Корнелия Нинова: "Има такъв народ" беше емоционален избор, но не са управленска алтернатива

Служебният кабинет е сбор от експерти, които да направят ревизия и честни избори, коментира лидерът на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Мата Хари стажанте! Това е Мата Хари стажанте! Време е да се разследва БСП, а не ГЕРБ. Те са продукта на БСП. Стажанте , Стажанте!!! Мата Хари е селската фиба Курнелия. Разгледайте приватизацията Кредитните милионери Концесиите Енергетиката Зад всичко стоят КОМУНиСТи Мата Хари е начело Стажанте, стажанте!

Мръсна долна курва! Продължава активно да е срещу Слави, и да подкрепя Тиквочев. Курва от всякъде. Застана срещу референдума Подкрепи ГЕРБ за сибсидията Не подкрепи протеста Лимонка на Борисов. В силна сексуална зависимост от Тиквочев. Долна мастия Селска фиба Нагла комунистка Българите от чужбина не гласуваха БСП- комунисти Българи не гласувайте за ГЕРБ и БСП! Те са едно БСП създаде ГЕРБ БСП създаде полицейските мутри БСП извърши криминална приватизация БСП създаде кредитните милионери Селска фиба Мръсна курва

Най-неуправленската алтернатива са самото БСП. Дори Йоло Денев да си беше спретнал партийка, хората щяха да дадат повече гласове за него отколкото за напускащата политческата сцена БСП. Тази партия от ден първи винаги е била партия-мимикрия.

Ти ли си алтернативата- свиньо? Връщай парите дето окраде от Техноимпексс едно време.

БСП имат 40% шанс да победят на изборите на 11 Юли и 60% да са втори. БСП,както и всички българи очакваха адекватно отговорно и държавническо поведение от ИТН, за което Трифоновците получиха такъв голям кредит на доверие ! Всички останаха Излъгани Трифоновците са в Пълна Нелегалност и разочарованието от ИТН голямо.

Искаме да видим Корнелата по черни дантелени прашки и Мунчо да я "шпаклова" с език. Да се готви после и Мая Общата.

Да видя или чуя за солидни доказателства за всичките внушения изговорени през последните 2-3 години? Били използвани за натиск, за бухалки, за мухалки... за купуване .. нещо по-конкретно и доказуемо? Лавина от думи..

и червените милионери не сте социалисти... ама така се казва партията да измами бедните избиратели.

Няма по голяма пародия в политиката от Нинова.

И да се напъва курнелия , и да ръси безсмислен популизъм няма как да промени факта , че бсп умре ! Юли я минат 4% , я не :)

Търся спонсор, да заплати на И.М. (ака Голямата тесла) да я изведе тая в орбита. Който желае, ще си я гледа с телескоп, но няма да я слушаме всички.

В предизборната кампания трябва да се предлагат идеи които не изискват мислене,защото 90 процента от избирателите не обичат или не могат да мислят.Справка предишните избори

Квачко, разбери, БСП/БКП никога няма да бъде на власт отново!

Мютрите няма да са на власт,дедовото! Влакът тръгна и спиране няма!

Ооооо , пепи , а от бспто не са ли мютри бе смешко ? Респективно сам потвърждаваш , че вече никога няма да са на власт :)))

Може да не харесвате Нинова; може да не сте съгласни с нея, но има неща, които показват, че там процесите са демократични. Първо,Нинова има противници,които на са съгласни с нея и открито заявяват своите позиции. Второ,Нинова е избрана чрез тайно гласуване от всички партийни организации в страната. С Борисов така ли е? Кога? Някой да му е възразил и да е и изразил несъгласие с него? Кой и кога? Как го избират? На конгрес с явно гласуване с вдигане на делегатската карта ли? Че то това избор ли е? И изобщо ГЕРБ е всичко друго освен партия. За демократични принципи изобщо да не говорим.

