17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само през парадния на затвора може да влезете.

Да ви пикай котка на партията и намярата Власт ще видите га пръдни гущера

Сичкити са руски кавали

през никакви парадни задни предни през тавани през мазета влиза се през спечелени избори

Дебелата, мазна селска пръчка Корнела да не се обяснява, ами да каже къде е партийната субсидия от 30 млн.лева!Говори се, че тия 30 милиона лева народна пара заминали при субсидията на нейната мижитурка Копейкин.Или с други казано - Корнелата си купила огромно ранчо в щата Аризона, САЩ.Сделката оформил сина й.Така Корнелата и мъжа й си подсигурявали старините като се пенсионират след десетина години!

Кобилата от Крушовица, пак изцвили! Смърди на изгнило червено!!!

от червен депутат, къде са пет милиона липса в касата на БСП, и кой ги открадна. Нинова замълча като наакано бебе.

Затова пък винаги излиза през задния изход. Хахахахахахахаха.

През парадния вход а? Червената армия не я виждам да нахлува в България, че да влизаш във властта през парадния вход. Тъпата ви малоумна партия трябва да бъде закрита!

0

Курнельо, "парадният вход" там откъдето парадиш ли е?

Възможно е! Няма да е този век със сигурност. Може до ползват червената армия да анексират БГ, и тогава ще успеят!

0

Първо референдум дали подкрепяме Черепа и чувстваме ли се руснаци, после танкове и ракети по къщите ни, за да ни убедят, че се.

Че кога БСП е влизала самостоятелно през парадния вход на Народното събрание? За да е сигурна,че изобщо ще Влезе, винаги е имала нужда от патерица-то не бе коалиция за България да не забравим и неудобната истина ,че се коалира и с БКП,дотолкова доколкото го има ,с един енергиен магнат също се бяха хванали ръка за ръка на предни избори.... На кого ги разправя Корнелия Нинова тия басни? А да я видя, ако кандидатства самостоятелно ,без патерица на тая или друга люспа, дали ще може да достигне гласовете на на ДПС или ВМРО .Самостоятелно отвсякъде са третокласна политическа сила.

Комунистите никога не са влизали във властта през парадния вход. Курнито пак вари някаква каша.

Тебе, драга гражданко, все така ли ти вриза през парадният вход, никога ли не ти е влизало от задният вход -я си припомни колко пъти смени боята за да изпълзиш на върха на столетницата. То бая пълзеньие е паднало, та чак мазолите на коленете и лактите още не можеш да премахнеш. И как да е пред фалит, като все очакваш предсрочни избори за субсидийки (безотчетни) пък и работодателите ти ще налеят; не ли така по веше врема капладисахте и КТБ, цесии, месии, днес някои станаха дарители. Въпросът е есега на какъв кон ще се яхнеш на парадният вход ри или отзадният

0

Това, директно да те финансира най-голямата диктатура в света, а ти пак да си затриеш балансите на партията и изгубиш половината гласоподаватели го могат само Бялата Златка и Дебелата Приватизатка. Моля ви, оставете я още малко начело на БКП, моля ви искрено.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в -- Hotcoss.Com

В БСП ли, че там има ли и жени за една нощ, а аз си мислеех че са все стари бабки и немощни старци

Еми това имаше предвид, човека. Ползваш една нощ, и тя/той получава инфаркт и се гътва.

Ще има шляп шляп на изборите.

0

Чак вече ми омръзна да ги гледам как падат на всички избори - като Шумахер на ски :(

да я преизберат та нищичко да не остане от тази криминална партия.

Техноимпекс. Корнелия, да ти еба путката майчина и да ви изсъхне семенцето до 10-то коляно!

вече съм напълно убеден че главата не я слуша ... мдаааа ... а ти Мунчо ко шъ кайш ?

Много добре казано, Бсп има уникалния шанс с Нинова, но защото е жена и защото е Бсп ще го пропуснат, но ако имат шанс да съборят Герб, ще гласувам за нея, няма друг начин, вече

Каскет. Червена мижитурка.

Значи датата за Революцията е 12-и септември. Мястото е парадният вход на Дондуков 1 и ще има прикриващ огън от картечницата на Доднуков 2.

Червен троле, Погледни заплатите при Станишката и Виденов и тогава миндрънкай глупости.

