17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме следващата новина как Путин е виновен и е манипулирал изборите в UK. Нещо много се забави европропагандата с опорните точки, явно още не са ги донагласили.

Пиша ли пиша си аз, робията като система описана в Библията си отива. [[20:10] а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой добитък, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти;] От ортодоксален атеист "демокрацията" ме превърна във вечен реалист - високо над всякакви идеологии, догми, манипулации и илюзии. Интересно ми е кога BRD ще излезе от Kanclerakte-21.05.1949 г., защото на базата на този договор се крепи хегемониятя над Германия от: - СССР вече не съществува като страна - UK върви по пътя на СССР (разпадане на Северна Ирландия, Уелс, Англия и Шотландия) - Франция - кандидат да замести САЩ като хегемон на ЕС - САЩ , в процес на деференциация на съюзи от бедни, богати и проспериращи с щатски съюзи От Ньойския договор изминаха 100 години, но отнетите български територии не се връщат в българското землище. Това е основание да очаквам ОСЪЗНАВАНЕ да настъпи у генетично родените българи и промяна на NWO (The New World Order) и промяна, а не подмяна. "Обединеното кралство ще напусна ЕС като единно цяло, връщайки си контрола върху своите закони, граници, финанси, търговия и имиграционна система", добави премиерът, цитиран от ТАСС. 10:36 | 13 декември 2019 | Редактор: Калин Каменов

Що, да не ви изритаха от тролефермата и да не сте писали от английските акаунти? :)) А доклада за рубилите дето са получили торите, БоЖо каза, че няма да го обнародва преди изборите. Това не ги притесни здравите десни сили и си гласуваха за него. Няма лошо. Сега очакваме да почне цъфтежа и връзването в Англия. :)) Всеки момент.

Не си 007 а само кръгла 0.. Интересът на Путин беше да спечели Корбин - марксист, за едностранно ядрено разоръжаване, симпатизант на диктатури като Иран и Русия, обвиняващ НАТО (!) за анексията на Крим. И щеше да съсипе британската икономика като лейбъристите през 70те преди Тачър.

А бе и да се насерете,Брекзит ще има !

Тодаре защо използваш тъпизми и вулгаризми

Според либерално-глобалистичните медии, уж англетата искали да "останат" в ЕС-а, а масово гласували за Борката, т.е за Брекзита. Не ги разбирам тез работи? хаха

Ти не си ли им свикнал вече. Те и преди референдума правеха същото.

Губиш си времето с либерално-глобалистичните медии, а не си кюташ с НЕлиберално-глобалистичните руски медии? Как така руските били глобалистични сигурноо питаш? Ами Рашка е пудел на Китай (най-големите глобалисти).

Очевидно англичаните първи ще напуснат потъващият кораб ЕС. Да му мислят тези които остават.

Борис Джонсън печели смазващо изборите.

Честно казано, Корбин ги губи потресаващо. Не, че това е изненада за някой, които следи политиката там. Трябваше да бъде сменен много отдавна, но лейбъристите направиха един вял опит и решиха, че след като торите са толкова зле, на тях им е опечена работата... Точно като демократите, лейбъристите успяха да намерят по неизбирам лидер и от и Тереза Мей и от БоЖо. И да си го пазят достатъчно дълго, за да изгубят поне 3 избора.

Ами народа на Великобритания не иска да бъде управляван от бюрократите в Брюксел които не представляват никого и са марионетки на транзнационалните корпурации, които натрапват на народите уродливи идеи за трансджендъри, Истамбулски конвенции, Емигрантски вълни и издевателства над Европейските народи. Един призрак броди из Европа-призрака на разпада на ЕС. Това е единствения шанс на малките народи да оцелеят като такива!!!

но ти сложих минус защото не подкрепяш останалите със подобно мнение

Той и руския народ не ще да го управлява офшорен кабал от ченгета и бандити-милиардери ама това му било писано.

"Консервативната партия на британския премиер Борис Джонсън печели абсолютно мнозинство в британския парламент."

Лейбъристите да се махат заедно с протежето, дето го натрапиха на слисаната публика.

