Корнелия Нинова: През 2019-а ще сложим край на статуквото

Пет фирми получиха коледен подарък от 1,3 млрд. лева за строителство на магистрали, обви лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ли ви вярва?

Корни атакува българските фирми, дори и Решетников не би си го позволил! Това става в момент, в който една руска компания иска да смаже средния и малък бизнес, минната индустрия, строителството металургията в БГ със сътворен в един кабинет закон за горивата !

"За нас от БСП 2019 г. ще сложи край на статуквото и начало на промяната в България и в Европа...." ------------------------------------------------------------ Стига с тази промяна!!! Курнелия, като иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои. От комунисти, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за РАЗВИТИЕ трябва акъл и бачкане.

Абе майко , кво не ти харесва на пакета на Макрон ?

Като част от статуквото, защо Курни лае като разгонена кучка, че щяла да му слага край! Да не се беси, или гърми в подобната на Борисов тиква, която стои на мястото на главата!

КОМУНИЗМЪТ-НАЙ-ГОЛЯМ БИЧ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

Само БСПто ще оправи България, Европа и света. хихихи

и Международното положение

Дрънкалницата отново е на линия...

Знаем за твойта промяна. Зам. министърките на БСП по 86000 лв. премия, а на работника 200 лв.. А на пенсионерите - кръгла нула.

Партията мисли за здравето на хората. Прекалено много пари водят до преяждане и наднормено тегло, а от там до диабет!

Е фискалния резерв Него иска да докопа шайката на Нинова Мдаа

Партията не прави такива неща. Тя за народа мисли.

24 млрд. ЕВРО ФР?! Откъде ви намират такива малоумници?!?!?! БНБ: Към 04.01.2019 ФР по сметки на БНБ е 8 487 003 хил. ЛВ. В търговските банки има няколко милиона...

На г-ж Лъжа! Венсеремос :)

Партията се стяга.

За поредното анално проникване

от тук насетне е само за некромани

защото ни е кеф, а ти?

Да, дават се едни големи пари за магистрали, но поне има нещо насреща, нещо остава, а вие като бяхте на власт само крадяхте и след вас нито пари, нито нещо са остане, да се види къде са вложени парите.

според Курнелката, сега тя трябваше да ни е и Министър предцедател, ама нещо кошка и мина път.

Меркел, Юнкер и Т. Мей вече заявиха оставките си. Оставката на Тиквата е следствие. Вятърът на промяната :) Или Eвропейска пролет. Както ви харесва :)

Госпожата оправи България, че и Европа ще оправя. Простотия до шия, ама кой, кой да и каже. А, бе хора от БСП от къде изкопахте този "бисер" на политическата мисъл. То, Правителството, глупаци, всичко което прави е грешно, престъпно, незаконно, противоконституционно и т.н, БСП всичко знаят, всичко могат, всичко ще оправят и т.н. То не бяха закани, не бе чудо. С такава опозиция, жална и майка на България.

Истина е че Нинова ще сложи край на крадливата БСП. На следващите избори БСП без кмет на областен град. След изборите разпадане на БСП - на бедни повредени социалисти , и богати крадливи приватизатори. Нинова ще дава обяднение в специализирания наказателен съд, как среще 70000 долара с неясен произход, прилапа Техноимпекс на стойност над 2 милиона долара.

Цецкови сънища сънуваш :) Внимавайте да не се събудите при Бай Ставри!

2018 беше годината на скандални корупционни схеми, 2019 започва със същото плюс необосновани високи цени за ток, парно, газ, вода. Предстои международен скандал за пиратски арестувания либийски танкер, мъглив избор на самолети за ВВС. Изобщо нищо читаво на хоризонта за съжаление. Партиите в НС се оказаха негодни да направят живота на българите поне малко по-достоен.

Все пак адмирации за Нинова за позицията за Истанбулската конфекция.

щом така казваш

Курнелка сигурно забрави какво беше тяхното статукво. Какво ни причиниха. Колко хора с хиляди левове влог, осъмнахме със стотинки. Стига вече. Не го искаме нейното статукво.

ЕМЕС

ЕМЕС Корнелата иска всичко да го национализира, за да може наново пак да го присатизира. Тази селянка смята, че умна се оказа, явно е болна от политическа проказа! Тя от пари се нуждае, тя за бедните не хае!

ЕМЕС-чо, защо лаеш, а "НЕ ХАЕШ" към грамотността си?!

Корнелия ПРЕМИЕР!

ОПАЗИ БОЖЕ!!!

Гербаре, бегайте в темата с Бойко-3, че както са насмели вожда, ша се вдига кръвно!

Простите стоят зад Простия; образованите зад Образованата; Материалът изгони Царя и немските фондации му назначиха Пъдаря. Охранител-полиглот стана премиер на европейска България. Трагикомедия...

Предлагам като наближи краят на мандата , правителството да вдигне заплати с 50 процента, пенсиите да преизчисли , както иска БСП , с нов осигурителен доход , изобщо да приведе в действие всички предложения на Нинова , и да отстъпи властта на госпожата да изпълнява обещанията си. Тогава ще видим колко пари чинат думите и.Тя може единствено да сътворява скандали и от старата ми шапка ,нищо друго.

