Коронавирусът може да предизвика преждевременно оплешивяване

Колкото по-тежко протича заболяването, толкова по-продължителни и по-силно изразени са симптомите на пост-ковидния синдром

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле хванъл съм го преди 10години

Вярно е, но след това се възстановява.

Че какво по хубаво от това - нали сега е Модата на БРЪСНАТИТЕ ТИКВИ, че и БЕЗПЛАТНО и за ВИНАГИ... Я погледнете Бръснатия Винету какъв "Подпухнал БРЪСНАТ Хубавец е - ходеща Реклама...

Има разни недоклатени шегаджийчета в коментарите, но те се двасетте душици, които се събират на Орлов да спират движението, развяват плакати "Не пипайте децата" и врякат като средновековни инквизитори. В същото време, лекарства за боронхит и пневмония за деца в аптеките вече няма, щото нали, всичко е измама. Косопадът след ковид си е реалност. Месец след среднотежко боледуване изведнъж почнаха да ми падат по три пълни шепи на ден. Половината ми косо опада, но вече расте нова. Така, че да, потвърждавам написаното. След ваксинациите косопадът може пак да се засили, но това е положението. За да излезем от ситуацията е нужна малко повече отговорност, и по-малко цигании и егоизъм.

Косата ти е опадала от 3-те вида антибиотици, които ти блъскат щото такава е "пътеката", която трябва да се отчете, за да влезнат евракисите. Какъв точно егоизъм? Аз не съм го карал, ама ти си успял. Аз или ти не сме спазвали мерките? Орлов мост ли ти пречи? Сигурно миналата година си цоцал биричка и си защитавал "майката на две деца", която газеше протестиращи по "ситняково".

На такива като теб им се вика упадъчен материал.

Визирах 111 (нерегистриран)

АААА ваксинирам се веднага

Преди няколко години претърпях катастрофа и покрай всичките лечения и операции ми опада част от косата. Очаквам статия и за това как от катастрофите риска и шанса да ти опада косата се увеличава.

Вижте славчо трифонов като го изкара и сега нема никаква коса.

оп плаш-кампанията ви!

87% от поискалите смяна на пола във САЩ са изкарли Ковид

Косата наистина пада и то много. Не започва веднага при боледуването или след оздравяването. Когато си видите кичурите в ръка или всичко около вас е с вашите косми, ще повярвате. Доста неприятно е. Надявам се да не става въпрос за оплешивяване, а да е временен процес, който отминава и косата се възстановява.

При мен нямаше никакви последствия. След една седмица си бях както преди боледуването. Поредната плаш-кампания! А и да, есенно време косата си пада ;) С Възрастта става все по-ясно изразено явление!

Жена ми е с такъв проблем, съвсем реално е. Много жени са поразени, основно жени. Фризьорката й каза, че е масово.

Всички знаят, че вируса разрушава Y хромозомата и за това след болест мъжете са изпити и кекави и с повече коса

Отвсякъде ли оплешивява? Тъкмо ще спести от депилация. Иначе останалото си е все същото.

Уви, не. Само на главата.

Научно изследване показва, че ваксинираните са по-добри в леглото от неваксинираните и често пъти разболелите се от Ковид-19 обръщат резбата. Публикувано е в Нейчърс.

Освен това може да предизвика усилен куродръв. Стига писахте глупости.

Чудесна новина, тамън няма да давам пари за фризьор!

Наскоро един учител по информатика, НО ЯВНО с познания по вирусология, обясняваше в сутрешния блок, че в Германия имало проучвания, според които, около 50% от преболедувалите вируса имали отклонения в мозъка и IQ-то им падало средно с 3 пункта. Сега пък оплешивяване утре ще предизвиква вода в коляното, обострена форма на колики или пък кондиломи между пръстите. Насрахте се!

Пожелавам ти да се запознаеш с пстковид проблемите, хубаво е да си информиран.

Благодаря, да ти се връща тъпкано! ""При леко протичане в много случаи пациентите късно търсят медицинска помощ, понякога остават напълно без лечение. Това може да доведе до развитие на постковиден синдром. Като правило, колкото по-тежко протича заболяването, толкова по-продължителни и по-силно изразени са симптомите на пост-ковидния синдром", каза тя." Тази статия от видната съвеЦка дьевушка (ако изобщо е реална), достатъчна ли е като информация, защото логически няма никакъв смисъл?

Как точно е името на другарката - Руженцова или Ружнецова? И от кой точно институт? научно.изследователския или научно - изследователския? Грешките от чиста проба неграмотност ли са, или сте бързали да пуснете пропагандата?

Факт! На леля ми ѝ окапа частично косата след прекаран Ковид с двустранна пневмония, в болница...

А от ваксината да ти поникне.

от ваксината, може да ти израсте и нов крайник ;-)

след кто си ударих Пфайзера ми порасна с от 20 на 25 см и през цялото време ми става. Тия 100% са смесили виаграта с ваксината. Все пак фирмата е една.