Цацаров:Нинова е проверена, няма престъпление за Техноимпекс

Няма извършено престъпление на Корнелия Нинова във връзка с "Техноимпекс", става ясно от думи на главния прокурор пред депутатите от комисията по правни въпроси

Обратно в новината

Коментари - Цацаров:Нинова е проверена, няма престъпление за Техноимпекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където курумпета като цацата раздават правосъдие Ми ебете се у гъзо

Тъпи български журналя! В заглавието пише едно, в статията друго! Изтекла давност НЕ е равна на липса на престъпление! Това, че не могат да я осъдят, НЕ означава че е невинна. Помним защо Станишев я уволни. Може да ни смятат за дебили, ама не сме съвсем. Истината е че гарван гарвану око не вади.

ние маймуните също ли да вярваме

заводите и парите отдавна са изчегъртани

РАВНО НА НЕИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! НЕ РАЗГЛЕЖДА ВЪПРОСА ПО СЪЩЕСТВО И НЕ РЕШАВА ВЪПРОСА ЗА ВИНАТА!!!

И тая прокуратура кого обслужваше до сега вече осем години откак сте на власт , сега се сетихте за приватизацията , я да си сядате на симитлииските зад ци ...като толкова много държите , е случаи колкото искате магистрали саниране здравна каса болници двата милиарда за електронно правителство , един милиард от здравната каса КТБ ,на Бойко парите в офшорки Цветелина тъща му на Цветан ... не една ами за десет прокуратури има работа !

Къде е сега онази пача, Дрисисливка Атанасова, която се пенявеше по медиите, да коментира фактите?! Не, че Кур-не-е-ли Нинова е "света вода ненапита", но когато се изхвърляш, трябва да внимаваш екскрементите, които мяткаш да не полепнат и по теб...;-) Къде е сега онази пача, Дрисисливка Атанасова, която се пенявеше по медиите, да коментира фактите?! Не, че Кур-не-е-ли Нинова е "света вода ненапита", но когато се изхвърляш, трябва да внимаваш екскрементите, които мяткаш да не полепнат и по теб...;-)

Изглежда, че ти, ?? си пача, тъй като твърдиш неверни неща. Внимателно погледни и виж, че има отказ за образуване на производство ПОРАДИ ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ! Ерго, не е правено разследване. Това е дъвдем различно от това, което твърдиш! Което твърди и Нинова.

а , не е организирано производство защото не е имало данни за престъпление , но както е тръгнало заприличали сте на БКП ...но лошият вариант на БКП от шейсетте години !

Закон и морал са различни неща. Избиратевля отрече Жан. Закона за приватизция като негово творение не е оспорван от неговите последователи, защото е удобен за ограбване на България.Дир, не ми излизай с номера,че съм оборил доброто му име.Той /Жан/ го няма.

ГЕРБ лъжат. А сега Цацата да каже нещо за участието на Винету в ИПОН и каналите за трафик

А ония двете политически пепеРУДКИ Биков и Тодоров, защо не дадат обяснения по техните писания ? Или сега са кацнали на ГЕРБер и писанията и приказките им не подлежат на проверка ? А ЦВ ЦВ Шестака, кога ще даде разяснения по ЧАСТНИТЕ уши, които проглУШИ С " ПРОВЕРКИ " всички опоненти ?

Няма виновни Цацаров! И ти не си виновен...просто си на верижка...Каква държава бе...и Иван Костов не е виновен и Левон Ханпарцумян не е виновен...само Жан Виденов е виновен! Ало продажните журналя какво става бе...разследващи журналисти...ала бала къде сте бе...лъжци, крадци...затрихте България!

Преди седмица написах и пак ще повторя, за приватизацията никого, ама никого няма да хване държавата, защото съдии и прокуратурори са изпипали законно работата и кражбата, що пари са потрошили от това. Минали са всякакви срокове, сделките по закон, собственоста е налице, с две думи бетон, не можеш ги мръдна, а камо ли да ги изопачиш в кражба и далавера. Работата е изтървана от всякъде.

Спомнете си колко "непричастни" към БКП/БСП платиха с "компенсаторки" изкупени на безценица от "правоимащите". А как се взимаха тези "инструменти"? Но все пак трябва и на нея да й върнат, защото не ги оставя да си пръвят тяхното.