Моля те само гледай и ти да не влезеш покрай БСП...

БСП не знаела къде отива според някава анономница / коментара от 21:00:28 /. БСП те вкара в ЕС / Пирински като министър на МВнР в правителството на Ж. Виденов подаде молбата за членство на РБ в ЕС/; БСП те вкара в НАТО; БСП въведе плоския данък и десните/бесните обявиха българската данъчна система ЗА НАЙ-ДОБРАТА В СВЕТА; Орешарски като фин. м-р в ТК ПРЕДСРОЧНО НАМАЛИ НАПОЛОВИНА държ. дълг и УДВОИ ФР; При Орешарски имаше БУМ на ПЧИ; Орешарски капитализира ББР с ДЪРЖАВНИ пари; Корнелия спря ратифицирането на ИК... ... ГЕРБ-авите 11 години не могат да вкарат държавата в еврозоната; ГЕРБ-авите 11 години не могат да вкарат държавата в "Шенген"; За 10 години ГЕРБ-авите СРИНАХА 10 пъти ПЧИ; За 10 години ГЕРБ-авите УТРОИХА номинално държ. дълг... За 10 години ГЕРБ-авите нямат нито 1 външнополитически успех! За 10 години ГЕРБ-авите нямат нито 1 вътрешнополитически успех - ЗАМРАЗИХА детски; пенсии; социални...Спряха "Белене"; "Южен поток"; ХЪБ-ът е мираж... ГЕРБ-авите ОЩЕ НЕ СА ПОДАЛИ МОЛБА за членство нито в Банковия съюз, нито в чакалнята на еврозоната. Сетете се защо ЛЪЖАТ! А Тулупа не искал разследване на достоверността на скандалния запис!!! Нямало лоша реклама?! Тулуп! Шайката пазарува къщи, апартаменти, асаньори, тераси, вили...Вчерашни цървули! ... А десните/бесните се кланят на "Америка за България", защитават убийците, престъпниците, хомосексуалистите, мигрантите, НПО-тата, Норвежката стрегия за детето, джендър образованието и т.н. А ДПС-то си прави гаргара с всички партии...Както призна Кумира на Боко-няма вечни приятели, има вечни интереси. И Боко му подарява кученца...От благорадност!

А кой докара държавата до фалит през 1990 и 1997 - БСП!!!!!!!!!!!!

ЛУДИЯМАКС

Тй пък, това било миналият век. Както пее Васил Найденов: Таааам, преди сто летааа Нима смяташ алцхамерите от БКП/БСП да помнят такива незначителни неща....

Г-жо Нинова вие обръснахте ли се преди пленума? Ас лед това като се погледахте в огледалото зададохте ли си въпроса - дали някой ще ме подкрепи? Или аз съм най- най - по най! Яздейки съм Аспарух!!!

Тая знае ли къде е парадния вход?

Много аграрно, биволица от Крушаре, свинар, Бенчо зърнен ролс-ройс..

...Тя беше категорична, че партията не е ПРЕД фалит а просто отдавна фалирала... Ама едни жени на пазара говорят, че изпразването на касата на БСП съвпаднало със закупуването на огромното ранчо във Аризона от синчето и дато вместо в братска Русия живее в ненавистната Америка. А парадния вход за влизането във властта за БСП е входа на обществената тоалетна. Никога повече тези изедници във власта - пък и със тези 8% рейтинг може да се превърнат и във четвъртата "сила" в парламента. Браво Курнелче - успя да съсипеш напълно столетницата - Дерзай рожбо - Так держать значи.

На Корнелата мога само да кажа, че единственото място, където БСП може да влезе е за оттичане в мръсния WC-канал! Aйде, честито, Корнело!Записа ли си вече ред в Бюрото по труда-София?Няма да се плашиш - Болен е отдавна там, ще ти прави компания, мое една нова партийка да си заформите двамката.