Супер - сега трябва да се отцепят Шотландия, Северна Ирладндия и надявам се и Уелс. Така от тази нагла империя ще остане само Англия, която като територия е колкото България. Каква ирония империята , която ни прецака да не постигнем националното си обединение, сега ще се смали до размера на България :)

Нещо не си разбрал точно обратното е. А по отношение на нашата история никой не може да ни прецака ако не се прецакаме сами.

И тук, и там народът избира да бъде упрявляван от най-кадърните, най-фините и най-интелектуалните политици: ББ и БД! Айде, честито! И без оплаквания (по изключение - до Арменския поп)!

Е ти кво искаш да социлаисти ли да управляват , деб..л

това не може да стане поне не сега и не в близко бъдеще

Цитирай ми тези 368 места в статията. Прочетох това След преброяване на гласовете в 605 избирателни участъка торите разполагат с 330 депутати

Това дето го твърдиш за вярно е прогнозно: По оценки на телевизия Скай Нюз консерваторите имат всички шансове да получат комфортно мнозинство от 358 до 368 места, съобщи За сега са 330 . Толкова.

е край на шопинга от ингланд ахахахахах сега щете нещете сте при мен ахахаха, нема вече амазон, ибей и т.н. аре на примоцията От 1.01.2020 митата идват ахахаха

Толкова се обърка бате

Кво слагате минуси бе деб.ли, има амазон в германия , италия и тн. , а в ибей продавачите са от цял свя т

А съвсем скоро ще има и Амазон в Полша

Има, да, но в amazon.co.uk цените са по-ниски от amazon.de, затова хората пазаруват от там.

Фантазъорите дето не могат да четат , пък ио да мислят много обичат да обиждат на неграмотни, неразбрали. Ама прикриват единствено собствената си малоценности и елелемнтарна култура на общуване.

Прочетете още един път и то по-добре ! При необходимо мнозинство от 326 места,Джонсън има 368 !

къде съществува цифрата 368 в нея

По оценки на телевизия Скай Нюз консерваторите имат всички шансове да получат комфортно мнозинство от 358 до 368 места, съобщи

Това е прогнозно. Сега ще се извиниш ли на тези, които ругаеше?

Ти внимавай кого обиждаш. Абе всички сте много грамотни бе! Та живеете най-зле в цяла Европа и неграмотните хора б ягат пт вас, че сте много грамотни. По-добре чети какво пише. 330 места.

а до окончателното преброяване ще се увеличат с поне още 20-25 места ясно ли ти е сега

330 от 605, остават още 45 да се обявят. Не чети само дира

Англичаите избраха човека, който може да свърши работата. Честито на Борис!

с 4-5 места, голямаот мнозинство. Пака на косъм както бе и Брекзита. Това да печелиш с 4-5 си е една несигурна победа. И Шотландия срещу тях.

Не ставай смешен ! Предимството им е точно 86 места !

Човек прочети статията. Пише 330 места, не 368. Моля те прочети.

Стига си писал глупости, бе. Има близо 40 места над минимума за мнозинство. Хората могат да четат и смятат, вземи си опорката и дома

За жалост не са 4-5 места, а поне 45. Иначе сте прави: Джонсън спечели само заради мажоритарната им избирателната система. При втори референдум гласовете пак щяха да са 50 на 50.

Не знам какво е това мнозинство - с 10 местан надхвърлили бариерата. Пък и Шотландия ги не иска. Трудно ще им е. Достатъчно е 15 човека от хората на Джонсън да се обърнат срешу него и работата пак ще замре.

Някой май не е внимавал в часовете по математика

Внимавал е, но дори е по-добре да не си внимавал отколкото да си дребнав и заядлив нещастник. Някой хора не са дребанви - гледат на едро, за разлика от някои дребнави и заядливи нещастни дребни хорица.

Не бе само с четири места епреодолял прага. Останалите 40 района няма д апроменят много положението. Но пак си е на косъм. От 650 места спечелил 330. Абе хубаво, с 4-5 места повече, но кой знае. Въобще още една несигурност.

Я сметни отново ! От 650 места,Джонсън печели 368 . Това означава че има 86 места над 50% !

След преброяване на гласовете в 605 избирателни участъка торите разполагат с 330 депутати

Не се занимавай, или е неграмотен, или е недоразбрал.