БКП = БСП +ДПС +АТАКА +.......

ГЕРБ

Наистина е "ЕНТЕРЕСНО" колко си зле с историята. По-голяма част от кадрите на бившата БКП се намират в партията на мутрите - ГЕРБ! Начело с баш мутрата, който, сигурно още си пази червената книжка. И Станишев, и най вече Нинова, не са и помирисвали БКП. Докато и държавата, и парламента, от дълги години се управляват от кадрите на БКП - сега ГЕРБ! Забрави ли, че 2 мандата на чело на парламента беше бивш червен партиен секретар? А сега е министър на правосъдието!

гарвану око не вади тези политици са толкова чисти в бг че няма нужда се перат сигурно не им трябва и в вкъщи да си имат от чистота ПЕРАЛНИ

"Цацаров:Нинова е проверена, няма престъпление за Техноимпекс". Поредният кьор фишек на мутрите (ГЕРБ), каквато, впрочем, е цялата им работа!

Пародия ! А Булгатабак и КТБ? Дебелия Цацаров-него кой ще го провери ? Мафията си има държава.

Тази свиня ни взима за тотално прости. Значи все пак има престъпление, но отказа на "компетентната" прокуратура за заведе дело бил виждаш ли - ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ! ЦАЦАРОФФФФФ с парите които крадете от нас само ЦВЕТЯ да ВИ КУПУВАТ !!!

Тая с нос като кюрек - Атанасова герберче гладно, какви глупости говори и разтега ,че .............

Значи, "Нинова и Техноимпекс са проверени, нарушение няма, защото е изтекла давността"?!? О, благодаря ти Партио любима.....

Само да допълня, че Техноимпекс беше една от най-богатите външнотърговски организации, с апетитни имоти навсякъде по света, натрупали състоянието на гърба на хиляди работни българи, заробени по света, от които прибираше по 75% от парите им... и всичко това, сега в джобчето на лидерката на "социалната" партия... какво лицемерие само...

като толкова много държите на давността знаете ли колко сделки има съмнителни на които не изтекла давността , а и пресни случаи колкото щеш, саниране магистрали тях кога като изтече давностния им срок?!

Те Каолин и Прокопи да проверят сега!

Нужна е една революция, която да изтреби всички номенклатурни комунисти, социалисти и тем подобни червени глисти станали капиталисти чрез кражби на общонародно благо: материални и финансови, едно 10 хиляди глави трябва да паднат.

Делите се на сини и червени,на гербери и независими.....А истината е че всички,имали достъп до властта след 1989 година не са случайни!!! Излизат вече данни за това,че "промените" във всички бивши комунистически страни са били програмирани далеч преди това-още 1981-1982 година с появата на Солидарност в Полша.Целта е била да се върви към капитализъм,но НАШИТЕ хора да са капиталисти.Така и стана,явно е било неизбежно и не е било възможно да се предотврати.БКП,ДС са владели целия държавен и агентурен апарат,контролирали са изцяло "демократичния преход".За съжаление не виждам никакъв начин за промяна на нещата.Който може се спасява в чужбина,който остава тук трябва да е наясно,че до големи върхове никой няма да го допусне,най-много дребен до среден бизнес.......Това е горчивата истина,независимо дали я приемате,или не!!!!! ПС.....И "гарван гарвану око не вади" справедливост не търсете и не чакайте........

Всеки един мафиот у нас, независимо от цвета си, комунист, гербаджия, патриот, депесар, ....пази всеобщата омерта да мълчи като комунист на разпит, иначе един отвори ли си устата ще се сгромоляса цялата престъпна пирамида. Затова всички престъпници се пазят взаимно, а вие андрешковци чакайте да цъфнат налъмите...

