Коментари - Коронавирусът отне още 4 човешки живота в Италия, 3 в Южна Корея и 47 в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера, защо на мен се гледа с лошо око. Аз съм дълбоко социално ангажиран. Настанил съм у баба Пена. Идват римляните да й вземат пенсията. Аз преминавам на тях и така, до вечерта цялата маала Изгрев е обладана от мен. След месец всички ЦК вече са мои. Чавее почват да се явяват пред свети Петър и властите отварят крематориуми до маалите. Така, че ще има и дълбоко възпитателен ефект.

Починали са още четирима заразени в Италия но не казват колко са общо към момента . Така че не се плашете

отне толкова покрай пързалките по леда и препиването... ;)

кажете истината само на територията на град Ухан действан 47 крематориума, да паника но истината е важна ... да не щъкат хората насам натам, гинат млади не само възрастни хора, истината макар и да боли !!!

кажете истината само на територията на град Ухан действан 47 крематориума, да паника но истината е важна ... да не стакът хората насам натам, гинат млади не само възрастни хора, истината макар и да боли !!!

нИЕ ПРЕСТЪПНИ ИТАЛИАНЦИ СЕ ЧУДЯТ САМО КАК ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ЕВРОП. СЪЮЗ ,ЗАЩОТО СА В КРИТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТНОСНО ФИСКА ИМ. ТАКА,ЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМ.

Изтъркана новина, колкото повече старци измират, толкова по-малко са коментарите.

Великата ни съвременна медицина и нАука, дето ни доведе до положение да ходим като палячовци с маски и шнорхели на главите. А отгоре на всичкото, нямало напълно ефективно лечение, което да ни предложи. Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Природата не търпи злонамерени самонадеяни намеси в нейните деликатни живи системи. На всенародна молитва и това е- както Бог ни изпратиха сняг, така да ни опази и сега. лек ден

И какво ти е виновна медицината? Докторите ли те карат да ядеш прилепи?

верно е тва. сяка сутрин редовно закусвам с прилепи , както и повечето българи. време е вече да спрем с тая порочна практика. поздрави.

Те, уплашиха, онова италянче, внуче на смелия Дон Корлеоне, в болница, да не смее да влезе! Зачулени, като кус-кусклановци, образуват ни страх със тръпки, допират ни челата с пистолети измерващи температури и да ни бутат абаут 10 дни в изолатори Ми ще се поболееш, и здрав да си!

По-голямата част от хората са напълно безхаберни. Наблюдава се повсеместно, храчат, хвърлят фасове, газят зелени площи, за да паркират, за себе си хич не ги е еня, да не говорим за близките, да не говорим за чуждите. Нулева култура във всяко отношение! Забелязва се колко всъщност елементарен народ сме станали, или винаги сме били, просто сега анархията е объркана с демокрация. Ако си с голям автомобил на пътя се забелязва страхопочитание, ако е малък- засичане псуване, и като ти избият балансите-ама чакай малко. Много сме зле, да знаете, много. Никой не казва, че трябва да се изпозатворим и да чакаме бурята(корона вирус) да отмине, но почти всички имат възрастни(къде здрави, къде не) и трябва ли да се шири безразсъдието дотам,че и тук да измре определено количество народ от и без това олисялата ни нация? Махаме с лека ръка на всичко, но застигне ли ни нещо лошо, това е най-лошата може би черта национална - все някой друг е виновен! Първенци сме в това отношение, първенци.

Юнаците стари, мрат като мухи.....

Престанете да се ровите в органите, предимно на възрастни хора, с придружаващи заболявания. У нас евридей възрасни умират без притеснения. Оставете хората! Мислете за почтена работа.

Да, щото е модифициран да убива азиатци. Имаше подобен, пак в Китай, преди няколко години. Тогава обаче се потулиха нещата и паниката не се внесе в Европа. Сега се насажда умишлено страх извън Азия, защото иначе ачик-ачик става ясно, че имаме работа с биологично оръжие и откровен расизъм, причинен от финансови интереси, разбира се. Азиатци умират от лабораторен вирус, еврочейците умират от страх, че ще умрат от вирус. Новият световен ред процъфтява, незастрашен от нищо и никого.

А защо тогава умират италианци? Да го тура на макя ти

Защото по света всяка минута умира човек, от всякаква националност.

добре де, разбра се, че най-важна е собствената имунна реащция на организма паниката -стресът на организма, придизвикан от страха-в този смисъл е силно противопоказна. ще се сетим и за силата на природосъобразния живот- тъкмо навреме.

Дайте една новина колко умират на месец от обикновен вирус по света. Че да знам от кой вирус да се страхувам по-вече!

С тия жълти водолазни костюмчета ей са ни навиха , че нямало нищо страшно.

Личи че си руснак, ама на кой му пука никой вече не чете коментарите в ДИР

А ти си удавен във водка "Табутерачная" бокулк... Научи човешки, защото засега само мучиш като теле.

А без короната хора не умират? Айде стига смехории!