че елементарната математика ти куца

Това,че се стремиш да омаловажиш победата на Торите,мислиш ли,че ще повлияеш на решението им да излязат от ЕС !

е, аз не си измислям 360 места, когато пише 330 при праг 326

щом шотландците искат да се откъснат от Британия и да са в европа нека се сменим - те да дойдат тук с нашия стандарт - ние да отидем там с техния

Ето ви новият референдум за Брекзит !

Изборите са мажоритарни, т.е. вторият референдум най-вероятно не би се развил по същия начин.

Това всъщност е третият референдум, вторият бяха евроизборите, когато Брекзит партията отвя и консерватори, и лейбъристи. Но чугунените римейнърски глави още не бяха загряли достатъчно, за да схванат нещата.

Каквото сам си направиш и БОГ не може да ти направи. Доказано за пореден път.......

Англия не можа да понесе германската доминация в Европа. 95 годишната бабушкера също. Еми така е като не ставате. Вижте за сметка на това франсетата как си траят зад гърба на германците и чакат търпеливо своя ред да се докопат до останките от кокала.

ами сега накъде? No deal = visas Deal = no visas? какво обеща Борисчо, ще има ли визи за Европейците или не? Давай да те видиме7

Това е избор на расовите англосакси, гръбнака на Обединеното кралство. Убедителната победа за консерваторите , която се очертава, е в резултат от умело и решително лидерство на Борис Джонсън, когото разни посредствени личности се опитваха да охарактеризират като неуравновесен и ексцентричен шут. Но Б.Джонсън е имал достатъчно прозрения, че ЕС и НАТО са на път в близките години да се утвърдят в ролята на "прочетени вестници". Той решително заложи на тази философия, хората го разбраха и партията му вероятно ще спечели с достатъчно мнозинство , за да изведе своята страна от бардака, наречен ЕС.

Бате НАТО е САЩ а не ЕС, така че никви прозрения за това няма

.....Абе паунда се вдигна, но и еврото тази нощт скочи и то доста, нали уж Европейският съюз се разпада,....което е добре за външната търговия на бай Дончо,....как така всички започнаха да иизпълняват волята на USA!русофилистиците не

ЕС е загуба на суверенитет. Налагат ни все повече норми и изискват закони от чужбина - тъй нареченото синхронизиране с европейското законодателство. България става все по несуверенна държава. Не го решава народа, какво да става тук. Сигурно се нарушава и Конституцията, че властта произлиза от народа, но това вече са юридически схеми. ЕС убива бавно България. Преди говориха да стане държава СЕЩ - Съединени Европейски Щати. Нещо като СССР. Поне в СССР е имало референдум да остане, дори в годината в която се разпада - около Коледа на 1991г. Тук и това го няма.

Нали според "компетентните" анализатори и журналисти, изборите бяха на косъм! Щеше ви се!

Кое не е вярно? А на нас българите какво ни харесва в ЕС? Каква полза има от ЕС? ЕС честен ли е спрямо българите? Благодарение на ЕС: - подкрепя ББ в неговият геноцид - ЕС знае в коя групировка е бил ББ, но продължава да му е партньор - ЕС се грижи за циганите, кучетата, и педалите - ЕС грижи ли се за българите? - чрез правителството на ББ , ЕС преследва злощастните стопани които НЕ произвеждат: прави краставици, щастливи кокошки, изтребват добитък който уж е заразен с нещо - ЕС написа доклад в 2018 г. че има правосъдие и България е правова държава - Вярвате ли в това? - ЕС иска да плащаме безумни данъци за старите коли, но не помага да се вдигне стандарта на българина за да си купува по-нови коли - ЕС разрешава и настоява да има огромни хранителни вериги, които убиват малкият бизнес - Странно, че ЕС даже не може да накара Софийската топлофикация да каже как прави сметките - Разлика в качеството на храните в централен ЕС (Германия, Франция и т.н. ) и храни с друго качество в източен ЕС - Разлика даже в праха за пране - този които се продава в централен-западен ЕС и източен ЕС - ЕС без да ни пита натресе милиони мигранти и продължава. Защо ЕС не попита първо собствените си данъкоплатци, ОК ли е да има бежанци и то НЕГРАМОТНИ Варвари. - ЕС откъсна парче от Сърбия и измисли държава Косово Накрая се запитайте това ли е моят ЕС и как се грижи за мен българинът? Честен ли е ЕС с мен? Защо англичаните да са лоши като не искат да са в ЕС? Горе написаното не важи ли и за англичаните?

