Корнелия Нинова: Правителството на Борисов не произвежда политики, а кризи

Кампанията в БСП да бъде генератор на политики. Не правя договорки с Добрев. Състезанието е реално

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Правителството на Борисов не произвежда политики, а кризи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При вас, освен кризи, имаше и фалити!

-Опонентите ни разчитат на къса памет -Те издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа .Говорят за борба с корупцията, а първата им дама е изгонена за корупция -Приеха си закон, за да ги брани от преследване Бойко Борисов 20 Април 2019 г.

Намерил кой да говори за кризи - два фалита на държавата при управление на БСП от 1990 до сега.....

а опозицията произвежда лъжи и компромати !!!

1996 - държавата докарана до банкрут... Заплата десет долара, опашки и празни щандове...

Мъка курни мъка голяма тоя пожарникар проклет да е

Заради нея (и такива като нея) толупа от Банкя управлява 10 години ... паметник трябва да и вдигнат герберастите!

Курнела не произвежда кризи, а катастрофи, май нейната партийка бе предложила дебелака за шеф на данс?! ...или греша???

на майка ти в путка на баща ти в гъзъ. русофилска курва

на кака Кури в червеното боричкане ще бетонира ГЕРБ на власт!

тия, червените, не разбраха ли, че на власт могат да дойдат само със съветските щикове! Да де, ама СССР вече е в небитието, та червените ще видят власт на куково лято или когато цъфнат налъмите, както казват...Стига ни дето десетилетия ни водиха към полуразвит и развит социализъм и настървено строяхме комунизма...Оказа се, че сме го строили единствено за тези, които сега водят "партията на народа" - БКП-БСП....

воденичен камък. Беше хванат в крачка с едни пари, а пасивът от фамилиите ще държи партията ти закотвена завинаги.

БСП не формира политики, каза ви го Станишев. Само това е достатъчно да млъкнеш веднъж завинаги с глупостите които сътворяваш ежедневно за законно избраното Правителство. Изборите са след година и половина, спечели и управляваи, но едва стане с твойте 83 хиляди членове. Добре че са вътрешните ви избори та да видим колко сте?

Единственото което държи ББ на власт са неприемливите за българите БСП лидери.

Мая Манолова 27 окт. 2019 "Уважавам хората, които се борят, а не тези, които се спотайват." Манолова къде си? Спотайваш се!

БСП иска ли промяна или не иска? „Промяната е възможна, промяната е близо, заяви Мая Манолова. Можем да спрем корупцията и еднопартийния монопол над съдбата на хората, пробивът е направен - промяната е възможна, промяната е близо" повтори Манолова. Нужни са много сили, нужни са силите на всички, за да се справим с лъжата, с кражбите и със силовата власт". (Мая Манолова 27 окт. 2019)

KURNI PUKNI NAI SETNE DA SE OTURVEM OT TEB

Станишев:"Разгърна се безмислена истерия за еврото, БСП не формира политики"... Какво повече можем за дейността на БСП под ръководството на Нинова, която би ни срамила повече от Борисов, Марешки, Симеонов и Сидеров взети заедно, по международни срещи

О, разбира се - други си е да се изтъпанчиш пред Макрон и да се похвалиш с "Всички ние тука парле ву франсе"; Или пък да питаш на български депутатите в кулоарите на Европарламента, а след Тебе да притичва преводачът...

Инфекция, Ниновица колко чужди езика знае, че не се сещам за нито един? Троловете-идиотчета като теб никога няма да разберат, че благодарение на нея и нейната "партия" (която трябва да е приравнена с нацитата и фашистите на Дучето и поставена извън закона) Банкянския толуп ще управлява още дълго ... но на вас не ви се плаща, за да мислите, нали така?

Твърдението ти е голям смях! Скандал подир скандал, а проблем нямало! Да не би скандалите да ги е измислила Нинова. А за бай Ганьо на XXI век, който се разхожда из Европа и ни прави за смях не си ли чувал? Него виждаш нали? Ами заработвай си стотинките и си затваряй очите!

