. Върни се на магистралата... Там ще ти платя повече :))))

липсваш във всички теми за антирасизма, както и Щерев - защо така?

Ама пък голямо фукане беше в началото, че при тях проблеми няма и лекарство измислили, даже!

нито дезинфектант.

Той лосиона за вана не бил дезинфектант. Нито одеколона.

пий белина. от лосион или одекалон не се умира (ако не предозира пияндето), но за белината май да.

Те в САЩ пият белина само когато свърши опиума...

Бях срещнал един коментар някаде преди време: "Е..ти и великите нации едните пият одиколон, другите дизефектанти а третите ядат летящи мишки"

Двете заветни цели за рашките, да видят парада и да променят конституцията та Вова да стане цар? Последствие да си мрат, важни са само тези две неща! Евала!

бял или натурален?

ще е залежал украински Рошен .

че не вдявате от новия Езопов език - хайде да опитам пак, с черен шоколад или напротив?

Сложих ти плюс брато. Спечели ме с това колко натурално кух си. Голд медал!

Дано да не идват в България руснаците.

не се коркай.

Ми нормално. И там като тука, управлява изметта на нацията. Какво очаквате.

там е "диктатура", у нас е демокрация.

ХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА. Това ако е демокрация....

Хахаха, не бях се смял така отдавна.

Пише се - там е диктарура, а у нас - "демокрация".

аз пък се питам дали в САЩ ще оцелеят неспазващите социална дистанция по улиците.

защото за едно денонощие новите заразени там са скочили като бройка с над 10 000. ако руснаците продължат да спазват дистанция и да контролират заразените да не се шляят навън, ще оцелеят дори алкохолиците - стига да не се натряскват до смърт. но няма да умрат от вируса.