Мнението ти е доста ограничено. Членството в един голям съюз като ЕС, за малка развиваща се държава като нашата има само, само, само позитиви. Ако не бяхме в ЕС, сега щеше да плачеш с глас, но нямаше кой да те чуе !

Ами по тази логика, България си е била най-добре в рамките на Оманската империя! Ограниченото и посредствено мислене се характеризира с ЕДНОСТРАНЧИВОСТ!!! А последният ти лозунг е направо тъп!

Стилиане, за съжаление твоето мислене е ограничено щом виждаш възможности само в лоното на ЕС. Хората със способности и мисъл не се придържат към тази теза.

- подкрепя ББ в неговият геноцид - ББ е законно избран - НИЕ си го избираме. Никой не ни е крив! - ЕС знае в коя групировка е бил ББ, но продължава да му е партньор - на теб ли да ти е партньор? Щото си кой? - ЕС се грижи за циганите, кучетата, и педалите - как точно се грижи? Не ги ли обгрижва ДПС да та гласуват? - ЕС грижи ли се за българите? - А трябва ли? Българите инвалиди ли са? - чрез правителството на ББ , ЕС преследва злощастните стопани - Не лъжи! По магазините им и криви краставици и клетъчно отглеждани евтини яйца. А от бюджета на ЕС се плащат на "нещастните" стопани обезщетения за болните има прасета! - ЕС написа доклад в 2018 г. че има правосъдие и България - Моля? Къде го четеш това? - ЕС иска да плащаме безумни данъци за старите коли - Данъците в БГ са едни от най-ниските! ЕС да ти помага да си вдигаш стандарта? А? Верно ли? - ЕС разрешава и настоява да има огромни хранителни вериги - Как точно настоява? За пазарна икономика чувал ли си? - Разлика в качеството на храните - Обърни се към "бизнесмените", които внасят. Това не е политика на ЕС! - ЕС без да ни пита натресе милиони мигранти - Колко мигранта има в БГ? А? - ЕС откъсна парче от Сърбия - Сърбите само се засраха. С масовите убийства! ЕС НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕБ! ИЛИ ЗА КОГОТО И ДА Е! ИЗБИЙТЕ СИ ОТ ГЛАВАТА СОЦИАЛИЗЪМА - НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!

Пиячите на бира си заминават.

Надявай се на пропагандата! Който и вярва, винаги греши!!!!

Не им завиждам на избора на британците... единия иска да направи така че да се разпадне обединеното кралство, другия искал да национализира. Еми избрали са си, явно сега ще се разпадат. Като са прости, така им се пада.

Ей много ме дразните всички! Що ме занимавате с вашите русофилски писания, а не ме оставите на мира да духам на негрите.

Честито на Борис Джонсън. Много е забавно как лейбъристите гласоподаватели наричат всички идиоти. Торите спечелиха, защото обещават излизане от ЕС и това е доказателство за желанието на английският народ това да се случи.

ПЕТЪК 13 - на печелившите ЧЕСТИТО!!!

С разпадането на Европа единствените икономически свръх сили остават сащ и Китай. Прости сте.

Слава богу, Еврочпа няма да се разпадне! Имаш впредвид ЕС, предполагам. И той няма да се разпадне.

Еми да пожелаем Добър път на колониалната ингилизка империя. Предвижда се количеството индийци и пакистанци примесени с африкански негри да се увеличи двойно в близките 10 години. Като не щете руси полски водопроводчици, приемайте лилави сахиби.

Всеки съюз в който България е влязла, вече се е разпаднал :)

Следват ЕС и НАТО. Преди се разпадат и тези дето са ни поробвали, като Римската и Османската империя. После Третият Райх на 2 пъти. СИВ, Варшавският договор, СССР и така нататък.

Айде сега брекзит пък догодина да си пожелаем чечензит ... Излиза е на Чечня от руската федерация.

Чечения няма да излезе от Русия, дори са благодарни на Путин, че спря войните там, когато спреше Русия, започваха се клановете помежду си, беше станала като Ирак и Афганистан.