ББ произвеждал кризи а вие другари кога ще почнете да произвеждате алтернативи?

Катастрофите и фалитите също са алтернатива. . .

Алтернатива на Борисов никой не дава. И какво ще бъде след него? Корнелия ако обещае нещо по разумно ще гласувам за БСП .

Още малко ти остава да покрекаш до конгреса и после като руски филм кон влак и акордеон

ГЕРБ-авите отхвърлиха публичния регистър на избирателите; активната регистрация и актуализацията на избирателните списъци. Остава да отхвърлят и машинното гласуване... И Бай Ганьо пак ще прави избори. Стига Барселона да не МУ пресече пътя...

Ама я няма Мая..

кризите ги синтезирате вие, а борисов се справя и с кризите, и с вас и със спонсорите ви!

Като цяло,сушава година. Местата където вали са ограничени, Сняг няма. Сушата ще усетим още в края на май. може да превали от 10 май до 24;25 май и то само да превали. Като почне голямата сушаНинова ще обяви и виновните за липсата на валежи -като цяло Бойко борисов и ГЕРБ и като частност правителството

Боклука на радев пак се обади ,но кой ли е бръсне за слива,то нещо ново няма да измисли!!

Радев е с 64% подкрепа! Или важното е, че ти не го харесваш? Може! Ама хората го харесват и на него определено не му харесва това управление. Защо ли?!

бай Иване, вземи се в ръце, на селския тарикат Румчо рейтинга отдавна падна под 50 %, но не това е важно, важното е че на президентските избори ще яде голямата точилка, щото хората го рзбраха що за "борец" против корупцията е.....

Абе вие напълно откачихте с тези проценти за мезе ни вземате вече

Прави впечатление че Нинова с Борисов става, с Борисов ляга..ха.ха Те правителство ли избират или председател на БСП..ха.ха.ха що не изберат Борисов за председател и на БКП та да ги направи пратия..ха.ха

След приватизацията, която е причина за кризи те някой се събудих със ВЕЦ, друг с оръжейни търговски дружества и с милиони като цяло това са ти лявата дясна ръка Корни.. Стига лицемери, ами върнете приватизораното... Тогава пак предизвикат криза за да свалите Виденов

Интриги и кризи, това е БСП... И

Корни, защо не си гледаш акциите в приватизираните дружества? Аман от демагогия ти! Всичко ти е ясно, но до каквото се докоснеш - става на прах и пепел. Махай ни се от държавата. Отивай в Русия.

Всички са мискини, само вие - девици в бяло.

Голям мерак има Курето за стола на Борисов но това няма да стане скоро!По лесно ще седне на оная работа на Б-Б!

Това словосъчетание "Генератор на политики" така ми стопля сърцето …. като светеща крушка по време на режим на тока ...

БСП произведе 3 национални катастрофи. Сега кризата е с бойлуците и мръсния въздух. По времето на БСП не ни пречеше, щото бяхме загрижени за физическото си оцеляване.

Корнелия пройзвежда само кьорфишеци. Няма избори на които да се е явявала и да не е загубила.

Права е Корнелия ! В цялата страна има криза за паркоместа в МОЛ-вете , а лятото е криза в посока към Гърция , и на терминалите на Летище София с претъпкани самолети към всякакви ваканционни дестинации !

Освен кризи, правителството на ГЕРБ възпроизвежда главанаци, калинки и мисирки. хе-хе

Политиката на баце не прави нищо, освен да се мъчи да угоди на всички. По този начин седим на едно място. Ама чак да прави кризи?!?! Кризите ги правят идиотите избиратели, които са ненаказани от закона.

Станишев: Разгърна се измислена истерия за еврото, БСП не формира политики а лъжи!