Пълен задник си! Кой създаде полицейските мутри? Кой създаде кредитните милионери? Кой изгони българите в чужбина? Кой извърши криминална преватизация? Кой купи Техномаркет? Кой застана срещу референдума? Кой не подкрепи протеста? Кой е в сексуална зависимост от Тиквочев? Селската фиба е най голямата курва на България

Верно бе, другарко Нинова, ама само наполовина, защото ако за българските избиратели ИТН беше наистина емоционален избор, за вас това беше поредната ви предварително планирана бесепарска измама на българския народ с подставената фигура на чалгаря. А че сте шампиони в измамите го признавам, че и шапка ви свалям!

Ти,Корнелио,не беше ли изметена ,изгонена баш от командира,Иван Костов.И закъде се стяга сега партизанката?

За интервюто на Радев по "Неделя 150" не споменавате нищичко? А Радев е класи над лидерите на която и да е от системните, протестните и парламентарно непредставените партии.

Хах курнелия па се размечтала да са трети а трябва да си мечтае изобщо да влязат в парламента :)))

ДРУГАРКО НИНОВА, ЗАГУБИТЕ ЛИ И СЕГА ИЗБОРИТЕ....ПОСТАВЯТ ТЕ НА ДУЗПАТА

ПО ДОБЪР ИЗБОР СА ОТКОЛКОТО....БСП

трифонов се чуди как да се откачи от играта,но Тошко обича да се показва и скоро,ама много скоро ще има раздор около тях.

Корни поне веднъш позна.Няма алтернатива Корни,няма!На следващите избори ще видите как се печели мнозинство.И шапката леко е претеснен,все още леко. Българинът не е свинхал на несправедливоста.

aaaaa са сетите върнете ми джипкатааааа

В Панорама Тошко и Любен Дилов ми приличаха на Илчовски и Пилето,на Трифонов и Борисов,превеждам Бивши авери с обща кирийка,но единия позаалчнатял и се изпокарали. Иначе да пускат по-често Тошко по студията хахаха,Зарков го занули.

Те бяха емоционален избор. Гласуваше се напук, против всички и против всичко. Емигрантите са ясни, селяните също. но нормални градски хора за изберат Слави? Мирише ми на екзотика, която те повече няма да повторят. Жан виденов изскача от нафталина, защото има хора, които са леви, но не могат да си плюят на сурата и да гласуват за Корнелия.

Е Киро Добрев. С двата сака долари и марки от Сърбия. Като същински Робин Худ носи и раздава на бабите и печели изборите.

са самите ГЕРБ, стига да си направят вътрешна революция

Каква вътрешна революция,какви пет лева! ГЕРБ не е партия! Това е клуб създаден около личност с цел облагодетелствуване. Никой не смее да кихне без разрешение на Босът. Каквото каже Босът това става. Да сте чули някой да възрази на Борисов или да обяви,че не е съгласен с него? Да сте чули ГЕРБ да избират председателя си с таен вот в цялата страна? Няма такова нещо! Каква партия може да е това?

Това е единственото разумно нещо, което си казвала скоро, честито

Ли си алтернатива ма лелке, нали върна мандата ... а да не помислите че Слави е актернатива и тои върна мандат, Мая само зная да лая и е толкова лъжлива, че не я зная дали се казва Мая!

Та да сте ги чули Трифоновци да говорят нещо за Доган, както говорят за Корнелия Нинова и БСП и им викат статукво, що не го говорят същото за ДПС, Доган и Пеевски!?...Ще гласувам за Корнелия, която ще вади кирливите ризи на всички в следващото НС

В деня в който ИТН върна мандата, БСП почна да говори против тях. Добре че не направиха правителство с тези лицемери

Овца. Това показва какво мислят хората за вас. Червена подлога заедно с Радев. мусори!

Само те могат да са контрола на Трифоновци+ ДПС в парламента, за не се самозабравят от ИТН трябва БСП да е равна по тях на сила група в следващото НС....И тъй като и ИРН и БСП имат еднакви социални програми , не би трябвало да гласуват против увеличение на пенсиите и други социални политика, за да се спре измирането, безработицата и банкрута на държавата.....