Какво ще кажат либералите за английския мат'рял? Сигурно е по-зле от нашия щом избира този клоун и какво беше още...

Сега е моментът България да бъде активна и да покани бизнесите бягащи от Великобритания след брекзит. Унгария вече работи в тази подока. И ще вземе доста работни места.

Първо да . покани БИЗНЕСИТЕ . БЯГАЩИ ОТ БЪЛГАРИЯ.

За туй ли сме с една от най ниските безработици бре комуне русофилско българомразко

Боко Тиквоко ти ли си ма. Стига с . твоите лъжи

Лейбъристите се заиграха със социализма и си го получиха. Така ще е докато белите са мнозинство. Когато примитивите станат достатъчно могат вече да си строят комунизъм от африкански тип.

Лоши новини за всички демокрации и евроинтеграции. Много лоши. Но аз предлагам, от името на Европейската комисия, да се направи още един референдум, за да се получи правилният резултат.

Ако Англия направи още един референдум резултата ще е за оставане в ЕС. Но шайката на турчина Борис няма да позволи допитване до народа.

Ми нали това казвам, референдуми до дупка. Ако трябва и лед края на Вселената.

Приятно съм изненадан от резултата в Шотландия ;)

Не виждате ли какво става. Англия се превръша в офщорна зона, а Шотландия остава в ЕС, т.е. за с този механизъм Великата сила Обединеното кралство има двата механизма- В ЕС и ИЗвън ЕС, т.е. ще управлява света както й хрумне :)

Както не трябва да се шофира под въздействието на алкохол, така е и желателно да не се употребяват забранени субстанции преди да се пише в Интернет

Браво!!!! Сега инженерите и лекарите на Меркел ще си ги разпределят САМО либерастите останали в ЕС! В това число и БГ.

Ама Великобритания върви към разпад бре руски троле....

не искали да излизат от еврогейския СССР съюз това е само началото бий толерастите по главата бий бий бий

...всяка прилика е случайна... Хърватия/Шотландия, Северна Македония/Северна Ирландия и т.н. Е от хаоса в Брекзит ще спечелят милиардерите на Кралството... Кога Народа е бил добре, когато Свръхбогатите са печелили много/от кого печеляг?/ Тия англичани малоумни май идзлязоха... Елементарно Уотсън!

кух си и такъв ще си останеш! Хаоса е в кухината ти!

Путин спонсорира и финансира Брекзит-референдума. Факт.... но кухината ти не е чула/прочела/видяла това... Същото беше и след 9-09-1944 с Референдума за Монархия в България. Е преди това отрови Цар Борис.

финансова "криза" (приключване на играта "купи без пари") - да започне сега !

Шотландия ако трябва армията ще се намеси. Не мисли, че от Обединеното кралство има изход.

Има, има … ти само гледай … Ще остане само смешната Англия

Споко, няма да се налага намеса на армията. За излизане са само определени политици , които имат лична далавера от това,но народа е наясно,че с Англия са по добре и никога няма да гласуват отделяне.

каваше,че де факто тези избори щели да бъдат втория референдум за ЕС.... е кво стана бе евродебилчета, наиграхте ли се?!? И за слепите беше ясно още от началото ,че британците не искат ЕС. Глаувалите за ЕС на референдума не са истински британци и статистиката си го показваше, но някои не искаха да признаят.

Едно добро събитие за Великобритания, но не фиброза нас. Отрязват ни поредната опция за достъп до евтини стоки. Поне временно, докато се договори свободна търговия с тях от ЕС. Английския Амазон, Джордж, Спортс Дайрект и Ебей бяха чудни. Пазарувайте, че скоро свършва

бтританците все още мислят с главите си за разлика от европедалите! корбин си помисли,че е победил след като отказа Тереза Мей,но само им загуби времето тоо дърт педал и гопратиха в историята на бързо!

Ти гледай само как кремълският джуджак ще го изпратим мумифициран съвсем скоро в историята …

говорим за Великобритнаия ненормалнико , обърал си новината!

какъв ти е проблема със секса, и Британските избори... Има Виагра... Има проститутки... Има всичко... та европедалите са ти виновни... или вече и Виаграта не Ти помага.