Цачева с покана за спешни консултации към САЩ

Цецка Цачева отправи покана до Департамента за правосъдие на Съединените американски щати за провеждане на спешни консултации по случая "Желяз Андреев"

Обратно в новината

Коментари - Цачева с покана за спешни консултации към САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извикаха разсилната да и набиват канчето,жалка малка,мръсна ,продажна и бедна БЪЛГАРИЯ

Време е да вземем нещата в свои ръце-в ръцете на суверана! Докато не са асфалтирали паветата и докато не са съборили Централния затвор!

Кой държавен служител е подписал при тези необичайни за други страни клаузи? Кой е лишил българските граждани и от справедливост и от защитата на държавата? Защо не са му повдигнати обвинения? (17,08,2005-27,07,2009) Българска социалистическа партия (БСП), Национално движение Симеон Втори (НДСВ) и Движение за права и свободи (ДПС)

.....министър-председател е председателя на БСП Сергей Станишев... Има ли нещо да каже по въпроса?

Нейното дете е във ФАЩ и за осигури спокойствие на своето, ще спазари чуждото.

Докога ще бъдат спасявани българи на пожар, вместо да се отмени таво споразумение едностранно от наша страна? Или това не се предвижда, та да може Боце да се прави на краля-слънце спасителя на унижените, самия господ бог?!

За консултации или за инструктаж?

Това си е уса-наглост, но какво ще правим с нашите фирми,които не части с двойна употреба, а направо оръжие и боеприпаси изнасят?

ДАНС да се екстрадират. Те е трябвало да знаят за това с какво се занимава тази американска фирма в България. Цачева -да си дава оставката

Така щеше да е , ако министрите ни носеха отговорност. Ама те не са свикнали да носят такава? Да носиш отговорност, значи да поемеш вината и последиците. Абе смяната на системата ни разказа игрицата. Ту руски агенти неразкрити, които дърпат конците на държавата и генерират корупция, ту да живеем по демократично и всеки да отговаря за постъпките си. Ами не става. Не е лесно.

Защо скрихте мнението ми за кучкарите на опасни кучета и за пострадалото дете? То не е ли българче,пострадало в собствената си страна,в училището си и травмирано физически и психически за цял живот?

Мръсна работа е ПОДПИСА,а!!!!!!макар и електронен....А още по мръсно е да си колония,от новият неолиберален тип...ТАААА нека кретените ,говорещи за ,,ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ!!... да се изяснят сега...КАКВО Е РОБСТВО ,по дяволите----липсата на ЧАСТНА собственост или ПРАВА,/ПОДЧЕРТАВАМ---ПРАВА/....!!!!!!!!

Човек, в случая има търговия с ембаргова продукция и в САЩ ще опукат като нищо нашите. Решението е само да не бъдат пуснати, защото у нас по нашия закон ще бъдат оправдани, но за САЩ като работили за щатска фирма са си направо изгубени за американския съд. Въобще не става дума за робство, а за сериозна защита.

да направиш", комунистическа номенклатуро? Вместо да се натискаш на министерското кресло, отивай си в Плевенското село да затваряш буркани и да ги пращаш на сина си в Америка.

Ооо, имаме и заложник! Тогава работата е дебела.

подновяват чипа, за да е като послушна кукла на конци.

29-годишният Желяз Андреев е работел с още българи в софийския офис на регистрираната в Маями фирма AW-Tronics. Компанията обаче е търгувала със стоки с възможна двойна употреба със Сирия и в частност - самолетни части за авиолиниите Syrian Air. Американската прокуратура твърди, че фирмата е подавала неистинна информация на федерални агенции с цел да прикрие сделките със Syrian Air, а тримата шефове са "насърчавали служителите си, които съзнателно са продавали забранени стоки на сирийските авиолинии". Те от своя страна са съучастници на режима на президента Башар Асад, смятат обвинителите зад Океана.... ======== Ако и след като фирмата, тоест ръководството й, е крило и подавало неистина, тоест фалшива информация на федералните, то е повече от ясно и категорично доказва вината на ръководството и невинността на служителите!

Според щатските закони, фирмата е щатска и отговаря на щатските закони, нищо че е имала офиси по света. В България, ако счетоводителя присвои огромни суми под влияние на прекия си шеф, кой отговаря? Шефът или счетоводителя? Просто според щатските закони отговорността е лична. В България сме свикнали служителят да не носи отговорност, малко по военному, но в САЩ не е така.

проблем. Тук е България и юрисдикцията на САЩ не важи. А 2013-2014 България не е била наложила санкции спрямо сирийските авиолинии. Така че да си заврът искането и юрисдикцията в най-слънчевото място на Флорида.