Че сте част от това!

ЕМЕС

ЕМЕС Корнелата е наивницата, която си въобразява, че ако стане Премиер, тя ред ще въдворява!

Тъй като скоро и последният здравомислещ българин ще избере на Европейските избори да гласува през Терминал 2 , пожелавам на Кукундрелия Нинова приятни дни с верният и електорат начело със Салхо Кисимов. .........БКП,с БКП напред!!!! КПСС, БКП!!!!

пази боже

До всички тролове гробарски тука. Семенцето ви да изсъхне, власт да не видите гробарите никога, който пари е взел да плюе от днес кръв да пикае, чарвата си да изсере, кукувица мозъка му да изпие, да пукне, да го заровят и вместо кръст награбеното от гроб да му сложат отгоре да му тежи во веки веков. Тя кака ви Корни може да е всякаква ама акъл има повече от цялата парламентарна група на гроб.

за модела,злобен и малоумен комунист.Жал ми е за вас и за децата и внуците на всички в България,които още сърбат попарата на комунизма 45г. и всичко което вашата мафия направи на България след 89г.

Ето това вече ме накара да повярвам в здравия разум на червеният избирател!!!!!! Да живее Световната Социалистическа Проституция........

Дет се вика гробарската простотия няма дъно! Сиреч, стига милиционерщина!

Щом Корни има повече акъл от герб защо се направи за смях пред цяла Европа при първото си обръщение пред народа и собственоръчно си лепна названието госпожа лъжа?!И всичко това само в първият ѝ ден като новият ледир на бсп!

Прякорите на Нинова ,измислени от Цветан Цървула не ни интересуват!:))))

ВПЕЧАТЛЯВАЩО! СТАТУКВОТО СЕ БОРИ СЪС...СТАТУКВОТО!!! НЯМАМ КАКВО ДА ДОБАВЯ!!!

Опитаха се да наложат по строги наказания за пътни нарушения пак пропищяхте че не било хумано, нарушавало правата на хората, е кое ви е бробата освен че си правиш срещи с Руски КГБ-сити и с Американски посланици , и свика всички Европейски Посланици за да ни изложиш , само на Китйаците още не си се предложила . И ТИ КАТ ЕДНА ГНИЛА КРУША, как ще оправиш вкуса на крушата с повече захар от америка или повече захар от Русия или повече люто към Европа

ЕМЕС

ЕМЕС Ако искате този народ да гладува, оставете Корнелата да Ви царува!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Как ще се борите вие се обявихте против законопроекта на ГЕРБ да няма давност за приватизацията, Нинова точно ти изкара хората си от парламента , защото това било полтическо преследване според теб

Както обикновено,крадеца вика дръжте крадеца.Типично комунистическо лицемерие."Един дол дренки" както се казва- крадливата Корнелия, мазния президент и цялата им орда депутати и "съветници".

Най се кефя , като видя повлиян от Нинова гербераст.

Даже не искам да те чета.... Празна работа...Нинова раказрай се ....нищо умно няма в позициите ти , камо ли последователно ... И ти и тези които ти пригласяха и подкрепяха в МАЛОУНИТЕ ТИ ПОЛИТИКИ

"ГРАБИТЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ " ! НО С ПЪЛНА СИЛА ВАЖАТ ДУМИТЕ НА ПОЕТА И ЗА ДНЕШНАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ :" И КЛАХА НАРОДА ТАКА, КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГО Е КЛАЛ " !!!!!!!! ИДЕ ДЕН ЗА РАЗПЛАТА !!!! ВСИЧКИ СИ ПЛАЩАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН !!!!

Чисто информативно -Някой забранявал ли е на опозицията да внася анти - статукво и реално социални законопроекти. Защото не съм забелязал да го правят!

Провят го, но нарочно нещата се затлачват, за да твърдят такива като вас, че опозицията нищо не прави.

Давай поимено, ако обичаш......... Такива и Корнелия ги разправя. Нали ако имаше и един четав законопроект, с малко реклама народа щеше да е скочил 100 пъти!

А забелязал ли си случайно какво прави герберската диктатура с внесените от тях законопраекти ? Все па лоши да са ?!

Сериозно ли питаш?! Маммма мия! ... Заслужавате си доенето!

Сметката е проста - Няма рушвети ,Няма партиен живот(Лежачка за партийното ръководство)....... Е как да преборим статуквото????? Може би с гладна стачка?????

Каката е номинирана за статистка на годината - г-жа Лъ-жа.

Боце да не си е приложил Истанбулската конвенция и да се е определим като жена , не че някога е бил мъж.

ТИ СИ НАЙ-ГЛУПАВАТА ЖЕНА НА СТОЛЕТИЕТО.

