Коментари - Корнелия Нинова: Ако е мъж, Борисов да си даде сам имунитета и да не прави заложник държавата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При назначаването на служебното правителство с гълъба Донев, Искахме да ни освободи от назначените от Курнелия БСП, по списък 500 червени калинки от ЦК на БСП, хрантутници на държавната трапеза! Уви, за целия си мандат, Гълъба Донев НЕ успя! Ще го очакваме от следващото правителство на България!

Ако имахме държава, Ниновна трябваше да е в затвора за държавна измяна! 24.11.2016 "Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Това съобщи в предаването "Свободна зона" по ТВ+ самият Решетников. Оглавяваният от него институт е сочен като най-влиятелния стратегически център в Русия. Радев може да има забележителна роля за излизането от НАТО. Трябва формиране на едно правителство, което в бъдеще не може да направи такива неща, като да се откаже от „Южен поток“ например, нали."

За съжаление няма такава, Която да може да се справи с червената мафия и олигархия

Какво значи стажировка при бай Тошо... Бойко добре си играе играта и с имунитета и с правителството. Накрая той пак ще е победител.

Другарко Нинова, ама много лицемерно е това Ваше искане: ако е мъж, става за политик; ако не е мъж -- не го бива. Вие сега от кои сте: от мъжете или от немъжете? Да разбираме ли, че щом сте се захванали с политика, значи сте мъж? Да де, ама нали уж се борехте за ,,традиционните ценности" и сте против ИК (не че двете са свързани пряко, но кой да ти чете някакви си конвенции ...)? И сега какво да очакваме от Вас: да се самоидентифицирате като мъж (което си е Ваше право, макар и да не го признавате на другите...) или да се откажете от политиката като немъж? Подозирам, че сте таен почитател на талибаните, но от обратната страна -- но то при комунистите всичко е сбъркано, та за едната полова определеност ли сега да се хващаме: днес обвиняваме някого, че не бил никакъв мъж, утре пък ще разправяме наляво и надясно, че някой друг пък бил сексист. Да не се родиш мъж в тези объркани времена...

Корни, моли се да не дойде време и тебе да те попитат : " Защо уволни шефа на КИНТЕКС и директора на Сопот, за да вкараш свои хора, които да сключват договори с "избрани" посредници за търговия на оръжие с Украйна." И да те проверят, дали някой не ти "снася", за тази услуга.

Тая па все мъж търси. Кой ще те еве теб, ма мазна свиньо!

Аз. Ма то не остана к*р вече. Докато ми дойде реда и .....

PEYTSCH

Курни, първо държавата да потегли...Нещата с Борисов могат да почакат ...Знаем че целта ти, Нинова, е да не стане кабинет без тебе. Уве....

Пробвай го дали е мъж. Слет пробата може да искаш коалиция. Но зависи от него дали си заслужаваш.

А ако е жена може, аха. Баси глупашките напъни, тая е в "политиката" от толкова години и това успяла да измисли. Сделката е повече от добра. Бойко изпран - няколко милиона отмъкнал да кажем, а срещу това печалба за страната вероятно в милиарди и най-важното - известно прочистване на руската агентура по кабинетите, само последното си струва няколко пъти тая цена.

Крушевската биволица иска тояга по мазната гърбина!!! Чакам с нетърпение да изпадне в небитието на политическото бунище!!! Уникално противна, като другаря Радев!!!

Като е мъж дай да почне да се доказва на всяка леля?

Докато и ходиш по гайдата си голям мъж. Спреш ли вече не си мъж.

Корнела каза и си обръсна брадата

Како, кисела и лакома, години наред обясняваш каква бухалка е каскетурата. Сега разчиташ на справедливо разследване срещу Б.Б. ??? Ами утре ако те погнат теб???

Борисов да се маха от България! Абсолютно неадекватен станапо всички параграфи. Говори само небивалици. Напълно е изперкал повече от Петков. Предаде гласоподавателите си. Предаде и унижи депутатите си. Как не го е срам от хората и от семейството си в което се кълнеше. Прегърна палачите си. Смях . Срам и позор ! Да напусне завинаги ГЕРБ и България.

Има протест бе дир.

при Нинова без презерватив и имунитет може да хванеш някоя венерическа ха ха ха

Нинова излезе мъжко момиче, повече мъжко поведение от 99% от родните уж мъже политици, начело със симитлийската снаха

тая овца като не е мъж кво прави в политиката? ... то бива бива ама да си жена и да преповтаряш сексистки клишета и да не се усешташ колко си жалка не бива

Нинова, моля да не обиждаш мъжкото съсловие ! Не слагай тази мишка при мъжете.

Аз го мислех мъж пък той излезе женски полов орган

Тулупа е стpахлива мутpа със заешко сърце!!! Не веднъж ни е демонстрирал, че не е никакъв мъжкар.

Тиква. Безполова. Какъв мъж?

Нинова има опит с подаване на оставки. Ха, ха, ха!

"Корнелия Нинова: Ако е мъж, ..." Ами ако не е ...