Моля гласоподавателите на БСП да ми обяснят нещо. Какво ви подтиква да гласувате за тая шизофренична партия? От простотия ли го правите или от чист мазохизъм? Това е може би единствената партия в тая държава която няма никаква цел (осевен крадене), няма ясно изразени политики и няма абсолютно никакво виждане за бъдещето на държавата (знам че звучи банално, но в случая е вярно). В БСП са се оформили лагери които нон-стоп дърпат в коренно различни посоки: станишевите дърпат към Европа, ниновите към Америка, а и все още се намират путинофили тук таме които дърпат към Русия, макар че по-вечето избягаха в АБВ. Посоката която БСП поема се мени на всеки 5-10 години а вие - избирателите никога не го осъзнавате. После ми се жалвате как сте гласували за ЕвроГей Санишев, а всъщност сте искали да ударите едно рамо на Майка Русия. Откъм вътрешна политика нещата в БСП са още по-трагични - макар и малко в паритята все още има същински комунисти и болшевики. Мнозинството са умерени социал-демократи и крайни капиталисти. Отделно Жан Виденовите министри (каквито и да са те) също са там за да предложат своята уникална за света вътрешна политика. В нормална държава една такава шизофренична партия като БСП би се разпаднала заради тия вътрешни противоречия, заради цялата несигурност и подигравка с гласоподавателите и най-вече заради лошотата слава на партията фалирала България два пъти. Единственото което винаги е крепяло БСП сте вие - неийните избиратели които компулсивно гласувате за БСП и винаги я правите втора сила в държавата. (по този начин завързвате ръцете на здравомислещите гласоподаватели и ги задължавате да гласуват за Бойко само за да не се върне БСП на власт). Та кажете ми драги ми БСП-ари. Какво ви подтиква да гласувате за тая шизофренична партия? От простотия ли го правите или от чист мазохизъм?

Глутницата е толкова огладняла,че ако няма плячка скоро,ще започнат да се самоизяждат един друг.

1 изречение - 2 грешки. :((( Неграмотнико, марш да попълниш теста по БЕЛ! Еднокнижниците откриха училища за възрстни. Възползвай се!

На Нинова и Елена Йончева и би дузпата .

Верно ли разбрах - на иБСП и влезе през парадния вход ?

Коронакризата свърши, Тулупа напълни баровете, но НИКОЙ НЕ БИЛ ПОЛУЧИЛ обещания безлихвен заем от 1500 лева?!?!?! Толупите заслужават само Барселонски, Бездомника, Шехерезада и т.н.

Сус ма! Само ти ни липсваш!

Мая- илюзия /санскрит/

е Голямата Глътка

КОРНЕЛИЯ НИНОВА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ ПРЕЗ ПАРАДНИЯ ВХОД ЕДИНСТВЕНО НА СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР...

Кога ще стане това бе орел мръсн, тази партия отдавна трябваше да е изметена, ама нали сме прост народ и вие вирнахте глава отново. Да я отрежем най после

Ти още ли си в София ?

С 11% одобрение парадния вход ще гледаш отдалече, как някой друг влиза.

Кви 11% бе, пич?!В момента БСП има само мижавите 8% одобрение!Само за справка - партията на Слави Трифонов, дето все още си няма име, има вече 7% одобрение! Aufwiedersehen, БСП, на никого няма да липсвате!

БСП е.в.клинична смърт заради вас г.Нинова. Най.Доброто което можете да направите в момента е за си.подадете Оставката.

Тази жена скоро ще управлява България. И това ще е период на възстановяване и разцвет за Родината! ГЕРБ по затворите.

Да, перфектно ще фалира икономиката и банките! Никога вече комунисти!

Премиер може да е само в лудницата на /4 километър/

Нинова има ли визия и харизма за министър-председател?Няма,обременена е и с минало.Той и Бойко има тъмно минало,но е харизматичен.И днес,половината жени ката го видят и се подмокрят.Това е положението.

"Лудите не знаят, че са луди и са твърде забавни, не за друго, а защото се изживяват като разумни и дори остроумни същества, докато вършат очевидни безумия."

Бесепарите, ако искат да имат някаква перспектива, трябва да подкрепят Кирчо. Друга алтернатива нямат. Тази жена трябва да се отдръпне, ако не иска съпартийците и да си спомнят само с потрес за нея. Останалите и така и така няма един ден да се сетят коя беше тая.

член на тази партия, а и Кирчо не ми е чак толкоз "убав" /като се имат предвид едни малки негови проблеми с властите в РБ преди години/, но тази жена проваля БСП повече отколкото и ББ може да направи.