Нинова е права във всичко, което споменава в декларацията. ГЕРБ се изчерпаха напълно и това се вижда с просто око - ежедневни скандали от самото начало на годината. Единственото, което им остана е големият апетит за власт, която по места са готови да купят на всякаква цена, разбира се, за сметка на данъкоплатците. Не само се изчерпаха, вече нанасят вреди и всеки, който ще ги наследи, трябва дълго да работи за отстраняването им. Фактът, че лидерът им почти не се появява също говори, че прословутата му интуиция се е задействала и падащият главоломно рейтинг измъчва Егото му. Пък като гледам и американският президент също си има достатъчно грижи и едва ли ще намери време за среща с него, въпреки щедростта, която герберите проявиха към своите приятели. Време е за кардинална промяна! Гласувайте!

ЛОШОТО Е,ЧЕ БСП СА ИЗЧЕРПАНИ ОТ ПРЕДИ ТЯХ!! НО ИМА И ДРУГИ АЛТЕРНАТИВИ,СПОКО!!!

Темата е налазена от гробарите които плюят като кобри отровата си защото нямат акъл да анализират. Гледат само листчетата дадени от Цвъки и Каубойко.

ГЕРБ взе РЕКОРДЕН ЗАЕМ - 16 млрд. лв., В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ; ГЕРБ извърши РЕКОРДНИ ПЛАЩАНИЯ- 7.3 млрд. лв., за 1 месец / през декември 2018 год. /, В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ без санкцията на парламента; При ГЕРБ ПЧИ СЕ СРИНАХА десетки пъти; При ГЕРБ РАЖДАЕМОСТТА чупи собствените си АНТИРЕКОРДИ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ; ГЕРБ ОТКРАДНА противоконституционно 2 МЛРД. ЛВ. ОТ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ, а деца умират поради липса на пари; При ГЕРБ половината ученици излизат ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ на пазара на труда; ГЕРБ иска да наложи ИК и извратено рекламира гей двойките с плакати под "Съединението прави силата"; Бойко и Цецо полиглотите нито приемат, нито предават; "Всички ние тука парле ву франсе" - СРАМ! ПОЗОР! ГНЯВ! ........................................................................................................ ГЕРБ не спазва Конституцията на РБ!!! .... Мутрофизкултурниците са опасни за България. Разкостиха държавността. ОСТАВКА!

НАЙ-МРАКОБЕСНАТА ПОЛИТИКО- БАНДИТСКА , ПРЕДАТЕЛСКА ПАСМИНА !!!! ТОЧНО ЗА ТАКИВА МРАКОБЕСНИЦИ ИДВАТ РЕЖИМИ КАТО НА ПИНОЧЕТ !!! У НАС ОБАЧЕ, ЛАМПАЗИТЕ НЯМАТ ЧЕСТ !!!!! БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА :((((

ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ - ЦИГАНИТЕ ДА БЪДАТ ОЗАПТЕНИ И ДА СЕ СПРЕ РАЗМНОЖАВАНЕТО ИМ КАТО БАКТЕРИИ !!!! ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИ ИЗСТРАДАЛИЯТ БЪЛГАРИН, ГАРАНТИРАНО !!!! ИНАЧЕ ОТИВАТЕ НА БУНИЩЕТО !!!

Много ми харесва как Нинова се изказва като върховен лидер и спасител на нацията,въпреки нищожното доверие с което разполага от народа! "Минаха само 10 дни от началото на тази нова година, но те показаха, нестабилност, несигурност, растяща бедност, погазване на държавността и правовата държава, корупция, некадърност на управлението във вътрешната и външната политика, която доведе във вътрешната до хаос" Мили боже направо края на света дойде за нас!Ама г-жо Нинова вие къде бяхте когато всичко това се случи за тези 10 дена?Защо не се намесихте и не спасихте положението?Защо сега не направите нещо вместо да изреждате за пореден път цялата си критика към управляващите?! "Тези пари обаче се раздадоха извън закона на фирми, срещу които текат разследвания и то без критерии" Тези?Кои тези?Явно и на вас не ви стиска да съобщавате имената на фирми свързани с далавери,макар да се водите за алтернативна политика бореща се с всичко което е герб! "В противен случай внасяме искане за оставка на цялата КЕВР" Иск за оставка ли?!Къде ли съм го чувал това?О да исковете без чет за оставка на правителство от които нищо не излезе.Страхотна закана!

По добре Корни и нейния кръг мафиоти, отколкото сегашният !!! То и двете партии са ЗЛО. Но червените боклици са по малкото. Стига толкова ГРОБ.

Няма по голямо зло от БСП + ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

герб

От организациите на кръстници-ГЕРБ и тъщи-ГЕРБ остро възразяват срещу цитирането имена на фирми от Нинова.

Ручайте сметки за ток ,обилни ще са

"Корнелия Нинова: През 2019-а ще сложим край на статуквото" демек, ще се САМОУБИВА!!!!

като на новогодишното „слово“ на ушанката. Явно от руското посолство съвсем ни имат за идиоти като сибирската популация. Чудя се как е възможно да убедиш някого че е зле, когато той не е зле.

"Чудя се как е възможно да убедиш някого че е зле, когато той не е зле." Мда, лудите са щастливи...