Ако още 4-ма служители са със същите обвинения, и те са обвинявани за това, което им е било част от РАБОТНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, без компанията в лицето на собствениците и мениджърите да са ясно и съгласно реда уведомили и предупредили служителите си за забранените за търговия и договаряне стоки и страни, и тези български служители са получили САМО заплатите за рутинните си задължения, то е повече от ясно и от небето чия е вината и отговорността!

От това което ще каже като се върне ще зависи, тя самата дали ще е министър, а Боце премиер. Ние за щат на САЩ, не сме се записвали!

Много ясно, че ще предадем младежите на американците. Нали искахме у нас да има демокрация? Защо тогава се противопоставяте на правовата държава САЩ? Където ги очаква справедлив съдебен процес за извършените от тях престъпления? Ако наистина искаме да покажем, че сме демокрация, трябва да предадем тия младежи на американското правосъдие. Нека отговарят пред американските закони за това, което са извършили.

Ще ги дадем, ако ги искат. Въпросът е, че шефовете им вече са се споразумели със съда, така че случая изглежда решен. Има начин да им вземат показания тук - напр. в Американското посолство и това е. Няма нужда от екстрадиране като че ли са терористи

Американското посолство е територия на САЩ. Нека американско служебно лице посети територията на България, за да говори с българския гражданин. Няма нужда от нов зандан - турски или американски.

Неразбирам ракетния удар на Дони п България ли ще се прави?!?! Като гледам са натиснали, България, Сирия и Русия.

И защо ,на тълпата уфси им е втълпявано,че видите ли НАТО или пък Русия биха опазили бъгарската територия? Постоянните натяквания,че малка държава ,като България трябва да е във военен съюз със силните? Абе наивници,като се подпукат със ракетите България ще бъде победител ли?Или ще понесе по-малки поражения от други територии? Не военните съюзи ,а мирните правят хората спокойни и щастливи! Така или иначе,след двайсетина години,в тази съюзна територия на НАТО ,българите ще са една шепа хора. Да не дава господ да бъдат извикани от американски съдилища,че са още живи и пречат на жизнения интерес на бялата къща.

Тетка Цецка нека да смени табелката на работния си кабинет на Министърка на избягалите затворници

,,..Цачева с покана за спешни консултации към САЩ,,...??? ,,след ,,поканата,, попадна в интензивния сектор,,...!!! цачева да провери да не я имат и нея в някои списък...!!! че то всички българи трябва да питаме ам.ембаси да не са ни имената там...!!!

Тежко и горко баба ви Цеца да ви оправя нещата с най-злите Началници на света. Че сме колония и нямаме думата по никой въпрос е ясно, но за мен същинските престъпници са тези, които изобщо са подписвали договор със САЩ за екстрадация на наши граждани. В същото време нямаме право да съдим техни на наша територия, нито те да екстрадират към България американци. Колкото по-далеч стоите от демократични страни и колкото по-малко бизнес правите с тях, толкова по-полезно е за здравето ви. Питайте Желяз какво мисли за евроатлантизма, ако не ми вярвате на мен.

И американският правосъден министър сега отиде да хване самолета за България, за да се види с 'компетентната' българска министърка, да си поговорят и така да се реши казуса. Нищо че американският съд е издал заповед за задържане, те като си похортуват, тя заповедта ще отпадне...Даа, мисля, че в съвременна България некомпетентността и корупцията са унищожили всякакъв разум :)))

НЕ НА БКП-БСП ДПС И АТАКА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!! ЗА ВАС КОМУНИСТИ И ПОСЕГАТЕЛИТЕ КЪМ САЩ САМО ВЪВ ЗАТВОРЪТ!!! ТАМ ВИ Е МЯСТОТО!!!И ЩЕ СТЕ МНОГО ДОВОЛНИ НА АФРОАМЕРИКАНСКА И МЮСЮЛМАНСКА ЛЮБОВ ОТКОЛКОТО ДА ПРЕДПОЧИТАТЕ КОСМАТИ СИБИРЯНИ!!!

Спешни консултации ли? Ха! Цачева отива на инструктаж и набиване на чумберите! А дали е умесено чиновник от един департамент да привиква български министър е един голям отговор на въпроса за какво ни имат! По стар и не забравен партиен обичай Цецка ще се поклони дълбоко и ще отговаря с "йес".Айде на бас!

А да видим нащо правителство как ще защити български гражданин сключил сделка за плутоний, пардон авиочасти за гражданската авиация.

Storen

След скандала с джендърите на Бойко само това му липсваше.

е тоталмна пърцуца. Смешна , жялка лелка.

Браво, Цецке, трупаш червени точки. Ще те наоравят партиен секретар в ТКЗСто.

какви "консултации", какви 5 лв.? има заповед, ще я изпълните; иначе - протести срещу корупцията, повишаването на цените на лещата или в защита на мъховете в пирин ще залеят орлов мост (е, не целият, но колкото да блокират движението) и ето - правителството паднало

Никога ниама да паднат визите за сащ

И за к'во са Ви визи за САЩ, колега?