От Уикипедия - "Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на Техноимпекс АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на Техноимпортекспорт. Техноимпекс и Техноимпортекспорт са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие Нинова оглавява и приватизационния екип, отговарящ за първото дружество. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът лично му е спуснал кандидатурата на Нинова". Нинова, защо спориш, след като си била изпълнителен директор на "Техноимпекс" и председател на съвета на директорите на Техноимпекс и Техноимпортекспорт, предвидени за приватизиране? Интересно, питам те защо за тебе се вадят документи и тебе питат откъде взе парите за да плащаш, а не питат чистачката на Техноимпекс?. Защо се правиш на дръж ми шапката, като е практика в Отечеството ни, че този, който бърка в кацата с мед, той си облизва пръстите. Като те гледам колко си нахална и безскрупулна, не са необходими никакви доказателства за това, че си извършила престъпление. А пък ти като можеш, доказвай за другите - ясно ли ти е. За това си и станала политик - за да имитираш опозиция, за да вдигаш непрекъснато врява, че ти гонят амбиция заради критите и лъжите, които сътворяваш всяка минута. Каква съвест имаш, с какви очи излизаш пред народа да го манипулираш и колко трябва да си дебелокожа, за да спиш спокойно.

приходът от 89 насам е напълно законен. Най-после си отдъхнахме..Който станал капиталист е чист, останалите да плащат редовно данъците и да не плачат.

а тоя дебелия лично аз съм го проверил

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ДС-КУРНЕЛИЯ-ДС-НИНОВА-ДС-БКП-ДС-ДПС-ДС-МУТРИ-ДС-БИБЛИОТЕКАРИ-ДС-ДЕБЕЛО МОМЧЕ-ДС-ДЕБЕЛО МАМЧЕ-ДС-БЕРОН-ДС-ГАРЕЛОВ-ДС-КЕВОРКЯН-ДС-ДОГАН-ДС-ОВЧ-ДС-СЪСЕЛ-ДС-БАНКИ-ДС-ДС-ДС....... ДОКОГА???????????

ДС ТАНЕВА Абе Цаца ако не разбираш Шо се казва ,няма да станеш риба.

Няколко дни вече кучетата лаят, а Цацаров сега се сети да им изшътка. Издраха се, задниците им се изтъркаха от влачене от студио в студио и какво?

НИНОВА Е КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ. КОМУНДЕТАТА, КОИТО Я ПОДКРЕПЯТ СА ПОЛОВИНАТА КАТО НЕЯ, ПОЛОВИНАТА - ДЕБИЛНИ МАЛОУМНИ МАЗОХИСТИ...

Къде е сега дуловската мастия и очилатия й беквокал?! Нещастници! "Видяла жабата , че подковават коня-и тя вдигнала крак"!

Мнозина от нас са съпричастни към РМД (разбойническо-ментарджииската приватизация), когато ни казваха, че внасяш - примерно 20 хиляди и участваш в стратегията и бъдещия просперитет на компанията.Внасяш парата, и очакваш всичко да е според клаузите в очаквания от теб договор. После обаче се оказва, че някой се там бил собственик на компания, за която и хал хабер си нямаш, ти си уволнен, защото някой си там променял сферата на бизнес и ти не се вписваш в приоритета на въпросния бизнес. Та така - също като Курна, 80 човека вложиха по двайсетина хиляди в работническо-ментарджийската изяждация, после някой си друг я откупил и в крайна сметка ни оповестиха, че сградата на пл. "Славейков" била "безвъзмезмедно" отстъпена на Френското посолство за следващите сто години. Не знам кой и за какво използва сега използва емблематичната сграда на пл. "Славейков", великата директорица Силва Войкова е много по-компетентна от своите роби, но аналогията с РМД-то на чистата като сълза Нинова силно напомня за методиката не по присвояване, а по простичко - прилапване на страхотни активи и парици. Пък какво, мили Боже, й остана - потрошена Шкода, мини-хапартмент нейде на майната си и сумати харчове по синовното образование, финансирано от щедри частни фондации. Нали си знаем вече, още 28 човека купили такова-онакова, не само Курната, и после кой знае как тя се оказала чорбаджийката. Умрем да съм тъп!

Няма престъпление. Жената просто е крала законно. Купила предприятие на цената на част от парите, които са в сметките му. Прибрала остатъка от парите, разпродала каквото е могла и сега се прави на морален строжер и защитник на пенсионерите.

Дебелата Цаца какво проверява, явно, че занаята си не го познава. И той голями лъжи ги оповестява, явно, че от Корнелията се опасява. Цялият народ за далаверите й е обеден, само Цацата от кражбите й е възхитен. Съвременната българска съдебна система, дори и от Главният просекутор е осакатена.

