17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова, като не сте съгласни, бийте шута на канадската подлога. Щото иначе на следващите избори, вашите избиратели ще ви бият шута

Киро да не си въобразява, че след седмица отново ще направи правителство? Писах и преди - злобата срещу Русия, която излива върху русофилския български народ, ще му изяде главата. Е, познах ли?

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президентството се насира.

Ха на бас, че ако сега БСП не излезе с 200 от управляващата коалиция, на изборите ще получи около 5-7 процента.

Киро извършва незаконни действия ! Да го арестуват , а съдът да ги отмени.

Американски марионетки като Петков и Василев са опасни не само за БГ но и за ФАЩ и евроатлантическите ценности. Непрекъснато вдигат рейтинга на "Възраждане" и го смъкват на НАТО и ЕС.

като всички други боклуци

И тия ще се отеглят от коалицията!

с Киро-Лъжата, вече Факт, беше Последният Пирон в ковчега им!

Браво! Нима България ще поеме към цивилизацията? Изненада!

къш путягите от БГ. Аз едно немога да разбера. Децата на вихрушката в Русия, масово учат на запад, т.е. във вражески държави. Масово говорят вражески език. Масово карат вражески автомобили. Масово възхвалят тази вражеска култура. Ако толкова голям враг е запада, защо по-дчволите са там и ползват тези 'благинки'. Същото се отнася и за нашите така наречени 'патриотчета' , още с жълто около устата? Защо , мамка му карате BMW-та, НО ми подкрепяте режим който очевидно е пагубен?

депм

ама Ликвидира БСП за Изборите - ако и 1% хванат ще е добре!

Да не пропуснете да наложите вето на Швеция и Финландия за НАТО. ха ха ха

Само на мен ли ми се струва, че логични действия по време на война са, да не се шикалкави, а да се отстранят всички фактори, които застрашават националната сигурност. Какво правителство, какви 5лв с БСП и прокремълски партии и петоколонници?

А бе ,какво правителство с тези американски марионетки като Петков и Василев ,съд за тях !

Нещо против САЩ ли имаш, или искаш да им обявиме война?

по-добре хамериканците отколкото путягата мой човек

Да отстраним Киро, той е най-опасен за националната сигурност

Има много силни коментари от дивана, а на практика са въздух под възглавницата.

да си отворят устите, защото,ще им изпопадат кокалите...

Трябва милата да решава кой ще гласува за тях на предстоящите избори, че червените бабички намаляват с много бърз темп! Евроатлантиците очевидно няма да гласуват за тях защото си имат новите ястребчета-Кирчо и Кокорчо, та на кой да замажем очите сега е въпроса? Айде да пробваме старата струнка на вечната дружба с КПСС, тази жалка идея ми се струва че ги е обходила. Пък и сигурно си мислят че каквото и да откраднат като русофилски вот, то все от Възраждане ще дойде, така че пак да им стигне да си направят коалицийката с ястребчетата след изборите. Дааа, тънки сметки предстоят на тази среща да се правят. Опасявам се обаче че хората на изборите с право ще им кажат-късно е либе за китка! Видяхме ви всичките червени линии на дела, и е време на столетницата да се пенсионира веднъж-завинаги!

Ех, Корнелия, Ти изглеждаше свястна, а подкрепяш един луд, който ни вкарва в минно поле и всеки момент може да ни взриви... Защо още го подкрепяш???

За да има мир - БСП и русоробите в Сибир...

Става. Обаче Иванов, мирчев и дай България - в сащ, ДПС - в Турция, герб в панделата.

РУСОФИЛИТЕ В СИБИР-нещо логиката ти понакуцва

Нинова ОБАЧЕ се оказва най-АДЕКВАТНА В НС , и В КАБИНЕТА !

Пак ли ще си падава уСТАфКАТъ ?

И бсп са боклуци, но кирО ги надминава. Накрая най-голямата мизерия ще направи, истински боклук.

късно е моме за китка

ПОСЛЕДСТВИЯ 1. ГАЗ НЯМА ОКОНЧАТЕЛНО - СОФИЯ ОСТАВА НА СТУДЕНО ЗИМАТА 2. КРАЙ НА УРАНА ЗА АЕЦ КОЗЛОДУЙ - СЛЕД 1,5 ГОДИНИ ,НЯМАМ ТОК , ЩЕСЕ НАЛОЖИ ДА КУПУВАМЕ ОТ РУСКИТЕ АЕЦ ОТ УКРАЙНА, НА ДВОЙНА ЦЕНА 3. РУСИЯ СПИРА ДА ИЗКУПУВА ОТРАБОТЕНОТО ЯДРЕНО ГОРИВО НА КОЗЛОДУЙ - ТОТАЛЕН ХАОС 4. ВСИЧКИ ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ СЕ ИЗНАСЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА НАД 50% ПРИ РАБОТОСПОСОБНОТО НАСЕЛЕНИЕ 5. КИРО УМНОТО - ПОЛУЧАВА НЯКОЛКО МИЛИОНА В ОФШОРНА ЗОНА - И Е ЩАСТЛИВ МОЛЯ НЕ ГО ТРИЙТЕ ТОВА ПОСЛАНИЕ

Ако това е цената да се отървем от руското робство, готов съм да я платим

евро-глупако,ти като искаш плащай,аз не искам да плащам данък евротолерастия !

