Конгресмен скандализира социалните мрежи със семейна коледна снимка с оръжия

Към кадъра представителят на Републиканците в Кентъки е оставил и послание: "Весела Коледа! Дядо Коледа, моля те, донеси амуниции"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Avatar952

Явно и в щатите с политика се изкарват добри кинти като гледам играчките на снимката. Само УЗИ-то е поне 20к зелени, за Томпсън-а и М60-ката не ми се мисли. Все пак по-добре да си харчи кинтите за такива неща, вместо да ги пръска за глупости.

Сащ-сани биологични отпадъци. Тоя и цялото му фемили в затвора до животно за тероризъм...Всяква измет се е събрала в сащ-исаното. Дано се избият по между си.

СССеРе трол, изчезни.

Евалла, евалла!

Тоя нЕма да може май да го ваксинират принудително... Тука блейте в ЕС неокомунистическата и фашистка кочина, по-жалко подобие на СССР!

Понякога нормалните хора нямат друга опция. Очаква се изявление от неомарксистите в голямата бяла къща.

За пушките всичко е наред, имат право, обичат оръжие, още повече, че със законно притежавано оръжие много рядко стават нападения... Виж с незаконното оръжие кафявите в Чикаго правят фестивали... Семейството на снимката е страхотно... Мечта за всеки нормален човек...

Последната стрелба в училището, за която става дума, беше със законно притежавано оръжие. В голяма част от щатите почти няма незаконно оръжие, защото е много лесно да се сдобиеш съзс законно.

Републиканци.

Копейкин и Марешки се срещат във всяка държава!

В щатите се избиват с пушки, тука се избиваме с ковид и пияни шофьори

Ще ми се да го видя този "герой", с все цялата му рода и арсенала, а насреща им десетина брадясали талибани с калашници. Да им видя ТОГАВА усмивките.

А на мен ми се ще да те видя теб в тази ситуация.

Надявай се, мечтите са безплатни. Но, за разлика от тоя пейзанин, аз си държа пушките под ключ, в касата. И нямам навика да ги размахвам нляво-надясно. Виж само накъде са насочени дулата на госпоДжите от първия ред.... Празна пушка веднъж гърми....

Тези поне ще имат някакво оръжие да се защитят. А ние нямаме никакво. Ако дойдат талибаните ни остава само да се молим да ни убият по хуманно.

От БХК треперят, някой наш депутат да не изтипоса същата снимка.

Комуняги ка чибурашков много ги е страх от тази снимка, долни комуняги!!!

Някви си пищят под някаква снимка в която даже няма нищо незаконно/нелегало и неморални. Там има право на оръжия и то колкото му душа си иска , да не говорим как може да са реквизитни, решили са снимали са се за забавление по случай празник и о голяма драма. Само малки ограничени мозъчета може да правят проблем за такива неща. Кога ще се дигнат с/у дядо коледа ? Та той е БЯЛ !!!

Забравих да допълня , освен че дядо Коледа е БЯЛ , той тормози и елените като ги кара да го дърпат. Къде са тия от защита за животните да го арестуват тоя изрод !!! Ами джуджетата ? Той се възползва от тях заради тяхния ръст !!!!

Дядо Коледа може да е бял, но няма да го закачат, защото в някаква холандска реклама са го хванали да се целува с мъж. Така че той е предател, не е от нашите.

Е за това се избиват. Всеки идиот , които премине теста може да притежава оръжие. Преди време конституцията им е била в карк с времето и обстоятелствата , сега е архаична каубойска сага.

Ама мангал не може да влезе нали.

То не пречи мангала да те застреля докато спиш или, докато си на някоя бензиностанция или в банката, или в парка, или докато прибираш децата ти от училище...сценарии с по-въоръжени от теб мангали извън и в имота ти безброй..

Да е жив и здрав! Ето затова, и заради съдебната им система, БайДън и демократите не могат да смячапкат американците.

ТУК КОГА ??? Веднага да се гласува закон за неприкосновеност на частната собственост . Когато полиция и съд не могат да те защитят, трябва да има възможност човек сам да се защитава. Както се казва в онзи виц : БОГ създаде хората, Колт ги направи равни.

Кефи ме, няма ЛГБТИ+ дух, само така!

Нека да се опитат да ги ваксинират :)

Ревящите явно ги е яд че на снимката няма черни и видимо представители на лгбтк+последниядазатворивратата

браво,браво,браво. ВЕСЕЛА КОЛЕДА ПИЧ. ТВОЙТА ЩЕ Е ХУБАВА.

Амуниции..........Ало, ДИР-а, това да не е конски впряг бре............я се поограмотете малко.

Не знаят горките какво е Амуниции и какво Муниции. Неграмотни та дрънчат като празна консерва.

Единственото нещо за което им правя евела на американците е възможността да притежаваш свободно оръжие!

Може да направиш справка колко ловно и колко ръчно огнестрелно оръжие има раздадено в България. Цифрата ще те изненада.

Скандализира обществото или ЛГБТ3ПГМОтата. Не за друго, но нищо незаконно не върши човека. Семейството му също. Пушкалата са си техни и напълно законни. И ако някой БЛМеец реши да бере от у тях, може и да го позастрелят малко с тях. Може би това е проблемът? Други въпроси?

Да ти сера в устата

Разбрахме, че си дрисльо.

Майтапа на страна, не познавам човек, който да не е буквално дрисльо. :-)) Може и да има, но няма да доживеят много.