А вие другарко Нинова какво произведохте като бяхте на власт ? ОГРОМНА КОРУПЦИЯ И УПАДЪК НА ДЪРЖАВАТА мОЛЯ СЕ НИКОГА АМА НИКОГА ГНУСНАТА ВИ ПАРТИЯ комунисти ДА НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ В ТАЗИ ИЗМЪЧЕНА БЪЛГАРИЯ

Ръката ми да изсъхне ако гласувам за БСП.

ДрУгарко Нинова,грабвам Руци! на черната кобила и дим да ви няма

Знаете го! От треторазрядна страхлива мутра се превърна във фактор благодарение на влизането му във властта! Назначен и посочен като послушко и зависим от БСП (фракция комунисти),Знаете КОИ са. До премиер. С план да се оттегли тихо и спокойно като президент . До тогава задачата му е да успее да подчини съдебната система (успешно) Да излезе от изпълнителната власт назначавайки свой приемник,който заедно с прокуратурата да замитатат престъпленията от дългогодишното му властване! И накрая президент с имунитет до окончателно изчистване на следите от извършените престъпления! Но нещата му се объркаха с това,че не избраха поредната му безлична фигура за президент,която той можеше да подмени и заеме нейното място. Чака го тежко бъдеще тиквата. Плановете му се провалят!

Дойде на власт защото вие нищо не сътворихте за 12 години управление и сега още 10 не можете един свестен кадър да покажете. Най свестният - Радев се оказа жалко отмъстително, затънало в битовизми човече. С това ли искате властта?

Винаги съм го казвал - БСП да не се занимава с Герб. Ама в никакъв случай! Така тази партия се обезличава, не показва идеи, развитие, стремеж да управлява страната по конкретен нов начин с такива и такива предимства, примерно. Нинова отвори ли уста - задължително ще говори за Герб или Борисов. Е, кой ще гласува за партия, която не знае нищо друго освен да лае по опонента си? Ако цялото внимание на БСП е насочено към Герб, значи нищо не струва като партия.

Така е , защото Нинова не може да върже изречение без думите " ГЕРБ" или "Бойко Борисов". Проявете разбиране, моля !

По принцип не харесвам левите ти възгледи, но тук си ужасно прав!

Нормално е една партия управлявала десет години да отпусне власт и на опозицията. Смяната е добро нещо. Нови идеи, нова енергия. Ако опозиционния лидер беше честен, нормален ( като Първанов например) хората щяха да повярват и да заложат на новото. Но като гледам тази госпожа от СДС станала другарка от БСП, изгонена от правителството заради съмнения за далавери... жадна за власт в собствената си партия...нещо не ми се гласува за тях. Предстои разследване на прехода. Дали тази другарка в комбинация с " орлите" на Радев не искат да попречат да се изсветлее миналото им ?

Няма ли да ви светне че вярват повече на Борисов, а не на вас. Просто не ставате. Стигнало се е даже и бачкаторите да не ви вярват!!!!

Ако това са кризи, какво ли произведоха Виденов и Орешарски?????

Питай Сорос как и колко спечели. Политически най-вече.

Станишев - БСП не формира политики Нинова - ГЕРБ не формира политики Бойко - 3 мандата Премиер и скоро и 4-ти

А ти произвеждаш омраза към себе си и твойта партия.

Изпъчи се Корнелия, говори със скорост 100 лъжи/минута и какво ще постигне? Поредното голямо нищо. Дано успее с манипулации, както е почнала, да я преизберат и час по-скоро окончателно да затрие бсп.

Нинова, другарке. Ако ставахте за нещо, Борисов щеше да гаси пожари. Ясно ли е, или да опитам пак.

Супер казано!

Боклук, вода, мръсен въздух - това е национална криза. Но ако се добави и социалистическо правителство - това ще е вече национална катастрофа!

Тъй де...ами ако правителството е от комунисти като сегашното - тогава какво е? Катастрофа, апокалипсис, Армагедон?