ТЕ ВИ БИЯТ НА ИЗБОРИ, БСП СЕ ОПРАВДАВА С ТЯХ......НИНОВА, ПРОЧЕТЕНА КНИГА СИ

ИЗБОРИТЕ ПОКАЗАХА ЧЕ И ВАС НЕ ВИ ИСКАТ....

Радев подкрепи ИТН и ги направи алтернатива на ГЕРБ. Между тях ще е борбата за първо място. На тебе ти сложи динена кора и те засили по пързалката. Ще се биете с ДБ и ДПС за бронзов медал. Май за Нинова се очертава призовото 5 място

След пързалката, ще "изчегъртат" от БСП

Благодарение на теб и БСП не са управленска алтернатива ! Толкова си бездарна , че дори когато ГЕРБ се дънеха ти не пропусна и ти да се издъниш с тях !

Я пак! Кой е човекът на ГЕРБ в правителството на Радев, че незабавно да се изчегърта! Да съм пропуснал нещо? Не знам....

Съгласен съм, че ИТН (Има Такива Недоносчета) не са алтернатива, но че БСП е алтернатива е повече от смешно! Че моделът ГЕРБ трябва да се смени е ясно на мнозина, но да се смени с модел, диктуван ни от Москва, Дубай и Сърбия, ето това е крайно неприемливо!

я не се правете на разделени, червени боклуци радев да не би да не изберете заедно?

Кури ти ептем не си алтернатива!

корупция, бандитизъм, наркоманизация на обществото, масова емиграция, обезлюдени селски и земеделски райони Н1 СМЪРТНОСТ.......ЗА 32 ГОДИНИ НИТО ЕДИН ЗАКУПЕН МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР... НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ, СОДОМИЯ ПО ДОМОВЕ ЗА СИРАЦИ, ИНВАЛИДИ И ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ НУЖДИ МИЗЕРИЯ АБЕ ЗАТВОРНИЦИ.... ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ "социализъм" САМО ВИЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ДА......

Нещо май се обърка, това са резултатите от "демократичните промени". "Ползите" от демокрацията. От 24 - 27 световна икономика, та на 124 - 127..... поради липса на 128-ма, ако не броим страни-джуджета. Всичко имаше, индустрия , здравеопазване, армия.... Имаше и РЕД. Сега сме демократизирани....

не знам кой става, ама от бсп нищо не става

Абе ИТН може и да не стават. Мооооже би. Ама вас и гербаджиите трябва да държим на поне1000 километра от всякаква власт.... И пак ще сте прекалено близо.

Гладна кокошка просо сънува! Другарко Нинова хайде у лево, моля! Никакво управление на бсп повече!!! Може българите да са 80% дебили, но надявам се нямат къса памет за да си припомнят, как завъшват комундетата с управлението си! Пази боже още веднъж. Сегашното служебно и реваншистко е пак ваше. Дано по скоро го разтурят и пратим радев също в историята наесен. Гадна и противна червена с8олач!

Всеки, който се надява, че Нинова ще си тръгне, не разбира, че тази жена е с принципи. Нейната мисия е да ликвидира БСП и докато не го постигне, ще я раководи мъдро и вещо.

ИТН хич не са емоционален избор. Имат перфектна управленческа държава, която дава властта директно в ръцете на народа и търсят подходящия начин да я прокарат.

Минусите показват, че тук е пълно с панически страхливи герберасти и комуноиди, които се чудят как да оттърват затвора.

Чалгари и управленски капацитет??? А вас, мили комуняги, Жан Виденов ще ви довърши окончателно.

БКП от 30г все се цепи и все не е алтернатива на самата себе си.

Сега Жан Тъпака като ви дръпне 2-3 %, и турците налеят 150-200 хил гласа благодарение на ИТН, БСП става 4та сила, ако имат късмет.!