Няколко месеца по-късно е първият отказ за образуване на досъдебно производство по причина - изтекла давност. Същият отказ има и за останалите. - престъпленията са с изтекла давност-духай супата българино

получихте обаче дедо Симо покера, чалга на корем, банани, стари BMW-та, стари мерцедеси, стари дрехи в изобилие

от общо грубо 500 милиарда загубени за България пари и активи заминаха на запад и най-вече в САЩ-то къщи - дето сега някои горят в LA, то издръжка до дипломи в чужбина, то влогове, спа хотели тук, магнолии, ВЕИ-та, банки, частни болници, училища частни

Като чета коментарите и гледам новините и гостите по "обективните" ни медии, оставам с впечатлението, че единственото нещо, което е приватизирано в България е "Техноимпекс" и единствения приватизатор е Нинова. Стана смешно и жалко, но с тези 80% ......какво друго да се очаква.

Госпожата, крала предприятия се прави защитник на окрадените от нея пенсионери. Това е най-дразнещото. Ама дебилите не могат да го разберат.

Как го установи това?

Става дума за 1 500 000 000 долара, откраднати от сметките на задграничните дружества. Сумата е посочена от Кольо Парамов, който не е успял да проследи, накъде са изтекли парите, защото е бил освободен от БНБ, когато е тръгнал да рови. И това са само сухите пари. Отделно недвижими имоти, стоки и т.н. други активи. А Кольо Парамов е червения прототип на Иван Костов и не си измисля. Така че, следи има, ама няма кой да търси сметка на крадците

Не съм фен на Нинова и компания, но ми писна да слушам само за Техноимпекс!Защо не се говори как и КОЙ приватизира всички други външно търговски дружества като: МАШИНОИКСПОРТ РУДМЕТАЛ ИЗОТИМПЕКС ХИМИМПОРТ ИНДУСТРИАЛИМПОРТ ТЕХНОЕКСПОРТСТРОЙ ,както и техните задгранични дружества в цяла Европа??? Къде отидоха милионите във валута, след като се закри М-во на външната търговия? Къде са сега бившите външно -търговски представители на България до 1989г. и с какво се занимават те днес?Случайно бедни или богати са ? ТАКА БЯХА ЗАГРОБЕНИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, ФРАНКОВЕ И ЛИРИ БЕЗ НИКОЙ ДА УЗНАЕ КОЙ И КАК ГИ ПРИВАТИЗИРА ТАЙНО!

Ами пак в червени ръце

Ама те всичките престъпници са проверени в БГ и затова никой не е в затвора! Оставка на Цацата и цялата съдебна система, която продължава да крие и обслужва очевидните престъпници, като позьорката Курнелия!

Ето заради това хората гласуват против БСП

ми!

Времето на среща на Баце с Цацаратора.. Забравихте ли, че ката сряда са срещат да обсъждат случайно да не настъпят някой от олигархията.. ПП ГРОБ лъсна много добре с какво иска да проверява в приватизацията. Пък и едни въпроси за Пампорово, СИБанк са повдигнаха.. Та Баце каза на пуделчето си Цацаратора - спри ги мойте.. И неплюещата Десинка ша трябва пак да го преглъща..

Явно лъжкинята си е платила свободата с милиончета ! Така правят всички престъпници и затова няма един осъден, няма и да има ! Жалко за честните хора ! Умните хора продължават да напускат България и никога няма да се върнат !

Абе хората ви казаха,че измама няма ! Дават ти предприятие за 70хил.,което има в касата 1,7млн.Изтегляш 70-те Хил.и с тях плащаш.Остават ти 1,7млн.-70хил.Всичко е законно и ти си станал милионер,както и тези дето търкат талончета(без да плащаш талончето)

Някой жестоко пързаля Бойко,първо го пуснаха в улея с парите дадени от държавата на Йончева,сега с Нинова.Това може да е само работа на ченгета,ако е така възниква въпроса Бойко контролира ли ситуацията или вече е пътник.Може ли тези които го сложиха вече да искат да се освободят от него.Вече му показаха жълт картон с размириците които го принудиха да подаде оставка.Явно пак е кривнал от правия път,но както добре знае като футболист,втория жълт картон е червен.За сега го спасява евро председателството,но после?