БОГ

...А ЗА ДА ИМА ПИМПИРЕВ НЯКАКВО АЛИБИ, СЕ ДЪРЖИ НА ХРАНИЛКАТА ЦЯЛАТА БАН :) И ТО ОТ МНОООГО ГОДИНИ, БЕЗ ДА ИМА И ЛЕВ ПОЛЗА ОТ ТИЯ. УРА ЗА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ И НЕЙНИТЕ ПОДЛОГИ! УРА! УРА! УРА!

БОГ

...А ЗА ДА ИМА ПИМПИРЕВ НЯКАКВО АЛИБИ, СЕ ДЪРЖИ НА ХРАНИЛКАТА ЦЯЛАТА БАН :) И ТО ОТ МНОООГО ГОДИНИ, БЕЗ ДА ИМА И ЛЕВ ПОЛЗА ОТ ТИЯ. УРА ЗА КОЛХОЗНАТА СВИНЯ И НЕЙНИТЕ ПОДЛОГИ! УРА! УРА! УРА!

Пред Корнелия Нинова и Станишев, Орешарски, Гергов, Добрев- младши, Вигенин или някой от другите червени мераклии, предпочитам Нинова сто пъти! Пред Корнелия Нинова и Радан, Първан, Бойкикиев и ген. Танас предпочитам Нинова сто пъти. Ако изброените вземат властта , ще ни залеят с истанбулски конвенции, НПО- та, закони за социалните услуги, гей паради и прочие.