ма много големи глупости

Споко, газ има, потреблението ни е малко, аец, ще намерим решение, фирмите не са руски, че да си ходят и изобщо разбрал ли си отдавна сме в Ес.

...разбра ли сме ,че в диктаторския ЕС ....по затриването ни като народ и държава,благодарение на марионетки като Борисов и Петков !

Ние посланията от Пасоля не ги четем.

Свършиха вече руските пари за БСП.Корнелия направи много грешки ,първо с издигането на Радев за президент под давление на Решетников и второ ,че влезе в коалиция с тези недоносчета и олигофрени.Сега да си носи последствията.

.

Кирчу ти го заора вече :)))

какво има да се умува? България има в рассия 14 посланика! един на един милион россияни! за да е реципрочна бройката, рассия трябва да има в България 7 посланици! направете ги седем, и да си работят!

Тази биволица веднага да се изгони от измислената партия БСП този боклук продукт на Иван Костов И веднага да се прати в Сливенския затвор да лиже клиторите на циганките

Да не е решила, чак сега да напуска потъващия кораб :)

да бе да така става тая работа , буля ти Курна е яре от стара коза :)))

Кой ще носи на позитано пликчетата с комисионната за Негтохима, газа и докладите! Мъкаааа

Розовото костюмче бяга от отговорност/лична/.Каквото и решение да вземат, то тя пак ще се появи цялата в "бяло"-ще каже, че това е колективно решение, а тя само го изпълнява. Това вече го е правила много пъти.Не завиждам на членовете на БСП с такъв човек начело.

Решението ще бъде - да продължат да се гонят руски дипломати и да продължи да се продава оръжие на Украйна. Все пак милиардите от ''баницата'' са по-важни от електоратът на БСП. ....Е..... МОЖЕ ЕЙ ТАКА ПРОФОРМА ДА СЕ ПОСМЪМРИ КИРО, АМА НА КОГО МУ ПУКА...;)

На следващите избори с нинова начело бсп няма да вземе и 20 депутата! Помнете ми думата. Такова насиране, без извинение, не е имало.

Остави русофили, русофоби. Проблема е "...С подобни крайни демонстративни мерки е напълно неприемливо да се ангажира министър-председател в оставка" Личи, че е ненормален. Човек с параноидна шизофрения на първи пост в държавата. Как се противодейства на такъв?

аха, нинова вече смекчи тона, вчера беше категорично беше против, днес действията на петков били само "несвойствени", а депутатите от БСП треска ги тресе, за тях депутатското място е препитание, при това добро.

Като се погледнеш в огледалото и издишаш "off". :)

квичат. Значи всичко е точно.

Върви ДА КВИЧИШ в Украйна, бе/ма!

Липсва само "поглед" пред ника ти, поне да стане ясно откъде основно се "ограмотявате" руските тролове. Вие сте позор за българщината. Апостола щеше да се отвращава от вас.

Корнелия, сбирките СА ИЗЛИШНИ и ЗАГУБА на ВРЕМЕ. МОМЕНТАЛНО напускайте ДЖЕНДЪРСКИТЕ ЯСТРЕБИ! И се коалирайте с К. Костадинов и ген. Янев! ВЪПРОС на НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!!!

Абе ти, уж си умен човек, а пък не ти е ясно... Тая нинова се опитва винаги да се крие зад колективно решение. "ние решихме"... за да избегне всякакви упреци към себе си. Поради тази основна причина не става за лидер. Вие социалистите ще го разберете това, ама късно. Пак да повторя, нинова ви вкара в цунг-цванг. И да изле е късно и да остане е пагубно. За безпринципната коалиция с пепе-тата говоря.

Като се "калъпират" с Копейкин и Радев "беловлас орел" прост, ще цъфнеш и ще вържеш! Собствения ти внук ще избяга от блатото в което искаш да завлечеш с треперещи старчески ръчички България. Нинова, Радев и Копейкин са поспестили от руските "сребърници". Ти обаче, ще ровиш в кофата за "пенсията" си.

Ще преглътнат и тази червена линия, както и предишните:))) Но е важно да са ядосани, за да владеят русофилския вот:)))

Върнете ли се към коалиция с ПП сте заминали в канала .Казва го ваш избирател . Ще гласувам за Възраждане и това са мненията на много хора които са ваши избиратели.

КОце ще го държат в ганицата 7-12 % , за да имат отдушник русофилите. Ако стане по-агресивен и набъбне над допустимото, започват снимки, офшорни сметки, вили, мацки.....:))) Следете събитията и се доверете на машинките за гласуване:))))

У дир -а преди малко четах че орките имат много повече дипломати тука България имала само 12 в МОРОДОР

Колко има САЩ в БГ и колко ние там а ? Като ще е реципрочно да гонят и мириканците