ЕС търси от България 890 млн. лв. от митнически далавери, прокуратурата нехае Според стандартите на г-н Гешев, министър Горанов трябва да бъде заключен незабавно Г-н Здравков, всички добре знаем, че далаверата у нас няма почвен ден и карантина не я лови. Какво остана скрито в този аспект под мантията на ковид кризата? Мога да коментирам поне три случая на контрабанда през митниците. Най-фрапиращото е, че правителството прикрива доклади от ОЛАФ и ЕС за митнически измами у нас през последните пет години, които са ощетили европейския бюджет с 890 млн. лева и затова те минават към конкретна процедура срещу България. Кога са пристигнали тези доклади в България? Последният - в края на януари тази година. Става дума за конкретни тарифни позиции при внос на китайско карго на занижени цени - внос в България по законите на ЕС, като митата пристигат по сметка на съюза. В доклада се казва, че щетите на Европейският съюз са средно по 120 млн. лв. на година, а самата България губи около 25 млн. лв. несъбран ДДС. Писмата са изпратени от ЕС към ръководителя на нашата мисия там Димитър Цанчев, към министъра на финансите Горанов, към един от заместниците му и към председателя на Агенция „Митници“. В текста се казва, че през последните години от Брюксел неколкократно са предупреждавали ръководството на Агенция „Митници“, че там се извършват незаконни действия и че „са оказвали неправомерно натиск върху определени вносители“, което е довело до тази щети. На техния език това означава, че ние сме една организирана група за кражби на мита, която е продължила да действа след изрично отправени предупреждения. За какво конкретно става дума? В България има определени минимални цени за внос. Един артикул, например - чорапи, не може да бъде внасян на цена под 0.3 лв. за бройка. И затова всички внасят чорапите на 30 стотинки. ЕС обаче не е съгласен, защото чорапи има всякакви и средната им цена трябва да е друга, да речем - 50 стотинки. Тоест - ние сме откраднали и продължаваме да крадем европейски мита. На някой могат да му се сторят смешни тези 20 ст. разлика, но това са две трети от цената на всеки чифт чорапи. Има и друг проблем. За да досъберат тези липсващи мита, властите трябва да заведат искове срещу фирмите-вносителки. Отсега мога да се обзаложа, че тези искове ще паднат в съда на 100 процента. Така националният бюджет, освен разликите от митата на ЕС, ще плати и разходите по делата. Има ли как България да не плати тези 890 млн. лв. на Брюксел? Няма как, защото това е щета за европейския бюджет. Една проста аритметика показва, че щетите за нашата държава са за над милиард и половина - към несъбраните от ведомството на Горанов 700 млн. от бизнеса на Васил Божков прибавяме тези нови 890 милиона, които дължим на ЕС. Вероятно министърът има неподозирани качества, след като това не се отразява на поста му. Плюс бъдещите разходи по делата. Той не може отново да каже, че не е знаел, тъй като по закон назначава шефа на Агенция „Митници“, а всички писма са минали през Министерството на финансите. Сигналът със сигнатурите от ЕС и ОЛАФ съм изпратил до прокуратурата, която трябва да се бори с организираната престъпност. От там ми отговориха, че в него липсвали данни за извършени престъпления и информацията ми се базирала на „неустановени документи с неизяснена самоличност“. Знаете ли кой е д-р Андреас Шварц? Това е бившият шеф на кабинета на сегашния председател на МВФ Кристалина Георгиева. Понастоящем той е началник на Дирекция „Приходи и многогодишна финансова рамка“ към ЕС, държи ключът към всички видове финансови средства в Съюза и в това си качество е подписал всички цитирани доклади. Телефоните на д-р Шварц са публикувани в интернет, аз ги приложих в сигнала до прокуратурата, а там говорят за неизяснена самоличност и документална несъстоятелност! Димитър Цачев, през чийто ръце грамите задължително минават, също ли е "неизяснена самоличност"? Главният прокурор г-н Гешев многократно обяви публично своите стандарти на работа. Според стандартите на г-н Гешев, министър Горанов трябва да бъде заключен незабавно, може би малко след шефа на Агенция „Митници“. Сигналът съм подал на 6 март 2020 г. и след два месеца получих цитираният отговор от прокуратурата. А по темата говоря публично от 20 години. Защо не изпратите сигнала и до началника на министър Горанов - премиерът Борисов? Пратил съм го. Твърдя, че липсваща сума от близо милиард е заплаха за националната сигурност, особено когато се извършва от държавни служители на високо ниво. "Сигналът е заведен под № 115" - това е отговора. Кога г-н Борисов ще трябва да се бръкне и да върне - с публични средства, разбира се - дължимите на ЕС 890 млн. лева? През следващите три години. Само че той ще трябва да побърза, защото в противен случай България няма да получи други пари. Тук, освен финансовата рамка, има рамка национала сигурност и сигурност на ЕС, както и морална рамка. Това е един от отговорите на въпроса защо няма да влезем в Шенген. Страна, която умишлено не си събира приходите, дори след като е предупредена, трудно ще бъде допусната и в банковия съюз. Сигурен съм, че и този случай, и историята с хазарта ще имат продължение. И то се нарича европейска прокуратура. И в двата казуса държавни служители са упражнявали псевдо контрол, довел до щети в особено големи размери. Излиза ли от всичко това, че българското общество е безсилно да е справи с далаверата? Не съвсем. Аз от 4 години се боря безуспешно с г-н Боил Банов по прословутото „Ларго“. Ще изчакам поредните действия на прокуратурата и всичко това, заедно с последния ДДС казус, ще изпратя на г-жа Кьовеши в европейската прокуратура. И в двата случая става въпрос за европейски пари. Очевидно г-н Гешев не е особено добре приет в Европа. Коя далавера може да се пребори за приза „Шедьовър на сезона“? Няколко са. Мога да покажа точно как се краде по време на пандемия от медицински консумативи. Трудно човек може да повярва, че такива документи наистина съществуват в правния мир. Във всяка аптека медицинските калцуни струват 5 лв. за 100 броя. Според митническата декларация, подписана от министъра на здравеопазването като вносител на стоката от Турция обаче, един чифт калцуни струва точно 6 долара, по курса на деня - 10.76 лева. Ако кажат, че става дума не за чифт калцуни, а за кутия с по 100 броя, тогава ще излезе, че сме закупили 15 млн. калцуни – да заринем цялото население с тях. Друг пример. От Китай са внесени 50 бр. обдихвателни апарати, всеки един на стойност 30 000 евро. В интернет можеш да ги намериш - от същата фирма и в същия град - на цена 11 000 евро. Да не говорим за внесените 1.170 млн. маски на цена 1.2 евро, които с описани в спецификацията като немедицински и нестерилни. И за какво са ни те в борбата с коронавируа? Може би ще си правим карнавали с тях? Чисто кощунство по време на извънредна ситуация! От гледна точка на обществената енергия и нейната ефективност, колко от сигналите на Легия „Антимафия“ до прокуратурата са довели до реален резултат? Успеваемостта ни е под 10 процента. Не е изненадващо, нали

Глупи,изобщо нямаш престава от материята!Има апаратура за 500 и 500.000 $=